80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm
sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 4tane zeytin, 2 tatlı k. pekmez
ara: 1 piko
erik, yenidünya
öğle:4 tane form çörekotlu bisküvi, 1 bardak lihgt ayran,1 tane salatalık
akşam: fırında sebze, 1 kase cacık
ara: erik ve yenidünya

Lay Lay Layyyy :87:

$u Lapa Diyetini Tam Bi Ara$tirdim Netten ..
2.Günlük Yapim A$amasinda Daha Iyi Sonuc Veriyormu$ ..

Zaten Düsünüyordum 2.Gün Yapayi .. Gecen Hafta Duraklama
Yasayip Sabit Ciktim Ve Malum Pek Sevmiyorum Sabit Cikmayi Anlayisim Yok O Konuda ..
Yarin $u 2.Günlük Lapa Time'i Deneyecegim ..

Olumlu Sonuc Alirsam Cuma Günü 2.Haftada Bir Yaparim ..

Fircalamayin Beniii Heee Deneyip Kendim Görmek istiyorum ne ise yaradigini ..
agzimin payini alirim ise yaramazsa bidaha yapmam

hazır türk kahvesi harika oldu kızlarrr orta şekerliden yaptım herşeyi içinde nescafe gibi sıcak suyu dök hazır hemde köpüklü bir çay bardağına yaptım içtim..tavsiye ederim

çok ilginç türk kahvesini bende çok severim heleki kokusunu senin yaptığınla türk kahvesi kokusu tadı aynımı ki denemek isterim

selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok evim alt üst durumda yapmak istemiyorum sürekli oturuyorum ye iç otur ye iç otur nereye kadar gider bu bilmiyorum çokkk mutsuzummm yaa bennn

Kızlar eve daha 9.10 da geldim hemen üstümü değiştirip 50 mekik çektim şimdi kızımı banyo yaptırıp birazdan gelirimmm...

Eflatuncum çocuk işi gerçekten zor ve sabır istiyor gördüğüm kadarıyla.. Ki senin 3 tane
Ama mutlaka bunlar ara dönemdir, senin de feraha ereceğin zamanlar olur ama kendi yapmama sebebiminin büyük bir kısmı çocuğun hayata etkileri iken çok akıl vermek de ikiyüzlülük gibi geliyor
Allahım ferahlık versin bir an önce

deryacım hoşgeldin, yokluğun hissediliyor. birkaçgün önce sena yazmıştı sanırım. biberiye çayının migrene iyi geldiğini. düzenli kullanınca iyi geliyormuş

Hoşbulduk arzucum
Yok canım ya benimkisi migren değil de farklı böyle gözlerimden gidiyor, sinüzit de var ben de zaten..ama bugün çok çok daha iyiyim çok şükür :93:

Ortim geçmiş olsun, benim de 2 haftam boşa gitti ama nereden dönsek kardır üzülmek anlamsız..3 günlük karbon diyetine başladım bugün, hakettm bu cezayı
Ben de eteklerimi kısaltacağım hep aynı sebepten, hepsi dizimin altına inmiş en gıcık olduğum boy

Eş dost veremezsin deyince sinirden yiyoruz, ne güzel verdin bravo deyince şımarıp yiyoruz..
Az daha sabır ortim, bizim de rahata ereceğimiz günler gelecek :13:

Nihalcim yap canım yap çoçuksuz ev diyetteki bi hatuna benzer.. tatsız tutsuz

Tülaaaaayyyy açtırma bayramlık ağzımı bak
Bu konuda hassasım zaten herkesin dediği şu klasik cümleyi sen dime bari

Derya,baş ağrısı genelde stresten oluyor,canım üzüldüğün her ne ise akışına bırak,herşey yoluna girecektir,üzülme.İstediğiniz kiloyu da en kısa zamanda verirsiniz inşallah.

Teşekkürler füsuncum

Deme ya
Seninde elinde olan bir şey değildi, muhasebecinin hatası ama eşler sinirle ince düşünemiyorlar bazen sakın takma kafana, elbet ödenir bir şekilde..

Yok kuzum neden kızalım dene bakalım...
Birazdan menüm geliyor

selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok evim alt üst durumda yapmak istemiyorum sürekli oturuyorum ye iç otur ye iç otur nereye kadar gider bu bilmiyorum çokkk mutsuzummm yaa bennn

Sevdacım keyifsizliğinin bir sebebi olmalı, belli mi sebebi yoksa öylesine bir sıkıntı mı :26:

Bugünkü Menüm (Karbon Diyeti 1. gün)

Sabah

Yarım salatalık (2)

Öğle

Yarım domates (3)
Beyaz peynir (1)
Pastırma (1)

Ara

1 haşlanmış yumurta (0)
1 sosis (1)
örgü peynir (0)

Akşam

Haşlanmış tavuk (0)

Toplam : 8 puan :82:

3 litre su

Spor : 1,5 saat yürüyüş + park aleti

Allahım nasıl bir mutlulukmuş gururla menü yazmak unutmuşum
3 günlük karbon diyeti anca paklar beni onca karbondan sonra

geçmiş olsun canım merak etme bendede durumlar aynı herkes ne guzel zayıfladı dıyor bense saçma sapan seyler yiyorum bilmiyorum da hakkımızda hayırlısı inşşş. buda geçicekk inşş..
teşekkür ederim canım rabbim hepimizi güldürsün inşş.
ahh canım ne zor dimi bende iki cocuk buyuttum halada cebelleşiyorum ama bizimde babamız birgün bakmadı hala ne var yani aksama kadar oturuyosun bi zahmet cocuklarada bak yani diyo.Allah Allah yaa sanki babamın evinden getirdim o çocukları şahsen bizzat kendi imalatı......

geçmiş olsun canım inşşş. verirsin çabalarsan yaparsın inşş. gönlündeki olur canım bu arada aramızada hoşgeldinnnnn
aramıza katılan tüm arkadaslarr hosgeldinizzz
unuttuklarım yada atladıklarım özür dilerimm

İyi akşamlar kızlar

Bugün ütümü de bitirdim nihayet artık bir tek mutfağım kaldı...Biraz dar dediğim pantalonumla fotoğrafımı çektim size göstermek için sonra gördüklerimden hiç memnun olmadım, vazgeçtim

Ama izmire gitmeden hemen önce foto ekleyeceğim mutlaka :13:

Bugün bildiri geldi bize seçim günü dükkan açmak yasakmış
Referandumda da böyle olmuştu ama ben unutmuştum açıkçası..O gün de heveslenmiştim ama öğleden sonra çocuklar arayıp hadi açın herkes açtı bir şey olmaz deyip açtırmıştı bize

Ama bu sefer akşam 5 gibi açmayı planlıyoruz inşallah
Bir görseniz 1 haftalık tatil gibi hazırlanıyoruz, eve kahvaltılık alınacak, balkonda patates kızartmalı kahvaltı edilecek (en büyük hayalimiz ), zaman kalırsa film izlenecek
O gün diyet yapmak yok diye söz alıyor şimdiden

Ayyy allahım gönül ister telefonları da kapatalım ama ona ikna edemem sanırım aman acil bir şey olur diye..Haklı bir yerde tabi
Bu dükkan çocuklu olmaktan daha beter, çocuğu en azından bir yere bırakabiliyorsun

ohhhhhhhhh maşallahhh canım benimmm hep böyle şeylerle gel işte. ne güzelll işler bitmiş eşle planlarlar yapılmış Rabbim hiç bozmasın huzurunuzu inşşşşş.
canım sıkkınlıgımı sormuşsun ona gelince boşver uzun hikaye her zamanki gibi tarih yine tekerrür ediyo hayatımda bıktım bu sil baştan yaşamaktan

Sevdacım özel değilse yani anlatabileceğin bir şeyse anlat istersen
Benim anlatmamamın sebebi özel olmasıydı..Yoksa normal dertlerde buradaki destekle çok iyi topluyor insan kendini

Sevdacım özel değilse yani anlatabileceğin bir şeyse anlat istersen
Benim anlatmamamın sebebi özel olmasıydı..Yoksa normal dertlerde buradaki destekle çok iyi topluyor insan kendini

canımmm iyiki varsın iyiki varsınız yok be güzelim anlatacak bişey yok öyle dertlendim işte biraz. düşünüyorumda bu hayat çok erken yordu beni kısaca şöyle özetliyim belki rahatlarımm
YORULDUMMM
kimse kırılmasın diye hep ben kırılmaktan yoruldum,
kocaya iyi eş, çocuklara iyi anne, arkadaslara iyi dost, ;herşeyin en iyisi olmaya çalışmaktan yoruldum
evi topla süpür sil yıka ütüle katla kaldır bulasık yatak yorgan derkennn ömrümün akıp gitmesinden yoruldum
hep bişeyler yolunda gitsin, herşey iyi olsun diye çabalarken;
her defasında sadece tek başıma çırpındıgımı görmekten yoruldum.
bunları ben yapmıyomuşum gibi ilave dertlerle ugrasmaktan yoruldum.
şu millete hersey para degil kafamı toplamaya dinlenmeye ihtiyacım var yanlız kalıp boş boş hatta mal mal etrafa bakmaya ihtiyacım var derken bir kere bile kendimi yanlızca kendimle bulamamaktan yoruldum.

daha dogrusu bunca zaman bu kadar yorulduğum için artık YORULDUM ........
hamd olsun bu günüme Rabbim aratmasın bu günleri isyan degil benimki, sadece kalbimin acı acı atmasından yoruldum

Son düzenleme:
üç gündür arkadaşımla uğraşıyorum ameliyat olacak ,ameliyat oldu ,ameliyat bitti ,hastaneden çıkar ,eve getir anca.. bugünde işten eve gelince kendi evimle ilgilendim şimdi işlerim bitti hemen buraya geldim geçmişi okuyamadım çok birikmiş kusuruma bakmayın artık umarım ben yokken herkes ii vakit geçirmiştir .önce yediklerimi yazayım sonra muhabbet :))) valla burası bana bağımlılık yapmış aklım hep burdaydı iyiki varsınız sayenizde sıkılmadan diyetimi yapıyorum. haaa bu arada buraya sizlere hesap vereceğim içinde yediklerime hep dikkat ediyorum yoksa yaa ben bunları yersem nasıl yazarım oraya diyerek keendimle savaşım hjiç bitmiyor tek olsaydım belkide yüz kere bırakmıştım diyeti bu arada bu hafta lapa time yapıyormuyuz ??? ben bu hafta hiç kilo veremedim acil lapa yapmam lazım !!!!!!!!!!!

sabah:
1 tabak çilek
1 domates
1 salatalık
1biber
2 dilim çavdar ekmek üzerine labne peynir

ara:
yok

öğlen :
2 tane ızgara tavuk
1 kase salata

ara:
mavi yeşil bisküvi
1 tane incir

akşam:
1 tabak nohut
2 çatal menemen
1 çatal beyaz peynir
2 zeytin
2 lokma ekmek

spor:90 dak
1 tane form çay
2 lt su

Deryaa Ablaa Menüne Bayildimmm :81:
Bak Isteyince Nasil Bogazini Tutuyorsun Amaaaa
Gurur Duyuyorum Seninle Bacummmmm

Bende Yarin Giri$iyorum Hayirlisiyla Lapa I$ine ..
Ümidim ve Beklentim Cok Bakalim ..
Allahim Insallah Yüzüme Gülerr ..

2.Günlük Lapa Time'da 2 ile 3.kilo arasi veriliyormus bu rakam beni cok heycanlandiiyor ..
eger öyle olursa cuma belki 76. bile cikabilirimm

Dua et abla benim icin bende senin icin etcem :76: 72.yi gör diye

Sevda Ablacim SIKMA bitanem canini
umarim hersey yoluna girer

lapa lapa lapa lapa lapa ben de ypmak istiyorum 2 günede varım beraber yapalımmı yanlız olunca hiç çekilmiyor

sagol canım benimmm inşşş. hersey istedigin gibi olur yolunda gider meleğim.....
fundacım sende hoşgeldin canım

kızlar ben yatıyım biraz uyumaya ihtiyacım varr kendinize cokkk iyi bakın iyi gecelerrr

acapella soul seni böuyle görmekkendime ne güzel ...

ZUM sakın üzülme canım sendeki bu dert inan bütün kadınlarda var en azından benim tanıdığım tüm kadınlarda var herkes zaman zaman bu durumda buluyor kendini ama önemli olan bunları fazla düşünmemeye çalışmak bende senin gibiydim içimden hiç bişey yapmak gelmiyordu ne ev işi ne çocuk nede başka biişey sonra bi gün dr um bana kendime zaman ayırmam gerektiğini söledi günde en 1 saat kendine zaman ayır canın ne yapmak istiyorsa onu yap dedi başta bu bana biraz zor geldi onca iş güç çocuk her gün aynı şeyler başta 10 dak 15 dak ayırabiliyordum ama şimdi günde 2 saat bile ayırıyorum hatta bazen çocuk okuldan gelene kadar o kadar ii geliyorki anlatamam canım sanada tavsiye ederim bak çok faydasını görüceksin kendine geliceksin ve daha mutlu olucaksın

Sevda ben de eskiden hep veren biriydim...Arkadaşlarım olurdu hep ben dinlerdim, gözümün yaşını siler onlara koşardım, hep onlara öncelik verdim ama hiçbiri aynısını bana yapmadı..
Ailemde en küçük olduğum halde olgunluk gösterdim hep olayları ben yatıştırdım, ben idare ettim ama en zor zamanımda kimse şu kızı artık üzmeyelim demedi, ben gene verdiğimle kaldım...
İnsanları kırmamak adına kırıldığım şeyleri hep içime attım, sorun yok zannettiler ben kendi içimde bitirdim kendimi kimsenin haberi olmadı...
Sonuç?
Koca bir sıfır..
Ne verdiğimden anladılar, ne kıymetimi bildiler...Seneler sonra gözünü açıp biz sana çok etmişiz diyenlerde oldu ama ne fayda???

Kısaca kendinden vermek hiç bir işe yaramaz...Ben evlendikten sonra anladım bunu..Eşim benim olmak istediğim deryayı verdi bana..İlk defa sevilince açtım gözlerimi..O zaman anladım bu duyguların karşılıklı olunca bir anlam kazandığını..

Her yerde herkese aynı şeyi söylüyorum...Ayna gibi olun hayatta, ayna gibi..Kim size ne veriyorsa siz de onu yansıtın ki hayat bencillikten ya da çileden sıyrılıp anlamlı bir şeye dönüşsün..

Tabi ki hayatını ve kilit noktalarda ki hakimiyetin ne kadardı bilmiyorum ama kendini düşünmeyi öğren artık
Ben hep geç kaldım derim, hayatı hakettiğim şekilde yaşamak için, sen de değişebilirsin

Ama bundan öte koşturmadan dolayı bir bunalmışlık gördüm sende..Çocuklarla ilgisi var mı bunun?:26:

inşallah sıkıntıların hallolur.

izlem yazamadım unuttum.egeye çok geçmiş olsun.inşallah bir daha yaşamazsınız.neye karar verdiniz?sünnet olacak mı?
resimler harika yine.özellikle şort giymen harika.bizi güzel motive ediyorsun.

banu bugün yok galiba.annesine mi gitti ki?umarım kötü bir şey yoktur.

deryacığım bizim sıradan gördüğümüz hafta sonu kahvaltısı sizin için nasıl önemli ya kıyamam..çok olmasın da ara ara tatiller size çok iyi gelecek belli.
listende ne öyle bacım ya..ben karbon yapıyom zannediyordum ama yanlış yapmışım.sen ne yemişsin ben ne yedim?zaten hafta sonu güzel gidiyor pzt olunca büyü bozuluyor.diyeti bozdum ama yediklerim ölçülü.sadece karbon yapmıyorum.

sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates
öğle : 1 küçük çay bardağı bulguru ısladım bol salata malzemesi doğrayıp kısır yaptım.gerçi bulgurlu salata diyelim.
akşam: 2 kaşık kuru fasülye

fasülye çok karbon diye sadece tadımlık yedim.zaten öğlenden şişlik vardı.

ara: 3 erik

2lt su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…