80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

takıntı yapma canım. zihnini ferah tut. sürekli bunu düşünürsen olmaz, sen protein diyetini yap bence. böylece verirsin kiloları

Ablaaa .. Benden Firca Yiceksin Ama Hakketin Bence

Ben Sana Bundan 2.Hafta Önce Izmiri Dü$ün Demi$tim Dimiii ..
Ama Sen Beni Dinlememi$tin Diye Hatirliyorum
$imdi 12.Günde 3.Kilo Diyorsun ..
Imkansiz Degil Bogazcagizini Tutarsan Hayda Hayda Verirsin O 3.Kiloyu Ve
Fistik Gibide Girersin Pantolonlarina ..
Amaaa Dün Aksam Bana Yazdigin $eyi Yiyerek Bu Haftayida Kacirmi$ Oldun Kilo Verebilmek Icin ..

Arada Sirada Böyle Moralini Bozmam Lazim Kusura Bakma .. Toparla Kendini Diye Yaziyorum
Icimde Kötülük Yok Biliyorsun ..

Az Di$ini SIK $u 12.Gün Boyunca Ve Yine Güzel Güzel Menülerini Payla$ $urada ..
Bak Gör Nasil Eski Azimli Derya Geri Dönüyor ..
Hedefine Az Kaldi Diye Saldin Iyice Kendini Hic Onaylamiyorum Bu Gidi$ Hattini Hicc

Hadi Bakalim Bir Iki Üccc Bir Iki Üccc

Son düzenleme:

derya hiç kaçamaksız bi 12 ile 2 kilo kesin verirsin hiç belli olmaz 3 bile olabilir. birde benim aklıma yatan güzel bi diyet var k.k de buldum bi diyeti sonra nette araştırdım tam uygulandıgında kesin sonuç veriyormuş ve hiçte zor bi diyet degil acıkmaz insan bu diyette. bi bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ushan-2-haftada-8-10-kilo-verdiren-diyet.html

kızlar dün aktardan kabuk tarçın aldım heves edip ama nasıl yapmam gerek bilmiyorum:44:. ya da neyle karıştırıyorsunuz?yardımcı olur musunuz

Nurancım bu çayın tarifi ;

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

İyi fırçayı da yedim tam oldu

Zekiyecim ben listeleri hiç sevmiyorum ya onları birebir uygulamak çok sıkıyor beni, vücudumu da tanıdığım için en iyisi kendime bir menü oluşturmak..

Kızlar benide alınaranıza 60 kiloyum 150 boyum var dogum yaptım 5 kilo sanki göbegimde kaldı cok fena sekilde sarkıkta bide ikiz olunca göbek hattından fazla baslıyayım diyorum cocuklarla üstesinden gelemiyorum nasıl olucak buiş

az önce40 dk kadar ebru şallı ile pilates videosuyla pilates yaptım. çok mutluyum. inş bundan sonra düzenli yaparım. yalnız bişi sorcam. bu pilates topu vs. gibi malzemelerden alan var mı aranızda? önerebileceğiniz bi marka var mı kızlar?

Buru$turma Yüzünüüüüü
Arada Seni Fircilamak Gerekiyor $eker Parem Yoksa Olmuyor ..

İyi peki

Aramıza hoşgeldin..
Durumunu tahmin, edebiliyorum gerçekten çok zor, allah kolaylık versin..Bu konuda tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır sana..

sağol deryacım. tekrar aktara gitmek gerek. zencefilim yok
bugün sadece tarçınla deniyim ben bi. çok acıımı olur acaba:44::44:

İyi peki

Aramıza hoşgeldin..
Durumunu tahmin, edebiliyorum gerçekten çok zor, allah kolaylık versin..Bu konuda tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır sana..

Tşk ederimm..
Gercekten agır sporda yapamıyorum cocuklarda bel kayması oldu cok yürüyüs yapınca bile agrılarım artıyor

Tşk ederimm..
Gercekten agır sporda yapamıyorum cocuklarda bel kayması oldu cok yürüyüs yapınca bile agrılarım artıyor

Çok geçmiş olsun, bende de bel fıtığı var az çok bilirim nasıl bir eziyet olduğunu..
Doktorun ne dedi bilmiyorum ama bana yürüyüş çok iyi geliyor ki diğer sporları çok dikkatli yapmamız lazım zaten. Platese başladım fakat aşırı dikkat gerektiriyor bu hastalıkta..

Sen de yürüyüşle başlayabilirsin aslında ama vakit varsa tabi :26:

Nurancım sadece tarçın kabuğun varsa süt ya da suyun içine atarak iç..Çoğu kişi öyle yapıyor zaten

Burcuuuu

Amandaaa Amannnn Benimmm Kumpir Sevenimm
Ball Cöregimmm .. $eker Helvaaaamm ..
Oyy Oyy Buycusuna Triplerde Atarmi$$$ ..
Hanimi$ Benim Deryaaam

Gel Bakim Kucagimada Seviyim Seniiii Kuuu
Saclarina Tokalar Takayimm Ellerine Ojeler Süreyimm Cicimi Cici Kiz Yapim Senii Yavrumm Evladim :76:

günaydınn :92: :89:

ayy burcuu ya alemsin valla çok güldüm manyetik karpuzu ikna çabarına ama sanırım zafer senin

ilkaycım yaz hazırlıkları tamamda ortada yaz yok kuu bugünburası yine hem soğuk hemde hava kapalı :2: ne giycemizi şaşırdık valla

izloşş süpersin kuu eşin kıskanmasında napsın oğluşunada

medine sanırım yeni gelen arkadaş hoşgeldin safa getirdin

deryacım düzenli yemeyle rahat verirsin bacım 2-3 kiloyu

selma abla hoşgeldin canım

kızlarr bimde liptonun kayısılı form çayı 2.45 e gelmiş .ben dün gördüm saırım son kalanlara denk gelmişim gidersenzz aklınızda olsun yarısından bile daha uygun fiyata valla

kızlar biraz önce komik bişey oldu

masamda çalışırken dışarı bi baktım havada beyaz kartaneleri uçusuyorlar sanki.yok deve daha neler falan diye şaşkınlık yaşarken kalktım dışarı baktım meger karşı işyerindeki komşu strafor getirmiş onların parçaları uçuşuyormuş ne güldüm kendi kendime yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…