Durun tamam beni kendi halime bırakmayın . O dana yavrusuna hiç bırakmayın :))
Bu saatten sonra söz veriyorum hiçbir şey yemiyecem . 1 hafta boyunca sadece marul yiyecem . 1 hafta sonra 80 kilonun altına inecem foto çekip atacam buraya
Tamam Bizde Senin Sagliksiz Diyet Haberini Artik Tv'lerden Izleriz ..
Tövbe Tövbe .. !
Arkadasim Eger Gercekten Kilo Vermek Istiyorsan
Topikce Yardim Etmeye Haziriz .. Ama Dalgaya Vurup Öylesine Buraya Yaziyorsan
Malesef Seni Kimse Ciddiye Almaz .. Yani Iyi Niyetimizi Bosuna Kullanmassan Iyi Olur ..
Egerki Gecekten Diyet Yapmak Istiyorsan Her Aksam Burada Menünü Paylas ..
Veya Bir Iki Gün Buradaki Menüleri Takip Et Aklina Yatan Kacamaksiz Bir Menüyü Kendinde Uygula ..
Sonrada Kendi Menülerini 2.Hafta Boyunca Burada Paylas Ve 2.Hafta Sonunda Listemize Girme $ansini Yakala ..
Tercih Senin .. Benden Bukadar :82:
zekiyecim aysecim burcucum selmacım deryacım aşagıda daha kim vardı yahu hahh ilkaycımmm hepinizi öpüyorummm iyi gecelerrrrrr
Tamam kabul ediyorum. Siz ne derseniz yapıcam . Daha önce hiç rejim yapmadığım için ben burdan bakıp siz ne yerseniz bende onu yiyecem .
kızlar alıntı yapamadım
sena allah yardımcın olsun inşallah sonuçların temiz çıkar elbisenide sağlıklı mutlu günlerinde giyersin
filiz
ayşe için bende kızıl diyorum
izlem oğluşuna geçmiş olsun sen de mikemmel görünüyorsun bacum
gülçinnnn bizde seni çok seviyoruzzz
ayyyy bir kahve yapmaya kalktım yazacaklarımı unutuum yine kusura bakmayın kızlarr
haftasonu benim oğlanın pipisi şişti kızlar
eğer başınıza gelirse diye uyarmak istedim
biz endişelendik, başımıza ilk kez geldi
doktorumuzu aradık hemen, sünetsiz çocuklarda görülebilir doğal bişiymiş
o kadar ileri derecesi varki, inanın kendinize gelemezsiniz allahım esirgesin
bizimkinde darlık vardı zaten, ama 2 yaşında şu anda ilk kez oldu
banyo suyu sıcaklığında suya oturttuk günde 3-4 kez
o derinin gevşemesini ve pisliğin akmasını sağlıyormuş
teramicin göz melhemini, pipinin içine doğru
bepanteni de dışına sürüyorsunuz
bizimki 1buçuk günde geçti şimdi çok iyi allaha şükür
ama tekrar olabilirmiş, tekrarlayan bişiymiş, badembiklerin şişmesi gibi bişiymiş
ha günde 2 kez antibiyotik verdik yarım ölçek
perşembe günü doğum günü
o bi geçsin iyice yaz sıcağı çökmeden sünnet ettirebiliriz
kardeşim hemşire çok kolay bişiy diyor, çok kararsız kaldık, sanırım bi doktoruna danışıp
sünnet yaptırıcaz
dünki pazar gezmemizden kızlar
yakın resimde apoletler görünüyor, kızlar merak etmişti
ben çok severek kullanıyorum
oğlumla beraber tramplende bi zıpladım bi eğlendim kiii
eşim biraz ıkk cıık yaptı kısa şortum var diye ama
siyah çorapla giymiştim, bi daha bu fırsatı bulamam dedim ve oğlumla
10dk boyunca zıpladık ama haşatım çıktı acayip yorucu bişiy...
zayıflamanın faydaları işte, 90 kiloyla nasıl zıplardım lömbür lömbür
Eki Görüntüle 202003 Eki Görüntüle 202002 Eki Görüntüle 202001 Eki Görüntüle 202000
üzerine tıklayınca büyüyor...
edacım teşekkürler
saolasın, senden de bekliyoruz bir foto
83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim
canım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun burada istediğin motivasyonu çok rahat bulacaksın emin ol
DERYACIIMM HOŞGELDİİİNNN
canım evet buraya gelmen bile kendini biraz daha ii hissettiğinin göstergesi ben bazen böyle durumlarda biraz bunalım takılmayı da sewiorum biliyormusun çünkü öyle dönemlerde kendimi kasar o modu yaşayamazsam sonra daha kötü patlak veriyor o yüzden canın sıkkın olduğunda onu bile tadında yaşamalısın diye düşünüyorum ben...
amanınnn hatlar karıştı bak zekiyecim kusura bakma ..... benimde bir sezeryan göbeğim var ki sorma evet diyetle sporla küçülüo ama tümden gitmez bence şu mekik olayını bende yapcam inş günde 50 iilee başlayalım....
VARMISINIZ........
ya sen birde dogum yapmışsın. benim dogumdan sonra göbek ne olur bilmem. olmazmıyım varım elbet. 50 ile baslıyoruz ozaman. hadi mekik time
derya
canım,seni seviyoruz ve üzgün görmek istemiyoruz tabii ki insanız ve bunları yaşıyoruz napalım..çabuk toparlanırsın sen ama güçlü bir hatunsun..ayrıca evi kırklmışsın misler gibi toparlamışsın..bilgisayarınız hayırlı olsun size iyi müzik dinlemeler danslar eşliğinde bol romantizim bol aşk şehvet ve de işte biiiiiiiipppp zamanlar diliyorum
83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim
Günayydınn Güzelliklerrr
Derya Ablam Gelmiş
Çok Özledim Ablacım Yokluğun Çok Belli Oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?