Tesekkür Ederim Canimmmmmmm
Cok Azimliydim Bu Hafta Ya Ondan 2.Gün Dayandim .. Yoksa Katiyen Bende Yapamazdim
Hatta bozardim lapayi ...
Ama Iste Isteyince Oluyorinsallah sende yaparsin birgün de anlinin akiyla
tamamlarsin lapa gününü canimmm
Derya Abla Pasta Isini Saliya Erteledim ..
Pazartesi Kermesi Gezcez Ailece Yemek Yeriz Diye Düsündük Annemle ..
Pastayida Saliya Ismarlicam Onuda Öyle Tatlandiririz Dedik ..
Biliosun cok gicik birisiyim illaki o gün olcak diye önce tuturuyom ama iki dakkika sonra baska düsünüom
hadi öptüm hepinizi yarin görüsürüz insallahhh mucukkkkkkk *
deryacım tebrikler walla süpersiniz 7 li rakamlara bir geçsem bende ama çok direndi benimki yaklaşık 1.5 aydır pek veremedim ama inşallah bu hafta son haftası olacak 8lerin.....
inşallah canım bence bu topikteki en akıllımız sensin böyle erken bir yaşta gerçeği görüp uğraşan bi sen varsın tekrardan tebrikler....
ben de haftaya çarşamba yapıcam lapa karar verdimmmmmmmm....
canım inşallah güzel sonuçlar alırsın tertemiz çıkar inşallah benimde pataloji sonucum yarın çıkıyor stresliyim epeyce allahım bu mübarek günde tüm hastalara tez şifa versin sonuç bekleyenlerede hayır temiz sonuçlar nasib etsin
canım çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm
benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz
günaydın kızlar...moralim çok bozuldu sabah sabah yaa...
artık cuma harici tartılmıycam...hep böyle diyorum ama dayanamıyorum işte...kaç gündür 76nın altındaydım...dün 75.5 geldim...ama bu sabah 76.2:84::84::84::84::84::84::84::84::84:
niye böyle oldu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu haftaki bildirimim..
başlangıç--88
geçen hafta--76.6
bu hafta--76.2
bu hafta giden--400gr
tplamda giden--11.8kg
hedef--70
beden--44
boy--162
selam kızlar..
herkese hayırlı cumalar...
2 günlük prenet mamanın sonucu 1 kilo 600 gr gitmiş..
geçen cuma fazla çıkmıştım zaten çok şükür 89 ları gördüm..Birgün birisi bana 89 u görünce çok mutlu olacaksın dese hadi leyn derdimsanki 60 kilo oldun deli hadi devam diyorum ama yine de çok mutluyum kızlar..nerdeyse 6 kg vermiş oldum ne zamandır böyle istikrarlı gidemiyordum..işallah bundna sonrası yokuş aşağı inen freni patlamış kamyon gibi devam eder ...
başlangıç:95.6
geçen hafta:93
giden:3.300
toplamda giden:5.9
hedef:89
kilo bildirimi
başlangıç 90,2
geçen hafta 84
bu hafta 83,8
qiden 200gr
toplamda 6,4
hedef 70
boy 1.78
beden 42-44
spor yok
herkese simdiden iyi hafta sonları. pazartesi görüşmek üzere hoşcakalın
aaaa selmacım olmuyor ama bak oyun bozanlık yok senden adam olur hem de öyle bir olur ki önce inanman lazım..sen kendini bırakırsan biz nasıl yarışcaz..?ben karşımda güçlü bir rakip diye seni seçtim beni zorla diye..
hadi bakayım bugünden itibaren yeniden başla diyetine..
bak gelir bursaya başına ekşirim ona göre haaa
bir kere bozdun diye kendine yüklenme gelir öyle kriz anları..sabret azcık sık dişini sonrası gelecek canım benim..
diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım
geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4
ben bişiy demiyoum artık...
selam kızlar cumanız mübarek olsun
nihal alemsin yaa freni patlamış kamyon haaçok güldüm sabah sabah .anacım bildiriminden bişiy anlamadım 89 u gördüm dememişmiysin sen :26:
selma abla gel ne olursan ol gel 100 bin kere diyetini bozmuş olsanda gel bu kapıda ümitsizliğe yer yokkkburadaki biçok kişi 100 kere bozmuştur belkide ama önemli olan neydi kilo verilir kilo vermek durur kilo alınır ama ne zamanki azim durur ozaman hedeften geriye kaçış başlar oyüzden sıkmıyoruz canımızı ve aynen tam gaz devam ediyoruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?