80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aslında kendime ceza verimeliyim ben 10 gün karbon yapıym yeterince tatlı yedim :26:

Ortim öyle düşünürsem en büyük cezayı ben hakettim, en başta benim yapmam lazım onca yediklerimden sonra :26:
Ama kendime böyle ceza veremem çünkü yeter bu ne deyip gözüm döndüğünde daha da kaybolur inancım..Ne hata yapmış olursam olayım beni aşırı zorlayacak bir işe girişmem ne var yani dünyanın sonu değil ya, hatamın farkındayım sonuçta :44:
Bence sende öyle yüklenme kendine...

Son düzenleme:
Derya Ablam Bana En Sevdigi Yemeklerin Isimleriyle Sesleniyor
Bende En Sevdigim Tatilarin Isimleriyle

Canimiz Cektikce Bosuna A$ka Gelmiyoruz Deryo$umlaa .. Siraliyoruz
Yemekleriii Bi Kac Tahta Eksik Artik Böyle Kabul Edin Bizi

Dimi Kuuuu Künefemmm

ay walla sorma pazar foruma gittik iki sevgili oturmuş yiyolarda canım da çekmişti hani ben naptım gittim en hafifinden ev yemekleri yapan bi yerden tavuk salata yedim ....

He yav kumpirim, chokellam
Küp helvam

ay walla sorma pazar foruma gittik iki sevgili oturmuş yiyolarda canım da çekmişti hani ben naptım gittim en hafifinden ev yemekleri yapan bi yerden tavuk salata yedim ....

Vallahi öyle bir yerdim ki kumpir namına bir kırıntı kalmazdı
Ayşe burada yapmıyorlar biliyor musun
En yakın bursada...

ben aslında 60 kiloyum ama işin ustalarına sormak en dorusu die düşündüm ilk defa diyet yapıorumda:2: tatlı krizlerine nasıl engel oluyosunuz ben en fazla 10dk dayanıyorum sonrasında mutlaka tatlı yiyorum kendime hakim olamıyorum bi akıl verin lütfen.

[ı]he yav kumpirim, chokellam
Küp helvam
[/ı]

[ı]vallahi öyle bir yerdim ki kumpir namına bir kırıntı kalmazdı
Ayşe burada yapmıyorlar biliyor musun
En yakın bursada...
[/ı]

deryacım boşver biraz polyannacılık oynayalım ya yapsalardı orda ve sen her canın çektiğinde elinin altında olsaydı napardın baaaaakk gördünmü bu da madalyonun öteki yüzü....
Bu arada eşim de bana pamuk şekerim der bak aklıma geldide iyi bişi mi kötü bişi mi şimdi anlamadımmmmmm.....

Neysee Lolipop Sekerlerim Ben Yatiyorum ..
Zaten Heryerim Agriyor Kaslarim Yaniii
Bi An Önce Yatagima Yatmak Istiyorum

Öptüm Hepiniziii

Doğru diyorsun valla iyi ki yapmıyorlar

İyi bir şey tabi, çoook şeker

Küp helva , künefe, tatlı krizi , dido ,3ü birarada , engel olmak...............

Sabır sabır ya sabır

Bugün okuldan sonra bi işim vardı ve çarşıya çıktım kız kardeşimle ve bir iç çamaşırcıda bi bayan ilgilendi bizimle ve tabiki hemen sohbet diyete geldi çünkü o da kiloluydu kilosu 90 lardaymış ve sıkı durun 2. Hamileliğinde 42 kilo almış 120 li kilolarda doğum yapmış şimdi 90larda ama bana ne yaptığımı sordu kısaca anlattım ama nasıl üzülüyor kilolu olduğuna bir görseniz... Paylaşmak istedimmm...

canım bütün yorumların için ayrı ayrı teşekkür ederim çok saqol cnm

seher çok üzücü bir durum cnm..Rabbim inşallah bir kolsylıqını verir..eşinin söylenemsine takılma erkeklerin geneli böyle..zamanla yatışır cnm..

selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok evim alt üst durumda yapmak istemiyorum sürekli oturuyorum ye iç otur ye iç otur nereye kadar gider bu bilmiyorum çokkk mutsuzummm yaa bennn

canım hiçbir insan yokturki zaman zaman senin bu yaşadıklarını hissetmesin..doqamızda var bu..bazen sıkılıyoruz bazende sebepsiz yere mutsuz oluyoruz..geçici bir durum hayat meşguliyetlerimiz çok fazla olduqundan bu akışa kapılıp gidiyoruz..ne dinlenmeye nede çok fazla mutsuz olmaya bile zamanız yok cnm..bence dünki sıkıntın bugüne bile yansımıcak..unutup hayatına devam edeceksin..

evet canım bu hepmizin ortak derdi..ama bunları yapmaktan başka alternatifmiz yok..oflasakta poflasakta yapmak zorundayız..yazın tatile falan çıkıyormusunuz deqişiklik olur senin için kafan daqılır dinlenirsin..

günaydın kızlar..hiçiyi deqilim..dün sadece tarhana çorbası su ve çayla beslendim..bugün içmem gereken 2 şişe ilaç var..tekini sabah içtim midem çok bulanıyor..öbürünüde akşam içecekmişim..bu akşam ve yarın hastaneye gitmeden 2 lavman yapmam gerekiyormuş..ilaç çok midemi bulanıdrıyor nerdeyse çıkarıcam..başım çok dönüyor halsizim..elimi kaldırmaya halim yok..klavyeyi kullanırken bile ellerim tutmuyor..uyku hali var..uzanmak istiyorum..

geçmiş olsun senacım içini ferah tut allah korktuğumuza hiçbir zaman uğratmasın...inş.müjdeli haberlerini alırız sen şimdi dinlen çok düşünme...geçmiş olsun ....

42 kilo çok fazla yahu nasıl almış o kadar

Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem

Son düzenleyen: Moderatör:
aaa nerden almış diye sormuştun yazmayı unuttum migrostan aldık canım

Sevdacım okurken gözlerim doldu yaaa...seni o kadar iyi anlıyorum ki..ben bu kadar yoğun olmasa da yaşadıklarını yaşadım ama biliyorsundur belki tedavi görüyorum çünkü benim durumum artık beni bayıltıp tüm vücudumu epilepsi atağı gelmiş gibi sarsacak hale getirmişti ..neyse o günleri aşmak üzereyim gittiği psikiyatrist bu kadar mükemmeliyetçi olmaktan herşeyin en iyisi olmaya çalışmaktan vzgeç bu seni çok yorar dedi şimdi onu dinlemeye çalışıyorum..misafirim mi gelecek en iyi evsahibi olmaya zorlayarak kendimi yormuyorum birkaç şey yapıp geri kalanını hazır alıyorum..herşeyi içime atmıyorum artık beni üzen insanlara daha açığım ama yapı mesleesi yavaş yavaş aşılıyor..bir de kendimden nfret etme duygumu azaltıp kendime güvenimi geri getirdim miydi oldu bu iş
bu süreçleri yaşamış ve sağlığından gitmiş biri olarak salla gitsin derim canım sana..hani derler ya büyükler kimseye yaranamazsın diye çok dğru aslında..değerli olan sensin..önemli olan sensin..herkes buna göre davranmak zorunda sana..bunu unutma..
bir de benim psikiyatristim yapmaktan hoşlandığın,onu yaptığın anın sadece sana ait olduğu birşeylerle uğraş dedi bana hobi bul dedi..sen de deneyebilirsin canım...

Günaydın kızlar..
Acayip yorgunum yahu gündüz temizlik sabah spor arada 1 saatlik uyku
Yarın ve cuma günkü sporumu iptal ettim, misafirlerim geldiğinde yorgun argın karşılamak istemiyorum..Eğlenemedikten sonra ne anlamı var

İzloş senin şu mercimek çorbası tarifini versene, mercimek çorbasında karar kıldım farklı olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…