- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
öylemi dersin canımne yapayım o halde pazartesiye kadar yapsam :26::26::26:
bencede en güzeli olur ..pazartesiye kadar karbon sonra bi 10 gün kadar klasik diyet son istersen yine 3-4 gün karbon şeklinde devam edebilirsin. hem sıkılmamış hemde vucudunu şaşırtmış olursun .3. günün sonunda yumurta ,tavuk et ve peynirden ıykk geliyo çünki :26:
benimde biraz fazlaliklar var ama nasil kurtulucaz bilmiyorum
84 kiloyum birazönce zayıflamak istiyorum 70 olmak istiyorum 14 kilo nasıl verilir ya
tamam canım öyle yapayım
tamam canım öyle yapayım
deyacım canım bir gün degil biraz kg verene kadar yapacagım canım
izloşumm bugün kotonda beyaz yırtık bi pantolon denedim .. 40 beden oldu anca oda sıkı sıkı yanisinir oldum bacaklarıma çıkardım hemen sanırım ben kendimi etekle görmeye alıştım acayip geliyo bana yaa bide 40 beden sıkı sıkı olunca dedim kızım sen neyine korumaya geçtin daha çook yolun varmış :84:
öncelikle çoook teşekkür ederim. Su içmeye bu akşam itibariyle başladım, yarında ara öğünleri atlamadan kendime güzel bir yeme - içme programı yapıyorum :) yaklaşık 1 aydır haftada 2 gün spora gidiyordum zaten, 1 aydır cardio yapıyordum aletlere bu hafta geçtim ama kızım artık bensiz huysuzlanmaya başladığı için pek düzenli gidemeyeceğim sanırım.
biraz önce de leslie mil progralarını indirdim. hangi milden başlamam gerektiği hakkında fikriniz var mı? direk 5 mille başlasam sorun olmaz her halde dimiiii :)
pazartesiden beri her sabah saati 7 ye kuruyorum sabah yürüyüş yapıyım diye kalkıp camdan bakıp tekrar yatıyorumeşim de aman tülay şu saati gözünü seviyim kurma camdan bakmak için saat kurulurmu diyo uykusu bölünüyomuş beyin
84 kiloyum birazönce zayıflamak istiyorum 70 olmak istiyorum 14 kilo nasıl verilir ya
hepinize iyi uykular, malum kilo vermenin bir diğer şartı da iyi bir uyku. Hem uykuda metabolizma çalışmaya devam ediyor
Yarın sabah yeni bir gün benim için, listelerinizden kopya çekerek bende başlıyorum. Çok umutluyum çoooooook mutluyum çünkü yalnız değilim :)
karbon diyeti nasıl yapılıyor listede neler var öğrenebilir miyim? en son dukan diyeti yapayım dedim sırf protein ığğkkk yumurta görmek istemiyorum artık :)
bugün moralim çok bozuldu.
annanecim hastalanmış beyninde ki damarlarından birisi tıkanmış.çok üzüldüm pamuğuma
cuma günü onu görmeye gideceğim.şehir dışında çünkü
Allaha şükür ki şu anda iyiymiş.
Allah bütün hastalara şifa versin.
annanem için dua ederseniz sevinirim.
hepinize iyi geceler
kızlar gidiyorum ben hastaneye herşey için teşekkülerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?