dünki pazar gezmemizden kızlar
yakın resimde apoletler görünüyor, kızlar merak etmişti
ben çok severek kullanıyorum
oğlumla beraber tramplende bi zıpladım bi eğlendim kiii
eşim biraz ıkk cıık yaptı kısa şortum var diye ama
siyah çorapla giymiştim, bi daha bu fırsatı bulamam dedim ve oğlumla
10dk boyunca zıpladık ama haşatım çıktı acayip yorucu bişiy...
zayıflamanın faydaları işte, 90 kiloyla nasıl zıplardım lömbür lömbür
Eki Görüntüle 202003 Eki Görüntüle 202002 Eki Görüntüle 202001 Eki Görüntüle 202000
üzerine tıklayınca büyüyor...
şöyle bi geçmişe bakayım dedim nerdeeee birsürü sayfa birikmiş
izlem oğluşuna geçmiş olsun canım iyileşmesine çok sevindim
sena Allah yardımcın olsun inşallah sonuçların tertemiz çıkar tatlım
zum hepimiz böyle arada sıkılıp bunalıyorum Rabbim darda sıkıntıda koymasın kimseyi inşallah
deryacım kendini toparlamış olmana çok sevindim tatlım
şimdilik aklımda kalanlar bu :26:
izlem resimlerine bayıldımmaşallah arkadaşım nazar değmesin
banu nerelerde bugün hiç ugramadı sanki merak ettim :26:
temizlik yapıyordum. sular gitti ya :85::85:
ohhhh, yap bir kahve bak keyfine azıcık
Porselen Mutfak Eşyaları :: Kahvaltı Takımları - Uğur Çarşım
kızlar ben kahvaltı seti alcam karar veremedim link verem dedim bana fikir verirmisiniz
beğendiğim 2 tane var bir baksanız hangisi daha hoş
Kütahya Porselen Bigem 44 Prç. Kahvaltı Takımı biri bu
Kütahya Porselen Yasemin Gökçe 44 Prç. kahvaltı Takımı beğendiğim ikinci modelde bu
hangisi sizce daha güzel ??
selam kızlar, dün giremedim
çok uzun bir alıntı yaptım cevap yazmam uzun sürecek önce bir selam verem dedim
ohhh lapalar yapıyor, karbon diyetleri şikayetsiz başlamış
mekikler havada uçuşuyor maşşallahhhh
ee hepimiz yapalım, yapmayanların mekiğe ihtiyaCI YOKMU yanii
hergün 10 tane artıra arttıra çekeriz
bende varım
ayva göbeğim de gitsin
deryaaaa izmire geliyorsun demek haaa
hiççç izlemi de görürüm gitmişken demiyorsun
birde mercimeğin bi tarifi yok kuuu
normal mercimeği yıka sıcak su koy
içine 1 orta boy patates koy pişsin
bi tavada yağlı sarımsak ve salça kavur yakmadan
sonra mercimeğe koy ve blendırdan geçir hepsini
koyuluğunu kıvamını kendin ayarlarsın süper damak dolduran bir lezzet oluyor
geçmiş olsun senacım içini ferah tut allah korktuğumuza hiçbir zaman uğratmasın...inş.müjdeli haberlerini alırız sen şimdi dinlen çok düşünme...geçmiş olsun ....
Lay Layyy Layy Laaaay Lay Lay Lay Laaaaayyyyyy
Sena Ablacim Gecmi$ OlsunYat Dinlen
Halsiz Halsiz Kalkip Dola$ma Tansiyonunda Iyi Degildir
Allah Korusun Dü$er Bayilirsin Filan .. Evde Birisi Varmi Yaninda ?
Yoksa Iyi Bi Komsun Varsa Onu Cagir Esin veya Cocuklarin Gelene Kadar
Yanliz Kalma .. Tekrar Gecmis Olsun Ablacim
------------------------------------------------------------------------------
Canım ben öncesinde (tek başıma)07 mart 2011 de ,burada da 27 mart 2011 başlamıştım.Burada 9 kilo kadar gitti.inşallah hep birlikte vereceğiz şu kiloları.
Ya ya işte bu.Burcum'un fırçası işe yaramış.
Ayyy karakuş mu yazmışım,yeni farkettim "taş kadayıfı" olacaktı.Neyse zaten Adıyaman Kahta bayağı uzakta.Ben Adıyamanl'ı değilim ama bizim buralarda da yapılır,özlemişim,çok da severim.Belki 4-5 yıldır yemiyorum.
Geçmiş olsun,benim ki de boğazlarından hasta,havalardan olmalı.Ben de evdeyim...
Geçmiş olsun,evde tek kalmayın.
Doktoru ihmal etmeyin,geçmiş olsun.
Ben de oğluma yapayım demiştim ama tarif kimbilir hangi sayfada,bulmak zor.Derya hislerime tercüman oldunuz,teşekkürler
canım ben varım:79::79:. hergün 80 mekik çekiyorum. birkaç güne kada 100 e çıkarıcam inşallah.
senacım iyi haberlerini alalım inşallah. dinlen güzelce , moralini yüksek tut
amiinnn canım inşalllah.. bitsin artık rahatlamak istiyorum..
canım geçmiş olsun ,inşallah bişey çıkmaz hiç sanmıyorum, eğer kötü bişey olsaydı belirtileri olurdu o yüzden korkmana gerek yok ..herşey iyi olacaktır...rahat ol canım..
ilkaycım inşallah dediqin gibi olur..rahat olmaya çalışıyorum ama yinede tedirginlik var..
şöyle bi geçmişe bakayım dedim nerdeeee birsürü sayfa birikmiş
izlem oğluşuna geçmiş olsun canım iyileşmesine çok sevindim
sena Allah yardımcın olsun inşallah sonuçların tertemiz çıkar tatlım
inşallah tatlım teşekküler..
canım yasemin daha hoş galiba....
zilancım karacanın çok hoş bir modeli var arladaşım almıştı bayılıyorum ona..kare şeklinde bana bu iki model de çok göz yorucu geldi ama bigem daha orjinal.. sen bana bakma ben çok sade severim..
Bayrama daha 3 ay var ve azmedersen 10 kiloyu rahat rahat verirsin...Ben 4 ayda 12 kilo verdim
Benim fotolarım 78 kiloya kadar burada canım, görmek istedin diye veriyorum;
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/122030-kilo-verdikten-sonra-nasil-gorunuyorsunuz-motivasyon-icin-resimlerimizi-paylasalim-34.html
Tülayım zaten eğer gerekiyorsa açık sahneler rahatsız etmez beni..Boşa koyulursa rahatsız eder.ama oralarda dediğin gibi batmıyor göze, gerekli çünkü.
Çok güzel filmdi, çok
Reglin mi gecikti yavrum o yüzden mi bu ağrılar? :26:
Valla tam yapılınca harika sonuç veriyor..evet kahvaltıda yumurta güzel gidiyor, ama ben öğleden sonraya alıyorum genelde yumurtayı dükkanı kokutmamak için
Nazlım bu gösterdiklerin arasında gene en çok facebookta paylaştığını beğendim..
Aslında siyahlı kırmızılı olanda güzel tam benim renklerimama kahvaltıda cıvıl cıvıl renkler daha güzel oluyor
Karaca Charming 09-22 Model 42 Parça Kahvaltı Takımı , KAHVALTI SETLERİ ,Kahvaltı Takımları ,
bahsettiğim model bu canım...fikrin olsun..
fikirlerinizden dolayı hepinize çok tşk ederimbende yaptıgımda wc sorunu yasamadım. hatta tam tersi etki yapıyor sanki. benim wc hızlanmıştı
1 günde 800gr haaaabende deniycem yaaaa
bence güzel sonuç alırız canım. yapan herkes iyi sonuçlar aldı. ben 1 günlükle 700 gr vermiştim umudum var. hiç canını sıkma
bende almayı dusunuyorum bayadırda bakıyorum ama hala karar veremedim. aslında ikiside güzel. ama mutfagın ne renk. bunu düşünerek karar ver.sonuçta caydanlıgını falan tezgah üstünde kullanırsın elektirikli sonuçta. mutfaktaki renk uyumuna göre düşün. ancak dikkatimi çeken bişey var bunlarda reçellik yok. yani tam takım olunca masada daha hoş oluyorlar
heeeeyytt güzelliğe bakbiri resmimi sorumuştu kaçakçaydı sanırım
buyurun, görmeyenler de görür
ilk resmim doğumdan 40gün sonraki halim kızlar
sanırım 86-87 civarıyım
57ye düşene kadar resim yok artık
2 ayda anca veririm sanırım bu hızla
ııyy en sinir olduğum şeylerden biritemizlik yapıyordum. sular gitti ya :85::85:
ellerine sağlık güle güle kirlet cnm o çocukların yaptıklarını heç deme bendede 3 tane sıpa varslm kızlar...ben de sonunda elime bez alıp bi parça temizlik yapabildim...
antremin duvarlarını sildim...vestiyer falan...aman bi ter attım bi ter attım...
şimdi yorgunluktan kolum kıpırdamıyor...
ama ne fayda...benim en küçük fare sürekli faaliyette...dökmediği yer kalmamış ben iş yapana kadar...
havalar da iyice ısındı...okullar kapanınca eşimin memleketine gideriz...o yüzden yazın ucu görürnür görünmez beni bi sıkıntı alıyor...seviyorum aslında kv mi görümcelerimi falan...hatta aradaki kültür farkına rağmen çok iyi anlaşırız...ama bi elti var ki bende...off anam offff....
bi de hamileymiş hanımefendi...nazından geçilmez artık...nasıl çekicem bu yaz onu biemiyorum...şimdiden strese girdim...
herkesin derdi bi çeşit anacım..
nazlıcım ben yasemini beğendim çok karışık yada koyu renk olunca kahvaltılıkla üzerinde kendini göstermiyor...benimki turkuaz mor çiçekli kütahyanın kare tabakları annemin zevki çk beğenerek kullanıyorum ama şimdi elektrikli demlikler çıkmış daha güzel...
izlem canım baharat olarak ne kullanıyorsun?
nihalcim bu mamayı ne kadar süre kullanacaksın?
arzucum sen geçikmiş öğle yemeğini ye bu aralıkta sular gitmişken....
ilkaycım ne zamandır aklımda unutuyorum kızlar senin için 34 yaşında mı öyle bişey yazmışlardı walla maşallah 30 un altında duruyorsun minyon tipli olmanın artıları...biyerlerini kaşı nazar değmesin...
ayşecim paylaştıkların çok güzel fakat uymak lazım ben hiç spor yada egzersiz yapmadım biraz daha veriyim sıkılaşmak için plates yapmayı düşünüyorum mekik aletide aldım hiç kullanmadım top odanın bi köşesinde mekik aleti bi köşede60-65 kiloya düşsem hayırlısıyla ii bir spor yapacağım düzenli....akşam 18:00 den sonra yeme diyor iş çıkışı eve git yeme hazırla ancak.tok yatma diyor ama yorgunluktan tv izlerken uyuyakalıyorum.suyu çok iç diyor ölçüye dışarı çıkıyorum zamansız wc ihtiyacı doğar diye ölçüye gittiğim günler mağazaya dönene kadar hiç su içmiyorum.....fırsat buldukça uymaya çalışıyorum....
fikirlerinizden dolayı hepinize çok tşk ederimsanki dahadamı kafam karıştı :44:
bende önce yasemin olanı çok beğendim sonrada komşuyla bakınca oda ötekinin daha güzel olduğunu söyledi genelde kahvaltı takımlarında çiçekli çok oluyor ama diğer model daha değişik ve şık duruyormuş ne yapcam ben şindi :26: :26:
cnm ben kiracıyım o yüzden mutfağa göre alamam :)
heeeeyytt güzelliğe bakkız hepsi seninmi
sapıklığım üstümde izlem
harika görünüyon kuzum her zamanki gibi darısı 57 lere inşlh
ııyy en sinir olduğum şeylerden biribütün iş kalıyor o zaman
ellerine sağlık güle güle kirlet cnm o çocukların yaptıklarını heç deme bendede 3 tane sıpa var
Allah yardımcımız olsun
eltinede gelince boş ver görme heç yaptığı nazları bendede bir tane varki düşman başına
ortalık karıştırmaktan acayip zevk alır insanları birbirine düşürmeye bayılır g.zekalı şeyyine aklıma geldi
:44: :44: :44: bilmemki ne yapsam filizcim aslında bende onu çok beğendim ama arkadaş öyle diyince anaaaa şimdi hepten karıştı kafam
nihalcim bu mamayı ne kadar süre kullanacaksın?
arzucum sen geçikmiş öğle yemeğini ye bu aralıkta sular gitmişken....
ilkaycım ne zamandır aklımda unutuyorum kızlar senin için 34 yaşında mı öyle bişey yazmışlardı walla maşallah 30 un altında duruyorsun minyon tipli olmanın artıları...biyerlerini kaşı nazar değmesin...
ayşecim paylaştıkların çok güzel fakat uymak lazım ben hiç spor yada egzersiz yapmadım biraz daha veriyim sıkılaşmak için plates yapmayı düşünüyorum mekik aletide aldım hiç kullanmadım top odanın bi köşesinde mekik aleti bi köşede60-65 kiloya düşsem hayırlısıyla ii bir spor yapacağım düzenli....akşam 18:00 den sonra yeme diyor iş çıkışı eve git yeme hazırla ancak.tok yatma diyor ama yorgunluktan tv izlerken uyuyakalıyorum.suyu çok iç diyor ölçüye dışarı çıkıyorum zamansız wc ihtiyacı doğar diye ölçüye gittiğim günler mağazaya dönene kadar hiç su içmiyorum.....fırsat buldukça uymaya çalışıyorum....
Günaydın zeynepçim, neden ağrıyor acaba :26:
Olmazsa dediğin gibi bir doktora git canım, öncekinde gitmiş miydin?]
oy oy oyyyy teşekkür ederim ustaammmheeeeyytt güzelliğe bakkız hepsi seninmi
sapıklığım üstümde izlem
harika görünüyon kuzum her zamanki gibi darısı 57 lere inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?