80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öylemi dersin canımne yapayım o halde pazartesiye kadar yapsam :26::26::26:

bencede en güzeli olur ..pazartesiye kadar karbon sonra bi 10 gün kadar klasik diyet son istersen yine 3-4 gün karbon şeklinde devam edebilirsin. hem sıkılmamış hemde vucudunu şaşırtmış olursun .3. günün sonunda yumurta ,tavuk et ve peynirden ıykk geliyo çünki :26:

tamam canım öyle yapayım

benimde biraz fazlaliklar var ama nasil kurtulucaz bilmiyorum

84 kiloyum birazönce zayıflamak istiyorum 70 olmak istiyorum 14 kilo nasıl verilir ya

Hoşgeldinizz .. Buraya hergelen bende dahil hemencik nasıl zayıflarım diye sorar =) ama bunun mümkün olmadığnı topiği takip edip görebilirsiniz. bu işte ilk önce sabır sonra istikrar çok önemli ..ama emin olun ilk haftaları atlattıktan ve kiloların birazı gittikten sonra daha kolay geliyo insana .bu işin kuralı sık ,az yemek ve birazda hareket sonrası kendiliğinden geliyo zaten kolay gelsin s,ze buraya takılarak herkes nasıl yapıyor kısmını görebilirsiniz ii geceler

tamam canım öyle yapayım

ben kaçtım kızlar herkesee iyi geceler ..

Kandiliniz mübarek olsun

hepinize iyi uykular, malum kilo vermenin bir diğer şartı da iyi bir uyku. Hem uykuda metabolizma çalışmaya devam ediyor

Yarın sabah yeni bir gün benim için, listelerinizden kopya çekerek bende başlıyorum. Çok umutluyum çoooooook mutluyum çünkü yalnız değilim :)

mrb herkeze
erginsena ve kristal ikinizede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

izlemcim senin ve egenin doğum günü kutlu olsun.herzaman sağlıklı,mutlu,incecik ve pozitif enerjinin daim olmasını dilerim

mekik çeken arkadaşları kutluyorum.en kısa zamanda size katılıcam

bu arada hepinizin berat gecesini kutluyorum.

bugün moralim çok bozuldu.
annanecim hastalanmış beyninde ki damarlarından birisi tıkanmış.çok üzüldüm pamuğuma
cuma günü onu görmeye gideceğim.şehir dışında çünkü
Allaha şükür ki şu anda iyiymiş.
Allah bütün hastalara şifa versin.
annanem için dua ederseniz sevinirim.
hepinize iyi geceler

deyacım canım bir gün degil biraz kg verene kadar yapacagım canım

Selmacım karbon diyeti uzun süre yapılamaz bence, çok sıkılırsın ve gözün döner..3-4 günlük setlerde yapmak daha mantıklı bence :26:

Tülayım bildiğim kadarıyla boyun uzun senin de..60 olunca sıkılaşma yoluna gidebilirsin..60 çok bir rakam değil ki 1.70 den kısa değilsen :26:

Canım direk 5 mil hevesini kaçırır ve çok yorar..Yarıda kalırsan moralin bozuluır..
Sen 2 mil ile başla, baktın az geliyor 3-4 öyle devam edersin :13:

E haklı yani adam

benimde biraz fazlaliklar var ama nasil kurtulucaz bilmiyorum

84 kiloyum birazönce zayıflamak istiyorum 70 olmak istiyorum 14 kilo nasıl verilir ya

Kızlar hoşgeldiniz aramıza
Hiç öyle dertlenmeyin nasıl verilir diye, bana da başta mucize geliyordu ama azimle sabırla tıkır tıkır da gidiyorlar valla..Buradan öğrenecekleriniz sizin yolunuza ışık olacaktır..Yeter ki azminiz daim olsun...

Tabi ki değilsin :13::13:

karbon diyeti nasıl yapılıyor listede neler var öğrenebilir miyim? en son dukan diyeti yapayım dedim sırf protein ığğkkk yumurta görmek istemiyorum artık :)

Canım karbon diyetide full protein
Karbondan uzak duruyorsun, yiyeceklerin karbon değerlerini hesaplayıp belli bir puanı aşmamaya çalışıyorsun..Bence baştan yaparsan ağır gelir..Sen normal diyetine devam et ileride denersin bence :44:

Çok çok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin..
Dualarımızın seninle ve ananenle olacağına emin olabilirsin

Günaydın kızlar..

Dün 74.7, bugün 73.6

Ama başım fırıl fırıl dönüyor ya
Sanırım benim bünyem şekere çok ihtiyaç duyuyor yapı olarak.. Kimin ki duymuyor ki diyeceksiniz şimdi ama ne bileyim böyle aşırı geliyor bana, karbon diyetinde bu kadar afallayan görmedin ben başka :26:

Neyse sonunda bitiyor, cumanın hayaliyle sabretmeliyim.
Bugün son günüm ve en zor günüm çünkü dünya temizlik işim var. Birazdan eve geçeceğim ve bütün gün uğraşacağım yarın için
Şu baş dönmem inşallah zorlamaz beni..Bozmak istemiyorum diyetimi..
Allahım güç ver bana

günaydın günaydın günaydın günaydın.............
bugün çok mutsuzum yaaa bu lapa beni mahvediyor baş ağrısından ölcem sanki yürüyüşe bile gidemedim işe nasıl gidicem diye düşünüyorum .sanırım iki gün yapamıcam ben bu lapayı bugün tekrer normal diyete devam edicem

lapacı arkkadaşım kusura bakma seni yarıyolda bıraktım ama ben bu lapayı ikinci gün yapamıcam pes :92: ediyorum çok sorry

günaydın kızlarrr

izlem senin ve oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımmm

sena
allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

adatoprak geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

derya süper gitmiş bu sefer karbonhidrat bu arada kolay gele bacım

kızlar bu ara işlerim çok yoğun sohbetlere katılamıyorum kusura bakmayın

aramıza yeni gelenler var sanırım hoş geldiniz azminiz daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…