- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
deniz
açıp bak bakalım biii nasıll
ya keşke önceden başlasaydıkk:26::26:
:26:önümüzdeki sezonda başlıycma ama ebru ile
merhaba arkadaşlar..
bugün itibari ile bende aranıza katılıyorum inşallah..kısaca kendimi tanıtayım..adım hacer, zonguldakta oturuyorum, ev hanımıyım,39 yaşındayım, 3 kızım var..3. kızım henüz 3 aylık..yani emzirme dönemindeyim..malesef rejim için emzirme döneminin sonrasını beklemiyeceğim..ayrıca tansiyon ve böbrek hastası olduğum için zayıflamam gerekiyor
rejim yapmakta en etkili yolun böyle bir topiğe devam etmek olduğunu düşünüyorum..motive olmak için(yememek için) hergün bu topikten 10 sayfa(baştan itibaren) okumayı düşünüyorum..acıktığım zaman da gelip her seferinde bir sayfa okumayı hedefliyorum..daha önce yeşil elma diyetini okumuştum bir topikte..burdan biliyorum motive için etkili olduğunu..
neyse uzatmıyayım şu an 81 kiloyum..hedefim 60..dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum..topiğe emek veren herkesten Rabbim razı olsun..
deryacım ellerine sağlık...canım bir problem mi var herkes seninle ilgili yorum yapmış.ters giden bişey yoktur umarım geçmişe daha bakmadım anlayamadım.
Kızlar bunlar filizin fotoları (filizkuzey) ;
benim de vaktim yok fazla bakamadım geçmişe...noldu deryaya...
çok üzüldüm onu böyle mutsuz görünce....
deryacım umarım önemli bişi değildir....yüzün hep gülsün hep mutlu ol canım benim....
bu arada filiz çok güzel görünüyorsun...baya farketmiş...
filizcim maşallah çok hoş olmuşsun vücut tipimiz seninkiyle aynı wala.... bel ince basen ve bacaklar var ama hepsi gidecek inşallahhh... azmin daim olsunnnnn........
filizcim çok hoş görünüyorsun. 75 ve 71 arasında bile belirgin bir fark var canım. tebrik ederim
herkese güzel bir hafta diliyorum
evet eve daha yeni gelebildim ve hemen makinadaki resimleri attım pc ye....
bundan sonra her 5 kiloda bir fotoğraf yüklemeye karar verdim ii motive oluo insan...
bunlarda 81 kilo.....
ben 3lü almadım yaaizloş
sen 3 lü aldın lastigii
birde aslında sert lastigi tavsiye ediyorlar sen tam terisni demişsin kuu:26::26:
liste yapan arkadaşımızın eline sağlık teşşekür ediyorum ama ben her gün yürüyüş yapıyorum bana spor yok yazmış düzeltebilirse menun olurumyada haftaya düzeltirse oda olur belki ben her zaman yazmamış olabilirim onuda hatırlamıyorum
denizcim geçmiş olsunselam kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
görüşmeyeli epey bi zaman oldu.hepinizi çok özledim umarım herkesin keyfi yerindedir.enson görüşmemizden sonra işyerinde denetlememiz vardı çok yogundum arkasından çok fena hastalandım hala ilça kullanıyorum .ben hastalandıktan bikaç gün sonrada kızım hastalandı bogaz enfeksiyonu mahvetti bizi.çok şükür şuan daha iyiyiz diyet falan hak getire önüne geçemediğim bi iştah açılması yaşıyorum verdiklerimi almaktan korkar hala geldim :18:
zeynepcimAblam Gene Sinirlerimi Bozduu :95::95:
Bir Elbisesi Var 38 Beden :82:
Dedim Ben Bunu Mezuniyetimde Giycem
Elbise Çok Güzel Tütü Etekler Gibi Uzun Siyah Böyle Çok Hoş Birsey
Bana O Sana Olmaz Bana Zor Oluyor Dedi Uyuzzz :84:
Sinirlerimi Bozdu Bende Dedim Şu 14 Kiloyuda Vereyimde Gör Sen
Aramızda 11 Cm Boy Farkı Var Ben 11 Cm Uzunum Buda Benim Avantajım
Ona İnat O Elbisenin İçine Gircem 59 Kilo Bile Olurum
Boyumda 1.76 Kilomda 59 Olunca 38 Beden Olur Heralde Bana Sanırım :26:
kızlar bugün ferihayı izledim de
orada hande varyaa apoletli bir tişört gimyiştii
ama igrençti ya güsel durmuyordu apoletii
diğer topikleri geziyordum light pizza yapıyorlarmış acaba bizde bundan yapsak yiyebilirmiyiz
tarifi:
pratil light pizza
etimek
tavuksuyu
pizza harcı istediğiniz şeyler.
etimekleri tavuksuyu ile ıslıyoruz tepsiye diziyoruz üzerine pizza içini koyuyoruz fırınlıyouz hemen oluyo zaten çıkarıp kaşar rendesi ekliyoruz tekrar fırınlıyoruz
çok pratik nedersiniz en azından nefis köreltebilirmiyiz??????????
Kızlar bunlar filizin fotoları (filizkuzey) ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?