takıntı yapma canım. zihnini ferah tut. sürekli bunu düşünürsen olmaz, sen protein diyetini yap bence. böylece verirsin kilolarıHerkese günaydınlar,
Bu baş ağrısı öldürecek beni geçmiyor allahım nasıl bir şey bu
İnce ince sızlayarak uyandım bu sabahta spora gittim geldim arttı gene
Kızlar bu arada seçimlerden sonra izmire gidiyorum kesinleşti. Tam 12 günüm var 2-3 kilo verip o kotlara girmek için
Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım kafam durdu artık... Hiç azmim de yok aksi gibi ama vermem lazım yoksa kemerimi sıka sıka bir tarafımdan düşen pantalonlarımla gideceğim izmire
Çok ara bir dönemdeyim, bütün pantalonlarım çok bol geliyor ama 3 senedir giymediklerim ve zayıflarım diye aldığım pantalonlarımda biraz dar...2-3 kilo istiyor :26::26:
Verebilir miyim ki 12 günde?
Herkese günaydınlar,
Kızlar bu arada seçimlerden sonra izmire gidiyorum kesinleşti. Tam 12 günüm var 2-3 kilo verip o kotlara girmek için
Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım kafam durdu artık... Hiç azmim de yok aksi gibi ama vermem lazım yoksa kemerimi sıka sıka bir tarafımdan düşen pantalonlarımla gideceğim izmire
Çok ara bir dönemdeyim, bütün pantalonlarım çok bol geliyor ama 3 senedir giymediklerim ve zayıflarım diye aldığım pantalonlarımda biraz dar...2-3 kilo istiyor :26::26:
Herkese günaydınlar,
kızlar dün aktardan kabuk tarçın aldım heves edip ama nasıl yapmam gerek bilmiyorum:44:. ya da neyle karıştırıyorsunuz?yardımcı olur musunuz
Ablaaa .. Benden Firca Yiceksin Ama Hakketin Bence
Ben Sana Bundan 2.Hafta Önce Izmiri Dü$ün Demi$tim Dimiii ..
Ama Sen Beni Dinlememi$tin Diye Hatirliyorum
$imdi 12.Günde 3.Kilo Diyorsun ..
Imkansiz Degil Bogazcagizini Tutarsan Hayda Hayda Verirsin O 3.Kiloyu Ve
Fistik Gibide Girersin Pantolonlarina ..
Amaaa Dün Aksam Bana Yazdigin $eyi Yiyerek Bu Haftayida Kacirmi$ Oldun Kilo Verebilmek Icin ..
Arada Sirada Böyle Moralini Bozmam Lazim Kusura Bakma .. Toparla Kendini Diye Yaziyorum
Icimde Kötülük Yok Biliyorsun ..
Az Di$ini SIK $u 12.Gün Boyunca Ve Yine Güzel Güzel Menülerini Payla$ $urada ..
Bak Gör Nasil Eski Azimli Derya Geri Dönüyor ..
Hedefine Az Kaldi Diye Saldin Iyice KendiniHic Onaylamiyorum Bu Gidi$ Hattini Hicc
Hadi Bakalim Bir Iki Üccc Bir Iki Üccc
[/COLOR][/B]
derya hiç kaçamaksız bi 12 ile 2 kilo kesin verirsin hiç belli olmaz 3 bile olabilir. birde benim aklıma yatan güzel bi diyet var k.k de buldum bi diyeti sonra nette araştırdım tam uygulandıgında kesin sonuç veriyormuş ve hiçte zor bi diyet degil acıkmaz insan bu diyette. bi bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html
İyi fırçayı da yedim tam oldu
Buru$turma Yüzünüüüüü
Arada Seni Fircilamak Gerekiyor $eker ParemYoksa Olmuyor ..
Kızlar benide alınaranıza 60 kiloyum 150 boyum var dogum yaptım 5 kilo sanki göbegimde kaldı cok fena sekilde sarkıkta bide ikiz olunca göbek hattından fazla baslıyayım diyorum cocuklarla üstesinden gelemiyorum nasıl olucak buiş
Nurancım bu çayın tarifi ;
Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil
Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.
İyi peki
Aramıza hoşgeldin..
Durumunu tahmin, edebiliyorum gerçekten çok zor, allah kolaylık versin..Bu konuda tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır sana..
sağol deryacım. tekrar aktara gitmek gerek. zencefilim yok
bugün sadece tarçınla deniyim ben bi. çok acıımı olur acaba:44::44:
Tşk ederimm..
Gercekten agır sporda yapamıyorum cocuklarda bel kayması oldu cok yürüyüs yapınca bile agrılarım artıyor
Nurancım sadece tarçın kabuğun varsa süt ya da suyun içine atarak iç..Çoğu kişi öyle yapıyor zaten
Burcuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?