80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya her gece aynını bende söylüyorum kendime ama geç yattığım için sanırı gözüm açılmıyo ama bigün olucak yapıcam başarıcam inş
bende aynı durumdaydım dün banuş doğum sancısı gibi vurmuştu valla ama çok şükür bugün bişeyim yok 2 novalgin içtim yetti

selam kader arkideşlerim kandiliniz mübarek olsun özledim sizleri fazla giremiyorum benim kız azıttı iyce
saçmasapan bir hafta geçiriyorum tartıda mikemmel rakamları görürken bi diyet yaptım akşama künefe yedim bi döner yedim akşama kadar diyet yaptım umarım yarın sabah azda olsa eksi çıkarım ya sanırım hızlı kilo verme dönemine girdim demiştim ama kendime nazar değdirdim pffffff eferim bana

Son düzenleme:
selam kızlar..
herkese hayırlı kandiller..İşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek günde..

İzlemcim nice mutlu senelere canım..Yeni yaşın istediğin tüm güzlelikleri getirsin işallah sana.

Senacım iyi haberlerini bekliyoruz..

Adatoprakçım anneciğine acil şifalar diliyorum canım çok geçmiş olsun..

Deryacım ben ilk sorduğunda görmemişim afedersin aralarda yazmıştım ama tekrar söylim ben çok fazla kilolu olup da kilo vermem az olduğundan dr um pranet diye bir mamayı önerdi..2 gün 3 saatte bir suyla karıştırlan mama yiyorum dün başladım bugün 2. günüm..yarındna itibaren de bir öğün normal 2 öğün mamayla devam edicem ama yarından itibren yarım yağlı sütlekarışıtırp içcem.milkshake gibi tadı beğendim....şimdilik 2 haftalık ürünü aldım..bir kullanayım bakıcam canım duruma..
Bu arada süper kilo vermişsin tebrik ederim canım..Ben de yarın güzel bir rakam bekliyorum bakalım bu sabah baktım 800 gr gitmiş dünden beri..toplamda 2 kg vermem gerekiyormuş ya bakalım benim kilo verme hızım çok yavaş bu aralar..
bu arada su mesleesine gelince 3 lt normal canım da ben dün kantarın topuzunu kaçırıp 5 i geçtim..ondna fazla dedim..bugün 3 lt yi geçmicem artık napim..
selmaaaa rakibem naıslsın kaç kilosun bakim?yarın hesaplaşıcaz senle geliyorum bak yakalıcam seni kaç bacum kaç..
benim bir rakibem daha vardı ama kimdi beynim sulandı unuttum kusura bakmasın ve kendisini bana hatırlatsın lütfen kristal kelebek miydi ;?

Haklısın canım diyette ilk haftam olduğu için gidecek kiloların büyük bir kısmının ödem olacağını düşünüyorum, sonrasında 10 günde 1 kilo hedefliyorum, okullar tatile girdiğinde spor işine daha çok ağırlık vereceğim...

kuuuuuuuuuuuuuuu gülmekten kasıklarım ağrıdı aayyy aman çok hoşuma gittiii..kaldır tototyuuu nerdeee bende senin gibiyim sen hiç olmassa saat kurma ve uyanıp dışarı bakma aşamasına gelmişsin ben daha o mertebeye bile çıkamadım

nuran
cnm ben hb .com dan aldım nette yani
gezip bakma imkanım yok birde en uygun fiytlar nette zaten

kızlar şu ana kadar biraz salam yedim kavaltıda

ögle yemegi olarakda ıkı but yedim tavuk mikro dalgada pişirdim fırı poşetide güzel olmuştu

tünaydın herkese:80::80:

derya

bir mercimek çorbasıdır gidiyor tam tarif veren de olmamış heralde ben sana kendi tarifmi vereyimm

bir baş soğan
bir orta boy havuç
4-5 diş sarımsak
bir olgun domates kabuğu soyulmuş
bir küçük patates
kırmızı mercimnek
sıvı yağ
tuz
karabiber
et yada tavuk suyu

bütün bunları bir tecereye bütün yada kabaca doğrayarak koy, içine kırmızı mercimeğini koy,yağını koy,et yada tavuk suyunu koy,tuz karabiber ekle..tencerenin altını yak , komple bütün malzemeler içinde bak sonradan hiçbişey eklemiyorsun...güzelce pişir pişince zaten mercimek sarı olur patatese de bak lokum gibi olmuş mu ,olmuşsa kapat altını el blandırından geçir ve yemeğe hazır canım..çok leziz ve vitaminli...ben hep bu şekilde yaparım..havuç yoksa koymam domates güzel değilse koymam ama gerisini aynen yaparım..

banucum bende plates cd sini h.burada.com dan almıştım bugün pc gelecek inşallah. dvd sürücüsü yükleyecekti bilgisayarcı bakalım inşallah açabilirim bende başlarım platese

banucum bende plates cd sini h.burada.com dan almıştım bugün pc gelecek inşallah. dvd sürücüsü yükleyecekti bilgisayarcı bakalım inşallah açabilirim bende başlarım platese

bende netten indirdim 1-5 yeni bölümü
2 hafta onları yapıcam sonra normaline geçebilirimm sanırım

slm kızlar benimde bugün lapanın 2. günü ve üstüne bugün 3 ayların başlangıcı diye oruçta tuttum
tabi akşamki iftar menümde lapa varrrr ayy ağzım sulandı yahuu içine yerken limon sıkıyorum ekşi ekşi uuuyyy yemede yanında yatt ama çok halsizim oruçtan olsa gerek inşlh bugünü atlatırsam yarından itibaren banuşun bana verdiği diyeti yapcam 4 gün inşlh bu şekilde şu 57 yi görürüm :26: geçmişi okumama rağmenn çok fazla alıntı yapamadım kusura bakmayın okuduğumuda anlamıyom zaten oda ayrı bir konu

oy oy oyyyy teşekkür ederim ustaammm
ustamıııı deme öyle şımarırım zaten şımarmaya yer arıyom
zilancımbende istiyorumkahvaltıtakımı ama bece acık rekler daha hoş duruyor ama beim yerim yok koymaya oyüzdede kalıyor yer ayarlamam gerek yer yok
kız normalde benimde yerim fazla yok ama onlara yer açıcam birde ben evlenirken çeyizimde yoktu içimde bir ukde öyle ondan alıyom severimde böyle şeyleri açık renk demişsin cnm zaten gösterdiklerim açık renkti bence benmi yanlış hatırlıyorum acaba :26: :26:
deryacım ben böyle karbon diyetleri yapınca akabinde fazlasıyla alıyorum artıkın nedendir bilmiyorum :26: eskiden öyle değildi ama şimdi sadece yediklerimi kısarak ve akşam yemeğini salata çorba yoğurt gibi şeylerle geçiştirdimmi daha kalıcı oluyor vucutmu dengesizleştimi yoksa beni adam etmeyemi çalişiii

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesuuuuun kuuuuuu
günlerdir seni bekliyom ama heç denk gelmiyom
top ve bant almışsın hayırlı olsun tatlım küçük topun boyutu ne kadardı
birde bandın deltamı çok merak ettum kızz cvp bekliyom bak

cnm anneme gitmiştim ben o gün sipariş verdim akşam
lastigi delta aldım herkes çok memmu n
topta 20 cm

selam kızlar hepiniz kandili mübarek olsun

yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.

senacım güzel haberlerini bekliyoruz

adatoprak annene acil şifalar diliyorum

banucumhoşgeldin

Ayy ya biryerim şişecek iki gündür canım nasıl mercimek çorbası istiyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…