Teşekkür ederim canım hoşbulduk, azmimi yitiremem , sonuçta sağığım söz konusu, en azından 2 kızım ve eşim için zayıflamalıyım, bünyen diyete bir alışsa daha kolay olacak sanırım, 2 gündür abur cubur yememek için çok mücadele veriyorum çünkü
Deryoo$'umm Gel Verem Güüülooo
Kendini Sev Öv Motive Et YoksaBöyle Yapcem Bursaya Gelince Sana :76: :76: :76:
Ay Ablaa Canim Kestane $ekeri Cekio Kuuu
Gecen Esra Erola Kestane $ekeri Getirdiler Off Olsada Yesem Didim
Bide Regl Dönemimdeyim Hapim Bitti Bugün Hep tatli Istiommmm
Canım ben öncesinde (tek başıma)07 mart 2011 de ,burada da 27 mart 2011 başlamıştım.Burada 9 kilo kadar gitti.inşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.mrb canım biz seninle aynı dönemdemi baslamıştık. oyle gibi hatırladım ama emin olamadım.
Bugünkü Menüm (Karbon Diyeti 1. gün)
Sabah
Yarım salatalık (2)
Öğle
Yarım domates (3)
Beyaz peynir (1)
Pastırma (1)
Ara
1 haşlanmış yumurta (0)
1 sosis (1)
örgü peynir (0)
Akşam
Haşlanmış tavuk (0)
Toplam : 8 puan :82:
3 litre su
Spor : 1,5 saat yürüyüş + park aleti
Allahım nasıl bir mutlulukmuş gururla menü yazmak unutmuşum
3 günlük karbon diyeti anca paklar beni onca karbondan sonra
Ayyy karakuş mu yazmışım,yeni farkettim "taş kadayıfı" olacaktı.Neyse zaten Adıyaman Kahta bayağı uzakta.Ben Adıyamanl'ı değilim ama bizim buralarda da yapılır,özlemişim,çok da severim.Belki 4-5 yıldır yemiyorum.canım yarım saattir geçmiş okuyorum yeni gördüm mesajını o tatlıcı adıyaman kahtada... Adı da karakuş tatlısı olabilir çünkü orda bi karakuş tepesi var belki ordan almış olabilir adını...
Geçmiş olsun,benim ki de boğazlarından hasta,havalardan olmalı.Ben de evdeyim...Bi ben mi mekikciydim yawwwww... Akşam eve gelir gelmez nasıl üstümü değiştirdim hemen elli mekik sonra kızım bıcı bıcı oldu ve 11:30 da uyuttum çayımı aldım oturdum bilg karşısına benim kız öksür öksür gittim baktım ki kusacak ve eeee oldu... Uğraş uyut ve tümden üstünü değiştir tekrar uyut anca gelebildim.
Yeni gelenler var galiba hepsi hoşgelmiş...
Geçmiş olsun,evde tek kalmayın.günaydın kızlar..hiçiyi deqilim..dün sadece tarhana çorbası su ve çayla beslendim..bugün içmem gereken 2 şişe ilaç var..tekini sabah içtim midem çok bulanıyor..öbürünüde akşam içecekmişim..bu akşam ve yarın hastaneye gitmeden 2 lavman yapmam gerekiyormuş..ilaç çok midemi bulanıdrıyor nerdeyse çıkarıcam..başım çok dönüyor halsizim..elimi kaldırmaya halim yok..klavyeyi kullanırken bile ellerim tutmuyor..uyku hali var..uzanmak istiyorum..
Doktoru ihmal etmeyin,geçmiş olsun.Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem
İzloş senin şu mercimek çorbası tarifini versene, mercimek çorbasında karar kıldım farklı olsun bari
Ya ya işte bu.Burcum'un fırçası işe yaramış.
Ben de oğluma yapayım demiştim ama tarif kimbilir hangi sayfada,bulmak zor.Derya hislerime tercüman oldunuz,teşekkürler
Lapayla ilgili hep soracağım ama unutuyorum.Bu lapadan sonra wc durumları nasıl oluyor.İshal olanlara yağsız lapa önerirler.Bir de 3 öğün yeniyor.Gerçi su,bitki çayları falan içiliyor ama wc takıldı kafama.
Ben henüz yapmadım,tarifini kaydettim,kilo yavaşlaması ya da durması olduğunda yapacağım.
Ahhh kuzum sen regli döneminde mi yapıyorsun lapayı
Nasıl cesaret ettin yavrum ya :26:
Neyse bu cuma hakettin artık tatlıyı
Len sen bana adresini gönderecektin haniDur ben senin özelden ifadeni bir alayım
Bi ben mi mekikciydim yawwwww... Akşam eve gelir gelmez nasıl üstümü değiştirdim hemen elli mekik sonra kızım bıcı bıcı oldu ve 11:30 da uyuttum çayımı aldım oturdum bilg karşısına benim kız öksür öksür gittim baktım ki kusacak ve eeee oldu... Uğraş uyut ve tümden üstünü değiştir tekrar uyut anca gelebildim.
Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem
Lay Layyy Layy Laaaay Lay Lay Lay Laaaaayyyyyy
Güüüünaydiiiinnnn 80-89* Topigimmmm
Umarim Herkezin Keyfi Yerindedir ...
-----------------------------------------------------------------------------
Sena Ablacim Gecmi$ OlsunYat Dinlen
Halsiz Halsiz Kalkip Dola$ma Tansiyonunda Iyi Degildir
Allah Korusun Dü$er Bayilirsin Filan .. Evde Birisi Varmi Yaninda ?
Yoksa Iyi Bi Komsun Varsa Onu Cagir Esin veya Cocuklarin Gelene Kadar
Yanliz Kalma .. Tekrar Gecmis Olsun Ablacim
------------------------------------------------------------------------------
Lapaa Lapa LapaaaaLapa Lapa Lapaaaa
Yedüüüm Günün Ilk Lapasini .. Ay Bi Güzeldi Ki Anlatamam ..
Yogurt Dahi Ilave Etmedim .. Boool Oregano Muskat Ve Karabiberli Yaptim
Afiyetle Migdemde Kendisi .. Yaninada Minik Domates Kestim Yedim ..
Ohh Bee Az Yemek Gibisi Yok
Kafaya Koydum Ya O Yüzden Lezzetli Geliyor Tadi Bana Baska Türlü Olsa
Bukadar Övmezdim Lapami
Zayif Citir Bi Kiz Olcamm Ohh Olsunn Oh Olsuuunn :82:
Giydigim Hersey CUUUUK Diye Olcak Bedenime Ohh Olsun Ohh Olsunnn
Saclarim Eylül'e Kadar Omzumdan A$ariya Olcak Ve Ben Mini Elbiseler Giycemmm Ohh Olsun Ohh Olsun
Kendi Kendine Motivasyoooon ''1''
Bundan Böyle Kendimi SevcemAmma Ukela Bi Kiz Diyebilirsiniz
Ama Izlem Abla Bana Kendini Sev Ayna Karsisinda Iltifat Et Kendine Demisti
Onu Uygulayacagim Cidden Ise Yariyor :86:
Deryoooooo$$$$
Canım ben öncesinde (tek başıma)07 mart 2011 de ,burada da 27 mart 2011 başlamıştım.Burada 9 kilo kadar gitti.inşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.
Ya ya işte bu.Burcum'un fırçası işe yaramış.
Ayyy karakuş mu yazmışım,yeni farkettim "taş kadayıfı" olacaktı.Neyse zaten Adıyaman Kahta bayağı uzakta.Ben Adıyamanl'ı değilim ama bizim buralarda da yapılır,özlemişim,çok da severim.Belki 4-5 yıldır yemiyorum.
Geçmiş olsun,benim ki de boğazlarından hasta,havalardan olmalı.Ben de evdeyim...
Geçmiş olsun,evde tek kalmayın.
Doktoru ihmal etmeyin,geçmiş olsun.
Ben de oğluma yapayım demiştim ama tarif kimbilir hangi sayfada,bulmak zor.Derya hislerime tercüman oldunuz,teşekkürler
burcuuu lapa bugun banada bi güzel geldi. önceki yedigimde tadı bi degişikti bugun begendim aynı yaptım sayılır aslında. belkide bu sabah sadece -100gr da oldugumu görünce tatlı geldi bilemiyoruminş güzel bi sonuç alırız artık kendimi cok kasarsam kilo veriyorum bu hafta okadar dikkat ettim ama giden yok canımı sıktı biraz. güya 10 haziranda 80 olacaktım. inş bu haftada lapayla veririm
Ben de başta en çok o yönden zorlanmıştım canım çünkü benim çikolatasız cipssiz günüm geçmezdi :26:
Ama zamanla alışıyor insan, ilk hafta zordur ama sonra ne miden alır ne psikolojin kabul eder zaten merak etme...Hele ki ilk haftalarda 2 şer 3 er giden kilolarla daha da gaza gelir insan
resimler dediniz de nerede bu resimler ben de bakayım motive olayım yaa, şimdiki halimi bu akşam çekicem ben , zayıfladığımda onu da çekerimKimyasof Canim Burdan Ayrilmassan Ve Hep Takip Edersen
Sende Acaip Motive Olursun Evel Allah
Biz Burada Kücük Bir Aile Gibiyiz Bacim ..
Birbirimizii Coook Ama Coook Severiz ..
Herkezlede Ayni Samimiyetimiz Vardir Ayrim Gayrim Yapmayiz ..
20.Kilo Üstü Veren Ablalarimiz Var Misal Onlarda Aman
Biz Verdik Ne Haliniz Varsa Görün Diyip Terketmediler Bizi
Aksine Daha Cok Ilgi Ve Alaka Gösterip Bizi Gaza Getiriyorlar
Ve 90-80 Kilo'daki Bizlere Sizlerde Basaracaksiniz Bak Biz de Basardik Diyorlar ..
Vee Önceki Sonraki Resimleri Ekliyip Bizii Acaippp Motive Ediyorlar
Onlari Gördükce Bizde Inat Yapioz Vee Daha Cok Azimleniyoruz
O yüzden buradan hic ayrilma bak gör sende 2.aya kadar bi 6-7 kilo verirsin hatta bu 10.kilo bile olabilir
Burasi Ayni Terapi Merkezi Gibi
Filiz Abla Agzindan Bal Damliooooo
Ayyy iNSALLLAAAAHHH Yaa .. Hep Cit Kirdim Bi Kiz Olmak Isterdim
Böyle Mini Shortlar Üstüne Bolca Bi T-SHIRT Belinde Kemer Ayaginda Babetler
Sahilde Süper Bir Yürüyüs OHH ...
Bu Kilomla Giydigim Zaman Hemen Toparlaniyordu Bacak Aralari Ne Kadar Üzülüyordum Güzel Durmuyor DiyeSirf Onlari Rahatca Giyebilmek Icin Daha Cok Sariliyorum
Kilo Vermeye :81:
Bi ben mi mekikciydim yawwwww... Akşam eve gelir gelmez nasıl üstümü değiştirdim hemen elli mekik sonra kızım bıcı bıcı oldu ve 11:30 da uyuttum çayımı aldım oturdum bilg karşısına benim kız öksür öksür gittim baktım ki kusacak ve eeee oldu... Uğraş uyut ve tümden üstünü değiştir tekrar uyut anca gelebildim.
günaydın kızlar..hiçiyi deqilim..dün sadece tarhana çorbası su ve çayla beslendim..bugün içmem gereken 2 şişe ilaç var..tekini sabah içtim midem çok bulanıyor..öbürünüde akşam içecekmişim..bu akşam ve yarın hastaneye gitmeden 2 lavman yapmam gerekiyormuş..ilaç çok midemi bulanıdrıyor nerdeyse çıkarıcam..başım çok dönüyor halsizim..elimi kaldırmaya halim yok..klavyeyi kullanırken bile ellerim tutmuyor..uyku hali var..uzanmak istiyorum..
Günaydın deryacım kendini fazla yorma, sağlığını etkiler...yatılı misafir mi geliyor?
bende senin gibi gidene kadar bir kaç kilo vermek istiyorum ama son 3 gündür düzenim hiç kalmadı.sabah evde kahvaltı yapamıyorum iş yerinde de ya çorba yada müsli yiyorum arada fırsatım olursa ceviz çoğu zaman yoğunluktan unutorum yeşil çay kaç gündür içmiyorum su belki 1 lt ancak akşam kv gidiyoruz yemin ederim o kadar geç yiyoruz ki geçen gün 23:30 da güya mangal için çağırdılar dün önceki gün 22:30 da fırında karnabahar-patates dünde 21:30 gibiydi menemen...artık çok geç bu saate yemek olmaz diye diye öne çekiyoruz.çocukla evle uğraşmaktan yetişmiyor diyor.çocuğuda sadece maması ve altı için alıyor yoksa hep kb gezdiriyor oynatıyor yada kaynım eltim oğlanı oyalıyor...annem bana hep kızım çok ağırsın çok yavaşsın evlenince zorlanırsın biraz pratik olderdi.şimdi diyor ki yok sen kv yanında jet gibi kalıyorsun:))hayırlısıyla annem iyileşsede bizde bu ızdıraptan kurtulsak hem çok yoruluyrum beden ve kafa olarak hemde diyete özen gösteremiyorum...hende hergün 20 tl mazot alıyoruz şimdiden sadece yola 120 lira harcadıkben gelemem ya evi burdan tutun yada filiz ne kadar alıyor ki işten çıksın diyormuş.zaten ben anlamıştım eşimin konuşmaları değil annesinin dolduruşuna geliyor...evde huzurumuz kalmıyor...
Allahtan yok deryoş
Vallahi öyle bir yerdim ki kumpir namına bir kırıntı kalmazdı
Ayşe burada yapmıyorlar biliyor musun
En yakın bursada...
ben aslında 60 kiloyum ama işin ustalarına sormak en dorusu die düşündüm ilk defa diyet yapıorumda:2: tatlı krizlerine nasıl engel oluyosunuz ben en fazla 10dk dayanıyorum sonrasında mutlaka tatlı yiyorum kendime hakim olamıyorum bi akıl verin lütfen.
işte buu Black swanGünaydın zeynepçim, neden ağrıyor acaba :26:
Olmazsa dediğin gibi bir doktora git canım, öncekinde gitmiş miydin?
Günaydın filizcim, ya ne iyi oldu hatırlattığın buradaki kızlarada söyleyecektim unutmuştum her zamanki gibi
Siyah kuğu eski film değil filizcim, 2011 olması lazım ama 2010'un sonları da olabilir, zaten bilinen bir film eşin sorarsa bilirler direk...
Ama nasıl güzel film, nasıl güzel...İşin içinde dans olunca benim beğenmemem mümkün değil ama her yönden harika bir film yapmışlar kızlar şiddetle tavsiye ederim.
Natalie portman şu filme kadar sıradan bir oyuncuydu gözümde ama bu filmle kadına olan saygım arttı gerçekten müthiş oynamış
İnsanın duygularını alt üst eden bir film yalnız +18 sahneleri var hani ailece izlemeyin diye dedim.
İzloooş özellikle sen kaçırma kuu tam bizlik bir film :13:
Kızlar bu kh diyeti zor ama resmen mucize ya, anında görüntü..
Dün sabah 75.5 tim, bu sabah 74.7
Ki tuvalet problemim var 2 gündür çıkamıyorum ona rağmen..
Cuma gelsin bir an önce
Porselen Mutfak Eşyaları :: Kahvaltı Takımları - Uğur Çarşım
kızlar ben kahvaltı seti alcam karar veremedim link verem dedim bana fikir verirmisiniz
beğendiğim 2 tane var bir baksanız hangisi daha hoş
Kütahya Porselen Bigem 44 Prç. Kahvaltı Takımı biri bu
Kütahya Porselen Yasemin Gökçe 44 Prç. kahvaltı Takımı beğendiğim ikinci modelde bu
hangisi sizce daha güzel ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?