aslında kendime ceza verimeliyim ben 10 gün karbon yapıym yeterince tatlı yedim :26:
[ı]ayşe ben kumpir hastasıyım, hiç abartmıyorum sabah öğle akşam üç öğün yer, bir de üstüne gece isterim
Bunun muhabbeti geçmişti burcuyla konuşurken ben de o günden beri kumpirim diyorum ona
Oradan kaldı yani..[/ı]
Derya Ablam Bana En Sevdigi Yemeklerin Isimleriyle Sesleniyor
Bende En Sevdigim Tatilarin Isimleriyle
Canimiz Cektikce Bosuna A$ka Gelmiyoruz Deryo$umlaa .. Siraliyoruz
YemekleriiiBi Kac Tahta Eksik Artik Böyle Kabul Edin Bizi
Dimi Kuuuu Künefemmm
ay walla sorma pazar foruma gittik iki sevgili oturmuş yiyolarda canım da çekmişti hani ben naptım gittim en hafifinden ev yemekleri yapan bi yerden tavuk salata yedim ....
[ı]he yav kumpirim, chokellam
Küp helvam[/ı]
[ı]vallahi öyle bir yerdim ki kumpir namına bir kırıntı kalmazdı
Ayşe burada yapmıyorlar biliyor musun
En yakın bursada...[/ı]
[sıze="2"]neysee lolipop sekerlerim ben yatiyorum ..
Zaten heryerim agriyor kaslarim yaniii
Bi an önce yatagima yatmak ıstiyorum
öptüm hepiniziii
[/sıze]
deryacım boşver biraz polyannacılık oynayalım ya yapsalardı orda ve sen her canın çektiğinde elinin altında olsaydı napardın baaaaakk gördünmü bu da madalyonun öteki yüzü....
Bu arada eşim de bana pamuk şekerim der bak aklıma geldide iyi bişi mi kötü bişi mi şimdi anlamadımmmmmm.....
Küp helva , künefe, tatlı krizi , dido ,3ü birarada , engel olmak...............
Çocuklarının doğum gününü kutlayanlar vardı.Sena ve Seher'di sanırım.Sağlıklı,mutlu,huzurlu uzun ömürler olsun.Seher, pasta harika görünüyor,elinize sağlık.
İzlem,Ayşe,Filiz resimler harika
Sena, sizin adınıza sevindim,ne güzel 38 olmuşsunuz,darısı bize inşallah.Ayrıca şimdiden geçmiş olsun.
Sevda ve Burcum, konuşmalarınıza bayılıyorum, beni çok güldürüyorsunuz,Allah da sizi güldürsün...
İzlem, eline sağlık liste olmuş,ayrıca oğlunuza da geçmiş olsun
Derya,baş ağrısı genelde stresten oluyor,canım üzüldüğün her ne ise akışına bırak,herşey yoluna girecektir,üzülme.İstediğiniz kiloyu da en kısa zamanda verirsiniz inşallah.
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Okumayı ve menü yazmayı asla bırakmayın.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar bu kaçıncı girip cevap yazmaya çalışmam ama bir türlü göndereemdim ya biri geldi ya pc kapandı
bugün menüm şöyle
sabah
peynir
çay
öğle
kremalı mantar çorbası
akşam çiğköfte
su 2.5 lt
birde canım çok sıkkın daha önce yazmıştım dükkan vardı kapamıştım vs vergidairesine gidecektim neyse sonuç eşim 2000 borç olduğunu öğrendi veeee kabak bana patladı muhasebeci beyanda bulunmuş ödememiş eşimle kavga ettik gerçi o kunuştu ben dinledim
selam kızlar nasılsınız benim hiç keyfim yok evim alt üst durumda yapmak istemiyorum sürekli oturuyorum ye iç otur ye iç otur nereye kadar gider bu bilmiyorum çokkk mutsuzummm yaa bennn
canımmm iyiki varsın iyiki varsınız yok be güzelim anlatacak bişey yok öyle dertlendim işte biraz. düşünüyorumda bu hayat çok erken yordu beni kısaca şöyle özetliyim belki rahatlarımm
YORULDUMMM
kimse kırılmasın diye hep ben kırılmaktan yoruldum,
kocaya iyi eş, çocuklara iyi anne, arkadaslara iyi dost, ;herşeyin en iyisi olmaya çalışmaktan yoruldum
evi topla süpür sil yıka ütüle katla kaldır bulasık yatak yorgan derkennn ömrümün akıp gitmesinden yoruldum
hep bişeyler yolunda gitsin, herşey iyi olsun diye çabalarken;
her defasında sadece tek başıma çırpındıgımı görmekten yoruldum.
bunları ben yapmıyomuşum gibi ilave dertlerle ugrasmaktan yoruldum.
şu millete hersey para degil kafamı toplamaya dinlenmeye ihtiyacım var yanlız kalıp boş boş hatta mal mal etrafa bakmaya ihtiyacım var derken bir kere bile kendimi yanlızca kendimle bulamamaktan yoruldum.
daha dogrusu bunca zaman bu kadar yorulduğum için artık YORULDUM ........
hamd olsun bu günüme Rabbim aratmasın bu günleri isyan degil benimki, sadece kalbimin acı acı atmasından yoruldum
günaydın kızlar..hiçiyi deqilim..dün sadece tarhana çorbası su ve çayla beslendim..bugün içmem gereken 2 şişe ilaç var..tekini sabah içtim midem çok bulanıyor..öbürünüde akşam içecekmişim..bu akşam ve yarın hastaneye gitmeden 2 lavman yapmam gerekiyormuş..ilaç çok midemi bulanıdrıyor nerdeyse çıkarıcam..başım çok dönüyor halsizim..elimi kaldırmaya halim yok..klavyeyi kullanırken bile ellerim tutmuyor..uyku hali var..uzanmak istiyorum..
Bugün okuldan sonra bi işim vardı ve çarşıya çıktım kız kardeşimle ve bir iç çamaşırcıda bi bayan ilgilendi bizimle ve tabiki hemen sohbet diyete geldi çünkü o da kiloluydu kilosu 90 lardaymış ve sıkı durun 2. Hamileliğinde 42 kilo almış 120 li kilolarda doğum yapmış şimdi 90larda ama bana ne yaptığımı sordu kısaca anlattım ama nasıl üzülüyor kilolu olduğuna bir görseniz... Paylaşmak istedimmm...
aaa nerden almış diye sormuştun yazmayı unuttum migrostan aldık canım
Nihalcim yap canım yap çoçuksuz ev diyetteki bi ahtuna benzer.. tatsız tutsuzçoçuk oluncada 24 saat redbul içmiş gibin olursun vesselam
çoçuğun zamanı olmaz bu tatili kurtarırsın sonraki bütün tatiller onun üzerine kurulu oluryaptığın yanına kardır yani
şazilimiyi için gari ama şekersizi yokmu şekersizidemin kahve yaparken ahh ulen dedim ocak başında 10 dk harçıyana kadar al doldur çekmeceyi şaziliyle kaynat kaynat iç diyetin bana kattığı tek alışkanlık celal uyurken kahve içmek oldu ohh bol köpüklü şekersiz
duygu selin ödem atmak için bbitki çayları deneyebilirsin.ayrıca pirinç lapası diyeti var 2 günlük sadece . her öğün haşlanmış pirinç yiyorsun . çokta verimli oluyo araştırıp deneyebilirsin
bide kivinin ödem attığını biliyorum ayrıca bol bolda su içmen şart ödemi sökmesi için
canımmm iyiki varsın iyiki varsınız yok be güzelim anlatacak bişey yok öyle dertlendim işte biraz. düşünüyorumda bu hayat çok erken yordu beni kısaca şöyle özetliyim belki rahatlarımm
YORULDUMMM
kimse kırılmasın diye hep ben kırılmaktan yoruldum,
kocaya iyi eş, çocuklara iyi anne, arkadaslara iyi dost, ;herşeyin en iyisi olmaya çalışmaktan yoruldum
evi topla süpür sil yıka ütüle katla kaldır bulasık yatak yorgan derkennn ömrümün akıp gitmesinden yoruldum
hep bişeyler yolunda gitsin, herşey iyi olsun diye çabalarken;
her defasında sadece tek başıma çırpındıgımı görmekten yoruldum.
bunları ben yapmıyomuşum gibi ilave dertlerle ugrasmaktan yoruldum.
şu millete hersey para degil kafamı toplamaya dinlenmeye ihtiyacım var yanlız kalıp boş boş hatta mal mal etrafa bakmaya ihtiyacım var derken bir kere bile kendimi yanlızca kendimle bulamamaktan yoruldum.
daha dogrusu bunca zaman bu kadar yorulduğum için artık YORULDUM ........
hamd olsun bu günüme Rabbim aratmasın bu günleri isyan degil benimki, sadece kalbimin acı acı atmasından yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?