80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de başta en çok o yönden zorlanmıştım canım çünkü benim çikolatasız cipssiz günüm geçmezdi :26:
Ama zamanla alışıyor insan, ilk hafta zordur ama sonra ne miden alır ne psikolojin kabul eder zaten merak etme...Hele ki ilk haftalarda 2 şer 3 er giden kilolarla daha da gaza gelir insan

Deryoo$'umm Gel Verem Güüülooo
Kendini Sev Öv Motive Et Yoksa Böyle Yapcem Bursaya Gelince Sana :76: :76: :76:

Ay Ablaa Canim Kestane $ekeri Cekio Kuuu
Gecen Esra Erola Kestane $ekeri Getirdiler Off Olsada Yesem Didim

Bide Regl Dönemimdeyim Hapim Bitti Bugün Hep tatli Istiommmm

Ahhh kuzum sen regli döneminde mi yapıyorsun lapayı
Nasıl cesaret ettin yavrum ya :26:

Neyse bu cuma hakettin artık tatlıyı
Len sen bana adresini gönderecektin hani Dur ben senin özelden ifadeni bir alayım

mrb canım biz seninle aynı dönemdemi baslamıştık. oyle gibi hatırladım ama emin olamadım.
Canım ben öncesinde (tek başıma)07 mart 2011 de ,burada da 27 mart 2011 başlamıştım.Burada 9 kilo kadar gitti.inşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.

Ya ya işte bu.Burcum'un fırçası işe yaramış.
Ayyy karakuş mu yazmışım,yeni farkettim "taş kadayıfı" olacaktı.Neyse zaten Adıyaman Kahta bayağı uzakta.Ben Adıyamanl'ı değilim ama bizim buralarda da yapılır,özlemişim,çok da severim.Belki 4-5 yıldır yemiyorum.
Geçmiş olsun,benim ki de boğazlarından hasta,havalardan olmalı.Ben de evdeyim...
Geçmiş olsun,evde tek kalmayın.
Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem
Doktoru ihmal etmeyin,geçmiş olsun.
İzloş senin şu mercimek çorbası tarifini versene, mercimek çorbasında karar kıldım farklı olsun bari

Ben de oğluma yapayım demiştim ama tarif kimbilir hangi sayfada,bulmak zor.Derya hislerime tercüman oldunuz,teşekkürler

Lapayla ilgili hep soracağım ama unutuyorum.Bu lapadan sonra wc durumları nasıl oluyor.İshal olanlara yağsız lapa önerirler.Bir de 3 öğün yeniyor.Gerçi su,bitki çayları falan içiliyor ama wc takıldı kafama.
Ben henüz yapmadım,tarifini kaydettim,kilo yavaşlaması ya da durması olduğunda yapacağım.

Ya ya işte bu.Burcum'un fırçası işe yaramış.

Ben de oğluma yapayım demiştim ama tarif kimbilir hangi sayfada,bulmak zor.Derya hislerime tercüman oldunuz,teşekkürler

Vallahi yaradı

Evet izloş birdi iki oldu tarif bekliyoruz yitiş

Ben de ne kabızlık ne ishal hiç bir yan etki olmuyor canım ama bol bol bitki çayı ve form çayı içiyorum detokstayken belki ondan olmuyordur..

Ahhh kuzum sen regli döneminde mi yapıyorsun lapayı
Nasıl cesaret ettin yavrum ya :26:

Neyse bu cuma hakettin artık tatlıyı
Len sen bana adresini gönderecektin hani Dur ben senin özelden ifadeni bir alayım

Abla Regl Dönemindeyim Diye Yaptim Zaten Yoksa
Bu Hafta Yine SabiT Cikip Kafayi Yirdimm
Insallah Ise Yarar .. Cok Hevesliyim

bende varım kız dün yazmayı unutmuşum 50 de ben cektim.

Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem

git tabi canım cokmu agrın hafifmi? çaylar yaparmıki acaba. ama gecemzse kesin git ihmale gelmez. geçmiş olsun.

burcuuu lapa bugun banada bi güzel geldi. önceki yedigimde tadı bi degişikti bugun begendim aynı yaptım sayılır aslında. belkide bu sabah sadece -100gr da oldugumu görünce tatlı geldi bilemiyorum inş güzel bi sonuç alırız artık kendimi cok kasarsam kilo veriyorum bu hafta okadar dikkat ettim ama giden yok canımı sıktı biraz. güya 10 haziranda 80 olacaktım. inş bu haftada lapayla veririm

yanlış hatırlamıyorsam 13 kilo gitmiş senin ama ben seni baskasıyla karıştırdım sanırım. bi anda senn 13 kilo verdigini görünce kendime kızdım aynı basladık sanıyorum ya artık. birazda sasırdım nasıl verdin diye tiyo alcaktım senden ama yanlış adres olmus

Kızlar bu kh diyeti zor ama resmen mucize ya, anında görüntü..
Dün sabah 75.5 tim, bu sabah 74.7

Ki tuvalet problemim var 2 gündür çıkamıyorum ona rağmen..

Cuma gelsin bir an önce

Ayy Tatlim Insallahh Yüzümüzü Güldüren Sonuclar Alirizz Yaaa

Demin Annem Moralimi Bozdu
2.Gün Yapcan Lapa Time'ini Ama Cuma Yine Basimin Etini Yersin
Lapa Ise Yaramadi Bosuna Yaptim Veremedim Kilo Diye Dedi
Agzini Hayira Ac Anne Yaaa Diye Kizdim

Bazen Acaip Demotive Ediyor Annecigim Insani ..
Ama Görcek O Insallah Veririmde Gözüne Sokarim 77'i Rakamii Baaaakkk Verdim Nabeyyy Diye

walla kızlar süpersiniz ya lapalar karbonlar uğraşıyorsunuz ben aynı düzen aslında biraz sıkıldım o yüzden ara ara kaçamaklarım oluyo o da sanırım bünyemi şaşırtıyor...

ama durmak yooook aynı hızda devam yavaş olsun sağlıklı olsun....

burcu o şortların duruşu benide deli ediyor ama bu yaz inşallah görüntü o kadar da kötü olmayacak...

herkese keyifli sohbetler ben okuldayım birazdan tekrar dönerim canlar....

Ayyy hadi inşaallah , şu on kiloyu bayrama kadar vereyim, sonrasında 38 beden olmak için gayret edicem, en zayıf halim 65 di benim ve gerçekten çok çıtırdım, evlenip iki doğumdan sonra 80 leri gördüm işte :26:
resimler dediniz de nerede bu resimler ben de bakayım motive olayım yaa, şimdiki halimi bu akşam çekicem ben , zayıfladığımda onu da çekerim ,

canım ben varım:79::79:. hergün 80 mekik çekiyorum. birkaç güne kada 100 e çıkarıcam inşallah.

senacım iyi haberlerini alalım inşallah. dinlen güzelce , moralini yüksek tut

ah bu kayınvalideler..... kimse kendi annen gibi olmuyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

derya ve burcu özlemişim sohbetlerinizisevdacımbugün daha iyisindir umarım. kızların söylediği gibi kendine zaman ayır mutlaka

Vallahi öyle bir yerdim ki kumpir namına bir kırıntı kalmazdı
Ayşe burada yapmıyorlar biliyor musun
En yakın bursada...
Allahtan yok deryoş

ılık suyun veya sütün içine 1 çay kaşığı tarçın koyup içebilirsin ..ilk yarım saatten sonra etkisini gösteriyo emin olabilirisin denenmiş onaylanmış yöntem

işte buu Black swan ilk olarak alt yazılı izlemiştim o kadar etkilendimki anlatamam .. film o kadar içine çekiyorki +18 sahneler bile öyle gibi gelmiyor insana olması gerekmiş diyorsun

kızlar heryanım ağrıyor sanki aylardır regly olmamışım gibi( ki 16 . gün dedimi olurum ) ..kasıklarım bacaklarım ,tüm vucudum dökülüyor ve boncuk boncuk ter döküyorum
oğlumunda azgın günü park diye tutturdu gözümde büyüyo valla yaa

Kızlar bu kh diyeti zor ama resmen mucize ya, anında görüntü..
Dün sabah 75.5 tim, bu sabah 74.7

Ki tuvalet problemim var 2 gündür çıkamıyorum ona rağmen..

Cuma gelsin bir an önce

bende bugün başladım saf karbon diyetine deryoş . son 1 haftada çok fazla karbon yüklemişim vucuduma yaa düşünce korktum bian hemen sabah haşladım 2 yumurta ohh miss

kızlar herkese selamlar
ben yine yoktum bayadır gerçi girip okumaya çalışıyordum geçmişi ama yazmaya fırsatım olmuyordu
öncesinde bahar temizliğini bitirmeye çalıştım çok şükür bitti sayılır yatak işleri bile bittu
tabi arkasında 2 gün hasta yattum yorgunluktan sonrasında dünkü misafirim için hazırlık yaptım
gelcek misafir yemekliydi haftada 1 gün sitedeki bazı komşularla öğlen yemeğinde toplanıyoruz herkes köfte yada kısır yaptı bende yaprak sarması ve dolma yaptım yanına bide salata ve ayrannn uuff süperdi arkasındada şekerpare ikram ettim övünmek gibi olmasın dolmam süper olur bir yiyen ikinciye ister şekerparemde öyle özellikle şimdi yaptığım tarifi yiyen mutlaka tarif istiyorrr çokta kalabalıktık bu defa 9 yetişkin 5-6 tanede çocuktu çok şükür atlattım ama bu gidişle 1-2 katılımdan sonra girmiycem aralarına çünkü kafa dengi olmayanlar katılıyorlar oda sohbetin tadını kaçırıyor

bu yemeklerin üstüne dün bir tartıldım gece tok karnına 64.2 çıktım resmen şoka girdim ve hemen bugün lapaya başladum en azından cuma artı çıkmam diye düşündüm
ve ben lapayı farklı yaptım süperr oldu deneyin isterseniz
1 bardak pirince 4 su bardağı su 1 domates 1 yeşil biber 1 dal yeşil soğan
malzemeleri rondodan geçirdim kaynayan lapaya ekledim indirmeye yakın nane kuru biber ve karabiber ekledim harika oldu gerçi karabiberi biraz kaçmış

Porselen Mutfak Eşyaları :: Kahvaltı Takımları - Uğur Çarşım
kızlar ben kahvaltı seti alcam karar veremedim link verem dedim bana fikir verirmisiniz
beğendiğim 2 tane var bir baksanız hangisi daha hoş
Kütahya Porselen Bigem 44 Prç. Kahvaltı Takımı biri bu
Kütahya Porselen Yasemin Gökçe 44 Prç. kahvaltı Takımı beğendiğim ikinci modelde bu
hangisi sizce daha güzel ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…