80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lapa lapa lapa lapa lapa ben de ypmak istiyorum 2 günede varım beraber yapalımmı yanlız olunca hiç çekilmiyor

Yapalim Bacim Yapalim

Ama Ben Sirf Lapa Yiyecegim .. Yani Yogurt Dahi Ilave Etmiyecegim Bu Defa ..

Ara Ögün Olarak Kalorisi Az Meyveler Yiyecegim ..
Misal Portakal -Greyfurt- Kivi - Karpuz -Kiraz Gibi Meyveler ..

Iyice Ara$tirdim Diger Diyet Sitelerindede Bunlari Buldum ..

Hadi Bakalim Hayirlisi Olsun Ozaman .. Ama Pes Etmek Yok Ona Göre .. Cuma Liste Ba$inda Görmek Istiyorum Kendimi Sende Benimle Liste Ba$inda Ol

Evet isteyince oluyor, senin fırçanı bekliyormuşum :93::93:
72 mi
Yok kuuu imkansız
73'ü göreyim yeter de artar bile

Görür müyüm 73'ü burcu

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, sana 76'ları getirsin

hazıırm hazırım tamm ama listede başta olurmuyum bilemem benim kilocuklarım beni bırakamayı çok sevmiyorlarda bana çok sadıklar daha önce tek gün yapmıştım bide 2 günü deneyeceğim inş kilo veririm

Görürsüüüün Balimmmmmm
Inaniyorum Ben Ablamaaaa Bu Azimleeee Sen 9.Günee 70'i Bile görürsüüün Kizaaaaam

Ay Ay Ayyy Bu Hafta Heycan Doruktaa Deseneee ..
Sen de Bende Full Azimliyik Gariii Yuppiiiiiiiiiiiiiiii

lapacılar yarınki duruma göre bende katılabilirim size zaten perşembe yapmayı dusunuyordum 2 gün bende deniyeyim sizinle. kilo vermem yavasladı. yarında aynıysam size katılırım.

Off Kizlarr Cildirazaaaaam
Bi Konu Okudum Ba$ka Bi Ba$likta Yorum Yazmamak Icin Zor Tutuyorum Kendimi ..

Düsündüklerimi $aaak Diye Dilegetiren Bir Yapim Var Ama
Eger Simdi Oraya Yorum Yazarsam 2-3 msj Sonra Kesin Banlanirim ..

Zapptedin Beni
Yoks Harbi Harbi Yorum Yapcem Oraya

Insanlar Cok Cikarci Ya Hep Onlarin Dedikleri Olcak Olmayinca Hemen kendilerini Hakli Cikariyorlar ve Karsi Tarafa Camur Atmak Icin Ellerinden Geleni Yapiyorlar .. Resmen Nankörlük! .. Ben Bunu Anladim Buradaki Bazi Konu Basliklarini
Okudugumda ..

Nilgünüm öyle valla 15'te bir gün tatilimiz olsa bile yeter ki
Ya bana normal karbon diyeti fayda etmiyor nilgünüm..Denedim hani böyle 40 puanı geçmeyecek şekilde ama hiç bir fark olmadı sabit kaldım hatta almış bile gözüktüm bazı günler..Bana ancak bu kadar katı bir karbon diyeti yarıyor..Eziyeti fazla ama sonucu da ona göre çok güzel oluyor :81:
Sana belki normali de yarar dene bir..bu kadar katı zaten 3 günden fazla yapılmaz :26:

Böcüğüm yeşil ekşi elma tercih et en uygunu oymuş ben bu lapa topiğini çok okumuştum ya oradan aklımda..

Kizaaaam ne la tiki seni
Aman sabahlar olmasın, azmimiz bozulmasın

Yesil Elma Migdemi Cok Ek$itiyor Ablacim .. Bu Aralar Pek Tercih Etmiyorum Onu O Yüzden ..

Benim Okudugum Diyet Sitelerinde Mevsim Meyveleri Yaziyordu .. Bol Sulu Meyveler Cogunlukla ..
Ki Ben Zaten Portakalin Suyunu SIKAR icerim Diye Düsünüyorum ..
Lapa Yaparken Vitaminlerden Mahrum Birakmicam Vucudumu Nede Olsa Daha Yeni Iyilestim
Bidaha Hasta Olmaya Hiccccccccccccc Niyetim Yok

Zaten Yapsam Yapsam 2.Ara Ögün Yaparim Cünkü Sende Biliyorsun Lapa Tok Tutuyor :76:

ya kızlar su sortlu resim kaçıncı sayfada bide ben bakyım şu resimlere çok merak ettim lapa öncesi motive eder beniii

Buyur canım burada;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245010-80-89-kilo-araligindakiler-birlikte-zayifliyor-3505.html

Kaptanımız taş gibi maaşallah

Ohooooh burcum sen bu forumda başlıklara takarsan kafayı yersin...Ben de çok yorum yazardım eskiden ama şimdi bıraktım ay banane ben mi düzelteceğim her birini..

inş canım yaa bendemi karbona başlasam etçil biri olarak bana uyuyor aslında şimdi hasta olduğumdan lapa diyeti bana ağır gelir vitaminsiz kalamak istemem
şimdi durduk yere bir sürü sıkıntı oldu bu vergi işi muhasebeciye güvenmekte aptallık ettim kapanışı bile yapmamış napalım sağlık olsun diyorum

tebrikler canım 10 gün daha sıkı devam bakalım :)

canım yarım saattir geçmiş okuyorum yeni gördüm mesajını o tatlıcı adıyaman kahtada... Adı da karakuş tatlısı olabilir çünkü orda bi karakuş tepesi var belki ordan almış olabilir adını...

biri kumpir mi dediiiiiii.............. Yoksa ben mi yanlış görüyorum bu saatte....

Yavrum bünyeni en iyi sen tanıyorsun, ağır gelir dersen sen de 2 günlük karbon yap istersen :26:

Neeee 10 gün mü
Ölsem de yapamam, şimdiden tatlı istiyor bünyem deli gibi
Karbon olayı çok zor canım bu cumaya kadar yaparım sonra normal diyete devam

aslında kendime ceza verimeliyim ben 10 gün karbon yapıym yeterince tatlı yedim :26:

biri kumpir mi dediiiiiii.............. Yoksa ben mi yanlış görüyorum bu saatte....

Ayşe ben kumpir hastasıyım, hiç abartmıyorum sabah öğle akşam üç öğün yer, bir de üstüne gece isterim
Bunun muhabbeti geçmişti burcuyla konuşurken ben de o günden beri kumpirim diyorum ona
Oradan kaldı yani..

Bi ben mi mekikciydim yawwwww... Akşam eve gelir gelmez nasıl üstümü değiştirdim hemen elli mekik sonra kızım bıcı bıcı oldu ve 11:30 da uyuttum çayımı aldım oturdum bilg karşısına benim kız öksür öksür gittim baktım ki kusacak ve eeee oldu... Uğraş uyut ve tümden üstünü değiştir tekrar uyut anca gelebildim.
Yeni gelenler var galiba hepsi hoşgelmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…