80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok sevdacım ya aç kalırım ben o 2 avuç şeyle, daha çok gözüm döner o yüzden denemem bile :26:

deryacım vazgeçmek yok canım bence kendini fazla sıkma şayet sıkıntılıysan sıkı diyet seni daha da zorlayabilir bence

Haklısın edacım, ya da ben karbon saymayayım ama protein ağırlıklı besleneyim sadece :26:

kk dan yükle diyene kadar sen zaten halletmişsin

teşekkürler canım, inşallah tekrarlanmaz

ne kadar tatlı dillisin öyle sen bacım
allahım daha daha fazlasını versin inşallah sana

amin amin amiiinnnnnnnnnnnnn

deryacım döndüğüne çok çok sevindim
insan bazen kendiyle baş başa kalmak istiyor, sorun ne olursa olsun çözülsede çözülmesede
kalbinin temizliği yüzünden okunan kardeşim
iyi ol, mutlu ol, sağlılı ol, bizimle ol

acayip bir kahkaha attım
çok hoşsun yaa, allah razı olsun senden
ee birde sen ekle bakem, görelim şu orjinal göbeği

edacım teşekkürler
saolasın, senden de bekliyoruz bir foto

Son düzenleme:
zekiye kuuuu
allah seni napmasın

kızım senin 70 kilo halini düşünemiyorum
bacaklara bak, harika duruyor
çöp bacaklımmm

wallahi diyorum yaa uzun boyun avantajları işte
az bi göbeğin var inan 15 gün sürekli mekik çek
dümdüz olur
gerçekten gözle görülür bir fark var, ayy süper yaa
sakın karamsar olma, inanki eşofmanlı halin filan harika

hergün menünün altında mekik sayınıda göreyim şekerim
ha gayret bakam

deryacım bu arada teşekkür ederim güzel sözlerin içinde
bu bluzun aynısının değişik apoletli modeli de var yeni sezona koymuşlar
benim aldığımın 3katı fiyatı
bende hazır yeni almışım apoları
takıverem didim

büzgülü kolda daha iyi duruyor
birde çizgili ve düz bluzlarda da deniyem
evet saçlarım da iyi oldu, az daha kısa mı olaydı kuu :26::26:

birde senin zıpladığın bi foto varya
bak bende istiyorum ondan demiştim
hileli de olsa, ayaklarımın yerden kesilmiş bir fotosunu koydum

selam kızlar nasılsınız

izlem canım bebişine cok gecmişolsun

deryecım nasılsın canım

teşekkürler selma ablam öpüyorum güzel yanaklarından
naptın oğluşa aldınız mı ayakkabıları
sana bişiyler yazmıştım ama geçmişs ayfalarda
okuyabildin mi bilmiyorum :26:

sende bir foto koy bakem, gözümüz gönlümüz açılsın güzel hatun

Öyle izlemcim, yalnız kalmak iyi geliyor bazen ne olursa olsun...
İyi ki varsınız, hepiniz

Bu hafta da seni öylece bıraktım listeyle..Elinde geçen haftanın listesi bile yoktu :26:
Herkesin canını sıktım kızlar, tekrar özür dilerim her şey için...

Bir de ben 3 gündür 2 şer tane novalgin alıyorum her gün ama başımın ağrısı geçmiyor bir türlü...Var mı önerebileceğiniz bir şey kızlar? :44:

eksik olma canım insan kendi iyi niyetli tatlı dilli olunca karşısındakinide öyle görürmüş sen öyle oldugun için benide öyle gördün heralde. ama arkadaslarım allah razı olsun pek severler beni ben ne desersem diyim ne yaparsam yapıyım hiç alınmazlar darılmazlar hatta diyorumki arkadaslarıma o kadar laf yediniz lan yüzsüzmüsünüz siz be diyorum hepsi gülüyo manyak kadın senin kalbinden zerre kadar kötülük, hasetlik, fesatlık geçer mi hiçç sen numune indirilmişsin kızım diyolar hiç küsmüyolar sagolsunlar. ohhhh ne mutlu bana kahkaha atmışsın işte ne güzel zaten güzeldin hepten güzelleşmişsindir hemen bi foto koy bakakk değişiklik varmı?: hatta fotolara s.ö ve s.s yaz (sevdaya attıgım kahkadan önce) ve(sevdaya attıgım kahkadan sonra) allah sendende razı olsun inş. deryam düzelsin benim kocamda teldeki fotolarımı pc ye atsın ben deryama göndercem msn den ona buraya koyar artıkın yüzüme şeyyy edip............( ha bu arada yüzüme şey edip derken kamuflaj yapıp demek istedim

bu arada belki televizyonda görmüşsünüzdür

Türkan Şoray'ın resimlerinin basılı olduğu tshirtler bluzlar çıktı
bu seri koton da haberiniz olsun
hafta sonu gördüm bende, bi magazin programında tanıtımını görmüştüm ama hangi marka olduğunu
bilmiyordum, kotonda tesadüfen gördüm...
çok hoş tasarımlar var, denemek almak isterseniz
35le 55tl arasında değişiyor, üzerindeki malzemeye göre
kırmızı kırmızı dudaklı, çok hoş hatun yaa

bende öpüyorum canım seni

canım mecburen aldıkistedigi ayakkabıyı ama indirim yaptırdık 170 ten 140 indirdiler ve aldık

yazdıklarını okudum canım ne yapalım ergenlik dönemindeler idare edecegiz inş bu günleride atlatırız aslınca cok sakin bir cocukilk kez bişey istedi ve mecburen aldık saglık olsun

resim eklesem ne olacakki şişkoyum :18::18::18:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız

izlem canım bebişine cok gecmişolsun

deryecım nasılsın canım

İyiyim selmacım sen nasılsın

Evet izlemcim apoletli bluzlar uçmuş durumda yeni moda diye..
Ben sade kolda daha çok sevdim zevk meselesi işte
Bana sorma ben hep daha kısa derim, hem uzun zamandır uzunsa saçların köklü bir değişiklik olurdu..Şöyle katlı bir küt çok yakışırdı eminim.Ama bu boyda hoş..

Bende geçen tuhafiyeye gittim apolet sormaya bir sürü vardı bazıları çok kötüydü pek de vaktim yoktu bakamadım..Çiftine 2 lira dedi
Tarzları eski olsa da modifiyeyle adam edilecek bir şeyler bulurum belki..

ilaçtan ziyade papatya çayı iç
sakinleştirir, dinginleştirir nirvanaya uçarsın alimallah

ne güzel ttalım, sevilen birisin

tamam bekliyoruz senin meşhur orjinal göbeğide
o otobüsteki hamile diye kalkanlar densizlik etmiş mi merak ettim yani

aneeeeeeeeeemmmmm o ne kuu 2 tl mi

al kız al arasına incik boncuk taş tuş koyardın
ona broş iğnesi dikmeyede gerek yok
eve depola direk kıyafetin kendine dik

benim geçen sene saçlarım belimdeydi
tam doğum günümde 1 haziranda omuzda kestirdim bi anda radikal bir karar alıp
1 senedir kısa kullandım bayaa uzamış
şimdi gene kestirdim işte

Anason tohumları yakılarak dumanı solunursa baş ağrısını giderir.

Ardıç'ın rendelenmiş meyveleri sirke içine koyup bekletildikten sonra bir bezle alınıp üzerine sarılırsa baş ağrılarını giderir.

Ayçiçek yağı içilmez ama gargara olarak kullanıldığında uykusuzluk, kronik baş ağrısı ve asabiyete iyi gelir.

Ihlamur çayı çiçeklerinden elde edilen ıhlamur ruhu baş ağrısını keser.

Karabiber tarçınla karıştırılarak kullanılırsa baş ağrısını giderici etki yapar. Ihlamurla kaynatılınca da sancı kesici etkisi vardır.

Limon suyu bir su bardağı kahve içine sıkılıp içilirse baş ağrısına etkili olur.

Muzun içindeki magnezyum baş ağrısı ve kramplara karşı etkili olur.

Nane çayı ve üzerlik otu baş ağrılarına iyi gelir.

aa burcu gelmiş
derya ablacığı geldi ya artık coşar
derya sana şikayet edem, sen olmayınca bu kız heç uğramıyor buralara
ağzının ucuyla yazıp gidiyor

gerisi size kalmış

İNSANLAR;karşısındakileri dağlarca üzüp zerre kadar üzülmezken,zerre kadar kırıldıklarında dağlarca küsebiliyorlar NE GARİP..

cok cok tşkr ederim tatlım. valla foto yuklemek iyi oluyormuş süper motive ediyorsunuz. canım facede dugun fotolarım var birde balayı albümüm ben orda 73 kiloyum. ozamnlar da kilolu bulurdum kendimi ama şimdi iç çekerek bakıyorum onlara. bi göbek birde kollarım fazla geliyor suanda bana mekike baslıycam aslında ama göbege degilde bel kısmına etki yapıyor gibi geliyor bana. ilk baslarda spor yapıyordum temizligi bitireyim baslayayım diye kandırıyorum kendimi. cal yapmayı düşünüyorum 80 den sonra. ama ozamana kadar en azından mekike agırlık vercem inşşş faydası olur. biraz karışık anlatıım bi onu yapıcam bi bu bunu yapıcam falan

İNSANLAR;karşısındakileri dağlarca üzüp zerre kadar üzülmezken,zerre kadar kırıldıklarında dağlarca küsebiliyorlar NE GARİP..

selmacım banamı dedin bilemedim ama benim lafımın üstüne gelince cevap yazmak zorunda hissettim kendimi ben onları aşağılayacak yada rencide edecek bişey asla yapmam ama tek kötü huyum hep dogrucuyumdur çatır çatır çatır söylerim hepsinin yüzüne isteyen de kırılır yani yapacak bişey yok huyum bu ben onların iyiligi için konuşurum. dostuma üçüncü gözü olurum onun bakıpta göremedigini yada görmek istemedigini ben gösteririm. yoksa yanlış anlaşılmak istemem yani. ha genelde samimi ortamlarda erkek gibi lanlı lunlu konuşurum ama yeri geldimi gerektimi de inceliğime kolay kolay kimse su dökemez. yanlış lanse edilmiş olmiyim dedim canım o yuzden cevap verdimm

selmacım bu arada gönlüm rahat etmedi bu yazıyı yazmamdaki tek sebep gözünüzde yanlış bi intiba bırakmak istememem nolur yanlış anlama sakın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…