Amandaaa Amannnn Benimmm Kumpir Sevenimm
Ball Cöregimmm .. $eker Helvaaaamm ..
Oyy Oyy Buycusuna Triplerde Atarmi$$$ ..
Hanimi$ Benim Deryaaam
Gel Bakim Kucagimada Seviyim Seniiii Kuuu
Saclarina Tokalar TakayimmEllerine Ojeler Süreyimm Cicimi Cici Kiz Yapim Senii Yavrumm Evladim :76:
yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm
deryacım nasılsın canım daha iyisindir inşallah
kızlar biraz önce komik bişey oldu
masamda çalışırken dışarı bi baktım havada beyaz kartaneleri uçusuyorlarsanki.yok deve daha neler falan diye şaşkınlık yaşarken kalktım dışarı baktım meger karşı işyerindeki komşu strafor getirmiş onların parçaları uçuşuyormuş ne güldüm kendi kendime yaa
Trip time trip time :87::87::87:
Sana trip atmadan ömür geçer mi kuuu
Bal böceğim, neşe kaynağım, şirine suratlım
Sev hadi sev :78::78:
Ben kucağına otururum da sen altımdan kalkabilir misin bilemem
selam ablahoşgeldin keyifler nasıl nihalle yarış nasıl gidiyorrr
kızlar biraz önce komik bişey oldu
masamda çalışırken dışarı bi baktım havada beyaz kartaneleri uçusuyorlarsanki.yok deve daha neler falan diye şaşkınlık yaşarken kalktım dışarı baktım meger karşı işyerindeki komşu strafor getirmiş onların parçaları uçuşuyormuş ne güldüm kendi kendime yaa
bunlar 90 kiloluk halim
Eki Görüntüle 202055 Eki Görüntüle 202054
bunlarda 84 kiloluk halim
Eki Görüntüle 202056 Eki Görüntüle 202058 Eki Görüntüle 202059
aslında hiç bi fark yok sadece yandan fotolarımda benim göbiş biraz küçülmüş. taytlada bi acayip cıkmışım taytsız fotomuda koyayımda ona göre analiz yapın didimaslında moralim cokk bozuk kendimi böyle gördükceeee ufff işte. boyle bi göbek kimde var yaaaaa
Öyle izlemcim, yalnız kalmak iyi geliyor bazen ne olursa olsun...
İyi ki varsınız, hepiniz
Bu hafta da seni öylece bıraktım listeyle..Elinde geçen haftanın listesi bile yoktu :26:
Herkesin canını sıktım kızlar, tekrar özür dilerim her şey için...
Bir de ben 3 gündür 2 şer tane novalgin alıyorum her gün ama başımın ağrısı geçmiyor bir türlü...Var mı önerebileceğiniz bir şey kızlar? :44:
çok tşkr ederim aysecigim. inş gidecek ya hep birlikte inş. zaten izlemi gördükce daha cok hevesleniyorum. ama ne giysem o göbek fırlıyor ve sinir ediyor. ama izlemi dinleyip mekike baslıycam 15 gün cek dümdüz olur dedi ya beni heveslendirdi. gittigini göreyim bırakmam vallahi mekiği. hıı bu arada ismin zekiye
zekiyecim mekik inan çok etkili. ben hastayım diye şu sıra daha az mekik çekiyorum ama, günde 180 mekik çekip, düzenli diyette yaparsam, 3 günde bile belirli bir sıkılaşma oluyor bende
83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim
geçmiş olsun, aramıza hoşgeldin
kızlar dün aktardan kabuk tarçın aldım heves edip ama nasıl yapmam gerek bilmiyorum:44:. ya da neyle karıştırıyorsunuz?yardımcı olur musunuz
ben kabuk tarçını sıcak suya atıp içiyorum. içine bazen birkaç tane karanfil de atıyorum
Kızlar benide alınaranıza 60 kiloyum 150 boyum var dogum yaptım 5 kilo sanki göbegimde kaldı cok fena sekilde sarkıkta bide ikiz olunca göbek hattından fazla baslıyayım diyorum cocuklarla üstesinden gelemiyorum nasıl olucak buiş
hoşgeldin medine, sağlık içinde kilolarından kurtulusun inşallah
oyynatmaya az kaldıı..
dokktorum nerrde...
ciddiyim valla deliricem yakında...ne zor şeymiş Allahım çocuk büyütmek...
bahar bitti yaz geldi ben hala bi tane bile perde yıkamadım...akşama kadar koşturuyorum akşam olunca pilim bitiyor ama ortada yapılmış bi iş yok...ağlamaktan gözlerim şişti...hala zor tutuyorum kendimi...bi psikoloğa falan mı görünsem...ona da eşim izin vermez...sebebi de inanmıyor çünkü bana...ne kadar sıkıntıda olduğumu anlamıyor...ona kalırsa çok kolay benim yaptığım iş...ama bıraksam 1 saat bile tahammül etmez çocuklara...
ay az önce arkadaşım aradı 5 dak konuştum benim koca kız altına yapmış...hem de çişini değil...gel de delirme...gel de kafayı oynatma...
kardeşime ev alındı bugün taşındı bu canavarların yüzünden gidemedim..meraktan ölüyorum...
gitsem dağıtırlar ortalığı...gittiğime de pişman ederler...eve hapsoldum resmen hiç bi sosyal hayatım kalmadı...yaaa çok seviyorum çocuklarımı inanın böyle şikayet edince suçluyorum kendimi ama benim de bi sınırım var yaa...eşim de hiiiiç destek olmaz saolsun...offfff......kusura bakmayın geçmişi bile okumadım direk daldım böyle...
nihal nasılsın canımnasıl gidiyor
hastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
deryam izmire gidiyorsun bende 10 gün sonra rizeye aynen eteklerim bol oldudaha çok seviyorum ben bol öle kıçım başım belli olmuyor düşcek kadar bol değil anlıyacağın ama yinede kilo versemde düşseler 71.5 idim 72.80 gösterior baskül delirecem yaaa :84::84::84: çok sıkı diyete girmem lazım eş dost nekadar güzel kilo verdiğimden bahsediyor bende azimleneceğine ipin ucunu koyveriyorum herzaman ama bunu yapıyorum 2 haftam boşa gitti
dünki pazar gezmemizden kızlar
yakın resimde apoletler görünüyor, kızlar merak etmişti
ben çok severek kullanıyorum
oğlumla beraber tramplende bi zıpladım bi eğlendim kiii
eşim biraz ıkk cıık yaptı kısa şortum var diye ama
siyah çorapla giymiştim, bi daha bu fırsatı bulamam dedim ve oğlumla
10dk boyunca zıpladık ama haşatım çıktı acayip yorucu bişiy...
zayıflamanın faydaları işte, 90 kiloyla nasıl zıplardım lömbür lömbür
Eki Görüntüle 202003 Eki Görüntüle 202002 Eki Görüntüle 202001 Eki Görüntüle 202000
üzerine tıklayınca büyüyor...
çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..
Herkese günaydınlar,
Bu baş ağrısı öldürecek beni geçmiyor allahım nasıl bir şey bu
İnce ince sızlayarak uyandım bu sabahta spora gittim geldim arttı gene
Kızlar bu arada seçimlerden sonra izmire gidiyorum kesinleşti. Tam 12 günüm var 2-3 kilo verip o kotlara girmek için
Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım kafam durdu artık... Hiç azmim de yok aksi gibi ama vermem lazım yoksa kemerimi sıka sıka bir tarafımdan düşen pantalonlarımla gideceğim izmire
Çok ara bir dönemdeyim, bütün pantalonlarım çok bol geliyor ama 3 senedir giymediklerim ve zayıflarım diye aldığım pantalonlarımda biraz dar...2-3 kilo istiyor :26::26:
Verebilir miyim ki 12 günde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?