80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben toplam 14 kg verdim.Buraya başlamadan önce 5 ve burada da 9.Bilemiyorum,siz de benim gibi martta burada başlamışsınız.Benim ki 27 marttı,dediğiniz kişi ben de olabilirim,:26:
Azar azar da olsa veriyoruz,önceden olsa belki de kilolarımıza yenileri eklenmiş olacaktı.Sabır edip sonunda biz de istediğimiz kilolara kavuşuruz inşallah.

Son düzenleme:
melina gözün aydın canım annen bi içli köfte yapar artık sanaaa......

Melina Ailene kavuşmuşsun canım ne kadar güzel .. gözün aydın..

böcek aynı ağrılar bendede mevcuttu bugün sen bide çalışmışsın çok zor olmuştur senn için ..regly günlerinde protein yemek lazım bol bol insülin seviyesi düşmediği için hiç kriz gelmiyor :26:

biri cezeryemi dedi

ah cnm ah. yıllardır her ay enjeksiyon oluyorum. yoksa dayanamıyorum ağrısına...Allah kimseye vrmesin canım

Spor salonu büyük avantaj valla, kıymetini bilin
Ayşecim lapa soğuyunca iğrenç oluyor hiç tavsiye etmem ama başka çaren yoksa bilemiyorum :26:

Oooo tülayım 5 puan ha, hiç kıskanmadım

At at suçu çok güzel oluyor
İğne yiyecek kadar kötü mü oluyorsun sen her ay :26:
Ben 2 novalgin yutarım olur biter

Ben kaçıyorum arkadaşlarrrr ii geceler.....

İyi geceler canımm..

Menüm
Sabah:
1 ince dilim ekmek
1 salatalık
1 zeytin
2 yeşil biber
3 çeri domates
1 kk beyaz peynir
Ara:
kayısı,kiraz
Öğle:
2 kepçe mercimek çorbası
1/2 dilim ekmek
3 çatal kıymalı patates
3 yeşil biber
Ara:
3 yemek kaşığı süzme yoğurt
10 tane ayçekirdeği
Akşam:
3 kayısı
4 kiraz

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Çok teşekkürler Tülaycım sağolasın,valla ben dedim o kelimeyi

selma ablaa k.h diyeti biraz katı ablacım bünyen zorlanır 3-4 günden fazla yapma :26:

izloşumm bugün kotonda beyaz yırtık bi pantolon denedim .. 40 beden oldu anca oda sıkı sıkı yani sinir oldum bacaklarıma çıkardım hemen sanırım ben kendimi etekle görmeye alıştım acayip geliyo bana yaa bide 40 beden sıkı sıkı olunca dedim kızım sen neyine korumaya geçtin daha çook yolun varmış :84:

öncelikle çoook teşekkür ederim. Su içmeye bu akşam itibariyle başladım, yarında ara öğünleri atlamadan kendime güzel bir yeme - içme programı yapıyorum :) yaklaşık 1 aydır haftada 2 gün spora gidiyordum zaten, 1 aydır cardio yapıyordum aletlere bu hafta geçtim ama kızım artık bensiz huysuzlanmaya başladığı için pek düzenli gidemeyeceğim sanırım.
biraz önce de leslie mil progralarını indirdim. hangi milden başlamam gerektiği hakkında fikriniz var mı? direk 5 mille başlasam sorun olmaz her halde dimiiii :)

pazartesiden beri her sabah saati 7 ye kuruyorum sabah yürüyüş yapıyım diye kalkıp camdan bakıp tekrar yatıyorum eşim de aman tülay şu saati gözünü seviyim kurma camdan bakmak için saat kurulurmu diyo uykusu bölünüyomuş beyin

Kizlar Regaip Kandiliniz Mübarek Olsunn

3.Aylarada Girmi$ Bulunmaktayiz Bugünden itibaren ..
1.Sene Ne Cabuk Gecti Yahuu.. Yakinda Yine Bayramlar Ard Ardina Gelecek ..

hadi herkeze iyi geceler öpüldünüz

öylemi dersin canımne yapayım o halde pazartesiye kadar yapsam :26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…