hazır türk kahvesi harika oldu kızlarrr orta şekerliden yaptım herşeyi içinde nescafe gibi sıcak suyu dök hazır hemde köpüklü bir çay bardağına yaptım içtim..tavsiye ederim
oyynatmaya az kaldıı..
dokktorum nerrde...
ciddiyim valla deliricem yakında...ne zor şeymiş Allahım çocuk büyütmek...
bahar bitti yaz geldi ben hala bi tane bile perde yıkamadım...akşama kadar koşturuyorum akşam olunca pilim bitiyor ama ortada yapılmış bi iş yok...ağlamaktan gözlerim şişti...hala zor tutuyorum kendimi...bi psikoloğa falan mı görünsem...ona da eşim izin vermez...sebebi de inanmıyor çünkü bana...ne kadar sıkıntıda olduğumu anlamıyor...ona kalırsa çok kolay benim yaptığım iş...ama bıraksam 1 saat bile tahammül etmez çocuklara...
ay az önce arkadaşım aradı 5 dak konuştum benim koca kız altına yapmış...hem de çişini değil...gel de delirme...gel de kafayı oynatma...
kardeşime ev alındı bugün taşındı bu canavarların yüzünden gidemedim..meraktan ölüyorum...
gitsem dağıtırlar ortalığı...gittiğime de pişman ederler...eve hapsoldum resmen hiç bi sosyal hayatım kalmadı...yaaa çok seviyorum çocuklarımı inanın böyle şikayet edince suçluyorum kendimi ama benim de bi sınırım var yaa...eşim de hiiiiç destek olmaz saolsun...offfff......kusura bakmayın geçmişi bile okumadım direk daldım böyle...
deryacım hoşgeldin, yokluğun hissediliyor. birkaçgün önce sena yazmıştı sanırım. biberiye çayının migrene iyi geldiğini. düzenli kullanınca iyi geliyormuş
hastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
deryam izmire gidiyorsun bende 10 gün sonra rizeye aynen eteklerim bol oldudaha çok seviyorum ben bol öle kıçım başım belli olmuyor düşcek kadar bol değil anlıyacağın ama yinede kilo versemde düşseler 71.5 idim 72.80 gösterior baskül delirecem yaaa :84::84::84: çok sıkı diyete girmem lazım eş dost nekadar güzel kilo verdiğimden bahsediyor bende azimleneceğine ipin ucunu koyveriyorum herzaman ama bunu yapıyorum 2 haftam boşa gitti
Nihalcim yap canım yap çoçuksuz ev diyetteki bi hatuna benzer.. tatsız tutsuz
Derya,baş ağrısı genelde stresten oluyor,canım üzüldüğün her ne ise akışına bırak,herşey yoluna girecektir,üzülme.İstediğiniz kiloyu da en kısa zamanda verirsiniz inşallah.
birde canım çok sıkkın daha önce yazmıştım dükkan vardı kapamıştım vs vergidairesine gidecektim neyse sonuç eşim 2000 borç olduğunu öğrendi veeee kabak bana patladı muhasebeci beyanda bulunmuş ödememiş eşimle kavga ettik gerçi o kunuştu ben dinledim
Lay Lay Layyyy :87:
$u Lapa Diyetini Tam Bi Ara$tirdim Netten ..
2.Günlük Yapim A$amasinda Daha Iyi Sonuc Veriyormu$ ..
Zaten Düsünüyordum 2.Gün Yapayi .. Gecen Hafta Duraklama
Yasayip Sabit Ciktim Ve Malum Pek Sevmiyorum Sabit Cikmayi Anlayisim Yok O Konuda ..
Yarin $u 2.Günlük Lapa Time'i Deneyecegim ..
Olumlu Sonuc Alirsam Cuma Günü 2.Haftada Bir Yaparim ..
Fircalamayin Beniii HeeeDeneyip Kendim Görmek istiyorum ne ise yaradigini ..
agzimin payini alirim ise yaramazsa bidaha yapmam
selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok evim alt üst durumda yapmak istemiyorum sürekli oturuyorum ye iç otur ye iç otur nereye kadar gider bu bilmiyorum çokkk mutsuzummm yaa bennn
geçmiş olsun canım merak etme bendede durumlar aynı herkes ne guzel zayıfladı dıyor bense saçma sapan seyler yiyorum bilmiyorum da hakkımızda hayırlısı inşşş. buda geçicekk inşş..hastayımmm hastaaa
heryerim ağrıyor grip oldum kolum kanadım kalkmaz oldu bir iy yanı canavar iştahım kayboldu
deryam izmire gidiyorsun bende 10 gün sonra rizeye aynen eteklerim bol oldudaha çok seviyorum ben bol öle kıçım başım belli olmuyor düşcek kadar bol değil anlıyacağın ama yinede kilo versemde düşseler 71.5 idim 72.80 gösterior baskül delirecem yaaa :84::84::84: çok sıkı diyete girmem lazım eş dost nekadar güzel kilo verdiğimden bahsediyor bende azimleneceğine ipin ucunu koyveriyorum herzaman ama bunu yapıyorum 2 haftam boşa gitti
teşekkür ederim canımÇocuklarının doğum gününü kutlayanlar vardı.Sena ve Seher'di sanırım.Sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun ömürler olsun.Seher, pasta harika görünüyor,elinize sağlık.
İzlem,Ayşe,Filiz resimler harika
Sena, sizin adınıza sevindim,ne güzel 38 olmuşsunuz,darısı bize inşallah.Ayrıca şimdiden geçmiş olsun.
Sevda ve Burcum, konuşmalarınıza bayılıyorum, beni çok güldürüyorsunuz,Allah da sizi güldürsün...
İzlem, eline sağlık liste olmuş,ayrıca oğlunuza da geçmiş olsun
Derya,baş ağrısı genelde stresten oluyor,canım üzüldüğün her ne ise akışına bırak,herşey yoluna girecektir,üzülme.İstediğiniz kiloyu da en kısa zamanda verirsiniz inşallah.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Okumayı ve menü yazmayı asla bırakmayın.
ahh canım ne zor dimi bende iki cocuk buyuttum halada cebelleşiyorum ama bizimde babamız birgün bakmadı hala ne var yani aksama kadar oturuyosun bi zahmet cocuklarada bak yani diyo.Allah Allah yaa sanki babamın evinden getirdim o çocukları şahsen bizzat kendi imalatı......oyynatmaya az kaldıı..
dokktorum nerrde...
ciddiyim valla deliricem yakında...ne zor şeymiş Allahım çocuk büyütmek...
bahar bitti yaz geldi ben hala bi tane bile perde yıkamadım...akşama kadar koşturuyorum akşam olunca pilim bitiyor ama ortada yapılmış bi iş yok...ağlamaktan gözlerim şişti...hala zor tutuyorum kendimi...bi psikoloğa falan mı görünsem...ona da eşim izin vermez...sebebi de inanmıyor çünkü bana...ne kadar sıkıntıda olduğumu anlamıyor...ona kalırsa çok kolay benim yaptığım iş...ama bıraksam 1 saat bile tahammül etmez çocuklara...
ay az önce arkadaşım aradı 5 dak konuştum benim koca kız altına yapmış...hem de çişini değil...gel de delirme...gel de kafayı oynatma...
kardeşime ev alındı bugün taşındı bu canavarların yüzünden gidemedim..meraktan ölüyorum...
gitsem dağıtırlar ortalığı...gittiğime de pişman ederler...eve hapsoldum resmen hiç bi sosyal hayatım kalmadı...yaaa çok seviyorum çocuklarımı inanın böyle şikayet edince suçluyorum kendimi ama benim de bi sınırım var yaa...eşim de hiiiiç destek olmaz saolsun...offfff......kusura bakmayın geçmişi bile okumadım direk daldım böyle...
83 kiloyum ve rahatsızlıklarımdan ötürü mutlaka kilo vermem lazım, doktorum 10 kilo şart dedi ben de sizleri buldum, Ramazan bayramına kadar 10 kilo vermem lazım, sonrasında da ameliyatım var, kaçış yolum yok yani, desteklerinizle daha kolay vereceğime inanıyorum, 2 kızım var ,, öğrretmenim ve de balık etliyim
İyi akşamlar kızlar
Bugün ütümü de bitirdim nihayet artık bir tek mutfağım kaldı...Biraz dar dediğim pantalonumla fotoğrafımı çektim size göstermek için sonra gördüklerimden hiç memnun olmadım, vazgeçtim
Ama izmire gitmeden hemen önce foto ekleyeceğim mutlaka :13:
Bugün bildiri geldi bize seçim günü dükkan açmak yasakmış
Referandumda da böyle olmuştu ama ben unutmuştum açıkçası..O gün de heveslenmiştim ama öğleden sonra çocuklar arayıp hadi açın herkes açtı bir şey olmaz deyip açtırmıştı bize
Ama bu sefer akşam 5 gibi açmayı planlıyoruz inşallah
Bir görseniz 1 haftalık tatil gibi hazırlanıyoruz, eve kahvaltılık alınacak, balkonda patates kızartmalı kahvaltı edilecek (en büyük hayalimiz), zaman kalırsa film izlenecek
O gün diyet yapmak yok diye söz alıyor şimdiden
Ayyy allahım gönül ister telefonları da kapatalım ama ona ikna edemem sanırım aman acil bir şey olur diye..Haklı bir yerde tabi
Bu dükkan çocuklu olmaktan daha beter, çocuğu en azından bir yere bırakabiliyorsun
ohhhhhhhhh maşallahhh canım benimmm hep böyle şeylerle gel işte. ne güzelll işler bitmiş eşle planlarlar yapılmış Rabbim hiç bozmasın huzurunuzu inşşşşş.
canım sıkkınlıgımı sormuşsun ona gelince boşver uzun hikaye her zamanki gibi tarih yine tekerrür ediyo hayatımda bıktım bu sil baştan yaşamaktan
Sevdacım özel değilse yani anlatabileceğin bir şeyse anlat istersen
Benim anlatmamamın sebebi özel olmasıydı..Yoksa normal dertlerde buradaki destekle çok iyi topluyor insan kendini
Deryaa Ablaa Menüne Bayildimmm :81:
Bak Isteyince Nasil Bogazini Tutuyorsun Amaaaa
Gurur Duyuyorum Seninle Bacummmmm
Bende Yarin Giri$iyorum Hayirlisiyla Lapa I$ine ..
Ümidim ve Beklentim Cok Bakalim ..
Allahim Insallah Yüzüme Gülerr ..
2.Günlük Lapa Time'da 2 ile 3.kilo arasi veriliyormus bu rakam beni cok heycanlandiiyor ..
eger öyle olursa cuma belki 76. bile cikabilirimm
Dua et abla benim icinbende senin icin etcem :76: 72.yi gör diye
Sevda Ablacim SIKMA bitanem canini
umarim hersey yoluna girer
Deryaa Ablaa Menüne Bayildimmm :81:
Bak Isteyince Nasil Bogazini Tutuyorsun Amaaaa
Gurur Duyuyorum Seninle Bacummmmm
Bende Yarin Giri$iyorum Hayirlisiyla Lapa I$ine ..
Ümidim ve Beklentim Cok Bakalim ..
Allahim Insallah Yüzüme Gülerr ..
2.Günlük Lapa Time'da 2 ile 3.kilo arasi veriliyormus bu rakam beni cok heycanlandiiyor ..
eger öyle olursa cuma belki 76. bile cikabilirimm
Dua et abla benim icinbende senin icin etcem :76: 72.yi gör diye
Sevda Ablacim SIKMA bitanem canini
umarim hersey yoluna girer
canımmm iyiki varsın iyiki varsınız yok be güzelim anlatacak bişey yok öyle dertlendim işte biraz. düşünüyorumda bu hayat çok erken yordu beni kısaca şöyle özetliyim belki rahatlarımm
YORULDUMMM
kimse kırılmasın diye hep ben kırılmaktan yoruldum,
kocaya iyi eş, çocuklara iyi anne, arkadaslara iyi dost, ;herşeyin en iyisi olmaya çalışmaktan yoruldum
evi topla süpür sil yıka ütüle katla kaldır bulasık yatak yorgan derkennn ömrümün akıp gitmesinden yoruldum
hep bişeyler yolunda gitsin, herşey iyi olsun diye çabalarken;
her defasında sadece tek başıma çırpındıgımı görmekten yoruldum.
bunları ben yapmıyomuşum gibi ilave dertlerle ugrasmaktan yoruldum.
şu millete hersey para degil kafamı toplamaya dinlenmeye ihtiyacım var yanlız kalıp boş boş hatta mal mal etrafa bakmaya ihtiyacım var derken bir kere bile kendimi yanlızca kendimle bulamamaktan yoruldum.
daha dogrusu bunca zaman bu kadar yorulduğum için artık YORULDUM ........
hamd olsun bu günüme Rabbim aratmasın bu günleri isyan degil benimki, sadece kalbimin acı acı atmasından yoruldum
selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok evim alt üst durumda yapmak istemiyorum sürekli oturuyorum ye iç otur ye iç otur nereye kadar gider bu bilmiyorum çokkk mutsuzummm yaa bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?