80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü Menüm (Karbon Diyeti 3. gün)

Sabah

Yarım salatalık (2)

Öğle

Beyaz peynir (1)
2 sosis (1)
1 çay kaşığı vişne reçeli (7)

Ara

2 haşlanmış yumurta (0)
Örgü peynir (0)

Akşam

Yiyemedim kızlar midem çok fena bulanıyor :26:

Toplam : 11 puan :81:

3 litre su

Spor : var mı yok mu bilmiyorum bu kadar yorgunluğa

Kızlar protein almam lazım yanımda tavuğumu getirdim ama hiç mi hiç bir şey yiyesim yok midem hiç iyi değil. Kendimi zorlasam mı acaba sonuçta protein almam lazım işe yaraması için :26:

inşallah canım bence bu topikteki en akıllımız sensin böyle erken bir yaşta gerçği görüp uğraşan bi sen varsın tekrardan tebrikler....

ben de haftaya çarşamba yapıcam lapa karar verdimmmmmmmm....

deryacım tebrikler walla süpersiniz 7 li rakamlara bir geçsem bende ama çok direndi benimki yaklaşık 1.5 aydır pek veremedim ama inşallah bu hafta son haftası olacak 8lerin.....

İnşallah ayşecim, bazen öyle duraklamaya geçiyor, ben o konuda çok şanslıyım ama nankörlük ediyorum..Hiç duraklama dönemi yaşamadım ben, ne zaman veremesem hep boğazım yüzündendi

mekikçilerrr

2 gündür mekik çekiom 50 ve bugün karnım midem nasıl acıyor şimdi bugünkü mekiğimi çekip öyle yatarım herkese ii gecelerrr.........

inşallah canım bence bu topikteki en akıllımız sensin böyle erken bir yaşta gerçeği görüp uğraşan bi sen varsın tekrardan tebrikler....

ben de haftaya çarşamba yapıcam lapa karar verdimmmmmmmm....

Oy Ablacimm Utandirdin Beni :78: Cok Tesekkür Ederim Ama Bi$eyi Düzeltiyim
Izninle ..

Zeynep Ve Feryal Arkada$larim Benden Gencler Ve Onlar Benden
Cok Ama Cok Daha Fazla Yol Kat Ettiler
Asil Topigimiz Genc ve Akilli Civ Civleri Onlar
Ben 3.Cü Akilli Genc Civ Civim Bu Durumda

Onlara Haksizlik Olmasin Diye Yazma Geregi Duydum ..
Ve Tekrar Coook Tesekkür Ederimm Güzell Sözlerin Icinn Ablacimmm ♥

günaydinnnnnnnnn hayirli cumalar kizlar...uzun zamandir ugrayamamisdim hem tasinma islerinden dolayi hemde sucluluk duygusundan dolayi.1.3 kg almisim,tasinirken felan düzenim kacti,nezaman aciktigimda yemek yedim,dün basladim tekrardan,veeee belki kizanlariniz olacak acai berry aldim karsiydim böyle seylere ama seytan dürttü iste,ama hap degil ,yarim litre suya atiyorsun tableti o cözülünce sabah aksam 2 kere iciyorsun onu...istahim dün bayagi etkiledi ,cok tok tuttu ,insallah azda olsa su istahimi kapatsa iyi olur,asiri derecede abur cubura isthaim acildi,yemek olmasin aramiyorum ama bu cerezler,kekler,bisküviler beni öldürcek....eve almayim diyorum ama cocuklar cok seviyor cizgifilm izlerken ,bana neoluyorsa bende yiyorum onlarla kardesim haftaya dügünü var ben bi gram vermedim.....yarin elbise alicam bakalim kac bedene sigcam.

baslangic 79
gecen hafta 61.200
bu hafta 62.500
hedef 57-------gelcek yaza anca görücem herhalde bu rakami

günaydın kızlar...moralim çok bozuldu sabah sabah yaa...
artık cuma harici tartılmıycam...hep böyle diyorum ama dayanamıyorum işte...kaç gündür 76nın altındaydım...dün 75.5 geldim...ama bu sabah 76.2:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
niye böyle oldu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu haftaki bildirimim..
başlangıç--88
geçen hafta--76.6
bu hafta--76.2
bu hafta giden--400gr
tplamda giden--11.8kg
hedef--70
beden--44
boy--162

inşallah canım amin..sende hastaneden sonucu alır almaz paylaş bizimle merakta kalmayalım..inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin cnm
canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın

teşekkür ederim cnm amin inşallahh

hayırlı sabahlar hayırlı cumalar ver hayırlı bildirimler arkadaşlarr inşallah bizi mutlu eden bildirimler yaparız
bnm bildirimim bugün çok normal olmıcak..kilo verdim ama boş olan mideye dün yüklenince kilo yaptı haliyle..daha fazla verdiqi halde dün yediklerimden sonra bu oran biraz düştü..saqlık olsun haftaya inş. telafi ederim

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 62.5
bu hafta 62
qiden 500
toplamda 28
hedef 60
boy 1.65
beden 38
spor

Son düzenleme:
selam kızlar..
herkese hayırlı cumalar...

2 günlük prenet mamanın sonucu 1 kilo 600 gr gitmiş..
geçen cuma fazla çıkmıştım zaten çok şükür 89 ları gördüm..Birgün birisi bana 89 u görünce çok mutlu olacaksın dese hadi leyn derdimsanki 60 kilo oldun deli hadi devam diyorum ama yine de çok mutluyum kızlar..nerdeyse 6 kg vermiş oldum ne zamandır böyle istikrarlı gidemiyordum..işallah bundna sonrası yokuş aşağı inen freni patlamış kamyon gibi devam eder ...

başlangıç:95.6
geçen hafta:93
giden:3.300
toplamda giden:5.9
hedef:89

kilo bildirimi
başlangıç 90,2
geçen hafta 84
bu hafta 83,8
qiden 200gr
toplamda 6,4
hedef 70
boy 1.78
beden 42-44
spor yok

herkese simdiden iyi hafta sonları. pazartesi görüşmek üzere hoşcakalın

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm

benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz

aaaa selmacım olmuyor ama bak oyun bozanlık yok senden adam olur hem de öyle bir olur ki önce inanman lazım..sen kendini bırakırsan biz nasıl yarışcaz..?ben karşımda güçlü bir rakip diye seni seçtim beni zorla diye..
hadi bakayım bugünden itibaren yeniden başla diyetine..
bak gelir bursaya başına ekşirim ona göre haaa
bir kere bozdun diye kendine yüklenme gelir öyle kriz anları..sabret azcık sık dişini sonrası gelecek canım benim..

Hafta arası tartılmamak en iyisi aslında ama ben de dayanamıyorum...
Sıkma canını az ya da çok gitmiş işte..

Nihalim tebrik ederim..Bu hafta kaç kilo çıktığını yazmamışsın canım
Bu hafta 1600 gitti demişsin sonra 3300 karar ver kuu

kilo bildirimi
başlangıç 90,2
geçen hafta 84
bu hafta 83,8
qiden 200gr
toplamda 6,4
hedef 70
boy 1.78
beden 42-44
spor yok

herkese simdiden iyi hafta sonları. pazartesi görüşmek üzere hoşcakalın

Üzülme ama lütfen, kötü bir sonuç değil ki bu

Orti dediğin senin gibi olur

diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım

geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4

ben bişiy demiyoum artık...

selam kızlar cumanız mübarek olsun

nihal alemsin yaa freni patlamış kamyon haa çok güldüm sabah sabah .anacım bildiriminden bişiy anlamadım 89 u gördüm dememişmiysin sen :26:

selma abla gel ne olursan ol gel 100 bin kere diyetini bozmuş olsanda gel bu kapıda ümitsizliğe yer yokkk buradaki biçok kişi 100 kere bozmuştur belkide ama önemli olan neydi kilo verilir kilo vermek durur kilo alınır ama ne zamanki azim durur ozaman hedeften geriye kaçış başlar oyüzden sıkmıyoruz canımızı ve aynen tam gaz devam ediyoruzzz

Bildirim

Başlangıç 89
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 73.2
Giden 1100
Toplamda giden 15,8
Hedef 70
Toplam spor 330 dk.
Beden 44
Boy 1.77

Canlarım bu aslında 1100 den daha fazla çünkü pazartesi günü 76 yı bile görmüştüm ben sabah aç karna hem de, o yüzdennn çoooookkk mutluyum

diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım

geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4

ben bişiy demiyoum artık...

Bu nedir banum vallahi şaştım kaldım ya :26:
Ben yerinde olsam diyetisyen listesi uygulardım mutlaka, yazık günah emeklerine...

Bende bir şey anlamadım nihalin bildiriminden
Selmacım deniz çok doğru demiş, bu topikte herkes kaç kere bozmuştur diyeti, önemli olan ben yapamam deyip ipleri bırakmamak :13:

Layyyyyyyy Layy Layyyyyyyyyyy

Kilo Bildirimiiiiiii :

Baslangic: 88
Gecen Hafta: 78
Bu Hafta : 76.900 :82:
Bu Hafta Giden: 1.100
Toplam Giden: 11.100
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 210 dk

Tey Tey Teyy Lapa I$e Yaradiii ..
Bu Hafta Pazartesi 79.900 Rakamini Görmü$tüm
Yani Toplam Giden Sadece 1.100 Degil Daha Fazla Aslinda ..
Ama $u Iki Günde 1.100 Tam Gitti :82:
Coook Mutluyum Cooookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…