Günaydın kızlar..
Acayip yorgunum yahu gündüz temizlik sabah spor arada 1 saatlik uyku
Yarın ve cuma günkü sporumu iptal ettim, misafirlerim geldiğinde yorgun argın karşılamak istemiyorum..Eğlenemedikten sonra ne anlamı var
İzloş senin şu mercimek çorbası tarifini versene, mercimek çorbasında karar kıldım farklı olsun bari
Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem
deryacım aramıza hoşgeldin.balkonda patates kızartması süper olur:)face'de siyah kuğu diye film frangmanı paylaşmışsın eski bir film mi?eşime söyledim filmin ismini al diye bakalım güzele benziyor.korbon diyetine başlamışsın bende bugün senin 1.gün listeni print aldım 3 günü biriktirip yaptığımda bakarak uyguluyacağım.menüyü ben oluşturamıyorum böyle kolaylık olacak bana...inş.istediğin kiloya 3 günün sonunda ulaşırsın.İzmir'e tek mi eşinle mi gideceksin?kısmet olursa bende mersine 12 haziran akşamı gidiyorum annemle kuzey 2 gün önceden gidecek eşin gelemiyor artık ağustosta gelir kısmetse.bu gidişimde bikini götürmeyeceğim hoş olmazda zaten denize havuza girmeyi düşünmüyorum sadece kafa dinler,gezerim...
Lay Layyy Layy Laaaay Lay Lay Lay Laaaaayyyyyy
Güüüünaydiiiinnnn 80-89* Topigimmmm
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ...
Lapaa Lapa LapaaaaLapa Lapa Lapaaaa
Yedüüüm Günün Ilk Lapasini .. Ay Bi Güzeldi Ki Anlatamam ..
Yogurt Dahi Ilave Etmedim .. Boool Oregano Muskat Ve Karabiberli Yaptim
Afiyetle Migdemde Kendisi .. Yaninada Minik Domates Kestim Yedim ..
Ohh Bee Az Yemek Gibisi Yok
Kafaya Koydum Ya O Yüzden Lezzetli Geliyor Tadi Bana Baska Türlü Olsa
Bukadar Övmezdim Lapami
Zayif Citir Bi Kiz Olcamm Ohh Olsunn Oh Olsuuunn :82:
Giydigim Hersey CUUUUK Diye Olcak Bedenime Ohh Olsun Ohh Olsunnn
Saclarim Eylül'e Kadar Omzumdan A$ariya Olcak Ve Ben Mini Elbiseler Giycemmm Ohh Olsun Ohh Olsun
Kendi Kendine Motivasyoooon ''1''
Bundan Böyle Kendimi SevcemAmma Ukela Bi Kiz Diyebilirsiniz
Ama Izlem Abla Bana Kendini Sev Ayna Karsisinda Iltifat Et Kendine Demisti
Onu Uygulayacagim Cidden Ise Yariyor :86:
Deryoooooo$$$$
-----------------------------------------------------------------------------
Sena Ablacim Gecmi$ OlsunYat Dinlen
Halsiz Halsiz Kalkip Dola$ma Tansiyonunda Iyi Degildir
Allah Korusun Dü$er Bayilirsin Filan .. Evde Birisi Varmi Yaninda ?
Yoksa Iyi Bi Komsun Varsa Onu Cagir Esin veya Cocuklarin Gelene Kadar
Yanliz Kalma .. Tekrar Gecmis Olsun Ablacim
------------------------------------------------------------------------------
Bukadar Övmezdim Lapami
Saclarim Eylül'e Kadar Omzumdan A$ariya Olcak Ve Ben Mini Elbiseler Giycemmm Ohh Olsun Ohh Olsun
Deryoooooo$$$$
Günaydın kızlar..
Acayip yorgunum yahu gündüz temizlik sabah spor arada 1 saatlik uyku
Yarın ve cuma günkü sporumu iptal ettim, misafirlerim geldiğinde yorgun argın karşılamak istemiyorum..Eğlenemedikten sonra ne anlamı var
İzloş senin şu mercimek çorbası tarifini versene, mercimek çorbasında karar kıldım farklı olsun bari
-----------------------------------------------------------------------------
Sena Ablacim Gecmi$ OlsunYat Dinlen
Halsiz Halsiz Kalkip Dola$ma Tansiyonunda Iyi Degildir
Allah Korusun Dü$er Bayilirsin Filan .. Evde Birisi Varmi Yaninda ?
Yoksa Iyi Bi Komsun Varsa Onu Cagir Esin veya Cocuklarin Gelene Kadar
Yanliz Kalma .. Tekrar Gecmis Olsun Ablacim
------------------------------------------------------------------------------
Bukadar Övmezdim Lapami
Deryoooooo$$$$
Burcuuuuuuuuuu
Günaydın, lay lay laaaayyyy :87::87::87:
Kız ben seni ekmek arası yirim kız şirinlik muskası
Ne güzel kendini motive ediyorsun öyle, ne diyorsun aynanın karşısında;
Ben dönyanın en gözel garısıyam
Günaydın deryacım kendini fazla yorma, sağlığını etkiler...yatılı misafir mi geliyor?
bende senin gibi gidene kadar bir kaç kilo vermek istiyorum ama son 3 gündür düzenim hiç kalmadı.sabah evde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde de ya çorba yada müsli yiyorum arada fırsatım olursa ceviz çoğu zaman yoğunluktan unutorum yeşil çay kaç gündür içmiyorum su belki 1 lt ancak akşam kv gidiyoruz yemin ederim o kadar geç yiyoruz ki geçen gün 23:30 da güya mangal için çağırdılar dün önceki gün 22:30 da fırında karnabahar-patates dünde 21:30 gibiydi menemen...artık çok geç bu saate yemek olmaz diye diye öne çekiyoruz.çocukla evle uğraşmaktan yetişmiyor diyor.çocuğuda sadece maması ve altı için alıyor yoksa hep kb gezdiriyor oynatıyor yada kaynım eltim oğlanı oyalıyor...annem bana hep kızım çok ağırsın çok yavaşsın evlenince zorlanırsın biraz pratik olderdi.şimdi diyor ki yok sen kv yanında jet gibi kalıyorsun:))hayırlısıyla annem iyileşsede bizde bu ızdıraptan kurtulsak hem çok yoruluyrum beden ve kafa olarak hemde diyete özen gösteremiyorum...hende hergün 20 tl mazot alıyoruz şimdiden sadece yola 120 lira harcadıkben gelemem ya evi burdan tutun yada filiz ne kadar alıyor ki işten çıksın diyormuş.zaten ben anlamıştım eşimin konuşmaları değil annesinin dolduruşuna geliyor...evde huzurumuz kalmıyor...
deryacım aramıza hoşgeldin.balkonda patates kızartması süper olur:)face'de siyah kuğu diye film frangmanı paylaşmışsın eski bir film mi?eşime söyledim filmin ismini al diye bakalım güzele benziyor.korbon diyetine başlamışsın bende bugün senin 1.gün listeni print aldım 3 günü biriktirip yaptığımda bakarak uyguluyacağım.menüyü ben oluşturamıyorum böyle kolaylık olacak bana...inş.istediğin kiloya 3 günün sonunda ulaşırsın.İzmir'e tek mi eşinle mi gideceksin?kısmet olursa bende mersine 12 haziran akşamı gidiyorum annemle kuzey 2 gün önceden gidecek eşin gelemiyor artık ağustosta gelir kısmetse.bu gidişimde bikini götürmeyeceğim hoş olmazda zaten denize havuza girmeyi düşünmüyorum sadece kafa dinler,gezerim...
Çok güzel fikirmiş, ben de ayna karşısına geçip afroditliğime iç geçirsem iyi olacak, dünden beri takip ediyorum sizleri, çok samimi ve içtensiniz gerçekten, kilo vereceğime daha çok inanıyorum artık...hepinize teşekkürler...
Heya Öyleyemmm
Yok Kiz Ablaa $ey DiyorummYani Pantolondan Göbegimi Veya Basenlerimi Begenmedigim Zaman
Amann Burcuu $imdilik Kendini Cok Begenmesende Olur
1.Eylüle Kadar Yolu Var Ramazan Bayraminda Citir Bir Kiz Olacaksin Nasil Olsa
Gitcen H&M'den Elbiseni AlcanDiye Motive Ediyorum Kendimi ..
Bide Bol Pantolonlarimin Hepsi Artik Onlari Giydikcede Afferimm Kuuu Cok Güzel
Zayifladin BaaaaaakDiye Kendi Kendimi Tebrik Ediom
Herkeze Tavsiye Ederimm Valla . Izlo$ abla Hakkliymi$
kızlar bu sabah 91.3 çıktım..
bugün prenet mamaya başladım 2 gün sadee onunla beslenicem 3 satte bir suya karıştıırlmış mama yicem bakalım cuma kaç çıkıcam merakla bekliyorum..
deryaa izmire beni de götürrrr çok özledimmmmmmm
herkesee günaydııııııın hepinizin günü aydın olsun inş hastalık, üzüntü ,sıkıntı, olmasın yeni bir gün ve yeni güzel şeyler diliyorum hepinize
ilk lapamı yaptım ve yedim çok kötüydü.. bu arada havuç yiyebilirmiyiz ??????????? en azından ağzımızın tadı yerine gelir umarım izin çıkar.
Kimyasof aramıza hoşgeldin, dün herkes sana hoşgeldin demiş bende kaçırmışım mesajını aradım ama bulamamıştım, yazmanı bekliyordum
Azmin daim olsun
Burcum şaka bir yana kendini sevmek gerçekten çok önemli
Hala tam bir özgüven ve sevgi sahibi olamasam da kendime karşıyine de eskiye nazaran çok yol aldım. Aynanın karşısına geçip iltifat etmeyi bırak bakamazdım bile, aynanın karşısında dansetmek en büyük keyfim ama asla yapamazdım kiloluyken
Ben dansettikçe moralim bozulurdu gördüklerimden
Ama şimdi lambada eteğimi giyiyorum, bir kaybediyorum kendimi, aynada gördüklerim keyif veriyor artık bana
Ama kendini sevmek sadece zayıf olduğunda olmamalı, kendini her daim sevmeli insan. Ben zayıflasam da mesela selülitlerimi kafaya takarım, varislerimi çatlaklarımı takarım gene mutlu olmam...İnsan görünüşünden memnun değilse değiştirmeli ama her daim her haliyle sevmeli
Ben bunu evlendikten sonra aşmaya başladım ama ne yalan söyleyeyim zayıfladıkça daha kolay oldu :87:
Nihalcim bu mama nedir, ne işe yarar..Neden böyle bir yola girdin ilaç gibi bir şey mi bu :26:
Gel hadi beraber gidelim
Ben de çok özledim izmirimi...Palmiyeleri yeter
Günaydın fundacım, havucun şeker oranı çok fazla olduğu için pek tavsiye edilmiyor..
Lapanın içine pişerken domates doğrarsan çorba gibi oluyor tavsiye ederim.
Kacakcay Üzerine Yesil Cay Ic Canim ..
Veya Domates -Salatalik Tüket Yaninda ..
Ben Öyle Yapiyorum ...
Bugün Bol Bol Yesil Cay Ve Form Cayi Tüketecegim ..
Iyice Bi I$e Yarasin Lapam Diye ..
Tavsiye Ederim
Teşekkür ederim canım hoşbulduk, azmimi yitiremem , sonuçta sağığım söz konusu, en azından 2 kızım ve eşim için zayıflamalıyım, bünyen diyete bir alışsa daha kolay olacak sanırım, 2 gündür abur cubur yememek için çok mücadele veriyorum çünküKimyasof aramıza hoşgeldin, dün herkes sana hoşgeldin demiş bende kaçırmışım mesajını aradım ama bulamamıştım, yazmanı bekliyordum
Azmin daim olsun
anlaşıldı kaptan
Ablacim Ben Eskiden Böyle Degildim ..
Yani 2-3 Sene Önce 80-85 Kilo iken Bile Kendimi Begenir Severdim ..
Ama Gecen Sene Haziran Ayinin Sonundan Beri Piskolojim Acaip Bozulmu$tu
Cok Kötü Günler Gecirdim ve 88.Kiloya Kadar Ciktim ..
Resmen Piskolojik Cöküntü Yasadim Yani ..
Taaa ki Bu Sene Mart Ayina Kadar ..
Öyle Bi Azim Geldi Ve Artik Duuuurr Dedim Kendime ..
Cünkü Aynaya Bakinca Artik Kendime Hakaret Ediyordum O Derece Kötüydü Durumum ..
Hele Son Nokta Ikinci Gidigimin Belirginlesmesi Oldu .. Yooo Dedim Bi Bu Eksikti
Ve O Gün Bu Gündür Diyetteyim .. Azimle 2. ay 1.Haftada 10,.Kilo Verdim I$te Gerisi Malum ..
Insanin Piskolojisi Iyi Olmayinca Positif Düsünemiyor Malesef ..
Ama Söz Bundan Sonra Kendime Daha Iyi Davranacagim ..
Ve Hedefime Ulasinca $imarmayacagim
form çayın fazlası kabaca olcak ama (cıvır) yapmazmı yaaaaa??? ben mest form kulanıyorum 1 tanesi bile yeterli oluyor ve ayrıca çok karın ağrısı yapıyorbende...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?