dün arkadaşımın düğünü nedeniyle hiç giremedim kızlar. geçmişi okuyup bi sürü alıntı yapmıştım ama bilgisayar gidince kapandı. bende aklımda kalanları yazayım
deryacım buranın neşesisin. inş sorunlarını bi an önce çözüp bizimle olursun canım.
izlem oğlun için geçmiş olsun. umarım tekrarlamaz.
senacım 2,5 gün geçer canım,zor olcak ama sağlık herşeyden öenmli. şimdiden çok geçmiş olsun.
38 beden abiyeyi alabilen kimdi unuttum.darısı bizlerin başına inşallah. bide fotonu koyarsın umarım canım bizde görmüş oluruz.
bide pasta yapan arkadaş çok güzel yapmış. okuduğuma göre ilk kez yapmış ama gayet deneyimli gibi duruyodu..
kızlar iki gündür menü yazmıyorum, yarın düzenli başlıcam tekrar.
dün akşam düğünde çok eğlendim. bide herkes çok beğendi saçımı elbisemi falan. kilomu verdin dediler. bende biraz verdim dedim. bide korsede takmıştım çok çok iyi oldum.:82:
inşallah sağlıklı ve geri almamak üzere gider kilocuklarımız...
neyse unuttuğum önemli bişi var mı hatırlamıyorum umarım yoktur.
canım benim allah kolaylık versin inşş. biran önce yaptır kurtul hadi hayırlısı inş. arkadasım hayırlı haberlerini bekliyoruz burda
senacımmmmne mutlu sana ne güzel bir duygu degilmi bende gecen gun 4 sene evvel gıydıgım pantalonlarımı cıkarttım yataga serdım yarabbi küçücük 36 beden 38 beden hep öyle bide şimdiki pantalonlarımdan birini koydum iki katı nerdeyse nasıl gücüme gitti bende de şöyle aksi bu durum var insan bunu görünce gaza gelir tekrar yapıcam olucaksınız bana der dimi ben o üzüntüyle yemeye vuruyorum kendimi sapıttım yedim yedim yedim ............................
zekiyecim bana kadınlar kulübünden eklemek daha kolay geldi.
amin canım sanada allah rahatlık versin bu arada teşekkür ederim inş bende yenerim üzülünce yeme istegımıherkese hayırlı geceler arkadaşlar ben çıkıyorum Allah rahatlık versin ....
bunlar 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 202055 Eki Görüntüle 202054
bunlarda 84 kiloluk halim
Eki Görüntüle 202056 Eki Görüntüle 202058 Eki Görüntüle 202059
aslında hiç bi fark yok sadece yandan fotolarımda benim göbiş biraz küçülmüş. taytlada bi acayip cıkmışım taytsız fotomuda koyayımda ona göre analiz yapın didimaslında moralim cokk bozuk kendimi böyle gördükceeee ufff işte. boyle bi göbek kimde var yaaaaa
hımmmmmm dur bi düşünelimmm.................
hakkımızı nasıl ödersin biliyomusun daima iyi olarak ama hep iyi ol mutlu ol tamam mı?
kız kim der o resme 90 kilo diye şaşırdım vallahi hem fark var incelmişsin bacım şöyle düşün kasaptan 1 kılo et alıyoruzda iki avuç geliyo dıyelım 6 kılo et aldıgını düşün bir sürü et alırsın dimi vucudundan o kadar eksilmiş işte maşallahhhhem sen bi ara bize gelde göbek gör hatta heçç gelme dur ben açıyım ordan bile görürsün agrı dagı gibi mübarek
İyi akşamlar kızlar
İzlemcim bu kombinini zaten seviyordum, apoletlerinle de çok hoş olmuş. Bluz büzgülü kol olmasaydı apolet daha iyi çıkardı meydana ama böyle de çok güzel.
Hele saçların tam benim tarzım olmuş ve tam göremesem de yüz yapına da çok yakışmış görünüyor. Facebooka eklersen rahat rahat görürümGüle güle uzat canım..
Oğlun için de geçmiş olsun..Yaş ne kadar ilerlerse o kadar zor oluyor diye duydum ben herkesden..
Zekiyecim 6 kilo da bu kadar farketmesi normal bende ilk o kadar verdiğimde fark göremeyince çok üzülmüştüm ve buradaki tecrübeliler hep önce bir 10 kilo ver ondan sonra bak farka demişti..
Ben de en son 78 de eklemiştim nasip olurda 70 i görürsem son fotolarım olarak ekleyeceğim...Hayal gibi artık ama bakalım.. :44:
Ayşecim ben sarışın halini çok beğendim. Ateş kızılı tonları da çok gider sana ama şu an ki karamel tonlarına ben de çok heves etmiştim bir ara..Kk' da konu açmıştım hatta :)
Siyahın yüz hatlarına kattığı sertliği çok seviyorum ben, o yüzden de kendi saçımda dönüp dolaşıp mavi siyaha dönüyorum zaten, yani kısaca aynada en çok nasıl beğeniyorsan kendini o en güzeli :)
Kızlar unuttuklarımdan ve bir kaç gündür üzdüğüm herkesden özür diliyorum
Defalarca aynı şeyi yazmak istiyor içim ama anlamının kaçacağından korkuyorum.Gerçekten beni birebir tanıyan çevremden daha çok sordunuz beni, iyi ki varsınız, iyiki...
Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum :26::26:
hoşgeldin canım nasılsın daha iyimisin. valla cok sevindim seni gördügüme.
aslında benimde cok beklentim yok görüntümle ilgili. 10 kilo sonra ekliyecektim duramadım kız özendimmi ne
deryaaaaaa hoşgeldin iyiki geldinnnnn
Nesfit ile 14 gün olayını araştırdım sabah..30 gram diyor ölçtüm koydum kaseye baktım akıl karı değil onu kahvaltı ve akşam yemeği yerine yemek, 2 avuç bir şey :26:
Kendimi sıkar karbon diyeti yaparım en azından aç kalmam
Günlerdir aldığım aşırı karbondan dolayı cumaya kadar proteine mi ağırlık vereyim yoksa tam bir karbon diyetimi yapayım bilmiyorum :44:
Bu kafayla sıkılıp karbonu yarıda bırakırsam iyice beter olur herşey, kendime olan kızgınlığımdan iyice saçmalarım ama o yüzden cesaret de edemiyorum tam bir karbon diyetine..
Şu kalan 5 kilo gitmeyecek sanki...Ya olaylar üst üste geldi, ya da ben azmimi kaybettim bilmiyorum artık...
1-2 kilo verince giyeceğim kıyafetleri bile çıkarmıştım öylece duruyor çekmecelerin baş köşesinde..Onlardan vazgeçmeyi içim almaz...
Nesfit ile 14 gün olayını araştırdım sabah..30 gram diyor ölçtüm koydum kaseye baktım akıl karı değil onu kahvaltı ve akşam yemeği yerine yemek, 2 avuç bir şey :26:
Kendimi sıkar karbon diyeti yaparım en azından aç kalmam
Günlerdir aldığım aşırı karbondan dolayı cumaya kadar proteine mi ağırlık vereyim yoksa tam bir karbon diyetimi yapayım bilmiyorum :44:
Bu kafayla sıkılıp karbonu yarıda bırakırsam iyice beter olur herşey, kendime olan kızgınlığımdan iyice saçmalarım ama o yüzden cesaret de edemiyorum tam bir karbon diyetine..
Şu kalan 5 kilo gitmeyecek sanki...Ya olaylar üst üste geldi, ya da ben azmimi kaybettim bilmiyorum artık...
1-2 kilo verince giyeceğim kıyafetleri bile çıkarmıştım öylece duruyor çekmecelerin baş köşesinde..Onlardan vazgeçmeyi içim almaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?