Deryo$um Diger Sitede Detoksa Yardim Eden Meyvelerde Bunlar Yaziyordu ..
Bende Öyle Yedim ..
Heryerde Bisey Yazdigi Icin Bu Defa Böyle Deniyecegim ..
Ama Bugün Gördügüm Rakamdan Gayet Mutluyum O Yüzden Takmiom
kızlar merhaba, ben yıllardır siteyi takip edip her türlü konuda sizlerin yorumlarını okumadan hareket etmiyordum veee nihayet üye olup aranıza katıldım :)
ben 6 ay önce doğum yaptım, doğumdan önce 73 kg, doğuma girdiğimde 97 şimdi ise 89 kg((
benimde bir an önce en az 60 kiloya inmem gerekiyor. İnşallah hep beraber incelir yağlarımızdan kurtuluruz:)
Şu an için uyguladığım her hangi bir liste yok sadece dikkat ediyorum! Tatlı, kızartma, hamur işi türü şeyleri ağzıma sürmüyorum, kahvaltıda 2 - 3 dilim kepek ekmek onun dışında hiç bir öğünde ekmek tüketiyorum. Ama sanırım öğün atlamam ve hiç su içmemem kilo vermemi olumsuz etkiliyor.
Bebeğim çok küçük olduğu için henüz düzenimiz oturmadı günde sadece 2 kez yiyebiliyorum, sabah kahvaltısı tabi denirse 1 - 2 yi buluyor akşam yemeğinide 7 - 8 gibi yiyebiliyorum.
Eşimin haklı baskıları - dışarı çıkarken sürekli tayt üstüne uzun tunikler giymek ve sürekli eşofmanlarla bol elbiselerle dolaşmak beni çok sıktı((
Bende desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
deryacım bende yarı başlıyorum caım senin yaptıgın diyeti hiç olmassa 3 45kg vereyim bari
derya layt kola içilirmibu diyyette canım
biri resmimi sorumuştu kaçakçaydı sanırım
buyurun, görmeyenler de görür
ilk resmim doğumdan 40gün sonraki halim kızlar
sanırım 86-87 civarıyım
57ye düşene kadar resim yok artık
2 ayda anca veririm sanırım bu hızla
günaydın kızlar..hiçiyi deqilim..dün sadece tarhana çorbası su ve çayla beslendim..bugün içmem gereken 2 şişe ilaç var..tekini sabah içtim midem çok bulanıyor..öbürünüde akşam içecekmişim..bu akşam ve yarın hastaneye gitmeden 2 lavman yapmam gerekiyormuş..ilaç çok midemi bulanıdrıyor nerdeyse çıkarıcam..başım çok dönüyor halsizim..elimi kaldırmaya halim yok..klavyeyi kullanırken bile ellerim tutmuyor..uyku hali var..uzanmak istiyorum..
Günaydınn Herkesee
3 Gündür Sabahları Karın Ağrısıyla Uyanıyorum
Bi Ara Daha Olmuştu Neden Bilmiyorum :26:
Cumaya Kadar Böyle Olursa Doktora Gidicem
Merhabalaaaar =)
ilk mesajımın dank diye kilo hakkında olmasına ben bile şaşırdım cunku bu forumu sadece saç için takip ediodum ve boyle bi grubun oldugundan haberim yoktu ama super biseymiş.
ben 2 ay once diyete basladıgımda 95 kiloyu gormustum. spor ve dikkatle iki hafta once 84tüm. boyum 1,67 oldugu icin fıçı gibiyim anlayacagınız
84e kadar gayet iyi gittim. butun sabotajlara karsı koydum pasta masta hic bisi yemedim. dogum gunumde dahi pasta aldırmadım kimseye. ancak bir gun bir sabotaja yenildim ve iki haftadır bi turlu toparlayamıyorum ve su anda 86 oldum. 2 kilo aldım yani ve bu sabotajı yapan da annem ! kurtuluş şansım sıfıra yakın anlayacagınız. sureklı kılo ver derdi eskiden simdi veriyorum ve pastayla borekle gecenin bi yarısı tostla karsıma cıkıp ıkram ediyor. yememeye calısıyorum ama ilk yenildiğim andan itibaren eski halim gibi dusunmeden yiyip pişman olabiliyorum bazen. erkek arkadaşım cok destek oluyor ben yemezsem o da yemıyor o konuda bi sorunum yok ama annem konusunda ne yapmam gerek sizce ? eski kararlı halime donmek istiyorum !! :2:
nihalcim bu mamayı ne kadar süre kullanacaksın?
Arzucum sen geçikmiş öğle yemeğini ye bu aralıkta sular gitmişken....
Ilkaycım ne zamandır aklımda unutuyorum kızlar senin için 34 yaşında mı öyle bişey yazmışlardı walla maşallah 30 un altında duruyorsun minyon tipli olmanın artıları...biyerlerini kaşı nazar değmesin...
Ayşecim paylaştıkların çok güzel fakat uymak lazım ben hiç spor yada egzersiz yapmadım biraz daha veriyim sıkılaşmak için plates yapmayı düşünüyorum mekik aletide aldım hiç kullanmadım top odanın bi köşesinde mekik aleti bi köşede60-65 kiloya düşsem hayırlısıyla ii bir spor yapacağım düzenli....akşam 18:00 den sonra yeme diyor iş çıkışı eve git yeme hazırla ancak.tok yatma diyor ama yorgunluktan tv izlerken uyuyakalıyorum.suyu çok iç diyor ölçüye dışarı çıkıyorum zamansız wc ihtiyacı doğar diye ölçüye gittiğim günler mağazaya dönene kadar hiç su içmiyorum.....fırsat buldukça uymaya çalışıyorum....
Reglin mi gecikti yavrum o yüzden mi bu ağrılar? :26:[/COLOR][/I]
Valla tam yapılınca harika sonuç veriyor..evet kahvaltıda yumurta güzel gidiyor, ama ben öğleden sonraya alıyorum genelde yumurtayı dükkanı kokutmamak içindaha güzel oluyor [/COLOR][/I][/B]
slm kızlar...ben de sonunda elime bez alıp bi parça temizlik yapabildim...
antremin duvarlarını sildim...vestiyer falan...aman bi ter attım bi ter attım...
şimdi yorgunluktan kolum kıpırdamıyor...
ama ne fayda...benim en küçük fare sürekli faaliyette...dökmediği yer kalmamış ben iş yapana kadar...
havalar da iyice ısındı...okullar kapanınca eşimin memleketine gideriz...o yüzden yazın ucu görürnür görünmez beni bi sıkıntı alıyor...seviyorum aslında kv mi görümcelerimi falan...hatta aradaki kültür farkına rağmen çok iyi anlaşırız...ama bi elti var ki bende...off anam offff....
bi de hamileymiş hanımefendi...nazından geçilmez artık...nasıl çekicem bu yaz onu biemiyorum...şimdiden strese girdim...
herkesin derdi bi çeşit anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?