80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem, arada geçmiş okuyorumda dikkatimi çekti. sen bir ara akşamları cacık yemişsin. tok tutuyor muydu seni. ya da kilo vermeni hızlandırdımı?
ben bugün bir bardak light yoğuttan ayran yapıp içtim. gerçekten uzun süre tok tuttu.

Tebrik Ederim Senaa Ablacimmm
Ayy Darisi En Kisa Zamanda Ba$imaaa
40.Beden Olmadan 38'in Hayalini Kuruyorum Resmen

Hep Böyle Mutlu Mesut Ol .. Ve Abiyenide Güleee Gülee Kullan Ablacim

tatlı cadım benim çok teşekkür ederim

senacım ne güzel bir duygu. ben önceki rejimimde 77 ye kadar düşmüştüm. 42 beden bir kot denemiştim ve oldu diye çok sevinmiştim. inşlllah ben de yaşarım bu duyguları yeniden

inşallah canım.. bazen hala hayel gibi geliyor..bukadar verdiqim kilolar..inanamıyorum bazen..yıllarca uqraşıp sonuç alamamıştım..hala büyük beden kıyafetlerimi atamıyorum..sanki rüyadayım uyanınca herşey biticek gibi..tatile çıkarken yazlıktaki dublex katın çatısına koyucam eski kıyafetlerimi..annem birilerine verir..ama çocuklar gibi mutlu oldum..38 yazısı okadar küçük geliyorki gözüme sanki ben onun içine giremicem sanıyorum hemde her yeni 38 beden denediqimde aynı tedirginliqi yaşıyorum..sanki bir önceki 38 bedenin bedenini yanlış yapıştırmışlar ondan üstüme oldu sanıyorum..bu seferki olmıcak diye düşünüyorum..oluncada sil baştan seviniyorum..çocukalr gibii:119::119:

tebrikler sena...
evet 38 kulağa 40tan daha hoş geliyor,

kızlar bu arada yarın sırf sıvı qıdayla beslenmeye başlıyorum..perşembe kolonoskopiye girene kadar sıvı gıdaların dışında yemek yasak bana..çorba bile tanesiz olacakmış..mercimek yasak..sadece tarhana ve tavuk suyu kalıyor geriye..süt ayran yasak..napıcam ben yaa..aç kalıcam resmen..2.5 gün geçermi böyle

Son düzenleme:

menüne bayıldım valla az yemişsin baya

e fotograf isteriz ozaman

çok zor bir durum canım ya, elinden geldiğince yorma kendini

zeynepcim evet öyle yapabilirsin

süzme yoğurt sarımsaklı taze fesleğenli bir sos
içine yağtığın sağlıklı kızartmaa

pöööffff

nisancım evet koydukça motive olursun
özellikle kendin için her açıdan çek resmini
zayıflayınca boydan resmimim yok diye üzülürsün

cacık içerim ben çok, çok severim...
içmişimdir, ama sadece akşam yemeği yerine onu içmemişimdir
yanında bişiy vardır,
iç tabii salatalıkları rendeleme
minik miinik doğra, onları çiğnerken sanki bişiy yiyormuşsun gibi olur
beyninde doyar

bugünkü menüm:

sabah:
2 ç ekmegi
peynir
3 zeytin
2 ç domates
2 kasık reçel

ara:
1 kase erik

öglen:
1 tavuk gögsu
salata

ara:
3 kasık bulgur pilavı

akşam:
1 bardak sütten 1 kase müsli​

çok zor bir durum canım ya, elinden geldiğince yorma kendini

düşük tansiyonlu biriyim..9-5/6 normal tansiyonum bnm..şimdi besin alamayınca halsiz kalıcam..birde çarşamba günü 2 şişe ilaç ve 4 litre su içmem gerekiyor..onlarda içimi dışıma çıkarıcak..düşünmesi bile zor geliyor..

Allah yardımcın olsun canım. yanında birileri mutlaka bulunsun. bizi de durumundan haberdar et mutlaka

Son düzenleme:
bende yazim menümü

1 yumurta domates salatalık 5 zeytin
1 dilim kızarmış k. ekmeği çay

1 avuç arpa şehriyeli yeşil salata (oğluma arpa pilavı yapmıştım, azıcık kaldı
onu yesem doymam, bende salata yapıp içine şehriyeleri attım
bol limonla süper oldu

5i1 çayı yeşil çay

domatesli biberli mantar sote
yoğurtlu semiz otu

bugün sıfır kaçamaktı
akşama belki 1 dilim dondurma yerim

gülçinim vardı mı acaba kızlar :26::26::26:

sağ salim varmıştır inşallah
bana faceden mesaj atmış
kızlara söylermisin onları çok seviyorum diyee

bizde seni çok seviyoruz tatlı dillim güler yüzlüm

öpüyorum gül yanaklarından

bende paylaşayım menümü

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim çavdardan kaşarlı tost
domates
salatalık
form çay

1.ara
4 kayısı

2. ara
yarım domates
yarım salatalık

öqlen
yumurtalı ıspanak
5i 1 yerde

ara
1 porsiyon dondurma

akşam
müsli

3.5 litre su..

kızlar ilk bu topige girdigimde sizlerin öncesi sonrası fotolarınızı gördüm ve hemen bende cekindim. daha sonra kendimdeki farkı görebileyim diye. aslında 80 olunca foto ekliyecektim ama bugun aynı kıyafetleri giyip tekrar çekindim. herkes kilo verdigimin farkında ama ben farklı bi durum göremiyorum. ancak bu gün sadece 6 kilo farkla bi fark gördüm vucudumda. oda benim en sikayetci oldugum bölgem göbegim. bu aradaki farkı sizinle paylaşmak istedim. ancak sizler direk kk dan yuklemiyorsunuz fotoları bunun sebebi ne. ben sadece ordan yuklemeyi biliyorum. direk kk den yükliyeyimmi yoksa onereceginiz bi siteden mi yükliyeyim

selam kızlar nasılsınız?bugün en yoğun günümdü.karbon diyeti güme gitti.hazırlıklı gitmedim olmadı ama dikkat ettim.

sabah
tb ekmeği,domates,peynir

öğle
1 kek,çay

akşam
tavuklu salata

2 lt su
2 kupa form çayı

filizciğim resimler harika
izlem seninkiler de güzel
bence aycan ın saçı harika hürrem saçı moda am koyu renkler de harika durur.

kızlara yetırıp geliyorum.

dün arkadaşımın düğünü nedeniyle hiç giremedim kızlar. geçmişi okuyup bi sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar gidince kapandı. bende aklımda kalanları yazayım

deryacım buranın neşesisin. inş sorunlarını bi an önce çözüp bizimle olursun canım.

izlem oğlun için geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz.

senacım 2,5 gün geçer canım,zor olcak ama sağlık herşeyden öenmli. şimdiden çok geçmiş olsun.

38 beden abiyeyi alabilen kimdi unuttum.darısı bizlerin başına inşallah. bide fotonu koyarsın umarım canım bizde görmüş oluruz.

bide pasta yapan arkadaş çok güzel yapmış. okuduğuma göre ilk kez yapmış ama gayet deneyimli gibi duruyodu..

kızlar iki gündür menü yazmıyorum, yarın düzenli başlıcam tekrar.
dün akşam düğünde çok eğlendim. bide herkes çok beğendi saçımı elbisemi falan. kilomu verdin dediler. bende biraz verdim dedim. bide korsede takmıştım çok çok iyi oldum.:82:

inşallah sağlıklı ve geri almamak üzere gider kilocuklarımız...
neyse unuttuğum önemli bişi var mı hatırlamıyorum umarım yoktur.

izlemin vesilesiyle bizde iletmiş olalım bizde seni seviyoruz gülçincimm
canım benim allah kolaylık versin inşş. biran önce yaptır kurtul hadi hayırlısı inş. arkadasım hayırlı haberlerini bekliyoruz burda
innnşşşş. canım merak etme en kısa zamanda olucak inş.hem bu arada şunuda üzülerek söylüyorum lapa yapmıştım bende gecen hafta gece bi baktım ellerim incelmiş kurumuş resmen annemin hastalıgından dolayı cok iyi biliyorum cok su içtigim halde o gün vücudumun butun suyu cekilmiş sanki ertesi gun normal geri geldi yani lapanın eksilttigi
senacımmmm ne mutlu sana ne güzel bir duygu degilmi bende gecen gun 4 sene evvel gıydıgım pantalonlarımı cıkarttım yataga serdım yarabbi küçücük 36 beden 38 beden hep öyle bide şimdiki pantalonlarımdan birini koydum iki katı nerdeyse nasıl gücüme gitti bende de şöyle aksi bu durum var insan bunu görünce gaza gelir tekrar yapıcam olucaksınız bana der dimi ben o üzüntüyle yemeye vuruyorum kendimi sapıttım yedim yedim yedim ............................
sagol canım paylastıgın için eksik olma
güle güle kullan canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin
maşalllaahhhh 41.5 kere maşallahhh hemde çok güzelsin çok hoşsun allah nazardan esirgesin inşş. eniştemizi seni yavrunu her daim mutlu huzurlu etsin inş. agzınızın tadı bozulmasın güzelim benim
çok geçmiş olsun kuzucuğuma rabbim bi daha acı vermesin inşşş.
Kızlar bunlar filizin fotoları (filizkuzey) ;

deryacım paylaştıgın için eksik olma canım benim seni çokk özledimm kızz
filizcimm maşallah arkadasım güzel hatunsun hemde fark gayet belli allah bozmasın canım. durmadan devam inşşş.
unuttugum yada gectıgım varsa kusuruma bakmasın nolur benim kafa arada gelip gidiyo atlamış olabılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…