80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hazır türk kahvesi harika oldu kızlarrr orta şekerliden yaptım herşeyi içinde nescafe gibi sıcak suyu dök hazır hemde köpüklü bir çay bardağına yaptım içtim..tavsiye ederim

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun..umarım en kısa zamanda kilo verip ameliyat olursun ve saqlıqına kavuşursun..bol iradeler

hoşgeldin canım..

canım relax ol senin sinirlerin yıpranmış..al çocukları dışarı çık en azından ortam deqişir..bırak daqıtırlarsa daqıtsınlar kardeşin sonuçta yabancı deqiller..yada annen yakınsa çocukalrı ona bırak çık bikaç saat stres at..eşinede çok fazla takılma genelde hepsi böyleler..

hastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
geçmiş olsun fıstık

kızlar geçmişe daldım çıkamadım..geçmişi okuyayım derken de son yazılanları kaçırıyorum..
semaaaaa naber canım...

hazır türk kahvesi harika oldu kızlarrr orta şekerliden yaptım herşeyi içinde nescafe gibi sıcak suyu dök hazır hemde köpüklü bir çay bardağına yaptım içtim..tavsiye ederim

ohh afiyet olsun...alla alla neler yapıyorlar ya ilk defa duydum hazır türk kahvesini..
ama tadı nasıl fark yok mu ben türk kahvesi müdavimi olarak işyerinde içmek istediğimde öğlen aralarında çok sıra bekliyorum o nedenle olabilir aslında nerdne almış eşin canım..

banuş izloş bugün yoklar nerelerdeler kuu

ilkayy şu şazili mi ne ondan heralde senn hazır türk kahvesi dene bakalım nasılmış bende merak edip durun gari şu buzluk böreğinden benm buzluktada var bool miktarda var süper rahatık valla .

damlalar geçmiş olsun canım

eflatunn herkesin çoçuğu aynı anacım .zamanında az krizler geçirmedim bende allah sağlık versin napalım çekiyoruz işte .
al dışarı çık dicem oda eziyet olup çıkıo bi müddet sonra onu ister bunu saldırırlar . çoçular biraz büyüyüp akıllanana kadar sıkıdayız canım ama sonra inş feraha çıkarız tabi birer tane daha yapmazsak

nihall

söyle tülayım
merak etmeyin ben de yapıcma işallah Temmuz gibi artık bana öğretirsiniz çocuk bakmayı burda büyür gider
yae geçen eşime dedim ki gel hadi bir kerecik deneyelim bak sonra üstüne düşünce olmuyor stressten dedim..ne dese beğenirsiniz aman canım ya şimdi iş çıkarma başımıza hele şu tatile gidip gellim ondna sonra..uçak bileti falan aldık ya yancak diye korkuyor sanırım

benim de annem en son geldiğinde dolaba stok yapmıştı..poğaça,kurabiye,börek,mozaik pasta..ama stok tükendi..hemen yenilemem lazım ama zaman yok bir de laf aramızda korkuyorum arada kaçırırım diye..ondan yapmıyorum..milföye dadandım ben bu aralar hemen pratik oluyor..

canım denedim ve onayladım fincanda biraz sert olabilir ben çay bardağında yaptım müdavimsen ve sıra çoksa al çekmecene at canım orta sade ve şekerlisi var hangisini istersen..köpüklü ve de lezzetliydi..zahmetsiz yani tüloşum sana da sözüm için gariiii

aaa nerden almış diye sormuştun yazmayı unuttum migrostan aldık canım

ben 23 yaşımdayım 4 sene önce 55 kiloydum şimdi 85 antidepresan kullandığım için ödem atmaya yardımcı ne önerirsiniz

Nihalcim yap canım yap çoçuksuz ev diyetteki bi ahtuna benzer.. tatsız tutsuz çoçuk oluncada 24 saat redbul içmiş gibin olursun vesselam
çoçuğun zamanı olmaz bu tatili kurtarırsın sonraki bütün tatiller onun üzerine kurulu olur yaptığın yanına kardır yani

şazilimiyi için gari ama şekersizi yokmu şekersizi demin kahve yaparken ahh ulen dedim ocak başında 10 dk harçıyana kadar al doldur çekmeceyi şaziliyle kaynat kaynat iç diyetin bana kattığı tek alışkanlık celal uyurken kahve içmek oldu ohh bol köpüklü şekersiz

duygu selin ödem atmak için bbitki çayları deneyebilirsin.ayrıca pirinç lapası diyeti var 2 günlük sadece . her öğün haşlanmış pirinç yiyorsun . çokta verimli oluyo araştırıp deneyebilirsin

bide kivinin ödem attığını biliyorum ayrıca bol bolda su içmen şart ödemi sökmesi için

çocuk önerine bayıldım tüloş aynen redbul içmiş gib bir maraton yşaaatıyorlar demi şekersizi var canım doldur çekmeceyi gariii eşim iş yerine de aldı benden de bir fincan takımı götürdükolay işi sever eşim tembeldir de kendileri:86::86:

Merhabalar,menümü yazayım
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 çeri domates
1 salatalık
1 zeytin
Ara:
4 kayısı
8 kiraz
Öğle:
2 yk etli fasulye
1/2 dilim ekmek
1 küçük kahveli kurabiye(tek lokmalık,ama ben de 4 lokma oldu)
Ara:
1 bardak ayran
Akşam:
Aslında şuan canım birşey istemiyor ama belki sonra az yağlı kabak kavurması(çintmesi) yiyebilirim.

2 lt su,2 kupa tarçın çayı(1.si oldu ,diğeri de 22.00 gibi olacak),şekersiz çaylar,form çay da içilecek

öncelikle hoş geldin.ortak noktalarımız var bu arada.ben de öğretmenim ,83 kiloyum ve 2 kızım var.ne güzel değil mi?hastalığın için çok geçmiş olsun.allah şifa versin.inşallah kısa zmanda zorlanmadan verirsin.

geç kaldım yazmaya ama bi arkadaş yazmıştı.günde 5 fincan biberiye çayı ile baş ağrısını tarihe gömüyormuşsun.geçmiş olsun.akşamlarını hafif geçirip sporu akşama alırsan bence verirsin rahatlıkla..

kızlar dün aktardan kabuk tarçın aldım heves edip ama nasıl yapmam gerek bilmiyorum:44:. ya da neyle karıştırıyorsunuz?yardımcı olur musunuz

derya çayın tarifini vermiş.ben de bardağımın içine kabuk tarçın attım.suyu içince hemen dolduruyorum diğer içmeye kadar aromasını veriyor ve iştahı azaltıyor.mutlaka dene..

hoş geldin.yanlış anlamazsan neden bu topikte 60-69 topiği değil?muhabbetimizin güzelliği yoksa tüm kk yı mı sardı

canım allah sabır versin çok zor biliyorum ama geçecek inşallah.bakarken bile yüreğimiz titriyor.her gün iyi ki doğurmuşum diye dua ediyorum.zaman akıp geçiyor onlar büyüdükçe küçüğe daha zaman ayıracaksın ama zaten biliyorsun bizim dinlenme,hasta olma gibi lükslerimiz yok.ama eşinle konuş.bak arkadaşım 2.ciyi doğurduğunda cumartesi günü eşine pazar günü ona aitti.yani c.tesi o öğlene kadar,pazar eşi öğlene kadar yatıyordu.kimse kimseyi o günde kaldırmıyordu.bu konuda taviz vermedi.ama bu birazda yaradılış meselesi.ben uygulayamadım sürekli acaba altını değiştirdi mi,yok sütünü mamasını verdi mi,yok üzerini örttü mü diye düşünüp kontrol etmekten olmadı.ama bebekken yapamadığımı şimdi yapıyorum akşamları kızları babalarına bırakıp arkadaşlarımla yemeğe sinemaya gidiyorum.12 de 1 de eve geliyorum.sorun olmuyor.azcık sabret arkadaşım.kıyamam sana..

ben 23 yaşımdayım 4 sene önce 55 kiloydum şimdi 85 antidepresan kullandığım için ödem atmaya yardımcı ne önerirsiniz

lapa lapa lapa..mutlaka dene.tarifi vereyim..

derya dan alıntı...
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla içine bol baharat domtes rendesi oalbilir
yağ tuz yok
4 çay bardağını aşmayacaksın 1 gün için
ben 2 çay bardağı yedim çok tok tutuyor o yüzden yetti
yoğurt ve hayvansal gıdalar yasak ama ben birer kaşık aldım lapanın yanında
meyve ve salata serbest
bol su
bitki çayı
bu kadar

burcudan alıntı ödem atıcı çay..
4.Bardak Su
1.Yesil Elma (Ortadan Bölüp Atiyoruz Tencerenin Icine)
Yarim Demet Maydonoz
1.yemek Kasigi Yesil Cay (Toz Cay)
Birkac Dal Nane
1.Tane Limon Suyu

Hepsini 10.Dakikka Kaynatiyoruzz Ve Iciyoruuuz

aklıma gelen bunlar..

Çocuklarının doğum gününü kutlayanlar vardı.Sena ve Seher'di sanırım.Sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun ömürler olsun.Seher, pasta harika görünüyor,elinize sağlık.
İzlem,Ayşe,Filiz resimler harika
Sena, sizin adınıza sevindim,ne güzel 38 olmuşsunuz,darısı bize inşallah.Ayrıca şimdiden geçmiş olsun.
Sevda ve Burcum, konuşmalarınıza bayılıyorum, beni çok güldürüyorsunuz,Allah da sizi güldürsün...
İzlem, eline sağlık liste olmuş,ayrıca oğlunuza da geçmiş olsun
Derya,baş ağrısı genelde stresten oluyor,canım üzüldüğün her ne ise akışına bırak,herşey yoluna girecektir,üzülme.İstediğiniz kiloyu da en kısa zamanda verirsiniz inşallah.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Okumayı ve menü yazmayı asla bırakmayın.

Son düzenleme:
Ayşe,ilk eklediğin resimlerdeydi sanki,bir tatlıcı önünde.O poğaça gibi olan tatlı(karakuş tatlısı olmalı),nerede çekildiniz acaba?:26: Kızmayın sakın,tarif de sormayacağım ve yemeyeceğim,merakımdan sordum.

mrb canım biz seninle aynı dönemdemi baslamıştık. oyle gibi hatırladım ama emin olamadım.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar bu kaçıncı girip cevap yazmaya çalışmam ama bir türlü göndereemdim ya biri geldi ya pc kapandı
bugün menüm şöyle
sabah
peynir
çay

öğle
kremalı mantar çorbası

akşam çiğköfte

su 2.5 lt

birde canım çok sıkkın daha önce yazmıştım dükkan vardı kapamıştım vs vergidairesine gidecektim neyse sonuç eşim 2000 borç olduğunu öğrendi veeee kabak bana patladı muhasebeci beyanda bulunmuş ödememiş eşimle kavga ettik gerçi o kunuştu ben dinledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…