yanlış hatırlamıyorsam 13 kilo gitmiş senin ama ben seni baskasıyla karıştırdım sanırım. bi anda senn 13 kilo verdigini görünce kendime kızdım aynı basladık sanıyorum ya artık. birazda sasırdım nasıl verdin diye tiyo alcaktım sendenama yanlış adres olmus
melina gözün aydın canım annen bi içli köfte yapar artık sanaaa......[sıze="2"][/sıze]
iyi geceler dilerim kızlar.dünden beri uğrayamadım ailem geldi sonunda mersin den2 gündür buraya menü yazamayıp sizi takip edemesem de şimdilik kendi düzenimi bozmayaya çalışıyorum yani daha bir abartım olmadı.umarım herkes iyidir bu arada geçmişi okumadım daha ama öncelikle menümü yazıyım;
sabah;
1 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,biber
1 dilim peynir
5 y.zeytin
1 yumurta
şekersiz çay
ara,sade türk kahvesi 1 dilim cezerye
ara 3 kayısı,6 erik
akşam;
1 kase arabaşı çorbası
1 zeytinyağlı biber dolması,8 sarma
1 kase semizotlu yoğurt
melina gözün aydın canım annen bi içli köfte yapar artık sanaaa......
böcek aynı ağrılar bendede mevcuttu bugün sen bide çalışmışsın çok zor olmuştur senn için ..regly günlerinde protein yemek lazım bol bol insülin seviyesi düşmediği için hiç kriz gelmiyor :26:
walla şu lapayı bir kerede ben yapıcam da aksilik perşembe yapsam benim perşembe boş günüm ve tek evde olduğum gün cuma öncesi aslında çok ii olur ama maalesef cesaret edemiyorum...olmazsa haftaya çarşamba yapayım diyorum.. Ben bu lapayı akşamdan haşlayıp ta baharatlasam öyle sabah okula götürsem olmazmı yaaa... Yanında domates falan yesem...
Bu arada bugün salonda sporum vardı 1 saat yaptım bugün ve 9 haziranda benim salona üyeliğim bitiyor tam 3 ay olmuş yaa dün gibi 9 martta başlamıştım salona 15 martta da diyete başlamıştım bakalım son gün ölçüm yapılacak hem kilodan hem ölçülerden neymişim nolmuşum???????????
Amaaaa salona dewam edicem inş step aerobik yapıyordum ara ara da plates şimdi başka bir hocayla cardio ya geçicem biraz değişiklik olsun 1 ay 1 hafta da cardioda bir arkadaşım 5.200 verdi ama hergün 800 kaloriyi bırakıp gidio inşallah ben de hem kilo veririm hem sıkılaşırım...yaniiii temmuz 10 a kadar salona dewammm...
Deryacım yaa geçikmedi aksine bende spiral var 15. gün dedimi hemen oluyor .ama bu sefer çok ağrılı geçti .2 kere ağrı kesici içtim zor yatıştım .. şimdi iyiyim çok şükür
tavuk yumurta peynirye babam ye bugün acayip iyiydim tüm günü 5 puanla falan kapattım sanırım darısı yarına inş
[/SIZE][/COLOR]
bide ben regl oldum dün gece nöbette kızlar.. bi sancım tuttu. Allah'tan hastanedeydim de iğne yaptırdım. öyle ayakta durdum bütün gün. bide canım bi sürü şey yemek istedi. dayandım dayandım bi içli köfteye yenik düştüm malesefneyse bu hafta regl haftam suçu ona atıyorum
Ben kaçıyorum arkadaşlarrrr ii geceler.....
melina gözün aydın canım annen bi içli köfte yapar artık sanaaa......
Ben kaçıyorum arkadaşlarrrr ii geceler.....
Melina Ailene kavuşmuşsun canım ne kadar güzel .. gözün aydın..
böcek aynı ağrılar bendede mevcuttu bugün sen bide çalışmışsın çok zor olmuştur senn için ..regly günlerinde protein yemek lazım bol bol insülin seviyesi düşmediği için hiç kriz gelmiyor :26:
biri cezeryemi dedi
Çok teşekkürler Tülaycım sağolasın,valla ben dedim o kelimeyi
İyi madem ablam sen bilirsin, emeklerin boşa çıkmasın da :13:
Öncelikle aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Günde iki öğün kilo verememenin en baş sebebi bence. Ne kadar az yersen ye bu şekilde bir düzenle başarılı olman imkansız..Metabolizmanı yavaşlatıyorsun çünkü günde 2 öğün yiyerek...Bırak 3 öğünü, bunların aralarında bile öğün atlamaman lazım :26:
Ama sen zaten farkındasın bunların..Su olayı çok önemli, kesinlikle günde 2,5 - 3 litreye çıkarmalısın..
Bebekten vakit bulabilirsen yürüyüş yap mutlaka, daha ağır spora ihtiyacın yok zaten ilk dönemde..
Ve en en önemlisi kimse için değil, eşin için bile değil kendini için bu işe gönlünü koy
selma ablaak.h diyeti biraz katı ablacım bünyen zorlanır 3-4 günden fazla yapma :26:
izloşumm bugün kotonda beyaz yırtık bi pantolon denedim .. 40 beden oldu anca oda sıkı sıkı yanisinir oldum bacaklarıma çıkardım hemen sanırım ben kendimi etekle görmeye alıştım acayip geliyo bana yaa bide 40 beden sıkı sıkı olunca dedim kızım sen neyine korumaya geçtin daha çook yolun varmış :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?