80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülaycım kolay gelsin canım.bende sendenim 1 saat önce kalksam yürüyüşüme gitsem vicdanım rahat kendim mutlu huzurlu 24 saat geçireceğim her sabah söz veriyorum erken kalkacagım diye ama nerdeeeee :26:

deniz
açıp bak bakalım biii nasıll
ya keşke önceden başlasaydıkk:26::26:
:26:önümüzdeki sezonda başlıycma ama ebru ile

deniz
açıp bak bakalım biii nasıll
ya keşke önceden başlasaydıkk:26::26:
:26:önümüzdeki sezonda başlıycma ama ebru ile

bu hafta mutlaka halletmeye çalışacagım canım haber veririm sana .önceden spor yapanlar için plates 1 basit gelebiliyormuş ama ben hiç spor yapmamış biri oldugum için plates 1 i aldım.arkadaşım netten indiriyordu ebrunun programını bilgisayarı çöktü birsürü bilgisi gitti.öyle bir tehlike olmasın diye bende cd aldım zaten evdeki kotalı okadar program indirsem kotayı aşıp yine para verecektim.sende cd al istersen şimdilik canım yeni sezondada ebruyla devam edersinnn

deryacım ellerine sağlık...canım bir problem mi var herkes seninle ilgili yorum yapmış.ters giden bişey yoktur umarım geçmişe daha bakmadım anlayamadım.

aramıza hoşgeldin canım...Allah bağışlasın kızlarını...benim de 3 tane kızım varama farkımız şu ki..benimkilerin araları çok yakın...biri 8 biri3 biri 1 yaşında...
ben de emziriyorum...kızım 9 aylıkken başladım diyete..kaçamaklarım olsa bile rahat veriyorum çok şükür..azar azar gidiyor ama olsun önemli olan gitmesi...zaten hızlı kilo vermek herkes için sakıncalı olduğu gibi emzirenler için daha sakıncalı...
çünkü hızla kilo verince vücutta zararlı maddeler açığa çıkıyormuş bu da anne sütüyle bebeğe geçiyormuş...o yüzden haftada 1 kgyu geçmeden vermelisin...ben 500 gr hedefledim haftada..önceleri hızlı vermiştim..bunları duyunca yavaş vermeye karar verdim...bol su içmeyi sakın unutma...sütünü arttırsın diye söylemiyorum çünkü suyun sütü arttırmadığını düşünüyorum...
yağ yıkımı sırasında açığa çıkan zararlı maddeler suyla atılıyor...hem de kilo vermeye destek...yürüyüş yapamıyorsan evde hareketli olmaya çalış...hatta bugün taylan kümeli söyledi...evdeki koridorda 40 kez gidip gelin dedi..o bile yardımcıdır zayıflamaya dedi...küçük bebekle hareketsz olmak imkansız zaten...
ama ne güzel kızların büyümüş yardımcı oluyorlardır sana....Allah kolaylık versin...azmin daim olsun..tekrar hoşgeldin aramıza..

deryacım ellerine sağlık...canım bir problem mi var herkes seninle ilgili yorum yapmış.ters giden bişey yoktur umarım geçmişe daha bakmadım anlayamadım.

benim de vaktim yok fazla bakamadım geçmişe...noldu deryaya...
çok üzüldüm onu böyle mutsuz görünce....
deryacım umarım önemli bişi değildir....yüzün hep gülsün hep mutlu ol canım benim....
bu arada filiz çok güzel görünüyorsun...baya farketmiş...

deryacım sadece canın sıkkın olduğunu paylaşmışsın açıklama getirmemişsin inş.halledilecek bir sorundur.allah çaresiz dert vermesin...önemli olan önce sağlıklı sonra huzur...walla bu topik seni böyle görmeye alışık değil inş.herşey gönlünce olur ve eski deryamıza kavuşuruz...seni çok seviyoruz

selam kızlar..herkese çook güzel bir hafta diliyorum..
cuma günü için bugün start aldık bakalım hayırlısı..
ya ben de bakamadım geçmişe deryayı merak ettim..genel bir can sıkıntısı mı yoksa kötü bişey mi oldu..?
Deryacım canım benim aman sen iyi ol..Bak biz yanındayız..

filizcim çok hoş görünüyorsun. 75 ve 71 arasında bile belirgin bir fark var canım. tebrik ederim
herkese güzel bir hafta diliyorum

walla deryanın problemi ne bilmiyorum ama bu kadarcanı sıkkın olmasına rağmen benim resimlerle uğraşmış ve eklemiş.bilseydim istemezdim daha sonra eklerdim.en kısa sürede inş.çözümler problemini ve aramıza sohbetlerimize döner...eflatun teşekkür ederim izlem 10 kilo farkı olanlar eklesin resimlerini deyince bende eklemek istedim.bir 10 kilo sonra inş.tekrar eklerim:)

filizcim maşallah çok hoş olmuşsun vücut tipimiz seninkiyle aynı wala.... bel ince basen ve bacaklar var ama hepsi gidecek inşallahhh... azmin daim olsunnnnn........

teşekkür ederim ayşecim ewet aynı armut tipiyim ama senin boyun bende uzundu galiba benim 1,62...inş.herkes istediği kiloya ulaşacak:))

filizcim çok hoş görünüyorsun. 75 ve 71 arasında bile belirgin bir fark var canım. tebrik ederim
herkese güzel bir hafta diliyorum

bende sana güzel bir hafta diliyorum arzucum..75-71 arasındaki fark resimde anlaşılabiliyorsa ne mutlu kıyafette net anlaşıyor artık beli lastikli hamilelik pantolonumu giymiyorum:))

Herkese iyi haftalar dilerim kızlar.Filiz maşallahın var canım gayet güzel incelmişsin Çok işim var oturma odamın duvarlarını sildim kızlar hayatımda ilk defa sildim zaten de Aman diyim valla pis bir insan değilimdir ama utandım kendimden neden bugüne kadar silmedim diye.şimdi kahvemi içiyorum duvarlarıma bakıp bakıp havası değişti odanınbu arada güzel ter attırıyor..Umarım herkes iyidir bi bakim geçmişe

filizcimmmmmm
fotolarda ki fark bariz belli cnm karın ve bel yok süpersinn yaa
ama send ebiliyorsun basen var sende izleminde öle duruyordu bu kilollardaa
ama ben şimdi begeniyorum izlemin kalçalarınıı bence seksii duryorlar

özlemm
cnmm kolay gelsinn bitimişsin gerçi amaa
cnm pis olmayla alakalı dgeil 1 kış yanıyor kombilerr is oluyor o sebepten
bendee her yıl 2 kez silerdim ama bu yıl belki kışa girerken silerimm
pek niyetim yok amaaa

deryaaa
nidenn haylaa agelmiyorsun açılırsın cnm belkimm sohbete katılsan ösledik valla seniii

nihall
geçmiş olsun cnmm eksi çıkmanada sevindimmm
devamıd agelir inşş

Filizcim çok hoş görünüyorsun fark ortada valla tebrikler devam canım..
benim de foto ekleyeceğm günler gelir mi dersiniz
ya kızlar herşeye o kadar dikkat eden ben bir anlık boşluğuma gelmiş hata yapmışım gönderdiimiz bir ödemeyi benden teyit alan banka görevlisi bir daha ödemiş...parayı alan kadına ulaşmaya çalışıyorum çocuk bakıyormuş cp teli yok kayınvalidesi kendi kızına bakıyor falan off aman ya yarın da ay kpama var çok sinir oldum kendime yaa naısl yaparım böyle bir hata..işte bazen beyni sulanıyor insanın dikkatindne kaçıyor..ay yarım saattir bunla uğraşıyorum..diğer departmana mahçup oldum..offffffff tüm keyfim kaçtı valla..

kızlar
platese start verdim bugün netten indirdigim bir video ile
birkaçtan eindiridm geçmiş aylardan ama şuan çok hızlıı
karnım çok acıyor şuandaaa
inşş sonuç alırım zmanlaaa tabi kalıcı bir etki yapsın istiyorum
saatleirni ayarlıycammm zmanlaaa
bugün sabah kalkamadımm regliden dolayıı
amaa düzene oturtcma inşş

evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...

bunlarda 81 kilo.....

ilk pastamın resmi kızım bakmaktan yiyemedi zor kesmeme izin verdi

Eki Görüntüle 201276

maşallah tatlım,
armut tiplilerin bir avantajı da bu işte, kilosunu daha iyi kamufle edebiliyor kıyafetle
saç rengini bence ya tam siyah, mavi-siyah dediklerinden, beyaz tenlisin çünkü çok hoş olur
yada sarı kullan tatlım ara renk sana gitmemiş sanki :26:
sen ne dersin

izloş
sen 3 lü aldın lastigii
birde aslında sert lastigi tavsiye ediyorlar sen tam terisni demişsin kuu:26::26:
ben 3lü almadım yaa
neden marketlere bakıyorsun
bütün medikal ürünler satan, yani herhangi bir hastane yada polikiliklerin karşılarında
olur ya mutlaka, işte o mağazalardan aldım
fizik tedavide filanda kullanılan bişiy bu lastikler
ben neden yumuşak aldım

çünkü bizim spor hocamız onu istedi
birde bi arkadaş vardı, yumuşak yokmuş sert almış
ayağa taktığında şak diye kayardı ayağından kaç kez bi yerine geldi sert lastik canı yandı

ama çok çok çok etkili bişiy kesinlikle herkese tavsiye ederim

ben hergün sizin yaptığınız sporu aklımda tutamam
siz cuma günleri her arkadaş gibi bildirim yaparsanız
bilgileriniz doğru olur

şablon şu şekilde

başlangıç kilo
geçen hafta
bu hafta
giden
toplamda giden
hedef
boy
kaç beden giydiğin
ne kadar spor yaptığın

eğer aklımda tutamam dersen, bi yere not al
yada bildirim yapan arkadaşlardan kopya çekebilirsin canım

denizcim geçmiş olsun
görümcen nasıl oldu
tatlıya bağlandı mı durumlar,
inşallah canınızı sıkacak daha kötü gelişmeler olmamıştır canım yaa

zeynepcim
59la o boyda birine 38 bol bile gelir
izliyormusun bilmiyorum
fox da miss turkey güzellik yarışması varya
eğtim alan kızlar genelde 1.80 ve 57 ile 53 kilo arasında ve bildiğin çöp kızlar
yanii 65le bile giyebilirsin bence

kızlar bugün ferihayı izledim de
orada hande varyaa apoletli bir tişört gimyiştii
ama igrençti ya güsel durmuyordu apoletii

herkes abartılı giyemez tatlım ya
hande kaldırıyor o tarz şeyleri
ben beğendim :26:

haftada 1 güzel alternatif olabilir
ama hafta içi başka kaçamak yapmamak şartıyla

Kızlar bunlar filizin fotoları (filizkuzey) ;

filizcim, anlattığın gibi hiç de öyle abartılı bir basen görmüyorum ben gerçekten çok samimiyim
ama inanki azalıyor

aynen devam şekerim, ama biraz daha dikkat etmelisin bu aralar biraz saldın sanki diyeti

herkese selamlar kızlarr
pazar günü pek kimse uğramamış herkes gezmelerdeymişs sanırım
ohh oh ne güzel

hafta sonu 38 beden pantolon denedim
veeee oldu

kotonda kumaş pantolon denedim, süper durdu
wallahi çalışasıım geldi yahuu

ama halaa sknyy modelleri yani, dar modeller
likralı olanları oluyor da, normal jeanlar kapanmıyor

ehh o da olur bi gün

kızlar halaa fotolar eklenmemiş
neden utanıyorsunuz burası diyet topiği
yani normal kiloda bir insanın burda işi ne

lütfen utanmayın, birbirinize daha iyi destek olursunuz
her 5-10 kiloda ekleyin ki aradaki fark anlaşılıyor mu
spora ihtiyacı olup olmadığı anlaşılsın

tekrar söylüyorum, lütfen utanıp sıkılmayın hanımlar
hiç eklemeyenler belli, bana tek tek isim saydırmayın haa

Selam Kizlar

Dün Hic Yorum Yapmadim .. Pekte Takip Etmedim Topigi ,
Malum Deryo$ ablam ne$esiz olunca banada yansiyor

Deryaaamm .. Lolitamm Face'de Konu$tuk Gercii Ama Yinede Sölücem ...
Icimi Di$imi Her$eyimi Biliyorsun
Senii Cok Seviyorr Bu Deli Karde$innn
Gül Cemalin Geri Gelsin Artikin Kuzum .. $aklabanliklarimm Emrini Bekliyor Haberin Olsun

--------------------------------------------------------------------------------

Kötü Ve Hasta Bir Haftadan Sonra Bugün Coooook $ükür Yine Sporuma Ba$ladim ..
Spor Hocamin Verdigi Haftalik Antereman Pograminin Ilk Günüydü Bugün
Ve Gercekten de Yeni Aletleri Denerken Cok Eglendim .. Heleki Göbek Icin Bi Alet Var
Resmen Havada Mekik Cekiyorsun Acaip Hosuma Gitti ..
Yakla$ik 90.Dakikka 6-7 Tane Aletle Sporumu Tamamladim Bugün Icin ..

Tok Karnina Tartildim Ve 78. Ciktim Baskülde ..
Demekki Ac Karnina Cift 7'li Rakamlardamiyim Neee
Bu Hafta Lapa Time'imide Yapacagim Allahim Izin Verirse ..
Bi An Önce Gecen Haftayi Telafi Etmem Lazim ..

--------------------------------------------------------------------------------

Aksam Görüsürüz Kizlar Kendinize Iyi Bakin Güzel Bir Gün Gecirinnn

selam kızlar nasılsınız?
bol kaçamaklı bi hafta sonu geçirdim bende börek yaprak sarma mangala gittik dün orda beyaz ekmek yedim sabah patates kızartma yedim bu gün kendime geldim ama kaçamak yok artıkkk su anda 5i1 yerde cayımı içip yazdıklarınızı okuyorumm
bu arada masum pilatesi nerden indiriyosun linkiini bana da söyler misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…