boyum 1.82 ve balık etliyim biraz, erkek arkadaşımın boyu 1.95 acaba kilomu çok göstermediğimden mi öyle diyor ??
İyi akşamlar kızlar
İzlemcim bu kombinini zaten seviyordum, apoletlerinle de çok hoş olmuş. Bluz büzgülü kol olmasaydı apolet daha iyi çıkardı meydana ama böyle de çok güzel.
Hele saçların tam benim tarzım olmuş ve tam göremesem de yüz yapına da çok yakışmış görünüyor. Facebooka eklersen rahat rahat görürümGüle güle uzat canım..
Oğlun için de geçmiş olsun..Yaş ne kadar ilerlerse o kadar zor oluyor diye duydum ben herkesden..
Zekiyecim 6 kilo da bu kadar farketmesi normal bende ilk o kadar verdiğimde fark göremeyince çok üzülmüştüm ve buradaki tecrübeliler hep önce bir 10 kilo ver ondan sonra bak farka demişti..
Ben de en son 78 de eklemiştim nasip olurda 70 i görürsem son fotolarım olarak ekleyeceğim...Hayal gibi artık ama bakalım.. :44:
Ayşecim ben sarışın halini çok beğendim. Ateş kızılı tonları da çok gider sana ama şu an ki karamel tonlarına ben de çok heves etmiştim bir ara..Kk' da konu açmıştım hatta :)
Siyahın yüz hatlarına kattığı sertliği çok seviyorum ben, o yüzden de kendi saçımda dönüp dolaşıp mavi siyaha dönüyorum zaten, yani kısaca aynada en çok nasıl beğeniyorsan kendini o en güzeli :)
Kızlar unuttuklarımdan ve bir kaç gündür üzdüğüm herkesden özür diliyorum
Defalarca aynı şeyi yazmak istiyor içim ama anlamının kaçacağından korkuyorum.Gerçekten beni birebir tanıyan çevremden daha çok sordunuz beni, iyi ki varsınız, iyiki...
Hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum :26::26:[/QUOTE
DERYACIIMM HOŞGELDİİİNNN
canım evet buraya gelmen bile kendini biraz daha ii hissettiğinin göstergesi ben bazen böyle durumlarda biraz bunalım takılmayı da sewiorum biliyormusun çünkü öyle dönemlerde kendimi kasar o modu yaşayamazsam sonra daha kötü patlak veriyor o yüzden canın sıkkın olduğunda onu bile tadında yaşamalısın diye düşünüyorum ben...
bu arada saçlarım iice kızıl olcak ama hala akıooo işte sarıdan sonra sarı tabiki benim de favorim ama kiloyla birlikte insanın makyaj da yapası gelmio e makyajsız da sarı pek olmuo sabah yumuş yumuş gözler bide uykusuzluk derken sıkılmıştım ama yine dönerim sarıyaaaaa...
BMI Değeriniz : 26.0. BMI değerinize göre Kilolu gözüküyorsun ..
61-82 arasi olman gerekmi$ BMI degerine göre ..
Boyunu bilmedigim icin öyle yorum yaptim ..
avantajlisin boyun oldugu icin .. ama sen yinede dikkat et bence ..
genc kiz vucudu kilo almaya cok yatkin malesef canim
Allahtan spor arkadaşım var ben bıraksam ipleri o bırakmıyor sağolsun
Bana kalsa hiç spor filan yapmazdım şu dönemde ama yesem dahi hergün sporumu yaptım sayesinde..Sabah 8 de çıkıyoruz..Haftasonları da plates yaparım..İkisine birden yetişemiyorum hafta içi...
Tonla işim vardı hatırlarsanız, yazlıkları çıkardım, odaları düzenledim, buzdolabını indirdik mutfağımı düzenledim stickerımı yapıştırdım çok güzel oldu
Taka bir bilgisayar bulduk sadece müzik dinlemek için salonun bir köşesine bilgisayar masasıyla kurduk onu, sattığımız ürünler arasında uzun zamandır göz koyduğum bir 2+1 hoparlör vardı onu da koyduk..Tam istediğim gibi bir müzik köşesi oldu. Elimi zor tutuyorum sesinin açmamak için, çok tok ve harika veriyor sesi, adam gibi müzik dinleyemiyordum o yüzden çok iyi oldu bizim için. Özellikle dansederken müthiş olacak
Karı koca nostalji hastalığı var bizde zaten makinaya 98 kurduk, çıkardığı sesler bile mutlu ediyor bizi
Bunca şeyi yaptım canım çıktı yorgunluktan ama hala ve hala mutfak dolaplarım indirilip silinecek ve ütüm var bir sepet...Umarım yarın bunları yapacak gücü bulurum..Hafta sonuna misafirim var illa halletmem lazım zaten cumaya kadar.
bunlar 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 202055 Eki Görüntüle 202054
bunlarda 84 kiloluk halim
Eki Görüntüle 202056 Eki Görüntüle 202058 Eki Görüntüle 202059
aslında hiç bi fark yok sadece yandan fotolarımda benim göbiş biraz küçülmüş. taytlada bi acayip cıkmışım taytsız fotomuda koyayımda ona göre analiz yapın didimaslında moralim cokk bozuk kendimi böyle gördükceeee ufff işte. boyle bi göbek kimde var yaaaaa[/QUote
walla filizcim sen bunların 84 olduğuna eminmisin bence gayetttt ii duruyor hemde ne demek fark yok gözle görünür bir incelme var ama haklısın insan kendi fptoğraflarında ayırt edemiyor farkı.... ama senin boy da uzun du yanlış hatırlamıyorsam o yüzden yola dewam bir taş daha geliyor göbiş hepimizde var canım ama bak izleme nasıl hatun..... gidecek gidecek hepsi gidecek birlikte azimle hepsi gidecek... bacaklar kollar da gayet ii bence sen bence hiçççç o güzel canını sıkma istediğin gibi giyinmeye başla bence...
çok tşkr ederim aysecigim. inş gidecek ya hep birlikte inş. zaten izlemi gördükce daha cok hevesleniyorum. ama ne giysem o göbek fırlıyor ve sinir ediyor. ama izlemi dinleyip mekike baslıycam 15 gün cek dümdüz olur dedi ya beni heveslendirdi. gittigini göreyim bırakmam vallahi mekiği. hıı bu arada ismin zekiye
çok tşkr ederim aysecigim. inş gidecek ya hep birlikte inş. zaten izlemi gördükce daha cok hevesleniyorum. ama ne giysem o göbek fırlıyor ve sinir ediyor. ama izlemi dinleyip mekike baslıycam 15 gün cek dümdüz olur dedi ya beni heveslendirdi. gittigini göreyim bırakmam vallahi mekiği. hıı bu arada ismin zekiye
amanınnn hatlar karıştı bak zekiyecim kusura bakma ..... benimde bir sezeryan göbeğim var ki sorma evet diyetle sporla küçülüo ama tümden gitmez bence şu mekik olayını bende yapcam inş günde 50 iilee başlayalım....
VARMISINIZ........
Allahtan spor arkadaşım var ben bıraksam ipleri o bırakmıyor sağolsun
Bana kalsa hiç spor filan yapmazdım şu dönemde ama yesem dahi hergün sporumu yaptım sayesinde..Sabah 8 de çıkıyoruz..Haftasonları da plates yaparım..İkisine birden yetişemiyorum hafta içi...
Tonla işim vardı hatırlarsanız, yazlıkları çıkardım, odaları düzenledim, buzdolabını indirdik mutfağımı düzenledim stickerımı yapıştırdım çok güzel oldu
Taka bir bilgisayar bulduk sadece müzik dinlemek için salonun bir köşesine bilgisayar masasıyla kurduk onu, sattığımız ürünler arasında uzun zamandır göz koyduğum bir 2+1 hoparlör vardı onu da koyduk..Tam istediğim gibi bir müzik köşesi oldu. Elimi zor tutuyorum sesinin açmamak için, çok tok ve harika veriyor sesi, adam gibi müzik dinleyemiyordum o yüzden çok iyi oldu bizim için. Özellikle dansederken müthiş olacak
Karı koca nostalji hastalığı var bizde zaten makinaya 98 kurduk, çıkardığı sesler bile mutlu ediyor bizi
Bunca şeyi yaptım canım çıktı yorgunluktan ama hala ve hala mutfak dolaplarım indirilip silinecek ve ütüm var bir sepet...Umarım yarın bunları yapacak gücü bulurum..Hafta sonuna misafirim var illa halletmem lazım zaten cumaya kadar.
Sen benim erkek arkadaşımı bi görsen :))
Beni şimdiye kadar istanbulun bütün lokantalarına götürdü ama bi kere bile çay , kahve içmeye gitmedik bende haliyle alıştım yemeklere bırakamıyorum. Artık ben onu zorla götürüyorum lokantalara ahh köfteci ramiz ahhh
tutamıyorum kendimi galiba yemek bağımlısı oldum
amanınnn hatlar karıştı bak zekiyecim kusura bakma ..... benimde bir sezeryan göbeğim var ki sorma evet diyetle sporla küçülüo ama tümden gitmez bence şu mekik olayını bende yapcam inş günde 50 iilee başlayalım....
VARMISINIZ........
ya sen birde dogum yapmışsın. benim dogumdan sonra göbek ne olur bilmem. olmazmıyım varım elbet. 50 ile baslıyoruz ozaman. hadi mekik time
Zekiye nickin neden yeşilyah denizliden misin????????????
ya sen birde dogum yapmışsın. benim dogumdan sonra göbek ne olur bilmem. olmazmıyım varım elbet. 50 ile baslıyoruz ozaman. hadi mekik time
TAMAM YARIN AKŞAM 9 DA HERKES 50 MEKİK ÇEKİOO TAMAM MI KIZLAR BENİM YEMEK BULAŞIK DERKEN ANCA 9 OLUR...
MEKİK TİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.......................
Ozaman Yapcak Bi$ey Yok Tatlim ..
Sana Afiyet Olsun ..
Bizde Diyetimize Devam Edelim .. Eee Nede Olsa Yaz Kapida :82:
Zayiflayip Hedefimize Ula$inca Bizde Insallah Istedigimiz $eyleri Yiyecegiz ..
O Günler Cooook Yakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?