lapa lapa lapa lapa lapa ben de ypmak istiyorum 2 günede varım beraber yapalımmıyanlız olunca hiç çekilmiyor
Deryaa Ablaa Menüne Bayildimmm :81:
Bak Isteyince Nasil Bogazini Tutuyorsun Amaaaa
Gurur Duyuyorum Seninle Bacummmmm
Bende Yarin Giri$iyorum Hayirlisiyla Lapa I$ine ..
Ümidim ve Beklentim Cok Bakalim ..
Allahim Insallah Yüzüme Gülerr ..
2.Günlük Lapa Time'da 2 ile 3.kilo arasi veriliyormus bu rakam beni cok heycanlandiiyor ..
eger öyle olursa cuma belki 76. bile cikabilirimm
Dua et abla benim icinbende senin icin etcem :76: 72.yi gör diye
Sevda Ablacim SIKMA bitanem canini
umarim hersey yoluna girer
Yapalim Bacim Yapalim
Ama Ben Sirf Lapa Yiyecegim .. Yani Yogurt Dahi Ilave Etmiyecegim Bu Defa ..
Ara Ögün Olarak Kalorisi Az Meyveler Yiyecegim ..
Misal Portakal -Greyfurt- Kivi - Karpuz -Kiraz Gibi Meyveler ..
Iyice Ara$tirdim Diger Diyet Sitelerindede Bunlari Buldum ..
Hadi Bakalim Hayirlisi Olsun Ozaman .. Ama Pes Etmek Yok Ona Göre .. Cuma Liste Ba$inda Görmek Istiyorum Kendimi Sende Benimle Liste Ba$inda Ol
Evet isteyince oluyor, senin fırçanı bekliyormuşum :93::93:
72 mi
Yok kuuu imkansız
73'ü göreyim yeter de artar bile
Görür müyüm 73'ü burcu
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, sana 76'ları getirsin
lapacılar yarınki duruma göre bende katılabilirim size zaten perşembe yapmayı dusunuyordum 2 gün bende deniyeyim sizinle. kilo vermem yavasladı. yarında aynıysam size katılırım.
deryacığım bizim sıradan gördüğümüz hafta sonu kahvaltısı sizin için nasıl önemli ya kıyamam..çok olmasın da ara ara tatiller size çok iyi gelecek belli.
listende ne öyle bacım ya..ben karbon yapıyom zannediyordum ama yanlış yapmışım.sen ne yemişsin ben ne yedim?
Yapalim Bacim Yapalim
Ama Ben Sirf Lapa Yiyecegim .. Yani Yogurt Dahi Ilave Etmiyecegim Bu Defa ..
Ara Ögün Olarak Kalorisi Az Meyveler Yiyecegim ..
Misal Portakal -Greyfurt- Kivi - Karpuz -Kiraz Gibi Meyveler ..
Iyice Ara$tirdim Diger Diyet Sitelerindede Bunlari Buldum ..
Hadi Bakalim Hayirlisi Olsun Ozaman .. Ama Pes Etmek Yok Ona Göre .. Cuma Liste Ba$inda Görmek Istiyorum Kendimi Sende Benimle Liste Ba$inda Ol
Görürsüüüün Balimmmmmm
Inaniyorum Ben Ablamaaaa Bu Azimleeee Sen 9.Günee 70'i Bile görürsüüün Kizaaaaam
Ay Ay Ayyy Bu Hafta Heycan Doruktaa Deseneee ..
Sen de Bende Full Azimliyik Gariii Yuppiiiiiiiiiiiiiiii
Nilgünüm öyle valla 15'te bir gün tatilimiz olsa bile yeter ki
Ya bana normal karbon diyeti fayda etmiyor nilgünüm..Denedim hani böyle 40 puanı geçmeyecek şekilde ama hiç bir fark olmadı sabit kaldım hatta almış bile gözüktüm bazı günler..Bana ancak bu kadar katı bir karbon diyeti yarıyor..Eziyeti fazla ama sonucu da ona göre çok güzel oluyor :81:
Sana belki normali de yarar dene bir..bu kadar katı zaten 3 günden fazla yapılmaz :26:
Böcüğüm yeşil ekşi elma tercih et en uygunu oymuş ben bu lapa topiğini çok okumuştum ya oradan aklımda..
Kizaaaam ne la tiki seni
Aman sabahlar olmasın, azmimiz bozulmasın
ya kızlar su sortlu resim kaçıncı sayfada bide ben bakyım şu resimlere çok merak ettim lapa öncesi motive eder beniii
Off Kizlarr Cildirazaaaaam
Bi Konu Okudum Ba$ka Bi Ba$likta Yorum Yazmamak Icin Zor Tutuyorum Kendimi ..
Düsündüklerimi $aaak Diye Dilegetiren Bir Yapim Var Ama
Eger Simdi Oraya Yorum Yazarsam 2-3 msj Sonra Kesin Banlanirim ..
Zapptedin Beni
Yoks Harbi Harbi Yorum Yapcem Oraya
Insanlar Cok Cikarci Ya Hep Onlarin Dedikleri Olcak Olmayinca Hemen kendilerini Hakli Cikariyorlar ve Karsi Tarafa Camur Atmak Icin Ellerinden Geleni Yapiyorlar .. Resmen Nankörlük! .. Ben Bunu Anladim Buradaki Bazi Konu Basliklarini
Okudugumda ..
Eflatuncum çocuk işi gerçekten zor ve sabır istiyor gördüğüm kadarıyla.. Ki senin 3 tane
Ama mutlaka bunlar ara dönemdir, senin de feraha ereceğin zamanlar olur ama kendi yapmama sebebiminin büyük bir kısmı çocuğun hayata etkileri iken çok akıl vermek de ikiyüzlülük gibi geliyor
Allahım ferahlık versin bir an önce
Ortim geçmiş olsun, benim de 2 haftam boşa gitti ama nereden dönsek kardır üzülmek anlamsız..3 günlük karbon diyetine başladım bugün, hakettm bu cezayı
Ben de eteklerimi kısaltacağım hep aynı sebepten, hepsi dizimin altına inmiş en gıcık olduğum boy
Eş dost veremezsin deyince sinirden yiyoruz, ne güzel verdin bravo deyince şımarıp yiyoruz..
Az daha sabır ortim, bizim de rahata ereceğimiz günler gelecek :13:
Deme ya
Seninde elinde olan bir şey değildi, muhasebecinin hatası ama eşler sinirle ince düşünemiyorlar bazen sakın takma kafana, elbet ödenir bir şekilde..
Sevdacım keyifsizliğinin bir sebebi olmalı, belli mi sebebi yoksa öylesine bir sıkıntı mı :26:
Bugünkü Menüm (Karbon Diyeti 1. gün)
Sabah
Yarım salatalık (2)
Öğle
Yarım domates (3)
Beyaz peynir (1)
Pastırma (1)
Ara
1 haşlanmış yumurta (0)
1 sosis (1)
örgü peynir (0)
Akşam
Haşlanmış tavuk (0)
Toplam : 8 puan :82:
3 litre su
Spor : 1,5 saat yürüyüş + park aleti
Allahım nasıl bir mutlulukmuş gururla menü yazmak unutmuşum
3 günlük karbon diyeti anca paklar beni onca karbondan sonra
ayşe,ilk eklediğin resimlerdeydi sanki,bir tatlıcı önünde.o poğaça gibi olan tatlı(karakuş tatlısı olmalı),nerede çekildiniz acaba?:26: Kızmayın sakın,tarif de sormayacağım ve yemeyeceğim,merakımdan sordum.
[sıze="2"]
amandaaa amannnn benimmm kumpir sevenimm
ball cöregimmm .. $eker helvaaaamm ..
Oyy oyy buycusuna triplerde atarmi$$$ ..
Hanimi$ benim deryaaam
Gel bakim kucagimada seviyim seniiii kuuu
Saclarina tokalar takayimmEllerine ojeler süreyimm cicimi cici kiz yapim senii yavrumm evladim :76:
[/sıze]
inş canım yaa bendemi karbona başlasam etçil biri olarak bana uyuyor aslında şimdi hasta olduğumdan lapa diyeti bana ağır gelir vitaminsiz kalamak istemem
şimdi durduk yere bir sürü sıkıntı oldu bu vergi işi muhasebeciye güvenmekte aptallık ettim kapanışı bile yapmamışnapalım sağlık olsun diyorum
tebrikler canım 10 gün daha sıkı devam bakalım :)
aslında kendime ceza verimeliyim ben 10 gün karbon yapıym yeterince tatlı yedim :26:Yavrum bünyeni en iyi sen tanıyorsun, ağır gelir dersen sen de 2 günlük karbon yap istersen :26:
Neeee 10 gün mü
Ölsem de yapamam, şimdiden tatlı istiyor bünyem deli gibi
Karbon olayı çok zor canım bu cumaya kadar yaparım sonra normal diyete devam
biri kumpir mi dediiiiiii.............. Yoksa ben mi yanlış görüyorum bu saatte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?