80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Menüm (Karbon Diyeti 2. gün)

Sabah

Yarım salatalık (2)

Ara

Haşlama tavuk (iki but) (0)

Öğle

Beyaz peynir (1)
2 sosis (1)
Yarım domates (3)

Ara

1 haşlanmış yumurta (0)
Örgü peynir (1)

Akşam

Fırın tavuk (0)

Toplam : 8 puan

3 litre su

2 kupa yeşil çay, 1 kupa form çayı, 2 şişe soda

Spor : 1,5 saat yürüyüş + park aleti

Son düzenleme:
Mutlu akşamlar kızlar

Bugünü de kazasız atlattım çok şükür :87:
Kaldı 1 gün
Haftasonunda misafir var diye çok abartacağımı sanmıyorum, hala birilerinin yanında rahat yemek yiyemiyorum o psikolojimi aşamadım
Hani kiloluyken herkes neden hala yediğinizi soran gözlerle bakıyormuş gibi hissedersiniz ya, hala var o bende

Ama meyveler beni beklesin

Yarın ve cuma sporum yok maalesef mutfağın dolaplarını indirdim bugün, yarın komple tabak çanak yıkayıp sileceğim.Tatlımı ve çorbamı yapacağım.

Hafta sonu çok iyi gelecek bize, iki insan yüzü görüp muhabbete doyacağız biraz nihayet :93:

Cuma gelsin bir an önce sonuçları çok merak ediyorum

kızlar merhaba, ben yıllardır siteyi takip edip her türlü konuda sizlerin yorumlarını okumadan hareket etmiyordum veee nihayet üye olup aranıza katıldım :)

ben 6 ay önce doğum yaptım, doğumdan önce 73 kg, doğuma girdiğimde 97 şimdi ise 89 kg ((
benimde bir an önce en az 60 kiloya inmem gerekiyor. İnşallah hep beraber incelir yağlarımızdan kurtuluruz:)

Şu an için uyguladığım her hangi bir liste yok sadece dikkat ediyorum! Tatlı, kızartma, hamur işi türü şeyleri ağzıma sürmüyorum, kahvaltıda 2 - 3 dilim kepek ekmek onun dışında hiç bir öğünde ekmek tüketiyorum. Ama sanırım öğün atlamam ve hiç su içmemem kilo vermemi olumsuz etkiliyor.

Bebeğim çok küçük olduğu için henüz düzenimiz oturmadı günde sadece 2 kez yiyebiliyorum, sabah kahvaltısı tabi denirse 1 - 2 yi buluyor akşam yemeğinide 7 - 8 gibi yiyebiliyorum.

Eşimin haklı baskıları - dışarı çıkarken sürekli tayt üstüne uzun tunikler giymek ve sürekli eşofmanlarla bol elbiselerle dolaşmak beni çok sıktı ((

Bende desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Deryo$um Diger Sitede Detoksa Yardim Eden Meyvelerde Bunlar Yaziyordu ..
Bende Öyle Yedim ..

Heryerde Bisey Yazdigi Icin Bu Defa Böyle Deniyecegim ..
Ama Bugün Gördügüm Rakamdan Gayet Mutluyum O Yüzden Takmiom

İyi madem ablam sen bilirsin, emeklerin boşa çıkmasın da :13:

Öncelikle aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun

Günde iki öğün kilo verememenin en baş sebebi bence. Ne kadar az yersen ye bu şekilde bir düzenle başarılı olman imkansız..Metabolizmanı yavaşlatıyorsun çünkü günde 2 öğün yiyerek...Bırak 3 öğünü, bunların aralarında bile öğün atlamaman lazım :26:

Ama sen zaten farkındasın bunların..Su olayı çok önemli, kesinlikle günde 2,5 - 3 litreye çıkarmalısın..

Bebekten vakit bulabilirsen yürüyüş yap mutlaka, daha ağır spora ihtiyacın yok zaten ilk dönemde..

Ve en en önemlisi kimse için değil, eşin için bile değil kendini için bu işe gönlünü koy

deryacım bende yarı başlıyorum caım senin yaptıgın diyeti hiç olmassa 3 45kg vereyim bari

derya layt kola içilirmibu diyyette canım

deryacım bende yarı başlıyorum caım senin yaptıgın diyeti hiç olmassa 3 45kg vereyim bari

derya layt kola içilirmibu diyyette canım

İçilir selmacım light kolanın karbonu 0 :13:
İstersen haftaya 3 gün yap daha güzel sonuç alırsın..Şimdi bir günle ne sonuç verir bilmiyorum :26:

harika görünüyorsun valla tebrik ederim şort da çok yakışmış ayrıca

selam kızlar.............. ii gecelerrrr
nasılsınız bakalım,anneme gitmiştim yeni geldim sayılır.
geçmişi okuyamıyorum netim gidiyor...
herkes idir umarım
diyetim ii gitti annemlerde yarında lapa yapıcamm...

kızlar bayramda tatile gidiyoruzzz
28 agustostaaa ve 58 e düşmüş olurum umaırm ozmana kadar

e tabi birazda incelmek lazımm

çok geçmiş olsun..

Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem

sana da geçmiş olsun canım.

çok yoğundum yine yatıyorum ii geceler..

izlem tekrar doğum günün kutlu olsun..

sabah:
yarım çay bardağı lapa
1 salatalık

öğle:
biraz kiraz ve yeşil elma
kızlar bana kızmayın işim vardı yemek için vakit yoktu mecburen meyve yedim

ara::
biraz daha kiraz
açlıktan gebermek üzereydim

akşam:
yarım çay bardağı lapa
domates salatalık biber ve yeşillik

form çay
yeşil çay
kiraz saplı form çay
2 lt su

120 dak spor

yaa lapa diyetim bozulmuş mudur ?? öğlen yiyemedim yaa...

Son düzenleme:
Merhabalaaaar =)
ilk mesajımın dank diye kilo hakkında olmasına ben bile şaşırdım cunku bu forumu sadece saç için takip ediodum ve boyle bi grubun oldugundan haberim yoktu ama super biseymiş.
ben 2 ay once diyete basladıgımda 95 kiloyu gormustum. spor ve dikkatle iki hafta once 84tüm. boyum 1,67 oldugu icin fıçı gibiyim anlayacagınız

84e kadar gayet iyi gittim. butun sabotajlara karsı koydum pasta masta hic bisi yemedim. dogum gunumde dahi pasta aldırmadım kimseye. ancak bir gun bir sabotaja yenildim ve iki haftadır bi turlu toparlayamıyorum ve su anda 86 oldum. 2 kilo aldım yani ve bu sabotajı yapan da annem ! kurtuluş şansım sıfıra yakın anlayacagınız. sureklı kılo ver derdi eskiden simdi veriyorum ve pastayla borekle gecenin bi yarısı tostla karsıma cıkıp ıkram ediyor. yememeye calısıyorum ama ilk yenildiğim andan itibaren eski halim gibi dusunmeden yiyip pişman olabiliyorum bazen. erkek arkadaşım cok destek oluyor ben yemezsem o da yemıyor o konuda bi sorunum yok ama annem konusunda ne yapmam gerek sizce ? eski kararlı halime donmek istiyorum !! :2:

izlemmmmm
egecigin ve snein dogum günün kutlu olsun cnmmmm
hepp mutlu olun inşşşşşş

Aramıza hoşgeldin
En başta annenle güzelce konuş bunu çok istediğini, kilo verirsen mutlu olacağını anlat ona..Mutluluğunu düşünüyorsa anlamayacağını sanmıyorum :26:

Herkese ii geceler kısa bir geçmiş yaptım akşam misafirim vardı ve gittiler kızımı uyuttum derken anca geldim...

izlemcim doğum günün kutlu olsun eşinle ve oğlunla nice mutlu senelere

walla şu lapayı bir kerede ben yapıcam da aksilik perşembe yapsam benim perşembe boş günüm ve tek evde olduğum gün cuma öncesi aslında çok ii olur ama maalesef cesaret edemiyorum...olmazsa haftaya çarşamba yapayım diyorum.. Ben bu lapayı akşamdan haşlayıp ta baharatlasam öyle sabah okula götürsem olmazmı yaaa... Yanında domates falan yesem...

Bu arada bugün salonda sporum vardı 1 saat yaptım bugün ve 9 haziranda benim salona üyeliğim bitiyor tam 3 ay olmuş yaa dün gibi 9 martta başlamıştım salona 15 martta da diyete başlamıştım bakalım son gün ölçüm yapılacak hem kilodan hem ölçülerden neymişim nolmuşum???????????

Amaaaa salona dewam edicem inş step aerobik yapıyordum ara ara da plates şimdi başka bir hocayla cardio ya geçicem biraz değişiklik olsun 1 ay 1 hafta da cardioda bir arkadaşım 5.200 verdi ama hergün 800 kaloriyi bırakıp gidio inşallah ben de hem kilo veririm hem sıkılaşırım...yaniiii temmuz 10 a kadar salona dewammm...

canım aslında biz biraz tembeliz kendi adıma söylüyorum önceden her yaptığım iş bana eziyet gelirdi ama şimdi inan mutfaktan bardağı getiriyorsam bir kerede şeker için gidiyorum yani bunun gibi basit şeylerle bile değişiklikler yapabiliriz hayatımızda su konusuna gelince ben 1 bardak su içmediğim günleri biliyorum durmadan çay da çay...
Ama şimdi elimde 1.5 litrelik su ,git gel 1 bardak su hergün 3 litreyi kesin içiyorum mesela bugün bayaaa bi içtim şimdi 4 litre olduuuu..

Mesela televizyon izlerken demişsin biliyormusun benim tek kendime ayırdığım vakit işte akşamları kızımı uyutunca burdaki yarım saat.. Onun dışında televizyonun başına geçipte tel izlemeye vaktim değil imkanım an'ım bile olmuyor... Yani canım sakın yanlış anlamaa ama insan isteyince bişiler yapabiliyor... Bugün bak misafirim vardı onlar gitti kızım uyudu derken gel kk... şimdi de misafirden dolayı çekemediğim 50 mekiğimi çekip öyle yatıcam...

Reglin mi gecikti yavrum o yüzden mi bu ağrılar? :26:[/COLOR][/I]
Valla tam yapılınca harika sonuç veriyor..evet kahvaltıda yumurta güzel gidiyor, ama ben öğleden sonraya alıyorum genelde yumurtayı dükkanı kokutmamak için daha güzel oluyor [/COLOR][/I][/B]

Deryacım yaa geçikmedi aksine bende spiral var 15. gün dedimi hemen oluyor .ama bu sefer çok ağrılı geçti .2 kere ağrı kesici içtim zor yatıştım .. şimdi iyiyim çok şükür
tavuk yumurta peynir ye babam ye bugün acayip iyiydim tüm günü 5 puanla falan kapattım sanırım darısı yarına inş

dert bir değilki çeşit çeşit ..herkeste ayrı bişey .rabbim sağlık versin huzur versin dış etkenler gelip geçici nede olsa

İzloşummm süper arkadaşım iiki doğmuşsun canım ..ailen mutlu huzurlu sağlıklı ve hepp incecik bi ömür senin olsun

Nihalll bu prenet mamamı nedir fiyatı ne gülüm yaa araştırdımda denenedi bişiye benzio :26:

[/B]

İyi geceler dilerim kızlar.Dünden beri uğrayamadım ailem geldi sonunda mersin den 2 gündür buraya menü yazamayıp sizi takip edemesem de şimdilik kendi düzenimi bozmayaya çalışıyorum yani daha bir abartım olmadı.Umarım herkes iyidir bu arada geçmişi okumadım daha ama öncelikle menümü yazıyım;

Sabah;

1 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,biber
1 dilim peynir
5 y.zeytin
1 yumurta
şekersiz çay

Ara,sade türk kahvesi 1 dilim cezerye

Ara 3 kayısı,6 erik

Akşam;

1 kase arabaşı çorbası

1 zeytinyağlı biber dolması,8 sarma

1 kase semizotlu yoğurt​

papos ve kimyasof hoşgeldiniz aramıza kızlar. hep birlikte vericez inş bu kiloları

izlemcim şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun, hedefine ulaşıp sabit kalacağın bi yıl olsun

sevdacım sıkma canını. insanın dönem dönem oluyo böyle halleri bu ara bende ağlak zırlak bişi oldum...zaman zaman bunlarda olmalı bence ve insan doya doya yaşamalı bu dönemleirnide iyisiyle kötüsüyle. biz her zaman sıkıntılarını dinleriz canım..yanıındayız

bide ben regl oldum dün gece nöbette kızlar.. bi sancım tuttu. Allah'tan hastanedeydim de iğne yaptırdım. öyle ayakta durdum bütün gün. bide canım bi sürü şey yemek istedi. dayandım dayandım bi içli köfteye yenik düştüm malesef neyse bu hafta regl haftam suçu ona atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…