80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Trip time trip time :87::87::87:
Sana trip atmadan ömür geçer mi kuuu
Bal böceğim, neşe kaynağım, şirine suratlım

Sev hadi sev :78::78:

Ben kucağına otururum da sen altımdan kalkabilir misin bilemem

yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz diyorummm

deryacım nasılsın canım daha iyisindir inşallah

Daha iyiyim denizcim, düşünmekle bir yere varılmıyor sorun ne olursa olsun eninde sonunda boşvermek zorunda kalıyorsun çünkü yaşamak, nefes almak zorundasın... Hayat böyle bir şey, teşekkür ederim canım

Yaz günü kar havası ha, tiyatro sahnesi gibi, ben olsam kaçırmazdım o sahneyi çekerdim hemen :87::87:

Trip time trip time :87::87::87:
Sana trip atmadan ömür geçer mi kuuu
Bal böceğim, neşe kaynağım, şirine suratlım

Sev hadi sev :78::78:

Ben kucağına otururum da sen altımdan kalkabilir misin bilemem

Ay Delii Hicc Gülecegim Yoktuuu

Sen Benden Zayifsin Bacumm Ta$irim Ben Seni

Yirim Senin Tripleriniii Deryo$um Ablo$ummm

Sen Bana Trip Atiyorsun Bende Ba$kasina Bugün Milleti Gicik Ediyorum
Konu$malarim Ve Yazi$malarimla Hadi Hayirlisi

Herkese iyi günler dilerim kızlar,

Dün gece geldim baktım kimsecikler yoktu sayfalarda birikmişti yorgunlukla göz attım ama cevap yazamadım.Evimi kırkladım,işlerimi bitirdim bugün akşam ailem geliyor mersin den kendime göre hazırlık yapıyorum heyecanlaDün yediklerim aşırı düzensiz oldu akşam yemeğini bile 21 gibi yedim hiç yazmaya yüzüm yok.Bu arada;

Derya hoş geldin canım,geldiğin belli oluyor canlanmış yine buralar

İzlem aldıklarını güle güle kullan canım sende,resimler de harika resim ekleme konusunda da haklsın en kısa zamanda ekliyecem ben de.Oğlun için de geçmiş olsun

Narin nazenin di sanırım hasta olan geçmiş olsun,bu havalar hasta ediyor bizi yaz gelmedi bir türlü..

Bi de Gülçin annesinin yanıda gidecekti amelliyat için sanırım gitti inşallah başarıyla atlatırlar o sıkıntıları..

Zekiye sen de uzun boyun avantajlarını yaşıyosun,bende armut tipliyim 1.75 im ama sen daha ince görünüyorsun 5 6 kilo sonra düşünemiyorum seni

Kızlar atladıklarım kusuruma bakmasın çoklu alıntıyı birbirine karıştırınca özet geçiyorum aklımda kalanlarla

ben de çok güldüm Denizcim ama yok artık demekle haklısın baksana Haizrana geldik kot montla çıkıyorumm sigara içmeye valla bildiğin soğuk hava..bifoto çekeydin keşke..
kızlar ben bu akşam prenet mamamı almaya gidiyorum..
dr tavsiye etti diye alıyorum yoksa illallah geldi artık bu tarz şeylerrden..
bir de bunu denicem bakalım neler olcek..

oyynatmaya az kaldıı..
dokktorum nerrde...
ciddiyim valla deliricem yakında...ne zor şeymiş Allahım çocuk büyütmek...
bahar bitti yaz geldi ben hala bi tane bile perde yıkamadım...akşama kadar koşturuyorum akşam olunca pilim bitiyor ama ortada yapılmış bi iş yok...ağlamaktan gözlerim şişti...hala zor tutuyorum kendimi...bi psikoloğa falan mı görünsem...ona da eşim izin vermez...sebebi de inanmıyor çünkü bana...ne kadar sıkıntıda olduğumu anlamıyor...ona kalırsa çok kolay benim yaptığım iş...ama bıraksam 1 saat bile tahammül etmez çocuklara...
ay az önce arkadaşım aradı 5 dak konuştum benim koca kız altına yapmış...hem de çişini değil...gel de delirme...gel de kafayı oynatma...
kardeşime ev alındı bugün taşındı bu canavarların yüzünden gidemedim..meraktan ölüyorum...
gitsem dağıtırlar ortalığı...gittiğime de pişman ederler...eve hapsoldum resmen hiç bi sosyal hayatım kalmadı...yaaa çok seviyorum çocuklarımı inanın böyle şikayet edince suçluyorum kendimi ama benim de bi sınırım var yaa...eşim de hiiiiç destek olmaz saolsun...offfff......kusura bakmayın geçmişi bile okumadım direk daldım böyle...

canım bence beligin fark var. sadece göbeğin değil kalçan da küçülmüş gibi geldi bana. 84 ten dah az gösteriyorsun inan:81::81:

deryacım hoşgeldin, yokluğun hissediliyor. birkaçgün önce sena yazmıştı sanırım. biberiye çayının migrene iyi geldiğini. düzenli kullanınca iyi geliyormuş

canım benim çok zor bir süreç..hatırladığım kadarıyla sende 3 kız var değil mi..zor ya çocuk işi..çok anlayışlı eşler laızm bu süreçte bence eşini al karşına bana destek ol yoksa ben kafayı yicem de..valla ben anne değilim ama doğum iznindne sonra arkadaşlarım resmen koşa koşa işe geliyolar ve biz işte dinleniyoruz diyorlar sen bir de evdesin birsürü iş koşturma...maddi durumunuz nasıl bir yardımcı falan bulamaz mısın canım.?Allah kolaylık versin valla ben bir tane yapmaya korkuyorum..

nihal nasılsın canımnasıl gidiyor

selam selmacım iyiyim çok şükür de bu kilo dalgalanmaları beni deli ediyor 3 ver 1 al durumlarındna sıkıldım..ya dün akşam eve gittim tartıldım 91.5 çıktım heyoo dedim sabah tartıldım 92.5 çıktım ne bu yaa..kaçak da yapmadım sinir oldum..neyse benim dr kilo vermeni hızlandıracak bir mama önerdi onu kullancam bir süre napim..böyle çok takıyorum çünkü selmacım..
sende durumlar ne kaçsın bakim?

hastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
deryam izmire gidiyorsun bende 10 gün sonra rizeye aynen eteklerim bol oldu daha çok seviyorum ben bol öle kıçım başım belli olmuyor düşcek kadar bol değil anlıyacağın ama yinede kilo versemde düşseler 71.5 idim 72.80 gösterior baskül delirecem yaaa :84::84::84: çok sıkı diyete girmem lazım eş dost nekadar güzel kilo verdiğimden bahsediyor bende azimleneceğine ipin ucunu koyveriyorum herzaman ama bunu yapıyorum 2 haftam boşa gitti

çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..

izlemm süper gözüküyorsun bende istiyorum bendeeeeeee

istersen eğer gerçekten istersen fazlasını bile verirsin....

kuuuuuuuuuuuu amanin işimi gücümü yeni bitirdim vallah yeni oturdum,oğlanı banyo yaptırdım diğer rutin işerimi yaptım birde geçen demiştim bir kasa köy domatesi aldık diye onların içinden en olgunlarını seçip rondodan geçirdim dondurucuya koydum..yemeklere çorbalara koymak için yoksa bitmez o kadar domates...

kızlar hemen dünkü menümü yazıp çıkıcam hiç vaktim yok kusura bakmayın inş. akşama görüşürüz .....

DÜNKÜ MENÜM
sabah:
1 KASE NESFİT DİYET SÜT
1 domates
1 salatalık

öğlen:
1 tabak makarna
3 4 tane çilek

ara:
1 tane wasa
1 paket mavi yeşil bisküvi

akşam:
1 tabak nohut
2 tane ızgara tavuk
bol salata

spor yok yapamadım
yeşil çay form çay yok
su 1.5 lt

kızlar bir börek tarifi buldum ve yapıp dondurucuya koydum şimdi bir misafir gelecek olsa hiç dert etmiycem dolabımda böreğim var birde kek yapıcam onunda birazını dondurmak istiyorum..böreğin tarifini vereyim de yapmak isteyen olabilir

üç hazır yufka
üç haşlanmış patates
yarım teremyağ dışarda yumuşatılmış
sanayağ büyüklüğünde bir kaşar rendelenmiş
biraz dereotu
üç kaşık yoğurt
bir tutam tuz
bütün malzemeleri yoğurun patatesi önce ezin sonra hepsini yoğurun,

yufkaları bütün halde tezgaha serin,üzerine yaptığınız harçtan sıvayarak komple dağıtın çok fazla değil ince bir tabaka olarak,sonra diğer yıfkayı serip aynı işlemi tekrarlayın ve son olarak üçüncü yufkayıda sererek aynı işlemi tekrarlayın...üç katlı bütün bir yufka elde ettiniz bunu rulo şeklinde sarın kocaman br rulo oluyor sonra tam ortadan ikiye kesin ve streç filime sarın dondurucuya kaldırın...
misafiriniz geldiğinde yada canınız çektiğinde ruloyu dolaptan çıkarın birkaç saat önceden çıkarın alt kısımda çözdürün ve ztreçten çıkarıp dilim dilim kesin altına fırın kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin fırınlayın...afiyet olsun kahvaltıda da bir geleniniz olduğunda süper oluyor..... yapımı kolay ben 6 yufkadan yaptım dört tepsilik oldu...şiddetlen tavisiye ederim... ama siz yemeyin haa misafire çocuklara eşinize yapın

kızlar eşim hazır türk kahvesi almış şimdi yapıp içicem bakalım nasıl olacak..nescafe gibin hazırlanıyormuş öyleyse aynı tadı yakalarsak süper olur kuuu ben çene çalacam diye her zaman taşırırırm kahveyi

Bu Mest Çayı Banada İyi Geldi
Wc Çıkamıyordum 1 Haftadır Bi Kere İçtim Bitti Sorunum
Ama İnanılmaz Bir Karın Agrısı Yaptı
Bide 78 Rakamını Gördüm Ucundanda Olsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…