80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevdam mail adresime yolla kuzum ben iyiyim yeter sizi üzdüğüm
Teknik destek 7/24

Ah izlem bayılırım ya zaten hayranım türkan şoraya, eşsiz bir güzellik ve asalet..

ilaçtan ziyade papatya çayı iç
sakinleştirir, dinginleştirir nirvanaya uçarsın alimallah

Deme yav
Alayım yarın madem

İzlemcim 2 tl ama hani pek modern bir şey yok hep böyle kötü uyumsuz renkler kötü taşlar..ama dediğin gibi içlerinde modifiye edilip adam edilecekler de vardı.Yarın çıkacağım zaten aklımda kaldı

Bence insan değişikliğe açık olmalı...Diyorlar ya uzun saçlılar hayatta kestiremem filan diye bence değişiklik her zaman iyidir, uzun seviliyorsa gene uzar ama o dönem bile iyi gelir insana, farklılık olur.

aa burcu gelmiş
derya ablacığı geldi ya artık coşar
derya sana şikayet edem, sen olmayınca bu kız heç uğramıyor buralara
ağzının ucuyla yazıp gidiyor

gerisi size kalmış

Ah benim böcüğümün de canı sıkkın ablası gibi, yoksa o ben olmasam da neşe verirdi topiğe

Yav ne istiyonuz kilolarınızdan

Bakın bana 86 kiloyum halen tıka basa yiyorum kilo vermeyi de düşünmüyorum hatta biraz daha alabilseydim çok iyi olurdu

ayyyyyyyyy canım cok özür diliyorum inanki senin yazdıgını okumadan yazmıştım bunu estagfurulluh sadece denk gelmiş lütfen yanlış anlama

Bakın bana 86 kiloyum halen tıka basa yiyorum kilo vermeyi de düşünmüyorum hatta biraz daha alabilseydim çok iyi olurdu

ohhh maşallahhh ye bacım yee afiyet olsunnn sana hayırlı kilo almalarrr. inşşş. yakın zamanda istedigin olur tercih meselesi napalım bizde öyle keyfimizden ugrasıyoruz hiççç işimiz gücümüz yok verecez diyo ugraşıyoruz iştee

aa burcu gelmiş
derya ablacığı geldi ya artık coşar
derya sana şikayet edem, sen olmayınca bu kız heç uğramıyor buralara
ağzının ucuyla yazıp gidiyor

gerisi size kalmış

izlo$ ablacimm
Azucuk Derya ablama cekmi$im napimm ..
onun cani SIKILINCA benimde pek ne$em olmuyor ..
bugün yine ilgilendim topikle ama aksam'a dogru
malesef benimde moralimi bozan bir takim $eyler oldu
o yüzden bidaha yazamadim buraya ..

Ben Yine Cabuk Toparlaniyorum Yarin Yine Full Time Topik Mesaimi Alirim
Buraya yazmak ve takip etmek dert tasa birakmiyor unutturuyor her$eyi ..

Topigimizii Ve Ablalarimi Cooook Seviyorum Bennnn
Cadiniz Sizi Asla Birakmaz Rahat Olun

ayyyyyyyyy canım cok özür diliyorum inanki senin yazdıgını okumadan yazmıştım bunu estagfurulluh sadece denk gelmiş lütfen yanlış anlama

estagfurullah lütfen ne özrüü asıl ben özür dilerimmm kusuruma bakma nolur sadece beni yanlış anlamayın istedim.. nolur kusuruma bakma :78:

Eyvallah, Sende bu dakkadan itibaren dünya ahret bacımsın

Bana eşlik etmek istersen Kadıköy köfteci ramizde bulursun beni, sanada ısmarlarım birkaç porsiyon

Son düzenleme:
ohh maşallah deryam gelmiş topik şenlenmiş

deryacım çok sevindim canım şuraya yazma isteğin bile az da olsa iyi olduğun anlamına gelir

izloşum türkan şoraylı kreasyonu görmüştüm kotonda .benim pek tarzım değil diye bakmadım ama

bugün eşimle 1 saat tenis oynadım gaza gelmişken 1 saatte yürüdüm canım çıktı şimdi mayıştım yazdıklarımı bile okuyasım gelmiyo gözlerim kapanıyo herkese ii geceler ii sohbetler

Sana Afiyet Bal $eker Olsun Ozaman Bacim
Bizim Icinde Boool Boool Cikolatali Duble Pastalar ..
Dondurmalar .. Bol Yagli Yemekler .. Adana -Urfa Kebaplari Ye
Bide Yedikten Sonra Üstüne Ballandirma Yap Ohhh Miss Gibi Yahuu

Ama Biz Öyle $eyler Yiye Yiye Kilolari Aldigimiz Icin Ve Rahat Rahat Oramizi Buramizi
Düsünmeden Kiyafetler Alip Giyebilmek Icin Kilo Veriyoruz
Haa Bide Ileride Kilo Yüzünden Tansiyon - $eker - Kalp Gibi Hastaliklara Yakalanmamak Icin
Simdiden Saglikli Beslenip Arti Kilo Vererek Kendi Önlemimizi Aliyoruz
Bide Üstüne Kilo Sorunu Yüzünden Cocuk Sahibi Olamayanlarimiz Var ..
Eeee Bebek Hayali Icin Gitlagimiza Dur Demek Zorundayiz :)

Sonucta ..

BIR KAC DAKIKKALIK DAMAK ZEVKIMIZ ICIN HAYALLERIMIZDEN VAZGECMEYELIM .. Dimi Ama

Herkezin Hür Kendi Karari Ve Zevki ..
Kapimiz Sana Ileride Kilo Vermek Istersen Herzaman Acik Arkadasim
Iyi Gecelerrr ..

Ama erkek arkadaşım bana sen çok zayıfsın diyor . Yalan mı söylüyor acep ????

Ama yapma böyle suçlu hissediyorum

ohh maşallah deryam gelmiş topik şenlenmiş

deryacım çok sevindim canım şuraya yazma isteğin bile az da olsa iyi olduğun anlamına gelir

Çok şükür daha iyiyim tülayım, bir şeyin çaresi varsa yapılır, yoksa da düşünmek boşadır...

19 yaşındayım şuan itibariyle

Erkek Arkadasin Sana Ba$ka Erkekler Bakmasin Begenmesin Diye
Zayifsin Diyordur :82:
Veya Tam Tersi Biraz Etine Dolgun Kizlardan Ho$laniyordur Oda Olabilir ..

Ama Bence Sen Bunun Ilerisini Düsün ..
Birgün Mutlak Evlenmek Cocuk Sahibi Olmak Istiyorsundur Diye Düsünüyorum ..
Zorluklarla Karsilasa Bilirsin Kilolarin Yüzünden .. Ki Bu Cogu Kilo Problemi Yasayan
Hanimlarda Olan Bir Sorun Malesef ..

Yinede Kendin Bilirsin Tabiki .. Ama Bence Ileride Pi$man Olmaman Icin
Ba$ari Öylüler Bölümünü Okumani Tavsiye Ediyorum ..
Darkolive Diye Bi Konu Basligi Var Orayi Incele Tatlim
Belki Azim Yaparsin ..

ve bence kilo alma daha fazla :) yemek yemek cözüm degil ..

walla izlemmmm sen hani derler ya devlet gibi hatun olmuşun arkadaşımmmm... bence eşin de kıskansa hatttaaaaaaaaaaaaa oğlunda kıskansa yeri yanii.........

boyum 1.82 ve balık etliyim biraz, erkek arkadaşımın boyu 1.95 acaba kilomu çok göstermediğimden mi öyle diyor ??

Allahtan spor arkadaşım var ben bıraksam ipleri o bırakmıyor sağolsun
Bana kalsa hiç spor filan yapmazdım şu dönemde ama yesem dahi hergün sporumu yaptım sayesinde..Sabah 8 de çıkıyoruz..Haftasonları da plates yaparım..İkisine birden yetişemiyorum hafta içi...

Tonla işim vardı hatırlarsanız, yazlıkları çıkardım, odaları düzenledim, buzdolabını indirdik mutfağımı düzenledim stickerımı yapıştırdım çok güzel oldu

Taka bir bilgisayar bulduk sadece müzik dinlemek için salonun bir köşesine bilgisayar masasıyla kurduk onu, sattığımız ürünler arasında uzun zamandır göz koyduğum bir 2+1 hoparlör vardı onu da koyduk..Tam istediğim gibi bir müzik köşesi oldu. Elimi zor tutuyorum sesinin açmamak için, çok tok ve harika veriyor sesi, adam gibi müzik dinleyemiyordum o yüzden çok iyi oldu bizim için. Özellikle dansederken müthiş olacak
Karı koca nostalji hastalığı var bizde zaten makinaya 98 kurduk, çıkardığı sesler bile mutlu ediyor bizi

Bunca şeyi yaptım canım çıktı yorgunluktan ama hala ve hala mutfak dolaplarım indirilip silinecek ve ütüm var bir sepet...Umarım yarın bunları yapacak gücü bulurum..Hafta sonuna misafirim var illa halletmem lazım zaten cumaya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…