80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam Kizlar ..

izlem ablacim cok güzel olmussun yaa
Ege Bebeginde Dogum Günü Kutlu Olsun Öp Onu Benim Yerime

-----------------------------------------------------------------------------------

Off Kizlar Moralim Bozuldu
Dogum Günüme 11.Gün Kaldi Özel Bi Pasta Yaptirtacaktim
21 Rakami Bi Pasta .. 2. Numarasi Cikolatali 1.Numarasi Meyveli
Heves Etmi$tim .. Annemde Tamam Öyle Yaptiralim Sen Iste Yeterki Dedi ..

Bugün Yengemlerle Yürüyüse Ciktik Konu Dogumgünümden Acildi Bide Demezmi
O Gün Almanlarin Izin Gününe Denk Geliyor Bütün Dükkanlar Kapaliiiii
Burada Özel Günler Olunca Pastane ve Firin Bile Kapali Oluyor Malesef ..
Öyle Bi Üzüldüm Ki Anlatamam Size
$imdi Kara Kara Düsünüyorum Napcam Diye .. Cumartesi Gününe Erteleyelim Dedim Anneme ..
Ya Ben Calisirsam O Gün Diyor ..
Buzluktan Hazir Pasta'da Istemiyorum Ilk Defa Biseye Özendim Oda Olmuyor Ne Kadar $ansiz Bir Kizim Yaaa :85:

Buda Dertmi Diye Bilirsiniz Ama Ben Özel Günlere Heleki Kendi Dogumgünüme Cok
Önem Veriyorum .. kücük kiz cocuklari gibi hep heycanli olurum her dogum günüm öncesi

Yarin Gitcem Pastaneyle Konuscam Belki Bi Ihtimal Acik Olurlar :18:
Off ya Off

Bir gün önceden hazırlatıp,buzdolabına koyarsanız sorun olmaz herhalde.Hem dinlenince daha da lezzetli oluyor.

Bir gün önceden hazırlatıp,buzdolabına koyarsanız sorun olmaz herhalde.Hem dinlenince daha da lezzetli oluyor.

Dogum Günüm Pazartesi Gününe Denk Geliyor Tatlim ..

Burada Pazar Günleride Her Taraf Kapali ..
Yoksa Bende öyle düsünüyordum ama böyle elim kolum baglandi i$te

:44:
Cumartesinden yapılınca da çok mu erken olur?:26: Sormak lazım,bir konuş bakalım...İstediğin gibi olur inşallah.

Malesef .. 2.Gün Dolapta Bekleyen Pastayi Ben Icime Sine Sine Yiyemem Ki

Hem Zaten Dolapta Okadar Yer Yok Büyük Bi Pasta Olacak ..

Tüm Cözümleri Düsündüm Amaa Bisey Bulamadim ..
Hafta Ici Abim Annem Ve Ben Calisiyoruz .. O Yüzden Hafta Ici Biraz Zor
Erteleye Bilirim .. Pazartesi Benim Izin Günümdü Üstüne bide Tatil Günü Olunca
Isler Iyice Sarpa Sardi

Galiba Bu Gidisle Buzlu Hazir Pastaya Talim Olmak Zorunda Kalcam

Menümü şimdiden yazayım,yazayım ki liste harici birşey eklenmesin.
Sabah: (11.15 de oldu,tabii diğerlerinin saatleri de değişti)
1 dilim tb ekmek
2 salatlık
1,5 domates
1,5 kk peyaz peynir
1 zeytin
2 yeşil biber
maydanoz,dereotu

Ara:marul

Öğle:
1 tabak etli taze fasulye
1/2 dilim tb ekmek
1 yeşil biber

Ara:10 form çubuk kraker,
1,5 zencefilli bisküvi(çok ince)

Akşam: (henüz yemedim)
1 bardak light süt
müsli

1 lt su,1 lt daha içeceğim
2,5 kupa tarçın çayı
1 form çay
şekersiz çaylar

Son düzenleme:

Canım eğer haftasonu herkes evde oluyorsa cumartesi kutla 1-2 önce sonra farketmez içine sinen bir pasta olsun, tüm sevdiklerinin yanında olabileceği bir günü seç...[/

Canım eğer haftasonu herkes evde oluyorsa cumartesi kutla 1-2 önce sonra farketmez içine sinen bir pasta olsun, tüm sevdiklerinin yanında olabileceği bir günü seç...[/

Bakcam Artik Filiz Ablacim ..

Pazartesi Günü Burada Yilda 1. Kez Kurulan Lunapark Kermesi de Basliyormu$ ..
Annem Dondurma Yiyelim Pasta Yerine Ozaman Diyor Ama Ben Sicak Bakmiyorum
Dogum Gününde Pasta Yemeden Olmaz Düsüncesine Sahibim Degismiyor Bu Düsüncem ..

Hele Yarin Bi Gidip Konusayimda Pastaneyle Beli Bi Ihtimal Aciklardir Diye Ümid Ediyorum ..
Eger Degillerse Ya Hafta Sonuna Ertelicem Yada Buzlu Pasta Alcam ..
Yarinki Sonuca Bagli ..

Sevgili Arkadaşlarım,

Çoğunuzun yakinen bildiği araştırmacı kişiliğimi faydalı bir amaç için kullanmaya karar verip,. 4 arkadaşımla birlikte Türkiye’nin ilk ve tek anne&bebek ürünleri değerlendirme sitesi dedektifanne.com ‘u kurduk.

İhtiyaca yönelik ürün alınmasını sağlayarak israfa engel olmak, aile ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak misyonuyla çıktık yola. İstedik ki kimse ne alacağız, nereden alacağız, bunu boşuna mı alıyoruz, bu çok mu gerekli, keşke diğer modelini alsaymışız..vs demesin. İstedik ki bu çok kıymetli tecrübeler derli toplu “bir site” formatında tüm ailelere kolaylık sağlasın, bloglarda, forumlarda, paylaşım sitelerinde, mail grupları içerisinde arşivlerde kaybolmasın, herkes her yeni bebeği olana tekrar tekrar anlatmak zorunda kalmasın.

Ürün değerlendirmelerinin yanı sıra hazır ihtiyaç listelerimiz, magazinel anne takiplerimiz, indirim haberleri, aklımıza gelen ilk başlıklardı. Öte yandan bizden başka anne-babaların da düşüncelerini merak ediyoruz. Herkes paylaşsın, herkes öğrensin istiyoruz. Yani bu site bize özel olmasın, isteyen istediği ürünle ilgili fikirlerini söylesin ya da sormak istediğini sorsun, biz araştırıp, bilgiye ulaşalım, paylaşalım.

Bu fikri yenidoğan bir bebek gibi geliştirmek, büyütmek istiyoruz. Hiçbir markadan iyi/ kötü değerlendirme için maddi teşvik almadık, niyetimiz tarafsız kalmak ve ürünleri KULLANICI sıfatıyla objektif değerlendirmek. Dünyada buna benzer sitelerin örnekleri var ama Türkiye’de bir ilkiz, tabi şimdilik! Daha yolun çok başındayız, şu anda gördükleriniz sıraya dizdiğimiz hayallerimizin sadece suyun üzerindeki kısmı. Asıl buzdağı arkadan geliyor, yavaş ve emin adımlarla. Elbette eksiklerimiz var, bunun bilincindeyiz ama faydalı bir şeyler üretebilmenin de heyecanını duyuyoruz.

Sitenin ilk sürümünü bir sonraki aşamada iyileştirmeye devam edeceğiz. Siteyi ilk olarak siz dostlarımla paylaşmak istedim. Bizim göremediğimiz, atladığımız yerler olabilir. Sizler de ya anne babasınız, ya adaysınız, ya da abla/ ağabeysiniz. Elbette sizlerin farklı bakış açıları, önerileri, tavsiyeleri olabilir. Bunları paylaşırsanız çok iyi olur. Ya da beğendiyseniz sırtımı sıvazlayabilirsiniz, bayağı motive edici olabilir.

Hepsinden öte; gerçekten beğendiyseniz tavsiye edebilirsiniz, etrafınızdaki dostlarınız ve böyle bilgilere ihtiyaç duyanlarınız için referans verebilirsiniz.

Çok heyecanlıyım, heyecanlıyız…Bu bebeği beraber büyüteceğiz !

Sevgiler,

Ya bende açılmadı yine,neden böyle oluyor?:26::26aha önce de Burcum ve bir arkadaşın daha resimlerini görememiştim.:84::84:

Ben çıktım,biraz yazılı okuyayım,akşama görüşmek üzere...
cnm anladığım kadarıyla bir yıla yakın olmuş bu fotoyu yükleyeli ondan açılmadı
pcden yükliycektim maalesef birkaç ay önce pc nin ana kartı yandı içindeki bütün bilgiler gitti resimlerde tabi bu durumda bende burdaki geçmiş sayfalardan bulup kopyaladım ama olmadı maalesef ben bir kızkardeşime sorayım varsa kilolu halimin resimleri ister ve sizler için yüklerim
heyyt maşallah idol insan 40 kilo verilir mi ku olan var olmayan var
cnm benim tşk ederim inşlh en kısa zamanda sende istediğin kiloya ulaşırsın
umarım herşey gönlünce olur cnm
bence olmasa bile çok üzülme çünkü herşeyde bir hayır vardır :80:

Artık Perşembeleri Bende Lapa Time KatılaBilirim
Okullar Nede Olsa Kapanacak Evde Olucam Tatile Gitmezsem :26:
Bende Lapa Time Yaparım 2 Yada 1 Haftada Birr

Git tabi ablam polene filan alerjin olabilir, dikkat gerektirir alerji olayları allah korusun

Abla Sırf Bu Yüzden Yazın Gelmesini İstemiyorum
Polen Ve Arılar Yüzünden Arıyada Polenede Alerjim Varr
Arı Sokarsa Beni Anında Şişiyor Vücudum İğne Olmadan Tedavisi Olmadanda İnmiyor

Son düzenleyen: Moderatör:
çok geçmiş olsun..

sana da geçmiş olsun canım.

çok yoğundum yine yatıyorum ii geceler..

izlem tekrar doğum günün kutlu olsun..

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah...

ayırlı aberlerle döersim iş seacım şimdidenn gecmiş olsun in ş bişey yokktur

Doğru söze ne denir...

Sizin ve herkesin Regaip Kandili mübarek olsun.Bayramlara sağlıklı ve istediğimiz kilolarda girmek ümidiyle...

Geçmiş olsun,iyi haberler alırsınız inşallah

selam kızlar hepiniz kandili mübarek olsun

yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz.

senacım güzel haberlerini bekliyoruz

adatoprak annene acil şifalar diliyorum

banucumhoşgeldin

arkadaşlar hepinize verdiqiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim..

Rabbi acil şifalar versin cnm tez zamanda iyileşir inşallah..

kızlar sabah hastaneye gittik..anestesi için benden ve eşimden imz aldılar..ve doktor eşimle beni yanına çaqırıp bazı bilgiler vermesi gerektiqini söyledi..operasyon esnasında baqırsaklrın delinme ihtimali olduqunu ve yine baqırsaklarda kanama olabileceqini bu durumdada acil ameliyata alacaklarını söyledi..nerdeyse geri dönmek geldi içimden..yeşik önlüqü giyip masaya yattıqımda salavat-ı şerife getirmeye başladım..anestesiyi yapacak olan doktor bana bişeyler sordu o arada anestesiyi enjekte etti ve uynadııqmda herşey bitmişti..çok hava verdikelrinden 2 saat kadar qaz sancım oldu..eve geldik..günlerdir mideme su ve çorbadan ve ilaçlardan başka bişey girmemişti..ekmek yemek istediqmi söyledim eşime..biraz sonra kurye eve döner getirdi..2 defada bitirebildim ..mide ve baqırsaklar boş olduqundan önce hemen doydum 1 saate kalmadan tekrar acıktım..diqer yarısınıda ozaman yedim..biraz önce alttaki komşum hamur kızartması getirmiş 1 tanede ondan yedim..daha yeni yeni toparlanıyorum..kolonoskopi esnasında kolonlardan parça alınmış..patolojiye gitti..en erken 17 haziranda sonuçları alacakmışız..hayırlısı olsun iyi gelir inşallah..

GECEMİZ VE ÜÇ AYLARIMIZ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN ARKADAŞLAR..BU AKŞAM DUALARINIZDAN BİZLERİDE EKSİK ETMEYİN..

herkese selamlar kızlarr keyifleriniz nasıl ablalarım beni özlemiş dedim geleyim bi:) ben 70 kiloyum hala bu gelmediğim aralarda diyet yapmaya çalıştım fakat başaramadım çok ddenedim olmadı ben hala şaşıyorum kendime onca kiloyu nasıl verdim diye şimdi iradem yok ama mutluyum bu halimlede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…