slm kızlar nasılsınız
izlemcim mutlu yıllar canım
sevdilerinle, sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice yaşlara izlemcim, doğum günün kutlu olsun
derya nerde acaba:26:
İzLem AbLacım Doğum Ğünün KutLu Olsun
İyiki Doğdunn
izlemcim doğum günün kutlu olsun canım...eşinle çocuğunla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah...
harika görünüyorsun vallatebrik ederim şort da çok yakışmış ayrıca
çok geçmiş olsun..
izlem tekrar doğum günün kutlu olsun..
sanırım bu izlem dark olive oluyor umarım doğrudur
izlemcim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun
izlemmmmm
egecigin ve snein dogum günün kutlu olsun cnmmmm
hepp mutlu olun inşşşşşş
İzlem ,sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara...
Herkese ii geceler kısa bir geçmiş yaptım akşam misafirim vardı ve gittiler kızımı uyuttum derken anca geldim...
izlemcim doğum günün kutlu olsun eşinle ve oğlunla nice mutlu senelere
.
İzloşummmsüper arkadaşım iiki doğmuşsun canım ..ailen mutlu huzurlu sağlıklı ve hepp incecik bi ömür senin olsun
papos ve kimyasof hoşgeldiniz aramıza kızlar. hep birlikte vericez inş bu kiloları
izlemcim şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun, hedefine ulaşıp sabit kalacağın bi yıl olsun
İzlem oğlunla birlikte nice mutlu,sağlıklı yıllar senin olsun ikinizinde doğum günü kutlu olsun
ayyy cezeryeyi de sonra gördüm biz de mersinden döndükten sonra hergün menümde en az 1 ceZerye vardııı... Hele bir de dondurmacı halil den iseeee...
selma ablaak.h diyeti biraz katı ablacım bünyen zorlanır 3-4 günden fazla yapma :26:
izloşumm bugün kotonda beyaz yırtık bi pantolon denedim .. 40 beden oldu anca oda sıkı sıkı yanisinir oldum bacaklarıma çıkardım hemen sanırım ben kendimi etekle görmeye alıştım acayip geliyo bana yaa bide 40 beden sıkı sıkı olunca dedim kızım sen neyine korumaya geçtin daha çook yolun varmış :84:
mrb herkeze
erginsena ve kristal ikinizede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
izlemcim senin ve egenin doğum günü kutlu olsun.herzaman sağlıklı,mutlu,incecik ve pozitif enerjinin daim olmasını dilerim
günaydın kızlarrr
izlem senin ve oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımmm
günaydın fıstıklar herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
izlem senin ve oğluşunun yeni yaşı hayırlı ugurlu olsun tatlım
selam kızlar..
herkese hayırlı kandiller..İşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek günde..
İzlemcim nice mutlu senelere canım..Yeni yaşın istediğin tüm güzlelikleri getirsin işallah sana.
Canım ne kadar kalacaksınız? Çok kalmasanız bari bu gerginlikle :26:
ilk evlendiğimiz sıralar 1 ay kalıyorduk...hatta 40 gün:84:artık 3 çocukluyuz malum...enn fazla 3 hafta kalırız...2 hafta diye ümit ediyorum..
kızlar merhaba, ben yıllardır siteyi takip edip her türlü konuda sizlerin yorumlarını okumadan hareket etmiyordum veee nihayet üye olup aranıza katıldım :)
ben 6 ay önce doğum yaptım, doğumdan önce 73 kg, doğuma girdiğimde 97 şimdi ise 89 kg((
benimde bir an önce en az 60 kiloya inmem gerekiyor. İnşallah hep beraber incelir yağlarımızdan kurtuluruz:)
Şu an için uyguladığım her hangi bir liste yok sadece dikkat ediyorum! Tatlı, kızartma, hamur işi türü şeyleri ağzıma sürmüyorum, kahvaltıda 2 - 3 dilim kepek ekmek onun dışında hiç bir öğünde ekmek tüketiyorum. Ama sanırım öğün atlamam ve hiç su içmemem kilo vermemi olumsuz etkiliyor.
Bebeğim çok küçük olduğu için henüz düzenimiz oturmadı günde sadece 2 kez yiyebiliyorum, sabah kahvaltısı tabi denirse 1 - 2 yi buluyor akşam yemeğinide 7 - 8 gibi yiyebiliyorum.
Eşimin haklı baskıları - dışarı çıkarken sürekli tayt üstüne uzun tunikler giymek ve sürekli eşofmanlarla bol elbiselerle dolaşmak beni çok sıktı((
Bende desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
aramıza hoşgeldiniz...kilo vermek için en doğru yerdesiniz..84 kiloyum birazönce zayıflamak istiyorum 70 olmak istiyorum 14 kilo nasıl verilir ya
geçmiş olsun canım....ahhh ne sevilir annaneler...benimki öz bile değil...annemin gerçek annesi ölmüş yıllar önce dedem evlenmiş...ama öyle severim ki annanemi...Allah şifa versin başımızdan eksik etmesin onları...bugün moralim çok bozuldu.
annanecim hastalanmış beyninde ki damarlarından birisi tıkanmış.çok üzüldüm pamuğuma
cuma günü onu görmeye gideceğim.şehir dışında çünkü
Allaha şükür ki şu anda iyiymiş.
Allah bütün hastalara şifa versin.
annanem için dua ederseniz sevinirim.
hepinize iyi geceler
Günaydın kızlar..
Dün 74.7, bugün 73.6
Ama başım fırıl fırıl dönüyor ya
Sanırım benim bünyem şekere çok ihtiyaç duyuyor yapı olarak.. Kimin ki duymuyor ki diyeceksiniz şimdi ama ne bileyim böyle aşırı geliyor bana, karbon diyetinde bu kadar afallayan görmedin ben başka :26:
Neyse sonunda bitiyor, cumanın hayaliyle sabretmeliyim.
Bugün son günüm ve en zor günüm çünkü dünya temizlik işim var. Birazdan eve geçeceğim ve bütün gün uğraşacağım yarın için
Şu baş dönmem inşallah zorlamaz beni..Bozmak istemiyorum diyetimi..
Allahım güç ver bana
çok hızlı veriyosun deryacım.....başının dönmesi de çok normal o zaman...dikkat et kendine...kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım...
merhabalar kızlar
tekrar teşekkürler doğum günümü kutlayan herkese
dün çok güzel geçti, oğluşa kardeşim baktı
biz eşimle yemeğe çıktık, bu sefer italyan restorantına gittik, geçen sene çine gitmiştik
her sene keşfe çıkıyoruz artık
süpriz pasta hazırlamışlar, saolsunlar 28 oldum 30a 2 adım kaldı
eşimle dalga geçerken 30luk diye kendim girecem
ama her yaşın bir güzelliği var yaa, ben ona çok inanıyorum gerçekten
bugünde benim melek oğlumun doğum günü
akşamda onunla çıkarız, benim diyet gümledi yani
diyorum kii bugün doğum günüm vallahi yiycem
sonrada, sanki diğer günler yemiyordun da filan diye kendi kendime gülüyorum
olsun sağlık olsun da gerisi boş
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nerelerdesuuuuun kuuuuuu
günlerdir seni bekliyom ama heç denk gelmiyom
top ve bant almışsın hayırlı olsun tatlım küçük topun boyutu ne kadardı
birde bandın deltamı çok merak ettum kızz cvp bekliyom bak
izlemmmmmm
anennin diktiği elbise değil mi bu kuuuu ne kadar güzel olmuş çok yakışmış sende yakıyorsun bacım..böyle 70 li yıllardan gelmiş gibi o fların saçınla nostaljik bir hava yakalamışsın süpersinnnnn...
ben 33 üm canım her yaş gerçekten güzel...ama ben bu 30 lu yaşları sevdim..Güzel yıllar görrürsün işallah eşin ağlun ve tüm sevdiklerinle birlikte canım işallah..merhabalar kızlar
tekrar teşekkürler doğum günümü kutlayan herkese
dün çok güzel geçti, oğluşa kardeşim baktı
biz eşimle yemeğe çıktık, bu sefer italyan restorantına gittik, geçen sene çine gitmiştik
her sene keşfe çıkıyoruz artık
süpriz pasta hazırlamışlar, saolsunlar 28 oldum 30a 2 adım kaldı
eşimle dalga geçerken 30luk diye kendim girecem
ama her yaşın bir güzelliği var yaa, ben ona çok inanıyorum gerçekten
bugünde benim melek oğlumun doğum günü
akşamda onunla çıkarız, benim diyet gümledi yani
diyorum kii bugün doğum günüm vallahi yiycem
sonrada, sanki diğer günler yemiyordun da filan diye kendi kendime gülüyorum
olsun sağlık olsun da gerisi boş
çok teşekkürler...
evet dostum kayınvalidemin diktiği bir elbise, kayseriden aldığım kumaşlardan
bu şekilde tam tur bir etek istedim, modelini çizdim dikti saolsun, uçuş uçuş birde şal taktım
çok hoşuma gitti annemin eline sağlık yaaa
kesinlikle bütün yaz çok kullanacağım elimin altında olacak bir elbise
zilan 40 a yakın kilo vermişsin canım ama ben senin hiç öncesi sonrası fotonu göremedim
hepinizeee çok çok çoookkkk teşekkür ederim kızlarr
öpüyorum gül yanaklarınızdan
Eki Görüntüle 203314
önünüzde saygıyla eğiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?