80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız

izlemcim mutlu yıllar canım

sevdilerinle, sağlık, huzur ve mutluluk içinde nice yaşlara izlemcim, doğum günün kutlu olsun
derya nerde acaba:26:

İzLem AbLacım Doğum Ğünün KutLu Olsun
İyiki Doğdunn

izlemcim doğum günün kutlu olsun canım...eşinle çocuğunla mutlu sağlıklı bir ömür geçirirsin inşallah...

harika görünüyorsun valla tebrik ederim şort da çok yakışmış ayrıca

çok geçmiş olsun..

izlem tekrar doğum günün kutlu olsun..

sanırım bu izlem dark olive oluyor umarım doğrudur
izlemcim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun

izlemmmmm
egecigin ve snein dogum günün kutlu olsun cnmmmm
hepp mutlu olun inşşşşşş

İzlem ,sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllara...

Herkese ii geceler kısa bir geçmiş yaptım akşam misafirim vardı ve gittiler kızımı uyuttum derken anca geldim...

izlemcim doğum günün kutlu olsun eşinle ve oğlunla nice mutlu senelere

.

İzloşummm süper arkadaşım iiki doğmuşsun canım ..ailen mutlu huzurlu sağlıklı ve hepp incecik bi ömür senin olsun

papos ve kimyasof hoşgeldiniz aramıza kızlar. hep birlikte vericez inş bu kiloları

izlemcim şimdi gördüm doğum günün kutlu olsun, hedefine ulaşıp sabit kalacağın bi yıl olsun

İzlem oğlunla birlikte nice mutlu,sağlıklı yıllar senin olsun ikinizinde doğum günü kutlu olsun

ayyy cezeryeyi de sonra gördüm biz de mersinden döndükten sonra hergün menümde en az 1 ceZerye vardııı... Hele bir de dondurmacı halil den iseeee...

mrb herkeze
erginsena ve kristal ikinizede geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

izlemcim senin ve egenin doğum günü kutlu olsun.herzaman sağlıklı,mutlu,incecik ve pozitif enerjinin daim olmasını dilerim

günaydın kızlarrr

izlem senin ve oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımmm

günaydın fıstıklar herkesin kandili mübarek olsun.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

izlem senin ve oğluşunun yeni yaşı hayırlı ugurlu olsun tatlım

selam kızlar..
herkese hayırlı kandiller..İşallah hepimizin duaları kabul olur bu mübarek günde..

İzlemcim nice mutlu senelere canım..Yeni yaşın istediğin tüm güzlelikleri getirsin işallah sana.

hepinizeee çok çok çoookkkk teşekkür ederim kızlarr
öpüyorum gül yanaklarınızdan

önünüzde saygıyla eğiliyorum

merhabalar kızlar
tekrar teşekkürler doğum günümü kutlayan herkese

dün çok güzel geçti, oğluşa kardeşim baktı
biz eşimle yemeğe çıktık, bu sefer italyan restorantına gittik, geçen sene çine gitmiştik
her sene keşfe çıkıyoruz artık

süpriz pasta hazırlamışlar, saolsunlar 28 oldum 30a 2 adım kaldı
eşimle dalga geçerken 30luk diye kendim girecem
ama her yaşın bir güzelliği var yaa, ben ona çok inanıyorum gerçekten

bugünde benim melek oğlumun doğum günü
akşamda onunla çıkarız, benim diyet gümledi yani

diyorum kii bugün doğum günüm vallahi yiycem
sonrada, sanki diğer günler yemiyordun da filan diye kendi kendime gülüyorum

olsun sağlık olsun da gerisi boş

izlemmm cnm egenin de dogum günü kutlu olsun cnmm mutlu huzurlu yaşasınnnn anne ve babası ,svedikleir ilee.....

ye bacım yeeee artık bizim içinnnn az da olsa yeme vaktidir gayrı

canım benim..hep böyle mutlu ol inşallah...

zilan 40 a yakın kilo vermişsin canım ama ben senin hiç öncesi sonrası fotonu göremedim

izlemmmmmm

anennin diktiği elbise değil mi bu kuuuu ne kadar güzel olmuş çok yakışmış sende yakıyorsun bacım..böyle 70 li yıllardan gelmiş gibi o fların saçınla nostaljik bir hava yakalamışsın süpersinnnnn...

çok teşekkürler...
evet dostum kayınvalidemin diktiği bir elbise, kayseriden aldığım kumaşlardan
bu şekilde tam tur bir etek istedim, modelini çizdim dikti saolsun, uçuş uçuş birde şal taktım
çok hoşuma gitti annemin eline sağlık yaaa
kesinlikle bütün yaz çok kullanacağım elimin altında olacak bir elbise

ben 33 üm canım her yaş gerçekten güzel...ama ben bu 30 lu yaşları sevdim..Güzel yıllar görrürsün işallah eşin ağlun ve tüm sevdiklerinle birlikte canım işallah..
italyanda ne götürdün onu de hele
Oğluşunun da doğumgünü kutlu olsun canım..

ay ben hazır sandım ya çok güzel dikmiş ellerine sağlık annenin..Rengine bayıldım..çık bir mazgalın üstüne uçur ana uçur

nihal bende 30 yaşındayım otuz derken bile insanın agzı dolu dolu oluyor ama gerçekten heryaşın ayrı bi güzelliği olduguna inanıyorum bende :82:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 203358

Receb’in ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ragibetler [ihsanlar, ikramlar] yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.
Rabbim, hepimizin dualarını kabul eylesin.. Kandiliniz mübarek olsun….

hepinizeee çok çok çoookkkk teşekkür ederim kızlarr
öpüyorum gül yanaklarınızdan

Eki Görüntüle 203314

önünüzde saygıyla eğiliyorum

İzlem,oğlunuzun da doğum günü kutlu olsun,sağlıklı uzun yıllara...Ne tasadüf,doğum günleriniz 1 er gün arayla...
Annenizin diktiği elbise de çok hoş,rengi ve modeli,çok da yakışmış.Güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…