Porselen Mutfak Eşyaları :: Kahvaltı Takımları - Uğur Çarşım
kızlar ben kahvaltı seti alcam karar veremedim link verem dedim bana fikir verirmisiniz
beğendiğim 2 tane var bir baksanız hangisi daha hoş
Kütahya Porselen Bigem 44 Prç. Kahvaltı Takımı biri bu
Kütahya Porselen Yasemin Gökçe 44 Prç. kahvaltı Takımı beğendiğim ikinci modelde bu
hangisi sizce daha güzel ??
Ayyy hadi inşaallah, şu on kiloyu bayrama kadar vereyim, sonrasında 38 beden olmak için gayret edicem, en zayıf halim 65 di benim ve gerçekten çok çıtırdım, evlenip iki doğumdan sonra 80 leri gördüm işte :26:
resimler dediniz de nerede bu resimler ben de bakayım motive olayım yaa, şimdiki halimi bu akşam çekicem ben , zayıfladığımda onu da çekerim,
işte buu Black swanilk olarak alt yazılı izlemiştim o kadar etkilendimki anlatamam .. film o kadar içine çekiyorki +18 sahneler bile öyle gibi gelmiyor insana olması gerekmiş diyorsun
kızlar heryanım ağrıyor sanki aylardır regly olmamışım gibi( ki 16 . gün dedimi olurum) ..kasıklarım bacaklarım ,tüm vucudum dökülüyor ve boncuk boncuk ter döküyorum
oğlumunda azgın günü park diye tutturdu gözümde büyüyo valla yaa
bende bugün başladım saf karbon diyetine deryoş . son 1 haftada çok fazla karbon yüklemişim vucuduma yaa düşünce korktum bianhemen sabah haşladım 2 yumurta ohh miss
kızlar ben kahvaltı seti alcam karar veremedim link verem dedim bana fikir verirmisiniz
Kütahya Porselen Yasemin Gökçe 44 Prç. kahvaltı Takımı beğendiğim ikinci modelde bu
günaydın kızlar..hiçiyi deqilim..dün sadece tarhana çorbası su ve çayla beslendim..bugün içmem gereken 2 şişe ilaç var..tekini sabah içtim midem çok bulanıyor..öbürünüde akşam içecekmişim..bu akşam ve yarın hastaneye gitmeden 2 lavman yapmam gerekiyormuş..ilaç çok midemi bulanıdrıyor nerdeyse çıkarıcam..başım çok dönüyor halsizim..elimi kaldırmaya halim yok..klavyeyi kullanırken bile ellerim tutmuyor..uyku hali var..uzanmak istiyorum..
Lapayla ilgili hep soracağım ama unutuyorum.Bu lapadan sonra wc durumları nasıl oluyor.İshal olanlara yağsız lapa önerirler.Bir de 3 öğün yeniyor.Gerçi su,bitki çayları falan içiliyor ama wc takıldı kafama.
Ben henüz yapmadım,tarifini kaydettim,kilo yavaşlaması ya da durması olduğunda yapacağım.
Kızlar bu kh diyeti zor ama resmen mucize ya, anında görüntü..
Dün sabah 75.5 tim, bu sabah 74.7
Ki tuvalet problemim var 2 gündür çıkamıyorum ona rağmen..
Cuma gelsin bir an önce
Ayy Tatlim Insallahh Yüzümüzü Güldüren Sonuclar Alirizz Yaaa
Demin Annem Moralimi Bozdu
2.Gün Yapcan Lapa Time'ini Ama Cuma Yine Basimin Etini Yersin
Lapa Ise Yaramadi Bosuna Yaptim Veremedim Kilo Diye Dedi
Agzini Hayira Ac Anne Yaaa Diye Kizdim
Bazen Acaip Demotive Ediyor Annecigim Insani ..
Ama Görcek O Insallah Veririmde Gözüne Sokarim 77'i Rakamii Baaaakkk Verdim Nabeyyy Diye
kızlar sabahtan beri 3 lt ye yakın su içtim şu prenet için bol su iç ödemi atmak için demişi dr um valla 10 kere falan wc ye gittim sıkıldım yaaa
doktorun nekadar içmeni önerdi. tmm bol su iç demişte günün yarısına kadar 3 lt içimişsin dahada içersin biraz fazla olmamışmı. çokta zorlama kendini bence
selam kızlar, dün giremedim
çok uzun bir alıntı yaptım cevap yazmam uzun sürecek önce bir selam verem dedim
ohhh lapalar yapıyor, karbon diyetleri şikayetsiz başlamış
mekikler havada uçuşuyor maşşallahhhh
ee hepimiz yapalım, yapmayanların mekiğe ihtiyaCI YOKMU yanii
hergün 10 tane artıra arttıra çekeriz
bende varım
ayva göbeğim de gitsin
deryaaaa izmire geliyorsun demek haaa
hiççç izlemi de görürüm gitmişken demiyorsun
birde mercimeğin bi tarifi yok kuuu
normal mercimeği yıka sıcak su koy
içine 1 orta boy patates koy pişsin
bi tavada yağlı sarımsak ve salça kavur yakmadan
sonra mercimeğe koy ve blendırdan geçir hepsini
koyuluğunu kıvamını kendin ayarlarsın süper damak dolduran bir lezzet oluyor
derya ben mercimek çorbasındaki bi koku olurdu onu sevmezdim hiçhavuç sogan ve patatesi çigden rendelerdim.geçen görümcem ögrenmiş birisinden havucu soganı patatesi salçayı biraz yagda kavurdu sonra mercimekleri ekledi haşladı blendırdan geçirdi o koku kaybolmuştu gayette güzel olmuştu.böyle yapmanı tafsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?