80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güüüünaydıııınnnn
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 79,6
bu hafta 78,6
giden 1 kg
toplam giden 9900
hedef 75
boy 165
beden ?
spor yok

Son düzenleme:

Tey tey tey
Uyumumuza bak böcüğüm bu kadar mı olur

güüüünaydıııınnnn
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 79,6
bu hafta 78,6
giden 1 kg
toplam giden 9900
hedef 75
boy 165
beden ?
spor yok

Tebrikler semacım

Günaydın çıtırlar bir bildirim günü daha geldi.koca bir haftam boşa gitti düzenin altüst olduğu için kendimi birtürlü düzene sokamıyorum.
Biraz tembellikte var yazılmıştı:)haklılık payı var.demek ki ben heryere herşeye yetemiyorum.keşke bende annemde yesem o yemeklerden işe getirebilsem ne yemek yapma derdim nede bulaşık sorunum olur evi otel gibi kullanırım diğer işlerime de zaman kalır(spor,bakım,gezme).(sadece 3 gün kv yiyelim dedim ilk gün mangal 23:30 da 2.gün karnabahar fırında 22:30 da 3.gün menemen 21:30 da en iyisi evimde yemek beklemekten başım ağrıyor ve çok geç yemiş oluyorum hepsi bana kilo olarak geri dönüyor)akşam 6-7 de işten çık balgat'tan hüseyin gaziye oğlanı almaya git geri dikmen'e eve gel yemek hazırla sofra kur, çay demle, oğlanı doyur, banyo yaptır, uyut...zaman kalmıyor televizyon karşısında yemek ve çay içtiğimiz için dizileri parça parça da olsa izliyorum bazen çayı doldurup içemiyorum resmen sızıyorum...oğlum küçük gece çok kalkıyor birde dişi çıkması gerekiyor huysuzluğuda var.bunlar kimine göre bahane kimine göre tembellik dmek ki ben dörtdörtlük değilim...yada tembelim:)) neyse sabah sabah bu kadar konuşmanım bi anlamı yok...

Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle emek harcayıp sıkı diyet yapanlar inş.hedeflerine ulaşırlar...

nihalcim tebrikler 2 günlük mama ile 1600 gr gitti süper! hoş toplamda 3300 verdiğine göre mamasızda kilolar gidiyormuş...

Derya'cım canım beni sabit geçer misin...teşekkürler....

Filizim kendine haksızlık etmez misin lütfen
Sen bunları bahane ediyorsan eğer o zaman ben hiç uğramayayım buralara..Başıma buyruk olduğum halde platesi araya sokamıyorum, günlük dert ve sıkıntılardan bazen abartıp kilo alıyorum ya da bugün kendime bir şey hazırlayamadım deyip normal yemek yiyorum...O zaman benim ki asıl tembelliğin alası....Ne çocuğum var, ne de mesaili bir işim..Ne kadar şikayet etsem de en azından öğleden sonra eve gidiyorum ve bir şekilde kendime ayıracak 1 saatim filan oluyor..

Ben hep diyorum senin şartların zor diye, lütfen kendine haksızlık etme..Gayet de güzel gidiyorsun..Bu hafta böyle olmasının sebebi annenin rahatsızlığı ki artı bile çıkman gerekirdi bu yoğunlukta ve üzüntüde..

Lütfen filizim, senin ne kadar iradeli olduğunu ve asla ama asla tembel olmadığını sadece ben değil bütün topik biliyor

Eee Deryoo$umm Olsun Okadar Uyum Dimi Amaaa
Nede Olsa Ablama Cekmi$iiiimmm

Hep uyumlu verelim kumpirim

teşekkür ederim hemen alıyım
walla çok sewiyorum betty boop'u saol canım :)

Ya aslında beyaz tişört üzerine şöyle o meşhur şuh pozlarından birini verseydi kırmızı kırmızı daha güzel olurdu
Görürsem öyle bir şey yine haber veririm canım, güle güle kullan

ay kızlar pardon ya aynı anda hem müşreriyle konuş hem heyecandna bekleyemeden buraya yaz derken kafanızı karıştırmışım :2:
bu hafta:89.7
ben prenete başladığımda çarşamba sabah başladığımdan 91.3 düm ama geçen cuma 93 düm..
şimdi oldu galiba

derya'cım arkadaşı bekliyorum benim kart limiti dolu....semih gelene kadar bedeni kalırsa hoşuma gitti s tükendi m-L sepette diyor ....

Ahhh bu kartlar, zaten trendyolda kapıda ödeme olsa anında biterdi sanırım
Ben de neler beğendim ama kart yok..Umarım sepettekiler bırakırda yetişebilirsin filizcim.

arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..

bayıldım çok güzeller ellerine sağlık canım

Ahhh bu kartlar, zaten trendyolda kapıda ödeme olsa anında biterdi sanırım
Ben de neler beğendim ama kart yok..Umarım sepettekiler bırakırda yetişebilirsin filizcim.

aldım deryacım teşekkürler 10-17 haziran teslim tarihi 12,90 penye 4,95 kargo bedeli aslında biraz fazla alacaksın kargo bedeli normal gelir o zaman:)kartımm limiti 1.000.00-TL bilerek arttırmıyorum artırırsam onu da harcarım...benimde bazı elbise ve ayakkabılar o kadar hoşuma gidiyor ki kendimi onun içinde hayal ediyorum.açıp açıp ürünlere tekrar tekra bakıyorum:))
deryacım kaç kilo verdin?

Sena Ablacim Cok Güzellerr Yaa
Ellerine Saglik .. Cok Begendimmm

bayıldım çok güzeller ellerine sağlık canım

teşekkür ederim kızlar bu yalıyı izmirdeki halama hediye götürücem giderken..kendimede yaptım bnmkinin gökyüzü gün batımı oldu gemiyi koymadım denizde balıklarım var hoplayan zıplayan..daha profesyonel oldu 2. yaptıqım..çok seviyorum rölyef çalışmalarını..seneyede devam edersem ayasofyayı çalışmak istiyorum..

Filizcim tşk ederim canım mamasız da verilir elbet de ben veremedim diye dr verdi 2 aya yakın zamanda 3.5-4 civarı vermiştim...benim vücudumda gereksiz bir fazlalık vardı geçen cuma zaten yazmıştım anlamadım neden 93 çıktım diye ödemdi sanırım...bakalım bundna sonra gidişatta anlayacağım mama işe yarayacak mı?
bence kendine çok haksızlık ediyorsun..senin bebeğin var düzenin bozuldu vs..eski düzenine dönünce elinden geleni yaparsın zaten ki geçmişte yapmışsın ki bu kadar kiloyu azmederek vermişsin..
artı zamanı gelince(senin yaşadığın süreç için demiyorum canım)tembellik etmek de en doğal hakkımız diye düşünüyorum..çünkü içinde bulunduğumuz şartlar baze bizleri çok yoruyor ve koşturmaktan sıkılabiliyoruz..o nedenle tembellik edeceğin günler geldiğinde de kendine yüklenme derim canım..

senacım ellerine sağlık tam bir sanat eseri olmuş..ben rölyef konusunda çok bilgi sahibi değildim görmemiştim geçen hafta arkadaşın annesinin sergi fotolarını face e koymuş da öyle gördüm..onlara da bayılmıştım ama seninki çok daha ayrıntılı..valla teyzene götürcekmişsin ama ben hayatta kıyamazdım itiraf edeyim..muhteşem yaa..ne kadar sürede yaptın ?ve ne kadara mal oldu?kursa ka. sendir gidiyorsun?amma sorguya çektim haa suçlu oturabilirsin

1100 verdim filizim çok şükür..Bildirimimi yaptım yukarıda
Aslında hafta arası artıda olduğum için daha fazla verdim...
Göklerdeyim valla bu hafta, yolun sonu yakın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…