ayy evet ya dogru ayşeydi dimiii yanlış yamzışımmmmm
yaşlılıkk işte
haftasonu benim oğlanın pipisi şişti kızlar
eğer başınıza gelirse diye uyarmak istedim
biz endişelendik, başımıza ilk kez geldi
doktorumuzu aradık hemen, sünetsiz çocuklarda görülebilir doğal bişiymiş
o kadar ileri derecesi varki, inanın kendinize gelemezsiniz allahım esirgesin
bizimkinde darlık vardı zaten, ama 2 yaşında şu anda ilk kez oldu
banyo suyu sıcaklığında suya oturttuk günde 3-4 kez
o derinin gevşemesini ve pisliğin akmasını sağlıyormuş
teramicin göz melhemini, pipinin içine doğru
bepanteni de dışına sürüyorsunuz
bizimki 1buçuk günde geçti şimdi çok iyi allaha şükür
ama tekrar olabilirmiş, tekrarlayan bişiymiş, badembiklerin şişmesi gibi bişiymiş
ha günde 2 kez antibiyotik verdik yarım ölçek
perşembe günü doğum günü
o bi geçsin iyice yaz sıcağı çökmeden sünnet ettirebiliriz
kardeşim hemşire çok kolay bişiy diyor, çok kararsız kaldık, sanırım bi doktoruna danışıp
sünnet yaptırıcaz
36 bile olur bence
banada yapıyorlar aynısını bu saana olmazdüşün doğuma 102 kiloyla gittim daha 7 ay önce şu an 79 kiloum yok yaa kilo vermedin diyen bile var bide ağzını eyerek hııı verdin evet diyen var hala şişko muamelesi yapan var tamam zayıfta değilim ama dile kolay 23 kilo gitti 7 ayda
canım 1.76 boyla 59 olursan 38 beden sana bol gelir benceeee
dünki pazar gezmemizden kızlar
yakın resimde apoletler görünüyor, kızlar merak etmişti
ben çok severek kullanıyorum
oğlumla beraber tramplende bi zıpladım bi eğlendim kiii
eşim biraz ıkk cıık yaptı kısa şortum var diye ama
siyah çorapla giymiştim, bi daha bu fırsatı bulamam dedim ve oğlumla
10dk boyunca zıpladık ama haşatım çıktı acayip yorucu bişiy...
zayıflamanın faydaları işte, 90 kiloyla nasıl zıplardım lömbür lömbür
Eki Görüntüle 202002 Eki Görüntüle 202001 Eki Görüntüle 202000
üzerine tıklayınca büyüyor...
zeynepcim
59la o boyda birine 38 bol bile gelir
izliyormusun bilmiyorum
fox da miss turkey güzellik yarışması varya
eğtim alan kızlar genelde 1.80 ve 57 ile 53 kilo arasında ve bildiğin çöp kızlar
yanii 65le bile giyebilirsin bence
izlemcim geçmiş olsun...aslında en iyisi hemen sünnet ettirmek çocukları...
bizim burda 40ı çıkınca hemen sünnet ettirirler...düğün yapanı da hiç görmedim..
evlendikten sonra gördüm düğünleri falan...baya normal düğün gibi yapılıyormuş çok şaşırdım ilk gördüğümde...
oğlum olsaydı çok isterdim ben de sünnet düğünü yapmayı...Allah nasip etmedi napalım...
maşallah kız sana ne diyim...
güle güle kullan aldıklarını. vok tava sotede çok iyi oluyor. ne güzel eğlenmişsindün ikeadan fularları düzenleyici
http://static.evicinhersey.com/976-1472-thickbox/komplement-earp-fular-kravat-askisi.jpg için Google Görsel Sonuçları
çekmece düzenleyici
vee vok tava aldım
http://static.evicinhersey.com/191-347-large/pyra-vok-tava.jpg için Google Görsel Sonuçları
şu vok tavayı böylee boool soğan biber domatesli bir mantar sote yapıcam hayaliyle aldım
arada belki birde kızartma
çok hoş şeyler vardı, özellikle banyo bölümüne bayıldım
hepsinin tek tek hayaliyle uyudum
inşallah kendi evime uygulayabilirim hepsini
kızlarr hafta sonu görümcemin sünneti 19undada bir yakınımızın düqünü var.abiye elbise düşünüyordum ama beqenemiyordum..bugün aldım siyah saten bir elbise..beli korsajlı belden aşası kiloş yere kadar uzun..üstünde kırmızı büyük çiçekleri var..beyaz renkle kontür geçilmiş..çok beqendim ama eşimde görsün diye almadım..eşimde işten erken çıkmış elbise için..hemen gittik..40 beden alalım diye düşündük..adam 40 size büyük gelir dedi..bende qöqüs kısmı dar diye 40ta ısrar ettim..anamm satıcı benden inatçı çıktı neyse 38 i alıp eve geldik..orda denemek istemedim kolsuzdu..olmazsa büyüqüyle deqişiriz dedik..eve geldik hemen heyecanlı heyecanlı denedim..kızlarrrrrr müthiş bir duygu okadar rahat olduki gözlerimdeki ışıltıyı görmenizi isterdim..hayatımda ilk defa çıtır bir şekilde abiye kıyafet denedim ve kendimi gerçekten çok beqendim..bi kez daha qurur duydum kendimle..üstüne satenden bolero diktiricez..yarın eşimle terziye gidicez sipariş vermeye..eşarp olarakta kırmızı eşarp düşündüm..elbisem siyah kırmızı çiçekli beyazlarıda var..bolerom siyah olucak..eşarpta siyah olsa çok boqar..düz koyu kırmızı eşarp ve yan kısmına büyük taşlı taç şeklindeki iqnelerden koyucam..çok mutluyummmmmmmm zaten eteklerimi 38 beden giyiyordum çok rahat oluyordu..ama abiye elbisede olmaz diye düşünmüştüm..olllduuuuu....bu mutluluqu Rabbim herkese nasip etsin...nerdeeennnnnn nereyeee..90dan 62lereee
birde sağlıklı kızartma
yağlı kağıda biber patlıcan kabak biraz ıslak olarak tuzlayıp serin
15-20 dakika sonra domates sosu yada yoğurt sosuyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz
inanın aynı lezzeti alırsınız dedi
ama özellikle patates de koyun demedi, bilmem unuttu mu özellikle mi demedi
orasını bilemiyorum :26::26:
özellikle yazın fazla su ve tuz kaybı için
ayran da tercih edin dedi
isterseniz tekrarını seyredin, öğretici şeyler vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?