80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

boyum 1.82 ve balık etliyim biraz, erkek arkadaşımın boyu 1.95 acaba kilomu çok göstermediğimden mi öyle diyor ??

BMI Değeriniz : 26.0. BMI değerinize göre Kilolu gözüküyorsun ..

61-82 arasi olman gerekmi$ BMI degerine göre ..

Boyunu bilmedigim icin öyle yorum yaptim ..
avantajlisin boyun oldugu icin .. ama sen yinede dikkat et bence ..
genc kiz vucudu kilo almaya cok yatkin malesef canim

Sen benim erkek arkadaşımı bi görsen :))

Beni şimdiye kadar istanbulun bütün lokantalarına götürdü ama bi kere bile çay , kahve içmeye gitmedik bende haliyle alıştım yemeklere bırakamıyorum. Artık ben onu zorla götürüyorum lokantalara ahh köfteci ramiz ahhh

tutamıyorum kendimi galiba yemek bağımlısı oldum

yaparsınnnn onca işi yapmışsın onumu yapamican kızz sen. hiç merak etme bismillahirrahmanirrahim de hadi derya kalk basla de bi giriş gerisi gelir bi bakmışsın bitmiş bile

cogu bitmiş azı kalmış. hem iş hem spor bende baslıycam ama yagısların gecmesini bekliyorum. onu beklerken mutfak dolaplarını bende halletmeliyim. daha cok işim var cok. ama hem iş hem spor

Ozaman Yapcak Bi$ey Yok Tatlim ..
Sana Afiyet Olsun ..

Bizde Diyetimize Devam Edelim .. Eee Nede Olsa Yaz Kapida :82:
Zayiflayip Hedefimize Ula$inca Bizde Insallah Istedigimiz $eyleri Yiyecegiz ..

O Günler Cooook Yakin

Son düzenleme:

Ozaman Yapcak Bi$ey Yok Tatlim ..
Sana Afiyet Olsun ..

Bizde Diyetimize Devam Edelim .. Eee Nede Olsa Yaz Kapida :82:
Zayiflayip Hedefimize Ula$inca Bizde Insallah Istedigimiz $eyleri Yiyecegiz ..

O Günler Cooook Yakin

Durun tamam beni kendi halime bırakmayın . O dana yavrusuna hiç bırakmayın :))

Bu saatten sonra söz veriyorum hiçbir şey yemiyecem . 1 hafta boyunca sadece marul yiyecem . 1 hafta sonra 80 kilonun altına inecem foto çekip atacam buraya

Kızlar tamam yarın 50 mekikle başlıos sonra artırırız birde yeni şeyler ekleriz ok?

Benim sbah 7 de kalkmam lazım malum mesaiiii

herkese ii geceler keyifli sohbetler.....

selam kızlar,

nasılsınız canlar,gördüğüm kadarıyla genel hava iyi bazı üzücü şeyler okudum ama inşallah geçmiş gitmiştir ...

derya

canım,seni seviyoruz ve üzgün görmek istemiyoruz tabii ki insanız ve bunları yaşıyoruz napalım..çabuk toparlanırsın sen ama güçlü bir hatunsun..ayrıca evi kırklmışsın misler gibi toparlamışsın..bilgisayarınız hayırlı olsun size iyi müzik dinlemeler danslar eşliğinde bol romantizim bol aşk şehvet ve de işte biiiiiiiipppp zamanlar diliyorum

banuu

kız gelip ben yapıcam ütünü ha kak tototnu kaldırda yap şu ütünü gariiiii...ben yaptım kurtuldum darısı sana olsun canım...:86::86:

izloşummmm

canımmm bu hafta listemizi sen yapmışsın ellerine sağlık teşekkrler canım benimmmm.....canım egeye üzüldüm çok geçmiş olsun ama geçti deyince sevindim allah bir daha yaşatmasın canım...öp yerime kuzucuğumu....bu arada saçlarını güle güle kullna canım fıssssssstıkkkkkkkk oldun sen iyice maşallah canım benimm....çok şık gördüm seni çok hoş gördüm seni.. apoletlerini yesinler senin emiii çok yakışmış güle güle kullan..bu yaz seni sıkça bu şekilde göreceğiz gibime geliyor..:89:

ayşe

çok güzel bir yüzün ve gülen gözlerin var...allah seni hep böyle güldürsün.. yani bir sevimli şişmanlar yada tontiklervar birde pis durur kiminde kilo sen sevimli olanlardansın ..zaten abartı görünmüğyorsun..istediğin kiloyla gelmeni dilerim...

tülayyy

kuuuuuuuu amma gezmişsin bu kadar geçmek te iyi kalori harcatır eğer yemessen ..:86: baya hareketli geçmiş günün dediğin gibi tam bayram havası olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…