80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlem ablanın dün doğum günüymüş yaa dün kutlayamadım bugün kutluyum bari iyiki doğdun izlem ablacım sağlıklı mutlu yaşlar egenindemi doğum günüydü 1 sene ne çabuk geçmiş geçen sene çin restorantına gitmiştiniz:)

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm

benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz

canım inşallah güzel sonuçlar alırsın tertemiz çıkar inşallah benimde pataloji sonucum yarın çıkıyor stresliyim epeyce allahım bu mübarek günde tüm hastalara tez şifa versin sonuç bekleyenlerede hayır temiz sonuçlar nasib etsin

kızlar algida fruttarenin reklamı varya orda biri 65 kalori biride 95 kalori diyor valla harika ya nerdeyse 100 gr yoğurtla eşdeğer yada 2 porsiyon meyve ile yani hergün yesek olur mu aceba :26: yada haftada 2-3 kez malum burası antalyaya beni bi dondurma bide klima serinletir kara kara düşünüyordum yazın dondurmasız napıcam diye eğer gerçekten bu kadar aza kalorisi yirim ben valla

iyi akşamlar kızlar..karbon diyetinin devamını getiremedim ama kendimce bir şeyler yapıyorum.menümü yazmayacağım çünkü gezmeye gittim.ama yarın güzel bir sonuç bekliyorum belki de 82 ye düşerim hayırlısı olsun bakalım..

sabah:
2 dilim çavdar ekmek üzerine labne peynir

ara:
yok

öğle:
döner kemek :78:

ara:
yok

akşam:
1 tabak mercimek çorbası
az taze fasülye
küçük parça tavuk

spor: bugün yok bacağım ağrıyor çok fena
yeşilçay 1 tane
form çay 2 tane ama hiç bi işe yaramadı hala karnım şiş
su 1.5 lt 1 lt daha içicem

Bugünkü Menüm :82:

Kahvalti - Öglen- Aksam :
Lapa Lapa Lapaaaa *
(Hepsi Toplam 1.5 Cay Bardagi Pirincten )

Ara Ögünler :
1.Elma
1.Bardak Greyfurt/Portakal Suyu

Bugünüde Anlimin Akiyla Tamamladim Cok $ükürrr
Yarini 4.Gözle Bekliyorumm

Herkeze Tekrar Hayirli Kandiller .. Dualariniz Kabul Olur Insallahh

iyi akşamlar kızlar

bugunkü menüm:
sabah:
2 ç. ekmegi
3 d. ızgara sucuk
2.ç domates

ara:
karpuz

öglen:
1 fırın karnıyarık
1 kase cacık

ara:
kiraz

akşam:
müsli

ara:
karpuz

yarın sabah nazilli yolcusuyum.
kardeşimin mezuniyetine
ordanda izmire ablamın yanına. 1 er günlük gezi
pazar akşamı dönüş. inş 3 gün dışardayım diye cozutmam

menüm

sabah
6 çilek
1 çilekli yeşil çay

öğle
5 ızgara köfte
4yk pilav
karpuz

ara
2yk irmik helvası

akşam
1kase mercimek çorbası
2 dilim tb ekmeği

ara
10 tane kiraz
1kutu light süt

bu hafta artıdaym kesin. regl oldum ve kendimi çok şiş hissediyorum. neyse haftya artık...

Maaşallah böcüğüme azimle tamamladı 2 günü
Ben de çok heyecanlıyım burcu
Bir de 72'yi ucundan görürsem offf

Tülayım demek ki doğtuymuş yani hani kilo verene kadar ağır spor yapmayın diyorlar ya, üzüldüm ya keşke sende verdikten sonra sıkılaşsaydın :26:

Bir künefe bir diyet aferin

İnşallah işe yarar nihalcim..
Maaşallah 3 kişiyi birden yetişiyorsun ben biriyle baş edemiyorum

İlkaaaaayyyyy

Sağolasın ilkayım, bugün yaptım çorbamı ben salça filan da katıyorum havuş bulamadım o yüzden katamadım, patates soğanla her zaman yaptığım gibi yaptım tek fark sarımsağı oldu. Karbondayım diye tadamadım.. Bir dahakine senin tarifle yaparım

Özelden diyeceğimi dedim, buraya da sadece trip atmak kaldı....
Çok kızıyorum çok

Ayy ya biryerim şişecek iki gündür canım nasıl mercimek çorbası istiyorrrrrrr

Gel ikram edeyim nihalim

Kaptanım bende inanıyorum her yaşın ayrı güzelliği olduğuna ama şu 30 takıntısını aşamıyorum ya, yaklaştıkça bunalıyorum

Çok güzel bir akşam olmuş, boşver diyeti sen hakettin...Banu, sen, nazlı ve tülay artık her şey hak size

Off çok fazlaymış

Eflatunum ben ne zaman karbon diyeti yapsam böyle oluyor, hani sağlıksız bir diyet değil aslında ama bana baş dönmesi yapıyor nedense...Menülerime meyve filan sokunca da verim alamıyorum..O yüzden 3 güncük dayanıyorum

Kumpirim bu da dert mi yahu...İşlerini ayarlayamadığı için önceden ya da sonradan doğum gününü kutlayan bir sürü kişi var çok normal bu..Sen de böyle yapabilirsin pekala..

Ya da 2 gün önceden alacaksın ki içime sinmez diyorsun, bence bir şey olmaz ama :26:

Abla Sırf Bu Yüzden Yazın Gelmesini İstemiyorum
Polen Ve Arılar Yüzünden Arıyada Polenede Alerjim Varr
Arı Sokarsa Beni Anında Şişiyor Vücudum İğne Olmadan Tedavisi Olmadanda İnmiyor

Ahh zeynepçim, tekrar geçmiş olsun..Dikkat et bari ihmal etme ilaçlarını..

Canımmm feryalim hoşgeldin
Ya sen zaten çıtırların şahı olmuşsun, mutluysan sorun yok
Ama kendinden mahrum edersen böyle çok sorun olur

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm

benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz

Ne yedin selmacım :26:

Semacım bak algida twister var ben ona hastayım, sadece 70 kalori..
Bende her gün dondurma hüpletenlerdendim ama bence her gün yemeyelim kalorisi az da karbonu fazla
Ama arada bir böyle az kalorililerden yenilebilir :13:

canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

burrcccuuuu tek kelimeyle helal diyorum başka bişi demiyorum ben daha hiç lapa yapmadım cesaret edemiyorum sen 2 gün birden bravo wallaaa

izlem elbisen de sen de müthiş olmuş... süpersin.... oğluşunun da doğum günü kutlu olsun daha nice sağlıklı mutlu senelere inşalllaaahhhhhh.

Merhaba, merhaba, merhaba
İyi akşamlar canlarım, aman nasıl yorgunum ve bir o kadar da mutluyum
Başım fırıl fırıl döndü, kan ter içinde temizlik yaptım bütün gün ama bozmadım diyeti işte bozmadım
Sabah karbonun hesaplayarak 1 çay kaşığı vişne reçeli yedim kızlar bence o tuttu beni...Çünkü sabah size yazdığımda aşırı kötüydüm, ayağa kalktığımda tökezliyordum o derece
Yok dedim ben bu halde hiçbir şey yapamam ne yapayım ne yapayım diye düşünürken en mantıklı çözüm böyle buldum :13:

Ama karbonun hesapladığım için bana engel olacağını sanmıyorum, birazdan menümü yazarım görürsünüz zaten.

Bir de bugün bizim yeğen var burada o dedi, enişte beni görmüş yolda tanıyamadım nasıl zayıflamış o öyle demiş
Bir de bir de halamın komşuları da deryayı gördük geçen gün tanıyamadık, çok zayıflamış, çok güzel olmuş demişler

Amaaaaan çifte mutluluk sabahlar olmasın
Yok vazgeçtim hemen sabah olsun

Son düzenleme:
burrcccuuuu tek kelimeyle helal diyorum başka bişi demiyorum ben daha hiç lapa yapmadım cesaret edemiyorum sen 2 gün birden bravo wallaaa

Tesekkür Ederim Canimmmmmmm
Cok Azimliydim Bu Hafta Ya Ondan 2.Gün Dayandim .. Yoksa Katiyen Bende Yapamazdim
Hatta bozardim lapayi ...

Ama Iste Isteyince Oluyor insallah sende yaparsin birgün de anlinin akiyla
tamamlarsin lapa gününü canimmm

Derya Abla Pasta Isini Saliya Erteledim ..
Pazartesi Kermesi Gezcez Ailece Yemek Yeriz Diye Düsündük Annemle ..
Pastayida Saliya Ismarlicam Onuda Öyle Tatlandiririz Dedik ..

Biliosun cok gicik birisiyim illaki o gün olcak diye önce tuturuyom ama iki dakkika sonra baska düsünüom

hadi öptüm hepinizi yarin görüsürüz insallahhh mucukkkkkkk *

deryacım tebrikler walla süpersiniz 7 li rakamlara bir geçsem bende ama çok direndi benimki yaklaşık 1.5 aydır pek veremedim ama inşallah bu hafta son haftası olacak 8lerin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…