83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim
Kızlar benide alınaranıza 60 kiloyum 150 boyum var dogum yaptım 5 kilo sanki göbegimde kaldı cok fena sekilde sarkıkta bide ikiz olunca göbek hattından fazla baslıyayım diyorum cocuklarla üstesinden gelemiyorum nasıl olucak buiş
oyynatmaya az kaldıı..
dokktorum nerrde...
ciddiyim valla deliricem yakında...ne zor şeymiş Allahım çocuk büyütmek...
bahar bitti yaz geldi ben hala bi tane bile perde yıkamadım...akşama kadar koşturuyorum akşam olunca pilim bitiyor ama ortada yapılmış bi iş yok...ağlamaktan gözlerim şişti...hala zor tutuyorum kendimi...bi psikoloğa falan mı görünsem...ona da eşim izin vermez...sebebi de inanmıyor çünkü bana...ne kadar sıkıntıda olduğumu anlamıyor...ona kalırsa çok kolay benim yaptığım iş...ama bıraksam 1 saat bile tahammül etmez çocuklara...
ay az önce arkadaşım aradı 5 dak konuştum benim koca kız altına yapmış...hem de çişini değil...gel de delirme...gel de kafayı oynatma...
kardeşime ev alındı bugün taşındı bu canavarların yüzünden gidemedim..meraktan ölüyorum...
gitsem dağıtırlar ortalığı...gittiğime de pişman ederler...eve hapsoldum resmen hiç bi sosyal hayatım kalmadı...yaaa çok seviyorum çocuklarımı inanın böyle şikayet edince suçluyorum kendimi ama benim de bi sınırım var yaa...eşim de hiiiiç destek olmaz saolsun...offfff......kusura bakmayın geçmişi bile okumadım direk daldım böyle...
geçmiş olsun fıstıkhastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
hastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
hazır türk kahvesi harika oldu kızlarrr orta şekerliden yaptım herşeyi içinde nescafe gibi sıcak suyu dök hazır hemde köpüklü bir çay bardağına yaptım içtim..tavsiye ederim
banuş izloş bugün yoklar nerelerdeler kuu
ilkayy şu şazili mi ne ondan heralde senn hazır türk kahvesi dene bakalım nasılmış bende merak edip durun garişu buzluk böreğinden benm buzluktada var bool miktarda var süper rahatık valla .
damlalar geçmiş olsun canım
eflatunn herkesin çoçuğu aynı anacım .zamanında az krizler geçirmedim bende allah sağlık versin napalım çekiyoruz işte .
al dışarı çık dicem oda eziyet olup çıkıo bi müddet sonra onu ister bunu saldırırlar . çoçular biraz büyüyüp akıllanana kadar sıkıdayız canım ama sonra inş feraha çıkarız tabi birer tane daha yapmazsak
nihall
banuş izloş bugün yoklar nerelerdeler kuu
ilkayy şu şazili mi ne ondan heralde senn hazır türk kahvesi dene bakalım nasılmış bende merak edip durun garişu buzluk böreğinden benm buzluktada var bool miktarda var süper rahatık valla .
damlalar geçmiş olsun canım
eflatunn herkesin çoçuğu aynı anacım .zamanında az krizler geçirmedim bende allah sağlık versin napalım çekiyoruz işte .
al dışarı çık dicem oda eziyet olup çıkıo bi müddet sonra onu ister bunu saldırırlar . çoçular biraz büyüyüp akıllanana kadar sıkıdayız canım ama sonra inş feraha çıkarız tabi birer tane daha yapmazsak
nihall
ohh afiyet olsun...alla alla neler yapıyorlar ya ilk defa duydum hazır türk kahvesini..
ama tadı nasıl fark yok mu ben türk kahvesi müdavimi olarak işyerinde içmek istediğimde öğlen aralarında çok sıra bekliyorum o nedenle olabilir aslında nerdne almış eşin canım..
canım denedim ve onayladım fincanda biraz sert olabilir ben çay bardağında yaptım müdavimsen ve sıra çoksa al çekmecene at canım orta sade ve şekerlisi var hangisini istersen..köpüklü ve de lezzetliydi..zahmetsiz yani tüloşum sana da sözüm için gariiii
aaa nerden almış diye sormuştun yazmayı unuttum migrostan aldık canım
Nihalcim yap canım yap çoçuksuz ev diyetteki bi ahtuna benzer.. tatsız tutsuzçoçuk oluncada 24 saat redbul içmiş gibin olursun vesselam
çoçuğun zamanı olmaz bu tatili kurtarırsın sonraki bütün tatiller onun üzerine kurulu oluryaptığın yanına kardır yani
şazilimiyi için gari ama şekersizi yokmu şekersizidemin kahve yaparken ahh ulen dedim ocak başında 10 dk harçıyana kadar al doldur çekmeceyi şaziliyle kaynat kaynat iç diyetin bana kattığı tek alışkanlık celal uyurken kahve içmek oldu ohh bol köpüklü şekersiz
duygu selin ödem atmak için bbitki çayları deneyebilirsin.ayrıca pirinç lapası diyeti var 2 günlük sadece . her öğün haşlanmış pirinç yiyorsun . çokta verimli oluyo araştırıp deneyebilirsin
bide kivinin ödem attığını biliyorum ayrıca bol bolda su içmen şart ödemi sökmesi için
83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim
Herkese günaydınlar,
Bu baş ağrısı öldürecek beni geçmiyor allahım nasıl bir şey bu
İnce ince sızlayarak uyandım bu sabahta spora gittim geldim arttı gene
Kızlar bu arada seçimlerden sonra izmire gidiyorum kesinleşti. Tam 12 günüm var 2-3 kilo verip o kotlara girmek için
Nasıl bir yol izleyeyim ne yapayım kafam durdu artık... Hiç azmim de yok aksi gibi ama vermem lazım yoksa kemerimi sıka sıka bir tarafımdan düşen pantalonlarımla gideceğim izmire
Çok ara bir dönemdeyim, bütün pantalonlarım çok bol geliyor ama 3 senedir giymediklerim ve zayıflarım diye aldığım pantalonlarımda biraz dar...2-3 kilo istiyor :26::26:
Verebilir miyim ki 12 günde?
kızlar dün aktardan kabuk tarçın aldım heves edip ama nasıl yapmam gerek bilmiyorum:44:. ya da neyle karıştırıyorsunuz?yardımcı olur musunuz
Kızlar benide alınaranıza 60 kiloyum 150 boyum var dogum yaptım 5 kilo sanki göbegimde kaldı cok fena sekilde sarkıkta bide ikiz olunca göbek hattından fazla baslıyayım diyorum cocuklarla üstesinden gelemiyorum nasıl olucak buiş
oyynatmaya az kaldıı..
dokktorum nerrde...
ciddiyim valla deliricem yakında...ne zor şeymiş Allahım çocuk büyütmek...
bahar bitti yaz geldi ben hala bi tane bile perde yıkamadım...akşama kadar koşturuyorum akşam olunca pilim bitiyor ama ortada yapılmış bi iş yok...ağlamaktan gözlerim şişti...hala zor tutuyorum kendimi...bi psikoloğa falan mı görünsem...ona da eşim izin vermez...sebebi de inanmıyor çünkü bana...ne kadar sıkıntıda olduğumu anlamıyor...ona kalırsa çok kolay benim yaptığım iş...ama bıraksam 1 saat bile tahammül etmez çocuklara...
ay az önce arkadaşım aradı 5 dak konuştum benim koca kız altına yapmış...hem de çişini değil...gel de delirme...gel de kafayı oynatma...
kardeşime ev alındı bugün taşındı bu canavarların yüzünden gidemedim..meraktan ölüyorum...
gitsem dağıtırlar ortalığı...gittiğime de pişman ederler...eve hapsoldum resmen hiç bi sosyal hayatım kalmadı...yaaa çok seviyorum çocuklarımı inanın böyle şikayet edince suçluyorum kendimi ama benim de bi sınırım var yaa...eşim de hiiiiç destek olmaz saolsun...offfff......kusura bakmayın geçmişi bile okumadım direk daldım böyle...
ben 23 yaşımdayım 4 sene önce 55 kiloydum şimdi 85 antidepresan kullandığım için ödem atmaya yardımcı ne önerirsiniz
Merhabalar,menümü yazayım
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
4 çeri domates
1 salatalık
1 zeytin
Ara:
4 kayısı
8 kiraz
Öğle:
2 yk etli fasulye
1/2 dilim ekmek
1 küçük kahveli kurabiye(tek lokmalık,ama ben de 4 lokma oldu)
Ara:
1 bardak ayran
Akşam:
Aslında şuan canım birşey istemiyor ama belki sonra az yağlı kabak kavurması(çintmesi) yiyebilirim.
2 lt su,2 kupa tarçın çayı(1.si oldu ,diğeri de 22.00 gibi olacak),şekersiz çaylar,form çay da içilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?