nihalcim bu mamayı ne kadar süre kullanacaksın?
arzucum sen geçikmiş öğle yemeğini ye bu aralıkta sular gitmişken....
ilkaycım ne zamandır aklımda unutuyorum kızlar senin için 34 yaşında mı öyle bişey yazmışlardı walla maşallah 30 un altında duruyorsun minyon tipli olmanın artıları...biyerlerini kaşı nazar değmesin...
ayşecim paylaştıkların çok güzel fakat uymak lazım ben hiç spor yada egzersiz yapmadım biraz daha veriyim sıkılaşmak için plates yapmayı düşünüyorum mekik aletide aldım hiç kullanmadım top odanın bi köşesinde mekik aleti bi köşede60-65 kiloya düşsem hayırlısıyla ii bir spor yapacağım düzenli....akşam 18:00 den sonra yeme diyor iş çıkışı eve git yeme hazırla ancak.tok yatma diyor ama yorgunluktan tv izlerken uyuyakalıyorum.suyu çok iç diyor ölçüye dışarı çıkıyorum zamansız wc ihtiyacı doğar diye ölçüye gittiğim günler mağazaya dönene kadar hiç su içmiyorum.....fırsat buldukça uymaya çalışıyorum....
eee izlem akşama napıyonuz kuuuu senin hain planların vardır aslında bugün senini doğum günün ibonun hain planlar yapması lazım emmeeeee bilemem gayrımm
kızlarrrr nerdesiniz
1 günde 800gr haaaabende deniycem yaaaa
kızlar sabahtan beri 3 lt ye yakın su içtim şu prenet için bol su iç ödemi atmak için demişi dr um valla 10 kere falan wc ye gittim sıkıldım yaaa
selam kızlar ancak fırsat bulabildim bir merhaba diyebilmek için bilgisayarlar bakımdan geciyor halada devam ediyorlarsabahtan beri bıktırdılar bizi .cumartesi kimse yokken gelin yapın dedik adamlar cumartesi iş yapmıyorlar sinir şeylerr
herkesin keyfi yerindedir inşallah fırsat bulursam geçmişe uzanacagımmm
bir rakam vermedi ben normalde 3 e yakın içerdim zaten ama şimdi canım da istiyor zorlamıyorum canım..ben zaten çok su içerim yaz kış da şimdi bu meret susatıyor da bir de açlık aklıma geldikçe su içiyorum normalde bence de fazla..
deryaaaa izmire geliyorsun demek haaa
hiççç izlemi de görürüm gitmişken demiyorsun
birde mercimeğin bi tarifi yok kuuu
normal mercimeği yıka sıcak su koy
içine 1 orta boy patates koy pişsin
bi tavada yağlı sarımsak ve salça kavur yakmadan
sonra mercimeğe koy ve blendırdan geçir hepsini
koyuluğunu kıvamını kendin ayarlarsın süper damak dolduran bir lezzet oluyor
derya ben mercimek çorbasındaki bi koku olurdu onu sevmezdim hiçhavuç sogan ve patatesi çigden rendelerdim.geçen görümcem ögrenmiş birisinden havucu soganı patatesi salçayı biraz yagda kavurdu sonra mercimekleri ekledi haşladı blendırdan geçirdi o koku kaybolmuştu gayette güzel olmuştu.böyle yapmanı tafsiye ederim canım
şimdi aklıma geldi
deryaaa sen karbon diyetinde değilmisin bacıım
aman diyim ne mercimeği
temizlik yapıyordum. sular gitti ya :85::85:
slm kızlar...ben de sonunda elime bez alıp bi parça temizlik yapabildim...
antremin duvarlarını sildim...vestiyer falan...aman bi ter attım bi ter attım...
şimdi yorgunluktan kolum kıpırdamıyor...
ama ne fayda...benim en küçük fare sürekli faaliyette...dökmediği yer kalmamış ben iş yapana kadar...
havalar da iyice ısındı...okullar kapanınca eşimin memleketine gideriz...o yüzden yazın ucu görürnür görünmez beni bi sıkıntı alıyor...seviyorum aslında kv mi görümcelerimi falan...hatta aradaki kültür farkına rağmen çok iyi anlaşırız...ama bi elti var ki bende...off anam offff....
bi de hamileymiş hanımefendi...nazından geçilmez artık...nasıl çekicem bu yaz onu biemiyorum...şimdiden strese girdim...
herkesin derdi bi çeşit anacım..
Ablacım Daha Önceden Olduğunda Gitmedim:26:
Şimdide Bahar Alerjim Başladı Dışarı Çıkınca Uyuz Gibi Kaşınıyorum :2::2:
Arkadaşlarım Şaşırıyor Doktora Gitmek Şart Oldu Sanırım Artık
Yoksa Kaşınmaktan Yara Olcak Heryerim
Cuma Gününü Cidden Iple Cekiyorum
Herkeze Simdiden Iyi Aksamlar Diliyorum ..
Gidip Biraz Dinleneyim Kac Saatir Ayaktayim ...
sevdilerinle, sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice yaşlara izlemcim, doğum günün kutlu olsun
derya nerde acaba:26:
Bide Bugün Çok Mutlu Oldummm
Okuldan Gelirken Arkadaşımın Annesii Gördüü
Zeynep Ne Oldu Sana Erimişsin Kızım
Yoksa Hasta Falanmısın Dedi
Bende Diyetteyim Ondan Kilo Verdim Dedi
Bende Hasta Oldun Sandım Dedi
Çökmüşşün Sen Dedi
Yüzüm Gerçekten Çöktü
Bugünkü Menüm :82:
Kahvalti:
1/2 Cay Bardagi Pirincten Lapa
3.Tane Cherry Domates
Ara:
8 Tane Kiraz
2.Kupa Yesil Cay
2.ci Ara:
Portakal
Öglen:
1.Cay Bardagi Pirincten Lapa
3.Tane Cherry Domates
2.Tane Marul Yapragi
Ara:
2.Tane Kivi
Aksam:
1.Kupa Form Cay
4-5 Tane Kiraz
Son Kirazlari Henüz Yemedim Canim Cok Cekerse Atcem Agzima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?