kızlar sabah hastaneye gittik..anestesi için benden ve eşimden imz aldılar..ve doktor eşimle beni yanına çaqırıp bazı bilgiler vermesi gerektiqini söyledi..operasyon esnasında baqırsaklrın delinme ihtimali olduqunu ve yine baqırsaklarda kanama olabileceqini bu durumdada acil ameliyata alacaklarını söyledi..nerdeyse geri dönmek geldi içimden..yeşik önlüqü giyip masaya yattıqımda salavat-ı şerife getirmeye başladım..anestesiyi yapacak olan doktor bana bişeyler sordu o arada anestesiyi enjekte etti ve uynadııqmda herşey bitmişti..çok hava verdikelrinden 2 saat kadar qaz sancım oldu..eve geldik..günlerdir mideme su ve çorbadan ve ilaçlardan başka bişey girmemişti..ekmek yemek istediqmi söyledim eşime..biraz sonra kurye eve döner getirdi..2 defada bitirebildim ..mide ve baqırsaklar boş olduqundan önce hemen doydum 1 saate kalmadan tekrar acıktım..diqer yarısınıda ozaman yedim..biraz önce alttaki komşum hamur kızartması getirmiş 1 tanede ondan yedim..daha yeni yeni toparlanıyorum..kolonoskopi esnasında kolonlardan parça alınmış..patolojiye gitti..en erken 17 haziranda sonuçları alacakmışız..hayırlısı olsun iyi gelir inşallah..
GECEMİZ VE ÜÇ AYLARIMIZ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN ARKADAŞLAR..BU AKŞAM DUALARINIZDAN BİZLERİDE EKSİK ETMEYİN..
Lay Lay Layyyy Selaaam Kizlarrr
Ohh Bugünde Bozmadim Lapa Time'imii
Bugün Daha Bi Dikkat Edecegim Ve Anlimin Akiyla Tamamlayacagim
2.Günlük Lapa Günümüüüü
Sabah Müthiss Bir Rakam Gördüm .. Demekki Yedigim Meyveler
Zarar Vermedi Aksine Yardim Etti Detoksumaa
Cok Memnunum Aldigim Sonuctan .. Eger Yarin Tahmin Ettigim Rakami Görürsem
2.Haftada Bir 2.Gün Lapa Time Yapacagim ..
Benimle Lapaya Baslayanlar Birakmi$
Ama Olsun Saglik Daha Önemli Migdeniz Almiyorsa Zorlamanin Bir Anlami Yok ..
Normal Diyetinizlede Gayet Güzel Zayifliyordunuz Zaten ..
Yarin Icin Cok Heycanliyim Yaaa Bi An Önce Gecsin Bu Gün ..
Herkeze Cooook Güzel Bir Persembe Günü Diliyorummm
derya sanırımm ben dev gillerden geliyorumben tüm diyetimi spor eşliğinde yaptım. haftada 3 gün salona gidiyordum yaz evresinde 3 gün yüzdüm falan ,biyerimde sarkma falan yok ama genişim yaa kalın ama sıkı bacaklara sahibim sanırım hep spor yaptığım için yağlarım kasa dönüştü okumuştum biyerde kalınlaşıyormuş öyle olunca
haklıymış pehhh
selam kader arkideşlerim kandiliniz mübarek olsun özledim sizleri fazla giremiyorum benim kız azıttı iyce
saçmasapan bir hafta geçiriyorum tartıda mikemmel rakamları görürken bi diyet yaptım akşama künefe yedim bi döner yedim akşama kadar diyet yaptım umarım yarın sabah azda olsa eksi çıkarım ya sanırım hızlı kilo verme dönemine girdim demiştim ama kendime nazar değdirdim pffffff eferim bana
Deryacım ben ilk sorduğunda görmemişim afedersin aralarda yazmıştım ama tekrar söylim ben çok fazla kilolu olup da kilo vermem az olduğundan dr um pranet diye bir mamayı önerdi..2 gün 3 saatte bir suyla karıştırlan mama yiyorum dün başladım bugün 2. günüm..yarındna itibaren de bir öğün normal 2 öğün mamayla devam edicem ama yarından itibren yarım yağlı sütlekarışıtırp içcem.milkshake gibi tadı beğendim....şimdilik 2 haftalık ürünü aldım..bir kullanayım bakıcam canım duruma..
Bu arada süper kilo vermişsin tebrik ederim canım..Ben de yarın güzel bir rakam bekliyorum bakalım bu sabah baktım 800 gr gitmiş dünden beri..toplamda 2 kg vermem gerekiyormuş ya bakalım benim kilo verme hızım çok yavaş bu aralar..
bu arada su mesleesine gelince 3 lt normal canım da ben dün kantarın topuzunu kaçırıp 5 i geçtim..ondna fazla dedim..bugün 3 lt yi geçmicem artık napim..
selmaaaa rakibem naıslsın kaç kilosun bakim?yarın hesaplaşıcaz senle geliyorum bak yakalıcam seni kaç bacum kaç..
benim bir rakibem daha vardı ama kimdi beynim sulandı unuttum kusura bakmasın ve kendisini bana hatırlatsın lütfen kristal kelebek miydi ;?
kuuuuuuuuuuuuuuu gülmekten kasıklarım ağrıdı aayyy aman çok hoşuma gittiii..kaldır tototyuuu nerdeee bende senin gibiyim sen hiç olmassa saat kurma ve uyanıp dışarı bakma aşamasına gelmişsin ben daha o mertebeye bile çıkamadım
tünaydın herkese:80::80:
derya
bir mercimek çorbasıdır gidiyor tam tarif veren de olmamış heralde ben sana kendi tarifmi vereyimm
bir baş soğan
bir orta boy havuç
4-5 diş sarımsak
bir olgun domates kabuğu soyulmuş
bir küçük patates
kırmızı mercimnek
sıvı yağ
tuz
karabiber
et yada tavuk suyu
bütün bunları bir tecereye bütün yada kabaca doğrayarak koy, içine kırmızı mercimeğini koy,yağını koy,et yada tavuk suyunu koy,tuz karabiber ekle..tencerenin altını yak , komple bütün malzemeler içinde bak sonradan hiçbişey eklemiyorsun...güzelce pişir pişince zaten mercimek sarı olur patatese de bak lokum gibi olmuş mu ,olmuşsa kapat altını el blandırından geçir ve yemeğe hazır canım..çok leziz ve vitaminli...ben hep bu şekilde yaparım..havuç yoksa koymam domates güzel değilse koymam ama gerisini aynen yaparım..
slm kızlar benimde bugün lapanın 2. günü ve üstüne bugün 3 ayların başlangıcı diye oruçta tuttum
tabi akşamki iftar menümde lapa varrrr ayy ağzım sulandı yahuuiçine yerken limon sıkıyorum ekşi ekşi uuuyyy yemede yanında yatt ama çok halsizim oruçtan olsa gerek inşlh bugünü atlatırsam yarından itibaren banuşun bana verdiği diyeti yapcam 4 gün inşlh bu şekilde şu 57 yi görürüm geçmişi okumama rağmenn çok fazla alıntı yapamadım kusura bakmayın okuduğumuda anlamıyom zaten oda ayrı bir konu
Ayy ya biryerim şişecek iki gündür canım nasıl mercimek çorbası istiyorrrrrrr
merhabalar kızlar
tekrar teşekkürler doğum günümü kutlayan herkese
dün çok güzel geçti, oğluşa kardeşim baktı
biz eşimle yemeğe çıktık, bu sefer italyan restorantına gittik, geçen sene çine gitmiştik
her sene keşfe çıkıyoruz artık
süpriz pasta hazırlamışlar, saolsunlar 28 oldum 30a 2 adım kaldı
eşimle dalga geçerken 30luk diye kendim girecem
ama her yaşın bir güzelliği var yaa, ben ona çok inanıyorum gerçekten
bugünde benim melek oğlumun doğum günü
akşamda onunla çıkarız, benim diyet gümledi yani
diyorum kii bugün doğum günüm vallahi yiycem
sonrada, sanki diğer günler yemiyordun da filan diye kendi kendime gülüyorum
olsun sağlık olsun da gerisi boş
ilk evlendiğimiz sıralar 1 ay kalıyorduk...hatta 40 gün:84:artık 3 çocukluyuz malum...enn fazla 3 hafta kalırız...2 hafta diye ümit ediyorum..
çok hızlı veriyosun deryacım.....başının dönmesi de çok normal o zaman...dikkat et kendine...kilo vericez diye sağlığımızdan olmayalım...
Off Kizlar Moralim Bozuldu
Dogum Günüme 11.Gün Kaldi Özel Bi Pasta Yaptirtacaktim
21 Rakami Bi Pasta .. 2. Numarasi Cikolatali 1.Numarasi Meyveli
Heves Etmi$tim .. Annemde Tamam Öyle Yaptiralim Sen Iste Yeterki Dedi ..
Bugün Yengemlerle Yürüyüse Ciktik Konu Dogumgünümden Acildi Bide Demezmi
O Gün Almanlarin Izin Gününe Denk Geliyor Bütün Dükkanlar Kapaliiiii
Burada Özel Günler Olunca Pastane ve Firin Bile Kapali Oluyor Malesef ..
Öyle Bi Üzüldüm Ki Anlatamam Size
$imdi Kara Kara Düsünüyorum Napcam Diye .. Cumartesi Gününe Erteleyelim Dedim Anneme ..
Ya Ben Calisirsam O Gün Diyor ..
Buzluktan Hazir Pasta'da IstemiyorumIlk Defa Biseye Özendim Oda Olmuyor Ne Kadar $ansiz Bir Kizim Yaaa :85:
Buda Dertmi Diye Bilirsiniz Ama Ben Özel Günlere Heleki Kendi Dogumgünüme Cok
Önem Veriyorum .. kücük kiz cocuklari gibi hep heycanli olurum her dogum günüm öncesi
Yarin Gitcem Pastaneyle Konuscam Belki Bi Ihtimal Acik Olurlar :18:
Off ya Off
Abla Sırf Bu Yüzden Yazın Gelmesini İstemiyorum
Polen Ve Arılar Yüzünden Arıyada Polenede Alerjim Varr
Arı Sokarsa Beni Anında Şişiyor Vücudum İğne Olmadan Tedavisi Olmadanda İnmiyor
herkese selamlar kızlarr keyifleriniz nasıl ablalarım beni özlemiş dedim geleyim bi:) ben 70 kiloyum hala bu gelmediğim aralarda diyet yapmaya çalıştım fakat başaramadım çok ddenedim olmadı ben hala şaşıyorum kendime onca kiloyu nasıl verdim diye şimdi iradem yok ama mutluyum bu halimlede:)
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm
benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz
kızlar algida fruttarenin reklamı varya orda biri 65 kalori biride 95 kalori diyor valla harika ya nerdeyse 100 gr yoğurtla eşdeğer yada 2 porsiyon meyve ile yani hergün yesek olur mu aceba :26: yada haftada 2-3 kez malum burası antalyaya beni bi dondurma bide klima serinletir kara kara düşünüyordum yazın dondurmasız napıcam diye eğer gerçekten bu kadar aza kalorisi yirim ben valla
kızlar sabah hastaneye gittik..anestesi için benden ve eşimden imz aldılar..ve doktor eşimle beni yanına çaqırıp bazı bilgiler vermesi gerektiqini söyledi..operasyon esnasında baqırsaklrın delinme ihtimali olduqunu ve yine baqırsaklarda kanama olabileceqini bu durumdada acil ameliyata alacaklarını söyledi..nerdeyse geri dönmek geldi içimden..yeşik önlüqü giyip masaya yattıqımda salavat-ı şerife getirmeye başladım..anestesiyi yapacak olan doktor bana bişeyler sordu o arada anestesiyi enjekte etti ve uynadııqmda herşey bitmişti..çok hava verdikelrinden 2 saat kadar qaz sancım oldu..eve geldik..günlerdir mideme su ve çorbadan ve ilaçlardan başka bişey girmemişti..ekmek yemek istediqmi söyledim eşime..biraz sonra kurye eve döner getirdi..2 defada bitirebildim ..mide ve baqırsaklar boş olduqundan önce hemen doydum 1 saate kalmadan tekrar acıktım..diqer yarısınıda ozaman yedim..biraz önce alttaki komşum hamur kızartması getirmiş 1 tanede ondan yedim..daha yeni yeni toparlanıyorum..kolonoskopi esnasında kolonlardan parça alınmış..patolojiye gitti..en erken 17 haziranda sonuçları alacakmışız..hayırlısı olsun iyi gelir inşallah..
GECEMİZ VE ÜÇ AYLARIMIZ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN ARKADAŞLAR..BU AKŞAM DUALARINIZDAN BİZLERİDE EKSİK ETMEYİN..
Bugünkü Menüm :82:
Kahvalti - Öglen- Aksam :
Lapa Lapa Lapaaaa *
(Hepsi Toplam 1.5 Cay Bardagi Pirincten )
Ara Ögünler :
1.Elma
1.Bardak Greyfurt/Portakal Suyu
Bugünüde Anlimin Akiyla Tamamladim Cok $ükürrr
Yarini 4.Gözle Bekliyorumm
Herkeze Tekrar Hayirli Kandiller .. Dualariniz Kabul Olur Insallahh
burrcccuuuu tek kelimeyle helal diyorum başka bişi demiyorum ben daha hiç lapa yapmadım cesaret edemiyorum sen 2 gün birden bravo wallaaa
Merhaba, merhaba, merhaba
İyi akşamlar canlarım, aman nasıl yorgunum ve bir o kadar da mutluyum
Başım fırıl fırıl döndü, kan ter içinde temizlik yaptım bütün gün ama bozmadım diyeti işte bozmadım
Sabah karbonun hesaplayarak 1 çay kaşığı vişne reçeli yedim kızlar bence o tuttu beni...Çünkü sabah size yazdığımda aşırı kötüydüm, ayağa kalktığımda tökezliyordum o derece
Yok dedim ben bu halde hiçbir şey yapamam ne yapayım ne yapayım diye düşünürken en mantıklı çözüm böyle buldum :13:
Ama karbonun hesapladığım için bana engel olacağını sanmıyorum, birazdan menümü yazarım görürsünüz zaten.
Bir de bugün bizim yeğen var burada o dedi, enişte beni görmüş yolda tanıyamadım nasıl zayıflamış o öyle demiş
Bir de bir de halamın komşuları da deryayı gördük geçen gün tanıyamadık, çok zayıflamış, çok güzel olmuş demişler
Amaaaaan çifte mutluluk sabahlar olmasın
Yok vazgeçtim hemen sabah olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?