80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonu benim oğlanın pipisi şişti kızlar

eğer başınıza gelirse diye uyarmak istedim
biz endişelendik, başımıza ilk kez geldi
doktorumuzu aradık hemen, sünetsiz çocuklarda görülebilir doğal bişiymiş
o kadar ileri derecesi varki, inanın kendinize gelemezsiniz allahım esirgesin
bizimkinde darlık vardı zaten, ama 2 yaşında şu anda ilk kez oldu

banyo suyu sıcaklığında suya oturttuk günde 3-4 kez
o derinin gevşemesini ve pisliğin akmasını sağlıyormuş
teramicin göz melhemini, pipinin içine doğru
bepanteni de dışına sürüyorsunuz
bizimki 1buçuk günde geçti şimdi çok iyi allaha şükür

ama tekrar olabilirmiş, tekrarlayan bişiymiş, badembiklerin şişmesi gibi bişiymiş
ha günde 2 kez antibiyotik verdik yarım ölçek

perşembe günü doğum günü
o bi geçsin iyice yaz sıcağı çökmeden sünnet ettirebiliriz
kardeşim hemşire çok kolay bişiy diyor, çok kararsız kaldık, sanırım bi doktoruna danışıp
sünnet yaptırıcaz

cnm ashompo clipfinderr diye bir prog var benn bu tür şeyle rindirmek için bu programı kullanıyorum
sne bu programı indir önce sonraki aşamaları anlatayım ben san aşimdi kafan karışır

cnm ashompo clipfinderr diye bir prog var benn bu tür şeyle rindirmek için bu programı kullanıyorum
sne bu programı indir önce sonraki aşamaları anlatayım ben san aşimdi kafan karışır

hımm programla indiriyosun demek ben biraz beceriksizim bu programları indirip çalıştırmak konusunda neyse artık kardesim gelcek yakın zamanda ona indirtirim canım sağol

izlem geçmiş olsun
hafta sonu bi ark aynı şeyleri anlattı ve sünnte yaptırcaklar kesin
bence yaptır ya aben çok pişmanım daha küçükken yaptırmadıgım için hatta bebekkken
kayra ameliyat oldu ve dr yapalım dediler bizde salak gibi yaptırmadık oysaki ikisni birdne yaptırsaydık diyorum şimdii
aradan çıkmış olurdu

çok geçmiş olsun benim oğlanda da bebekken olmustu cok sismedi ama çabuk atlattı küçükken sünneti yaptırmak gerek bende yaptıralım dedim ama esim hiç oralı olmadı artık okula baslıyaacağı sene düşünüyoruz

izlemcim geçmiş olsun paşaya allahım beterlerinden korusun yavruşlarııı....

bu arada izlem ben daha yeni sarıdan dönüyorum yıllardır sarıydı saçım ve sıkıldım bi değişiklik istedim kiloyla beraber birde saçım yıpranmıştı artıkım bende dediğin gibi siyah düşünmüştüm ama kuaför yüz hatlarını çok sert gösterir dedi daha bakırımsı bişişler yapalım dedi ben de ilk şu hürremin renginden boyattım şimdi kızıla dönmeye çalışıom ama hala çok akıyor buu fotoğraflarda aslında boyamın zamanı geldi de bi gidemedim işte kızım öksürük kusma derken bir kaç gündür rahatsızdı ben de zaten çalışınca insan çocuğa yeterince vakit ayıramıyor hafta sonları bari ilgileneyim diye gitmedim....

bak bu sarı halim

buda koyu

tülaycım kolay gelsin canım.bende sendenim 1 saat önce kalksam yürüyüşüme gitsem vicdanım rahat kendim mutlu huzurlu 24 saat geçireceğim her sabah söz veriyorum erken kalkacagım diye ama nerdeeeee :26:
narinim valla aynı işte hergece sabah kalkarım sporumu yaparım .. diye başlayan hayaller kuruyorum ama hayal olmakla kalıyor valla 1 kere kalksam biliyorumki gerisi gelicek ama off

benim oğlumunda aynı derdi var izlemcim .17 aylıkken geçmişti başımızdan dokturumuz sünnet yapalım dedi ama biz çok akıllıyız yaa yaptırmadık .şimdi gözümde büyüyor valla
ama benim hayalimdir güzel bi sünnet düğünü nasip bakalım benden sana tavsiye yaptır gitsin küçükken daha kolay oluyormuş herkes aynı şeyi söylyo . bez kullanmayan çoçuklar sürekli elledikleri için mikrop kapıyormuş geçme süresi uzadıkça uzuyomuş tabii ..

al bendende o kadar yaa bidaha oğlum olursa hastaneden eve gelemden kestiricem

Filizcim fark zaten ortada canım harikasın tam gaz devam

İzloşş kız aycanın saçları çok güzel yakışmış bana göre sen nasıl yakışmadın :26:

Merhabalar,menümü yazayım sonra da 3 günlük geriye gideceğm ama nasıl olacak bakalım,atlaya atlaya giderim belki.Çok sayfa var.
Ben ne yazık ki geziye gittim ve sapıttım,diyet falan kalmadı.Sabahtan akşama kadar gayet iyiydi,akşam ise tam anlamıyla sapıttım.Tabii ki pişmanlık var.Artık 1-2 haftalık gecikmeyle yine devam.Önceden olsaydı,diyet bitmiş olurdu ve verdiklerimi de alır,1 yıl sonra yine başlardım.Ama bu son olacak,olmalı.
Menüm:
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 zeytin1 salatalık
3 çeri domates
dereotu
Öğle:
150 gr.light yoğurt
1/2 paket form çubuk kraker
Ara:
2 yemek kaşığı süzme yoğurt
marul yaprağı
Akşam:
1 tabak etli taze fasulye
1/2 dilim ekmek

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Son düzenleme:
tüloşşşş
banada herkes aman iki tane oglun var dügün yap diyor ama
ben istemiyorum dügün kıyafet filan alıp bi foto çektircemm amaaa
içimd ekalır yoksammm bizde bu yaz düşünüyoruz valla yaptırlaım diyee
seneye ha taşındık taşıncaz derkenn kalırr diye düşünüyorum
gerçi en ideali 0-3 yaş arasıymış sonra 6 yaşa kadar beklemek gerekiyormuş amaa
6 yaşta çok yaa:26::26::26:

şu ev işi ne nankör yaa valla bitmiyor bir türlüü
çamaşırları zor bela kuruttup katladım
ütüleneckeleir ütüledimki sonra birikinc e fen aoluyor

anneme gidicemm 2 gün rahatımm
pc yide götürcem platese devam etcme orada kafaya koydum bu işi

benim sayfalarda sorun var yaa bi açılıyorr yazdıklarımm bi sonraki sayfada görünüyor filannn eski hali ne güseldi kk nın

şu oyuncka toplama işindedee 1. olurum keisn yarışmaya katılsamm
ayyy yemek var dşyinc eikiside gelirrr
oyuncka toplayın diyinceee aptala yatıyorlar yaaaa
....çlarını çevirip gidiyorla rikiside
hele bird eşu oyuncaklara bastıktan sonraki acı yokmu deli ediyor beni:84::84::84::84:
en çokta legolar açıtıyorrrr test eidp onayladım

izlemcim geçmiş olsun. tekrarlamaz inşallah.3-6 yaş arası çouğun psikolojik gelişimi açısından zararlı. oğlun 2 yaşında falan sanırım.
resim konusunda da haklısın.ama bütün resimlerime baktım. ya boydan değil ya da yanımda birileri var ama bir tane 87-86 arası olan bir fotoğrafımı buldum. inşallah 80 olunca bir daha eklerim. bu sefer karşılaştırma yapması daha kolay olur

haklısın banucum, ev işi nankör gerçekten,mutlaka yapılacak bir iş bulunuyor ayrıca. ben de 2 grup çamaşır yıkadım, ütü yaptım,balkonları yıkadım.kuşlar çok kötü pisletiyor. birini kapattık balkonun. ama ev bizim olmayınca fazla da bişey yapamıyoruz.

canım şimdi kestirirsek, ilerde düğünü yaparız, düğünsüz olur mu kuu
şehirde çok zor olur böyle şeyler konu komşu çağırılır ama
annemler köyde oturuyor, dana filan kesilir gücü yeten
kazanlarda yemekler pişer geceden sabaha kadar közde pişer
yemek verilir sonrada eğlencesi yapılır

hayalimde açık hava çim bir alanda uçuş uçuş bir düğün oğluma
allah ömür verir sağlık verirse nasip ederse, gerçekleştiriz inşallah...

aycanın teni beyaz olduğu için ara ya koyu ya da açık süper durur
o yüzden şettim, o kızıl hatayı hayatımda bir defa şeettiiimmm
ayy çok akıyor herker maaf oluyor, özel havlu filan almıştım

Son düzenleme:
ewet izlemm maleseffff benimkiler hala bezli
ama kesicemde korkuyorum valla bi 15 gün sonra başlamayı düşünüyorum
bende keisn annem giderim yada o gelirrr 2 tane bide ben hangisyle baş edeyimm:18::18::18::18:

foto eklenmiş bak yeni görüdmm sorunluu kk ne olcakk
filizzmaşş çok hoş bir gelin olmuşsun ve sarı yakışmış
bend eyıllarcaa kızıl kullandım ama artık asla kullanmamm dönüşü çok zor oluyor yaaa
arzu sneindee orantılı bir kilon var cnmm
yeni reismler ekledikçe arada farkı dah aii görebiliriz

menümü yazayım
3 kayısı limonlu ılık su

çeyrek gözleme
peynir
2dlm salam
zeytin

1 tavuk pirzola
salata
lıgyt kola

yarım avuç kuru üzüm
4 badem
yeşil çay

kabak salatası yogurtlu
azcık tavuk

3lt su
4 fincna yeşil çay

bugünde ii gittimm
umarım annemdeee yolumdna şaşmamm:18::18:
ne kadar dikkat etsemd edüzen şaşıyor başka bir yerde

gelinlikli foto ekleyen ayşe kuu
filiz değil

nisancım, tercih ettiğin kıyafetten, hatların fazla kilon çok belli olmuyor
bu resimde, orantılı bir kilon var gibi duruyor ama, bacaklarından armut tipli de görünüyorsun
ben çok çözemedim

buraya o şekilde ekle demiyorum ama, evde kendine daha hatlarını belli eden bi kıyafetle
çekersen, farkı kendin görmen açısından söylüyorum
ilerde zayıfladıkça bakar daha çok motive olursun tatlım,
ama şu an için hiç fışkıran bi yerin yok
inşallah bi 5-10kilo daha verdikten sonra eklersen farkı görürüz

ayy evet ya dogru ayşeydi dimiii yanlış yamzışımmmmm
yaşlılıkk işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…