80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar resimler için yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler...inş.bir 10 kilo daha giderse yenisini ekleriz:)

banu'cum armut tipiyim iyi mi, kötü mü anlayamadım:)yemek sorununu çözdün mü kayra'yla yoksa hala zorluk mu yaşatıyor?

izlem canım abarttığın kadar yok demişsin toto konusunda aslında benim yan çekilmem gerekiyordu:)basen olarak yanlara çıkık değil zencilerin totosu gibi dışa çıkık basen çevrem 110 gersini sen düşün:)apoletlerin çok şık bende istiyorum ama benim minik kuşum rahat kullanmama müsade etmez hemen ağzına almak ister korkudan küpe bile takamıyorum çeker diye...oğluşunun yarın doğum günü hazırlıklar bugünden başlamıştır.allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin...unutmadan şort çok yakışmış...

Ayşecim minyon tiplisin yüz hattın çok güzel saç rengi olarak ikiside yakışmış ama koyu renk bence daha güzel durmuş...sanki hala öğrenci havasında oluyorsun.sarı daha olgun gösteriyor...izlemin söylediği mavi-siyah ama resimdeki halin koyu kestane gibi duruyor...

deryacım aramıza hoşgeldin.balkonda patates kızartması süper olur:)face'de siyah kuğu diye film frangmanı paylaşmışsın eski bir film mi?eşime söyledim filmin ismini al diye bakalım güzele benziyor.korbon diyetine başlamışsın bende bugün senin 1.gün listeni print aldım 3 günü biriktirip yaptığımda bakarak uyguluyacağım.menüyü ben oluşturamıyorum böyle kolaylık olacak bana...inş.istediğin kiloya 3 günün sonunda ulaşırsın.İzmir'e tek mi eşinle mi gideceksin?kısmet olursa bende mersine 12 haziran akşamı gidiyorum annemle kuzey 2 gün önceden gidecek eşin gelemiyor artık ağustosta gelir kısmetse.bu gidişimde bikini götürmeyeceğim hoş olmazda zaten denize havuza girmeyi düşünmüyorum sadece kafa dinler,gezerim...

sevdacım yorgun hissetmen çok normal hayata o kadar erken atılmışsın ki ben 82 doğumluyum daha 9 aylık bebeğim var ki ona da ben değil annem bakıyor.bazen bende yoruluyorum 12 yıldır çalışıyorum tam gezip,tozup,cozutacağım yaşlar işe başladım sende evlenip çocuk sahibi olmuşsun kolay değil çocuk büyütmek allah can sağlığı versin evlatlarımıza...olumlu yönünden bak bana göre en büyük artın biz okulu eğitimi cebelleşirken sen rahata erip dinleneceksin.yaş ilerleyince bazı şeyler daha da zorlaşıyor...günün yada haftanın belirli bir gününü yada saatini kendine ayır hoşlandığın şeyleri yap...

Lay Layyy Layy Laaaay Lay Lay Lay Laaaaayyyyyy

Güüüünaydiiiinnnn 80-89* Topigimmmm
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ...
-----------------------------------------------------------------------------

Sena Ablacim Gecmi$ Olsun Yat Dinlen
Halsiz Halsiz Kalkip Dola$ma Tansiyonunda Iyi Degildir
Allah Korusun Dü$er Bayilirsin Filan .. Evde Birisi Varmi Yaninda ?
Yoksa Iyi Bi Komsun Varsa Onu Cagir Esin veya Cocuklarin Gelene Kadar
Yanliz Kalma .. Tekrar Gecmis Olsun Ablacim

------------------------------------------------------------------------------

Lapaa Lapa Lapaaaa Lapa Lapa Lapaaaa
Yedüüüm Günün Ilk Lapasini .. Ay Bi Güzeldi Ki Anlatamam ..
Yogurt Dahi Ilave Etmedim .. Boool Oregano Muskat Ve Karabiberli Yaptim
Afiyetle Migdemde Kendisi .. Yaninada Minik Domates Kestim Yedim ..
Ohh Bee Az Yemek Gibisi Yok
Kafaya Koydum Ya O Yüzden Lezzetli Geliyor Tadi Bana Baska Türlü Olsa
Bukadar Övmezdim Lapami

Zayif Citir Bi Kiz Olcamm Ohh Olsunn Oh Olsuuunn :82:
Giydigim Hersey CUUUUK Diye Olcak Bedenime Ohh Olsun Ohh Olsunnn
Saclarim Eylül'e Kadar Omzumdan A$ariya Olcak Ve Ben Mini Elbiseler Giycemmm Ohh Olsun Ohh Olsun

Kendi Kendine Motivasyoooon ''1''

Bundan Böyle Kendimi Sevcem Amma Ukela Bi Kiz Diyebilirsiniz
Ama Izlem Abla Bana Kendini Sev Ayna Karsisinda Iltifat Et Kendine Demisti
Onu Uygulayacagim Cidden Ise Yariyor :86:

Deryoooooo$$$$

Son düzenleme:

Günaydın deryacım kendini fazla yorma, sağlığını etkiler...yatılı misafir mi geliyor?

bende senin gibi gidene kadar bir kaç kilo vermek istiyorum ama son 3 gündür düzenim hiç kalmadı.sabah evde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde de ya çorba yada müsli yiyorum arada fırsatım olursa ceviz çoğu zaman yoğunluktan unutorum yeşil çay kaç gündür içmiyorum su belki 1 lt ancak akşam kv gidiyoruz yemin ederim o kadar geç yiyoruz ki geçen gün 23:30 da güya mangal için çağırdılar dün önceki gün 22:30 da fırında karnabahar-patates dünde 21:30 gibiydi menemen...artık çok geç bu saate yemek olmaz diye diye öne çekiyoruz.çocukla evle uğraşmaktan yetişmiyor diyor.çocuğuda sadece maması ve altı için alıyor yoksa hep kb gezdiriyor oynatıyor yada kaynım eltim oğlanı oyalıyor...annem bana hep kızım çok ağırsın çok yavaşsın evlenince zorlanırsın biraz pratik olderdi.şimdi diyor ki yok sen kv yanında jet gibi kalıyorsun:))hayırlısıyla annem iyileşsede bizde bu ızdıraptan kurtulsak hem çok yoruluyrum beden ve kafa olarak hemde diyete özen gösteremiyorum...hende hergün 20 tl mazot alıyoruz şimdiden sadece yola 120 lira harcadık ben gelemem ya evi burdan tutun yada filiz ne kadar alıyor ki işten çıksın diyormuş.zaten ben anlamıştım eşimin konuşmaları değil annesinin dolduruşuna geliyor...evde huzurumuz kalmıyor...

Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem

Günaydın zeynepçim, neden ağrıyor acaba :26:
Olmazsa dediğin gibi bir doktora git canım, öncekinde gitmiş miydin?

Günaydın filizcim, ya ne iyi oldu hatırlattığın buradaki kızlarada söyleyecektim unutmuştum her zamanki gibi
Siyah kuğu eski film değil filizcim, 2011 olması lazım ama 2010'un sonları da olabilir, zaten bilinen bir film eşin sorarsa bilirler direk...
Ama nasıl güzel film, nasıl güzel...İşin içinde dans olunca benim beğenmemem mümkün değil ama her yönden harika bir film yapmışlar kızlar şiddetle tavsiye ederim.
Natalie portman şu filme kadar sıradan bir oyuncuydu gözümde ama bu filmle kadına olan saygım arttı gerçekten müthiş oynamış
İnsanın duygularını alt üst eden bir film yalnız +18 sahneleri var hani ailece izlemeyin diye dedim.
İzloooş özellikle sen kaçırma kuu tam bizlik bir film :13:

Burcuuuuuuuuuu
Günaydın, lay lay laaaayyyy :87::87::87:
Kız ben seni ekmek arası yirim kız şirinlik muskası
Ne güzel kendini motive ediyorsun öyle, ne diyorsun aynanın karşısında;
Ben dönyanın en gözel garısıyam

Çok güzel fikirmiş, ben de ayna karşısına geçip afroditliğime iç geçirsem iyi olacak , dünden beri takip ediyorum sizleri, çok samimi ve içtensiniz gerçekten, kilo vereceğime daha çok inanıyorum artık...hepinize teşekkürler...

burcucum çok tatlısın canım tabi kendini beğen bu ukalalık olmaz hoş sana ukalalıkta yakışır:)demek o kadar lezzetli lapan:)eklediğin resimleri hatırlıyorum da spor yaptığın için olabilir hiç abartı durmuyor yani ne elma, ne armut tipisin zayıflayınca narin çıtır biri olacaksın:)mini etekler,şortlar, elbiseler, kırık dalgalı fön, renkli mus çoraplar,payetli babetler,parmak arası boncuklu terlikler....

Heya Öyleyemmm

Yok Kiz Ablaa $ey Diyorumm Yani Pantolondan Göbegimi Veya Basenlerimi Begenmedigim Zaman
Amann Burcuu $imdilik Kendini Cok Begenmesende Olur
1.Eylüle Kadar Yolu Var Ramazan Bayraminda Citir Bir Kiz Olacaksin Nasil Olsa
Gitcen H&M'den Elbiseni Alcan Diye Motive Ediyorum Kendimi ..
Bide Bol Pantolonlarimin Hepsi Artik Onlari Giydikcede Afferimm Kuuu Cok Güzel
Zayifladin Baaaaaak Diye Kendi Kendimi Tebrik Ediom

Herkeze Tavsiye Ederimm Valla . Izlo$ abla Hakkliymi$

Filizcim ben unutmuştum annenin hastalığını, sen hiçbirimizi atlamıyor, unutmuyorsun, çok utanıyorum böyle olunca
Bende akşam yemeklerinden muzdaribim..Özellikle işlerim varken 9.30'a kadar kayıyor akşam yemekleri
Ama allahtan karbon diyetinde sorun olmuyor o kadar..
Müsli ve ceviz bu tip koşturmalı durumlar için çok iyi alternatifler aslında...Ben elinden geleni yaptığına eminim..Yalnız suyunu arttırmaya çalış biliyorsun çok farkediyor
Eline ufak şişe al hep elinde gezdir veya görünür yerlerde şişelerin olsun hep benim evde 2 tane var mesela biri mutfakta durur orada çok iş yapıyorum diye biri de salondadır..Böyle bir şeyler düşünebilirsin :26:
Ama tabi ki ne yaparsan yap bu koşuşturmada normal diyetine devam edemezsin :26:
Umarım bir an önce annen iyileşir ve normale dönersin..
Ay kayınvalidene neymiş ya sizin kararlarınızdan off

Ya filiz bu kadar mı olur film hakkında yazdım ya kalan sorularına cevap vermeyi unuttum ona yazarken nasıl bir kafa benimki
Bazen ciddi ciddi salak gibi hissediyorum kendimi

Evet yatılı misafir geliyor 2 günlüğüne ama kankalarımız yani ağır misafir değil :)

Filizim menülerim örnek gösterilecek menüler mi bilmiyorum ben çok katı yapıyorum ya ama sen bilirsin yine de :26:
İzmire tek gideceğim be yavrum mümkün mü eşimle gitmek
Bikini bize şimdilik uzak ama çok hoş mayolarda var onlardan düşünebilirsin
Benim geçen seneden kalma tankinim var, bu sene onu kullanırım daha hazır değilim bikiniye sıkılaşmak lazım

Son düzenleme:
kızlar bu sabah 91.3 çıktım..
bugün prenet mamaya başladım 2 gün sadee onunla beslenicem 3 satte bir suya karıştıırlmış mama yicem bakalım cuma kaç çıkıcam merakla bekliyorum..
deryaa izmire beni de götürrrr çok özledimmmmmmm

herkesee günaydııııııın hepinizin günü aydın olsun inş hastalık, üzüntü ,sıkıntı, olmasın yeni bir gün ve yeni güzel şeyler diliyorum hepinize

ilk lapamı yaptım ve yedim çok kötüydü.. bu arada havuç yiyebilirmiyiz ??????????? en azından ağzımızın tadı yerine gelir umarım izin çıkar.

Kimyasof Canim Burdan Ayrilmassan Ve Hep Takip Edersen
Sende Acaip Motive Olursun Evel Allah

Biz Burada Kücük Bir Aile Gibiyiz Bacim ..
Birbirimizii Coook Ama Coook Severiz ..
Herkezlede Ayni Samimiyetimiz Vardir Ayrim Gayrim Yapmayiz ..
20.Kilo Üstü Veren Ablalarimiz Var Misal Onlarda Aman
Biz Verdik Ne Haliniz Varsa Görün Diyip Terketmediler Bizi
Aksine Daha Cok Ilgi Ve Alaka Gösterip Bizi Gaza Getiriyorlar
Ve 90-80 Kilo'daki Bizlere Sizlerde Basaracaksiniz Bak Biz de Basardik Diyorlar ..

Vee Önceki Sonraki Resimleri Ekliyip Bizii Acaippp Motive Ediyorlar
Onlari Gördükce Bizde Inat Yapioz Vee Daha Cok Azimleniyoruz

O yüzden buradan hic ayrilma bak gör sende 2.aya kadar bi 6-7 kilo verirsin hatta bu 10.kilo bile olabilir
Burasi Ayni Terapi Merkezi Gibi

Filiz Abla Agzindan Bal Damliooooo
Ayyy iNSALLLAAAAHHH Yaa .. Hep Cit Kirdim Bi Kiz Olmak Isterdim
Böyle Mini Shortlar Üstüne Bolca Bi T-SHIRT Belinde Kemer Ayaginda Babetler
Sahilde Süper Bir Yürüyüs OHH ...
Bu Kilomla Giydigim Zaman Hemen Toparlaniyordu Bacak Aralari Ne Kadar Üzülüyordum Güzel Durmuyor Diye Sirf Onlari Rahatca Giyebilmek Icin Daha Cok Sariliyorum
Kilo Vermeye :81:

Son düzenleme:
Kacakcay Üzerine Yesil Cay Ic Canim ..
Veya Domates -Salatalik Tüket Yaninda ..

Ben Öyle Yapiyorum ...

Bugün Bol Bol Yesil Cay Ve Form Cayi Tüketecegim ..
Iyice Bi I$e Yarasin Lapam Diye ..

Tavsiye Ederim

Kimyasof aramıza hoşgeldin, dün herkes sana hoşgeldin demiş bende kaçırmışım mesajını aradım ama bulamamıştım, yazmanı bekliyordum
Azmin daim olsun

Burcum şaka bir yana kendini sevmek gerçekten çok önemli
Hala tam bir özgüven ve sevgi sahibi olamasam da kendime karşı yine de eskiye nazaran çok yol aldım. Aynanın karşısına geçip iltifat etmeyi bırak bakamazdım bile, aynanın karşısında dansetmek en büyük keyfim ama asla yapamazdım kiloluyken
Ben dansettikçe moralim bozulurdu gördüklerimden
Ama şimdi lambada eteğimi giyiyorum, bir kaybediyorum kendimi, aynada gördüklerim keyif veriyor artık bana
Ama kendini sevmek sadece zayıf olduğunda olmamalı, kendini her daim sevmeli insan. Ben zayıflasam da mesela selülitlerimi kafaya takarım, varislerimi çatlaklarımı takarım gene mutlu olmam...İnsan görünüşünden memnun değilse değiştirmeli ama her daim her haliyle sevmeli
Ben bunu evlendikten sonra aşmaya başladım ama ne yalan söyleyeyim zayıfladıkça daha kolay oldu :87:

Nihalcim bu mama nedir, ne işe yarar..Neden böyle bir yola girdin ilaç gibi bir şey mi bu :26:
Gel hadi beraber gidelim
Ben de çok özledim izmirimi...Palmiyeleri yeter

Günaydın fundacım, havucun şeker oranı çok fazla olduğu için pek tavsiye edilmiyor..
Lapanın içine pişerken domates doğrarsan çorba gibi oluyor tavsiye ederim.

anlaşıldı kaptan

Ablacim Ben Eskiden Böyle Degildim ..
Yani 2-3 Sene Önce 80-85 Kilo iken Bile Kendimi Begenir Severdim ..
Ama Gecen Sene Haziran Ayinin Sonundan Beri Piskolojim Acaip Bozulmu$tu
Cok Kötü Günler Gecirdim ve 88.Kiloya Kadar Ciktim ..
Resmen Piskolojik Cöküntü Yasadim Yani ..

Taaa ki Bu Sene Mart Ayina Kadar ..
Öyle Bi Azim Geldi Ve Artik Duuuurr Dedim Kendime ..
Cünkü Aynaya Bakinca Artik Kendime Hakaret Ediyordum O Derece Kötüydü Durumum ..
Hele Son Nokta Ikinci Gidigimin Belirginlesmesi Oldu .. Yooo Dedim Bi Bu Eksikti
Ve O Gün Bu Gündür Diyetteyim .. Azimle 2. ay 1.Haftada 10,.Kilo Verdim I$te Gerisi Malum ..

Insanin Piskolojisi Iyi Olmayinca Positif Düsünemiyor Malesef ..
Ama Söz Bundan Sonra Kendime Daha Iyi Davranacagim ..
Ve Hedefime Ulasinca $imarmayacagim

Kacakcay Üzerine Yesil Cay Ic Canim ..
Veya Domates -Salatalik Tüket Yaninda ..

Ben Öyle Yapiyorum ...

Bugün Bol Bol Yesil Cay Ve Form Cayi Tüketecegim ..
Iyice Bi I$e Yarasin Lapam Diye ..

Tavsiye Ederim

form çayın fazlası kabaca olcak ama (cıvır) yapmazmı yaaaaa??? ben mest form kulanıyorum 1 tanesi bile yeterli oluyor ve ayrıca çok karın ağrısı yapıyorbende...:26:

Kimyasof aramıza hoşgeldin, dün herkes sana hoşgeldin demiş bende kaçırmışım mesajını aradım ama bulamamıştım, yazmanı bekliyordum
Azmin daim olsun
Teşekkür ederim canım hoşbulduk, azmimi yitiremem , sonuçta sağığım söz konusu, en azından 2 kızım ve eşim için zayıflamalıyım, bünyen diyete bir alışsa daha kolay olacak sanırım, 2 gündür abur cubur yememek için çok mücadele veriyorum çünkü

anlaşıldı kaptan

Ben kaptan değilim kuuu
Kaptanımız darkolive :87:

İşte bu burcum, her daim kendini sevmek çok önemli, görünüşle filan değil özde kendini sevmek ve güvenmek
Azucuk virsene bağa

form çayın fazlası kabaca olcak ama (cıvır) yapmazmı yaaaaa??? ben mest form kulanıyorum 1 tanesi bile yeterli oluyor ve ayrıca çok karın ağrısı yapıyorbende...:26:

Canim Ben 2.Kupa Yesil Cay
1.Kupa Mate Cayi
Ve 1.Kupada Form Cayi Icmeyi Düsünüyorum ..
Bana bi$ey Olmuyor Valla .. Sadece Bol Bol Wahit ve Cahiti Ziyaret Ediyorum Okadar ..

$u Iki Gün mecburum .. yoksa bende ayila bayila icmiyorum okadar cayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…