80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok teşekkür ederim canım inşallah çabuk geçer 2.5 gün..
bu arada abiye elbiseyi alan bendim cnm teşekkür ederim..pazar günü resim çekip ekelrim inşallah canım..

amin canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim buraya..
üzüldüqüm zaman yeme huyum bnmde vardı..diyete başladıktan sonra unuttum o huyumu çokta iyi oldu..şimdi tam tersine üzüldüqüm zaman tıkanıyorum..yiyeceqim varsada yemiyorum..zamanla sende bu huyunu kontrol altına alırsın canım..herşey zaman aşımıyla oluyor..bikaç ay sonra çok şey rayına oturmuş olacak..pes etmek yok yola devam canım benimmm

bunlar 90 kiloluk halim

bunlarda 84 kiloluk halim

aslında hiç bi fark yok sadece yandan fotolarımda benim göbiş biraz küçülmüş. taytlada bi acayip cıkmışım taytsız fotomuda koyayımda ona göre analiz yapın didim aslında moralim cokk bozuk kendimi böyle gördükceeee ufff işte. boyle bi göbek kimde var yaaaaa

Son düzenleme:
herkese hayırlı geceler arkadaşlar ben çıkıyorum Allah rahatlık versin ....
amin canım sanada allah rahatlık versin bu arada teşekkür ederim inş bende yenerim üzülünce yeme istegımı sagol güzelim moral oldu yazdıkların hadi iyi uykular:):80::80:

kız kim der o resme 90 kilo diye şaşırdım vallahi hem fark var incelmişsin bacım şöyle düşün kasaptan 1 kılo et alıyoruzda iki avuç geliyo dıyelım 6 kılo et aldıgını düşün bir sürü et alırsın dimi vucudundan o kadar eksilmiş işte maşallahhh hem sen bi ara bize gelde göbek gör hatta heçç gelme dur ben açıyım ordan bile görürsün agrı dagı gibi mübarek

İyi akşamlar kızlar

İzlemcim bu kombinini zaten seviyordum, apoletlerinle de çok hoş olmuş. Bluz büzgülü kol olmasaydı apolet daha iyi çıkardı meydana ama böyle de çok güzel.
Hele saçların tam benim tarzım olmuş ve tam göremesem de yüz yapına da çok yakışmış görünüyor. Facebooka eklersen rahat rahat görürüm Güle güle uzat canım..
Oğlun için de geçmiş olsun..Yaş ne kadar ilerlerse o kadar zor oluyor diye duydum ben herkesden..

Zekiyecim 6 kilo da bu kadar farketmesi normal bende ilk o kadar verdiğimde fark göremeyince çok üzülmüştüm ve buradaki tecrübeliler hep önce bir 10 kilo ver ondan sonra bak farka demişti..
Ben de en son 78 de eklemiştim nasip olurda 70 i görürsem son fotolarım olarak ekleyeceğim...Hayal gibi artık ama bakalım.. :44:

Ayşecim ben sarışın halini çok beğendim. Ateş kızılı tonları da çok gider sana ama şu an ki karamel tonlarına ben de çok heves etmiştim bir ara..Kk' da konu açmıştım hatta :)
Siyahın yüz hatlarına kattığı sertliği çok seviyorum ben, o yüzden de kendi saçımda dönüp dolaşıp mavi siyaha dönüyorum zaten, yani kısaca aynada en çok nasıl beğeniyorsan kendini o en güzeli :)

Kızlar unuttuklarımdan ve bir kaç gündür üzdüğüm herkesden özür diliyorum
Defalarca aynı şeyi yazmak istiyor içim ama anlamının kaçacağından korkuyorum.Gerçekten beni birebir tanıyan çevremden daha çok sordunuz beni, iyi ki varsınız, iyiki...
Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum :26::26:

Son düzenleme:
menüm

sabah:
1 light sandviç ekmeği
30 gr beyaz peynir
1/2 domates

öğlen:
1 tabak bulgur pilavı
150 gr yoğurt
salata

ara:
5 adet etiform bisküvi

akşam:
5 adet yaprak sarma
1 muz
1 bardak yarım yağlı süt

hımmmmmm dur bi düşünelimmm.................
hakkımızı nasıl ödersin biliyomusun daima iyi olarak ama hep iyi ol mutlu ol tamam mı?

kızlar alıntı yapamadım

sena allah yardımcın olsun inşallah sonuçların temiz çıkar elbisenide sağlıklı mutlu günlerinde giyersin

filiz

ayşe için bende kızıl diyorum

izlem oğluşuna geçmiş olsun sen de mikemmel görünüyorsun bacum

gülçinnnn bizde seni çok seviyoruzzz

ayyyy bir kahve yapmaya kalktım yazacaklarımı unutuum yine kusura bakmayın kızlarr

ay güldürdün beni yarışırsak benimki seninkini gecer kız. tşkr ederim güzel yorumun için.

hoşgeldin canım nasılsın daha iyimisin. valla cok sevindim seni gördügüme.
aslında benimde cok beklentim yok görüntümle ilgili. 10 kilo sonra ekliyecektim duramadım kız özendimmi ne

Nesfit ile 14 gün olayını araştırdım sabah..30 gram diyor ölçtüm koydum kaseye baktım akıl karı değil onu kahvaltı ve akşam yemeği yerine yemek, 2 avuç bir şey :26:
Kendimi sıkar karbon diyeti yaparım en azından aç kalmam

Günlerdir aldığım aşırı karbondan dolayı cumaya kadar proteine mi ağırlık vereyim yoksa tam bir karbon diyetimi yapayım bilmiyorum :44:
Bu kafayla sıkılıp karbonu yarıda bırakırsam iyice beter olur herşey, kendime olan kızgınlığımdan iyice saçmalarım ama o yüzden cesaret de edemiyorum tam bir karbon diyetine..

Şu kalan 5 kilo gitmeyecek sanki...Ya olaylar üst üste geldi, ya da ben azmimi kaybettim bilmiyorum artık...

1-2 kilo verince giyeceğim kıyafetleri bile çıkarmıştım öylece duruyor çekmecelerin baş köşesinde..Onlardan vazgeçmeyi içim almaz...

yok zekiyecim yok benim göbegi kimse gecemez benimki mehter marşı gibi bi kere geri çekiliyosa iki kere ileri gidiyo nasıl gidicek bu göbek bilmiyorum ama senin maşallahın var öyle göze falan batmıyo. kırk yılda bir otobüse biniyorum ondada herkes yer veriyo siz hamilesiniz buyrun ayakta kalmayın diyolar:26: bigün dicem artık valla ulennnnn hamile degilimm ulennnn şahsen bizzat orjinal göbeğim

hoşgeldin canım nasılsın daha iyimisin. valla cok sevindim seni gördügüme.
aslında benimde cok beklentim yok görüntümle ilgili. 10 kilo sonra ekliyecektim duramadım kız özendimmi ne

Ben de özeniyorum gördükçe zekiyecim ya, hatta ekleyeyim mi acaba filan diyorum çoğu zaman ama iyice fark olunca daha tatlı oluyor eklemesi

deryaaaaaa hoşgeldin iyiki geldinnnnn

Hoşbulduk edacım, bu kadar ayrı durabildim işte dura dura...
Çare bulunmak istemedikten sonra yalnızlıkta ya da kalabalıklarda aramak ne saçma :)

noluyo kuzum ya sen bize kızardın boşlamak yok tam gaz devam diye yapma nolur nedir beş kilo dedigin ben razıyım bana gönder kargoyla 82 den falan tekrar başlarım ben ama kargo paranı öde haaa eger karbona yada nesfit olayına girişirsen yanlız bırakmam seni beraber yaparız bacım. haber et başlıyorum diye yeter. madem karbonu bozarım diyon nesfit yapak bir hafta denemiş oluruz olmaz mı? sen yeterki iyi olllll

deryacım vazgeçmek yok canım bence kendini fazla sıkma şayet sıkıntılıysan sıkı diyet seni daha da zorlayabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…