Tebrik Ederim Senaa Ablacimmm
Ayy Darisi En Kisa Zamanda Ba$imaaa
40.Beden Olmadan 38'in Hayalini Kuruyorum Resmen
Hep Böyle Mutlu Mesut Ol .. Ve Abiyenide Güleee Gülee Kullan Ablacim
senacım ne güzel bir duygu. ben önceki rejimimde 77 ye kadar düşmüştüm. 42 beden bir kot denemiştim ve oldu diye çok sevinmiştim. inşlllah ben de yaşarım bu duyguları yeniden
kızlarr hafta sonu görümcemin sünneti 19undada bir yakınımızın düqünü var.abiye elbise düşünüyordum ama beqenemiyordum..bugün aldım siyah saten bir elbise..beli korsajlı belden aşası kiloş yere kadar uzun..üstünde kırmızı büyük çiçekleri var..beyaz renkle kontür geçilmiş..çok beqendim ama eşimde görsün diye almadım..eşimde işten erken çıkmış elbise için..hemen gittik..40 beden alalım diye düşündük..adam 40 size büyük gelir dedi..bende qöqüs kısmı dar diye 40ta ısrar ettim..anamm satıcı benden inatçı çıktı neyse 38 i alıp eve geldik..orda denemek istemedim kolsuzdu..olmazsa büyüqüyle deqişiriz dedik..eve geldik hemen heyecanlı heyecanlı denedim..kızlarrrrrr müthiş bir duygu okadar rahat olduki gözlerimdeki ışıltıyı görmenizi isterdim..hayatımda ilk defa çıtır bir şekilde abiye kıyafet denedim ve kendimi gerçekten çok beqendim..bi kez daha qurur duydum kendimle..üstüne satenden bolero diktiricez..yarın eşimle terziye gidicez sipariş vermeye..eşarp olarakta kırmızı eşarp düşündüm..elbisem siyah kırmızı çiçekli beyazlarıda var..bolerom siyah olucak..eşarpta siyah olsa çok boqar..düz koyu kırmızı eşarp ve yan kısmına büyük taşlı taç şeklindeki iqnelerden koyucam..çok mutluyummmmmmmm zaten eteklerimi 38 beden giyiyordum çok rahat oluyordu..ama abiye elbisede olmaz diye düşünmüştüm..olllduuuuu....bu mutluluqu Rabbim herkese nasip etsin...nerdeeennnnnn nereyeee..90dan 62lereee
Bugünkü Menüm
Kahvalti :
2.Dilim Kizarmi$ Kepek Ekmegi
1.Dilim Peynir
1.Tk Bal
Ara:
Yok
Spor:
90.Dk Aletlerle :82:
Öglen:
3-4 Catal Kiymali Spagetti
Karpuz
Beyaz Peynir
Ara:
Yok
Ak$am :
Kücük Bir Tabak Kari$ik Meyve
1.5 Litre Su ..
------------------------------------------------------------------------------
Yarin Allahin Izniyle Lapa Time Yapmayi Dü$ünüyorum ..
Belki Son An Fikrimi Degi$tirip Sadece Per$embe Günüde Yaparim ..
Yarinki Durumuma Bagli .. Ama Cuma Günü Iyi Bi Rakam Görebilmek Icin
Cok Cabaliyacagim .. Insallah Istedigim Sonuclara Kavu$urum
kızlarr hafta sonu görümcemin sünneti 19undada bir yakınımızın düqünü var.abiye elbise düşünüyordum ama beqenemiyordum..bugün aldım siyah saten bir elbise..beli korsajlı belden aşası kiloş yere kadar uzun..üstünde kırmızı büyük çiçekleri var..beyaz renkle kontür geçilmiş..çok beqendim ama eşimde görsün diye almadım..eşimde işten erken çıkmış elbise için..hemen gittik..40 beden alalım diye düşündük..adam 40 size büyük gelir dedi..bende qöqüs kısmı dar diye 40ta ısrar ettim..anamm satıcı benden inatçı çıktı neyse 38 i alıp eve geldik..orda denemek istemedim kolsuzdu..olmazsa büyüqüyle deqişiriz dedik..eve geldik hemen heyecanlı heyecanlı denedim..kızlarrrrrr müthiş bir duygu okadar rahat olduki gözlerimdeki ışıltıyı görmenizi isterdim..hayatımda ilk defa çıtır bir şekilde abiye kıyafet denedim ve kendimi gerçekten çok beqendim..bi kez daha qurur duydum kendimle..üstüne satenden bolero diktiricez..yarın eşimle terziye gidicez sipariş vermeye..eşarp olarakta kırmızı eşarp düşündüm..elbisem siyah kırmızı çiçekli beyazlarıda var..bolerom siyah olucak..eşarpta siyah olsa çok boqar..düz koyu kırmızı eşarp ve yan kısmına büyük taşlı taç şeklindeki iqnelerden koyucam..çok mutluyummmmmmmm zaten eteklerimi 38 beden giyiyordum çok rahat oluyordu..ama abiye elbisede olmaz diye düşünmüştüm..olllduuuuu....bu mutluluqu Rabbim herkese nasip etsin...nerdeeennnnnn nereyeee..90dan 62lereee
tebrikler sena...
evet 38 kulağa 40tan daha hoş geliyor,
çok zor bir durum canım ya, elinden geldiğince yorma kendinikızlar bu arada yarın sırf sıvı qıdayla beslenmeye başlıyorum..perşembe kolonoskopiye girene kadar sıvı gıdaların dışında yemek yasak bana..çorba bile tanesiz olacakmış..mercimek yasak..sadece tarhana ve tavuk suyu kalıyor geriye..süt ayran yasak..napıcam ben yaa..aç kalıcam resmen..2.5 gün geçermi böyle
menüne bayıldım valla az yemişsin baya
e fotograf isteriz ozaman
çok zor bir durum canım ya, elinden geldiğince yorma kendini
düşük tansiyonlu biriyim..9-5/6 normal tansiyonum bnm..şimdi besin alamayınca halsiz kalıcam..birde çarşamba günü 2 şişe ilaç ve 4 litre su içmem gerekiyor..onlarda içimi dışıma çıkarıcak..düşünmesi bile zor geliyor..
Allah yardımcın olsun canım. yanında birileri mutlaka bulunsun. bizi de durumundan haberdar et mutlaka
izlemin vesilesiyle bizde iletmiş olalım bizde seni seviyoruz gülçincimmgülçinim vardı mı acaba kızlar :26::26::26:
sağ salim varmıştır inşallah
bana faceden mesaj atmış
kızlara söylermisin onları çok seviyorum diyee
bizde seni çok seviyoruz tatlı dillim güler yüzlüm
öpüyorum gül yanaklarından
canım benim allah kolaylık versin inşş. biran önce yaptır kurtul hadi hayırlısı inş. arkadasım hayırlı haberlerini bekliyoruz burdadüşük tansiyonlu biriyim..9-5/6 normal tansiyonum bnm..şimdi besin alamayınca halsiz kalıcam..birde çarşamba günü 2 şişe ilaç ve 4 litre su içmem gerekiyor..onlarda içimi dışıma çıkarıcak..düşünmesi bile zor geliyor..
innnşşşş. canım merak etme en kısa zamanda olucak inş.hem bu arada şunuda üzülerek söylüyorum lapa yapmıştım bende gecen hafta gece bi baktım ellerim incelmiş kurumuş resmen annemin hastalıgından dolayı cok iyi biliyorum cok su içtigim halde o gün vücudumun butun suyu cekilmiş sanki ertesi gun normal geri geldi yani lapanın eksilttigiBugünkü Menüm
Kahvalti :
2.Dilim Kizarmi$ Kepek Ekmegi
1.Dilim Peynir
1.Tk Bal
Ara:
Yok
Spor:
90.Dk Aletlerle :82:
Öglen:
3-4 Catal Kiymali Spagetti
Karpuz
Beyaz Peynir
Ara:
Yok
Ak$am :
Kücük Bir Tabak Kari$ik Meyve
1.5 Litre Su ..
------------------------------------------------------------------------------
Yarin Allahin Izniyle Lapa Time Yapmayi Dü$ünüyorum ..
Belki Son An Fikrimi Degi$tirip Sadece Per$embe Günüde Yaparim ..
Yarinki Durumuma Bagli .. Ama Cuma Günü Iyi Bi Rakam Görebilmek Icin
Cok Cabaliyacagim .. Insallah Istedigim Sonuclara Kavu$urum
senacımmmmkızlarr hafta sonu görümcemin sünneti 19undada bir yakınımızın düqünü var.abiye elbise düşünüyordum ama beqenemiyordum..bugün aldım siyah saten bir elbise..beli korsajlı belden aşası kiloş yere kadar uzun..üstünde kırmızı büyük çiçekleri var..beyaz renkle kontür geçilmiş..çok beqendim ama eşimde görsün diye almadım..eşimde işten erken çıkmış elbise için..hemen gittik..40 beden alalım diye düşündük..adam 40 size büyük gelir dedi..bende qöqüs kısmı dar diye 40ta ısrar ettim..anamm satıcı benden inatçı çıktı neyse 38 i alıp eve geldik..orda denemek istemedim kolsuzdu..olmazsa büyüqüyle deqişiriz dedik..eve geldik hemen heyecanlı heyecanlı denedim..kızlarrrrrr müthiş bir duygu okadar rahat olduki gözlerimdeki ışıltıyı görmenizi isterdim..hayatımda ilk defa çıtır bir şekilde abiye kıyafet denedim ve kendimi gerçekten çok beqendim..bi kez daha qurur duydum kendimle..üstüne satenden bolero diktiricez..yarın eşimle terziye gidicez sipariş vermeye..eşarp olarakta kırmızı eşarp düşündüm..elbisem siyah kırmızı çiçekli beyazlarıda var..bolerom siyah olucak..eşarpta siyah olsa çok boqar..düz koyu kırmızı eşarp ve yan kısmına büyük taşlı taç şeklindeki iqnelerden koyucam..çok mutluyummmmmmmm zaten eteklerimi 38 beden giyiyordum çok rahat oluyordu..ama abiye elbisede olmaz diye düşünmüştüm..olllduuuuu....bu mutluluqu Rabbim herkese nasip etsin...nerdeeennnnnn nereyeee..90dan 62lereee
sagol canım paylastıgın için eksik olmabugün taylan kümeli doktorum programındaydı
diyor ki
sebzelere kalorisini veren içine koyduğunuz yağdır
yani siz belirliyorsunuz ne kadar kalorili olup olmayacağını
bazı sebzeler hariç patates bezelye havuç filan yüksek şeker içerirmiş
birde çok sevindiğim bir olay
normal mısır yüksek şeker içerdiği için kolarisi çok yüksekmiş
ama patlamış mısır, yağ tuz konmadan patlatılırsa kimyası değişirmiş ve şekeri kaybolur
bir ağaç kabuğu yemiş gibi olurmuşuz
istediğiniz kadar yiyin diyor
ama az yağ ve tuz koyarak birazda sınır koyarak sanki daha keyifli yenir gibi
az yağ dediğim 1 çay kaşığı mesela
gene beyaz ekmekle, esmer ekmeğin farkından söz etti
beyaz ekmek insülün direncini çabuk oynattığı için
daha çabuk acıktırır, esmer ekmek uzun süre tok tutar dedi
tam tahıllı ekmeği önerdi
birde sağlıklı kızartma
yağlı kağıda biber patlıcan kabak biraz ıslak olarak tuzlayıp serin
15-20 dakika sonra domates sosu yada yoğurt sosuyla istediğiniz kadar yiyebilirsiniz
inanın aynı lezzeti alırsınız dedi
ama özellikle patates de koyun demedi, bilmem unuttu mu özellikle mi demedi
orasını bilemiyorum :26::26:
özellikle yazın fazla su ve tuz kaybı için
ayran da tercih edin dedi
isterseniz tekrarını seyredin, öğretici şeyler vardı
güle güle kullan canım allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsindün ikeadan fularları düzenleyici
http://static.evicinhersey.com/976-1472-thickbox/komplement-earp-fular-kravat-askisi.jpg için Google Görsel Sonuçları
çekmece düzenleyici
vee vok tava aldım
http://static.evicinhersey.com/191-347-large/pyra-vok-tava.jpg için Google Görsel Sonuçları
şu vok tavayı böylee boool soğan biber domatesli bir mantar sote yapıcam hayaliyle aldım
arada belki birde kızartma
çok hoş şeyler vardı, özellikle banyo bölümüne bayıldım
hepsinin tek tek hayaliyle uyudum
inşallah kendi evime uygulayabilirim hepsini
maşalllaahhhhdünki pazar gezmemizden kızlar
yakın resimde apoletler görünüyor, kızlar merak etmişti
ben çok severek kullanıyorum
oğlumla beraber tramplende bi zıpladım bi eğlendim kiii
eşim biraz ıkk cıık yaptı kısa şortum var diye ama
siyah çorapla giymiştim, bi daha bu fırsatı bulamam dedim ve oğlumla
10dk boyunca zıpladık ama haşatım çıktı acayip yorucu bişiy...
zayıflamanın faydaları işte, 90 kiloyla nasıl zıplardım lömbür lömbür
Eki Görüntüle 202003 Eki Görüntüle 202002 Eki Görüntüle 202001 Eki Görüntüle 202000
üzerine tıklayınca büyüyor...
çok geçmiş olsun kuzucuğuma rabbim bi daha acı vermesin inşşş.haftasonu benim oğlanın pipisi şişti kızlar
eğer başınıza gelirse diye uyarmak istedim
biz endişelendik, başımıza ilk kez geldi
doktorumuzu aradık hemen, sünetsiz çocuklarda görülebilir doğal bişiymiş
o kadar ileri derecesi varki, inanın kendinize gelemezsiniz allahım esirgesin
bizimkinde darlık vardı zaten, ama 2 yaşında şu anda ilk kez oldu
banyo suyu sıcaklığında suya oturttuk günde 3-4 kez
o derinin gevşemesini ve pisliğin akmasını sağlıyormuş
teramicin göz melhemini, pipinin içine doğru
bepanteni de dışına sürüyorsunuz
bizimki 1buçuk günde geçti şimdi çok iyi allaha şükür
ama tekrar olabilirmiş, tekrarlayan bişiymiş, badembiklerin şişmesi gibi bişiymiş
ha günde 2 kez antibiyotik verdik yarım ölçek
perşembe günü doğum günü
o bi geçsin iyice yaz sıcağı çökmeden sünnet ettirebiliriz
kardeşim hemşire çok kolay bişiy diyor, çok kararsız kaldık, sanırım bi doktoruna danışıp
sünnet yaptırıcaz
Kızlar bunlar filizin fotoları (filizkuzey) ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?