80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam Bizde Senin Sagliksiz Diyet Haberini Artik Tv'lerden Izleriz ..
Tövbe Tövbe .. !

Arkadasim Eger Gercekten Kilo Vermek Istiyorsan
Topikce Yardim Etmeye Haziriz .. Ama Dalgaya Vurup Öylesine Buraya Yaziyorsan
Malesef Seni Kimse Ciddiye Almaz .. Yani Iyi Niyetimizi Bosuna Kullanmassan Iyi Olur ..

Egerki Gecekten Diyet Yapmak Istiyorsan Her Aksam Burada Menünü Paylas ..
Veya Bir Iki Gün Buradaki Menüleri Takip Et Aklina Yatan Kacamaksiz Bir Menüyü Kendinde Uygula ..
Sonrada Kendi Menülerini 2.Hafta Boyunca Burada Paylas Ve 2.Hafta Sonunda Listemize Girme $ansini Yakala ..

Tercih Senin .. Benden Bukadar :82:

Tamam kabul ediyorum. Siz ne derseniz yapıcam . Daha önce hiç rejim yapmadığım için ben burdan bakıp siz ne yerseniz bende onu yiyecem .

zekiyecim aysecim burcucum selmacım deryacım aşagıda daha kim vardı yahu hahh ilkaycımmm hepinizi öpüyorummm iyi gecelerrrrrr

kızlar pazar günü sabahın köründe bir yağmur bir fırtına şiddetli bir şekilde arada doluya dönüyor falan bu şekilde uyandık neye uğradığımızı şaşırdık sabah sabah vallahi... bende işlerimi bitirdim yazlık kışlık çıkardım...yüklüğü dolapları düzenledim...çamaşır yıka topla kaldır veee o meşhur beş ton ütüyü de bitirdimm banuşa duyuruluuuuuuuuuuurrrrrrr...valla kahvaltıdan sonra bi başladım akşama kadar iş yaptım gece de ütümü bitirdim..egenin kıyafetleri oyaladı küçülenleri ayırdım falan kimini saklayacağım kimin vereceğim derken...oyaladı beni epeyce.. şu erkekler odun yaa vala odun yani...bazen fare zehiri ile zehirlesemmi diyorum

Tamam kabul ediyorum. Siz ne derseniz yapıcam . Daha önce hiç rejim yapmadığım için ben burdan bakıp siz ne yerseniz bende onu yiyecem .

Peki Ozaman Hadi Hayirlisi Olsun ..
Ama $unuda $öylemeden Edemeyecegim ..

Kilo Vermeyi Dilden Degil Beyinden Istemen Lazim ..

Hersey Kafada Bitiyor .. Aklina Koydugun Zaman Istesende fazla Yemiyorsun ve Yediklerine Dikkat Ediyorsun .. o Yüzden Benim Dememle Ba$liyacaksan Yanli$ Yaparsin .. Önce
Kendin Hür Iradenle Istemen Lazim ..

günaydım kızlarrr

çok teşekkür ederim canım

geçmiş olsun cnm egeciğe
sende bomba olmuşsun süperrrrr görünüyorsunnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinize
mutlu,sağlıklı ve neşeli bir gün olması dileğiyleeeee
bugün erkenciyim tam 1saat yürüdüm geldim.

günaydınnn çıtırlar gününüz az kalorili bol hareketli geçsin inşallah

edacım teşekkürler
saolasın, senden de bekliyoruz bir foto

izlemcim kilo gitmiyorki foto ekleyim gerçi başlarkende çekilmedim ama bu aralar çekim belki ilerde lazım olur ben fotoğraf makinalarında hep kaçtım canım sevmiyorum foto çekilmeyi hiç fotojenik değilim maalesef

bu arada seni kıskandım bende saçımı kestirdimmm :76::76:

83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim

canım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun burada istediğin motivasyonu çok rahat bulacaksın emin ol

canım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun burada istediğin motivasyonu çok rahat bulacaksın emin ol

Teşekkür ederim canım hoşbulduk, 10 kilo verince sonrası kolay olacak inşaallah, haziran 27 de doktor kontrolüm var, 80 nin altına düşmüş olman lazım dedi :26: , yalnız verdiği diyet listesiyle kilo verebilir miyim emin değilim, 1500 kalorilik bir liste, aç kalmayacağıma eminim ama kilodan emin değilim, sanırım yürüyüşlerimi arttırmam lazım...

Hoşbulduk ayşecim, ben de acaba bir ben mi bu kadar psikopatım diyordum..Moralim çok bozuksa hayatta düzeltmeye çalışmam. Ağlarım, zırlarım, yaşanması gereken ne varsa yaşarım ki içim de kalmaz hiçbir şey..

ya sen birde dogum yapmışsın. benim dogumdan sonra göbek ne olur bilmem. olmazmıyım varım elbet. 50 ile baslıyoruz ozaman. hadi mekik time

Bende mi başlasam :26:

İzlemin kankası olduğunu belli etme bu kadar

Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Günayydınn Güzelliklerrr
Derya Ablam Gelmiş
Çok Özledim Ablacım Yokluğun Çok Belli Oluyorr

Günaydın zeynom, sağol ablacım :93::93:

Son düzenleme:
Günaydiiiinnn Fistikli Lokumlarimmm

Off Heryerim Agriyor
Hele Karnimm Acaippp Agriyor Yahuu .. Ama O Agrilar Acilar Ho$uma Gidiyorrr
Cünkü Dün Dogru Bir $ekilde Kaslarimi Cali$tirdigimin Ispati Bu Agrilar

Bugünde Gitcem Sporuma .. Yine 90.Dakikka Yapip Gelirim ..
Eskiden Bukadar Spor Yapmak Icin Can Atmazdim Ama $imdi Tam Tersi ..
Ke$ke Daha Erken Ya$larda Ba$lasaymi$im Diye Kendime Kiziyorum ..
Insan Spor Yapinca Rahatliyor

Herkeze Kalorisi Az .. Azim Dolu Bir Gün Diliyorummmm

Herkese günaydınlar,
Bu baş ağrısı öldürecek beni geçmiyor allahım nasıl bir şey bu
İnce ince sızlayarak uyandım bu sabahta spora gittim geldim arttı gene

Kızlar bu arada seçimlerden sonra izmire gidiyorum kesinleşti. Tam 12 günüm var 2-3 kilo verip o kotlara girmek için
Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım kafam durdu artık... Hiç azmim de yok aksi gibi ama vermem lazım yoksa kemerimi sıka sıka bir tarafımdan düşen pantalonlarımla gideceğim izmire

Çok ara bir dönemdeyim, bütün pantalonlarım çok bol geliyor ama 3 senedir giymediklerim ve zayıflarım diye aldığım pantalonlarımda biraz dar...2-3 kilo istiyor :26::26:

Verebilir miyim ki 12 günde?

kızlar dün aktardan kabuk tarçın aldım heves edip ama nasıl yapmam gerek bilmiyorum:44:. ya da neyle karıştırıyorsunuz?yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…