Layyyyyyyy Layy Layyyyyyyyyyy
Kilo Bildirimiiiiiii :
Baslangic: 88
Gecen Hafta: 78
Bu Hafta : 76.900 :82:
Bu Hafta Giden: 1.100
Toplam Giden: 11.100
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 210 dk
Tey Tey TeyyLapa I$e Yaradiii ..
Bu Hafta Pazartesi 79.900 Rakamini Görmü$tüm
Yani Toplam Giden Sadece 1.100 Degil Daha Fazla Aslinda ..
Ama $u Iki Günde 1.100 Tam Gitti :82:
Coook Mutluyum Cooookkkk
güüüünaydıııınnnn
kilo bildirimi
başlangıç 88,5
geçen hafta 79,6
bu hafta 78,6
giden 1 kg
toplam giden 9900
hedef 75
boy 165
beden ?
spor yok
Tey tey tey
Uyumumuza bak böcüğüm bu kadar mı olur
Tebrikler semacım
Filiiiiz trendyolda şu tişörtü gördüm, aklıma sen geldin hemen
Çok seviyorsun ya bir bak almak istersin belki
http://www.trendyol.com/T-Shirt-OptWhite-Punk-Betty-Boop-10054408-P256340.aspx
İki farklı rengi daha var ama onlar çok soluk koyu renkler...En güzeli bu bence.
Günaydın çıtırlar bir bildirim günü daha geldi.koca bir haftam boşa gitti düzenin altüst olduğu için kendimi birtürlü düzene sokamıyorum.
Biraz tembellikte var yazılmıştı:)haklılık payı var.demek ki ben heryere herşeye yetemiyorum.keşke bende annemde yesem o yemeklerden işe getirebilsem ne yemek yapma derdim nede bulaşık sorunum olur evi otel gibi kullanırım diğer işlerime de zaman kalır(spor,bakım,gezme).(sadece 3 gün kv yiyelim dedim ilk gün mangal 23:30 da 2.gün karnabahar fırında 22:30 da 3.gün menemen 21:30 da en iyisi evimde yemek beklemekten başım ağrıyor ve çok geç yemiş oluyorum hepsi bana kilo olarak geri dönüyor)akşam 6-7 de işten çık balgat'tan hüseyin gaziye oğlanı almaya git geri dikmen'e eve gel yemek hazırla sofra kur, çay demle, oğlanı doyur, banyo yaptır, uyut...zaman kalmıyor televizyon karşısında yemek ve çay içtiğimiz için dizileri parça parça da olsa izliyorum bazen çayı doldurup içemiyorum resmen sızıyorum...oğlum küçük gece çok kalkıyor birde dişi çıkması gerekiyor huysuzluğuda var.bunlar kimine göre bahane kimine göre tembellik dmek ki ben dörtdörtlük değilim...yada tembelim:)) neyse sabah sabah bu kadar konuşmanım bi anlamı yok...
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle emek harcayıp sıkı diyet yapanlar inş.hedeflerine ulaşırlar...
nihalcim tebrikler 2 günlük mama ile 1600 gr gitti süper! hoş toplamda 3300 verdiğine göre mamasızda kilolar gidiyormuş...
Derya'cım canım beni sabit geçer misin...teşekkürler....
Eee Deryoo$umm Olsun Okadar Uyum Dimi Amaaa
Nede Olsa Ablama Cekmi$iiiimmm
teşekkür ederim hemen alıyım
walla çok sewiyorum betty boop'u saol canım :)
Bu nedir banum vallahi şaştım kaldım ya :26:
Ben yerinde olsam diyetisyen listesi uygulardım mutlaka, yazık günah emeklerine...
Bende bir şey anlamadım nihalin bildiriminden
Selmacım deniz çok doğru demiş, bu topikte herkes kaç kere bozmuştur diyeti, önemli olan ben yapamam deyip ipleri bırakmamak :13:
teşekkür ederim hemen alıyım
walla çok sewiyorum betty boop'u saol canım :)
derya'cım arkadaşı bekliyorum benim kart limiti dolu....semih gelene kadar bedeni kalırsa hoşuma gitti s tükendi m-L sepette diyor ....
arkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
Ahhh bu kartlar, zaten trendyolda kapıda ödeme olsa anında biterdi sanırım
Ben de neler beğendim ama kart yok..Umarım sepettekiler bırakırda yetişebilirsin filizcim.
Sena Ablacim Cok Güzellerr Yaa
Ellerine Saglik .. Cok Begendimmm
bayıldım çok güzeller ellerine sağlık canım
Günaydın çıtırlar bir bildirim günü daha geldi.koca bir haftam boşa gitti düzenin altüst olduğu için kendimi birtürlü düzene sokamıyorum.
Biraz tembellikte var yazılmıştı:)haklılık payı var.demek ki ben heryere herşeye yetemiyorum.keşke bende annemde yesem o yemeklerden işe getirebilsem ne yemek yapma derdim nede bulaşık sorunum olur evi otel gibi kullanırım diğer işlerime de zaman kalır(spor,bakım,gezme).(sadece 3 gün kv yiyelim dedim ilk gün mangal 23:30 da 2.gün karnabahar fırında 22:30 da 3.gün menemen 21:30 da en iyisi evimde yemek beklemekten başım ağrıyor ve çok geç yemiş oluyorum hepsi bana kilo olarak geri dönüyor)akşam 6-7 de işten çık balgat'tan hüseyin gaziye oğlanı almaya git geri dikmen'e eve gel yemek hazırla sofra kur, çay demle, oğlanı doyur, banyo yaptır, uyut...zaman kalmıyor televizyon karşısında yemek ve çay içtiğimiz için dizileri parça parça da olsa izliyorum bazen çayı doldurup içemiyorum resmen sızıyorum...oğlum küçük gece çok kalkıyor birde dişi çıkması gerekiyor huysuzluğuda var.bunlar kimine göre bahane kimine göre tembellik dmek ki ben dörtdörtlük değilim...yada tembelim:)) neyse sabah sabah bu kadar konuşmanım bi anlamı yok...
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle emek harcayıp sıkı diyet yapanlar inş.hedeflerine ulaşırlar...
nihalcim tebrikler 2 günlük mama ile 1600 gr gitti süper! hoş toplamda 3300 verdiğine göre mamasızda kilolar gidiyormuş...
Derya'cım canım beni sabit geçer misin...teşekkürler....
aldım deryacım teşekkürler 10-17 haziran teslim tarihi 12,90 penye 4,95 kargo bedeli aslında biraz fazla alacaksın kargo bedeli normal gelir o zaman:)kartımm limiti 1.000.00-TL bilerek arttırmıyorum artırırsam onu da harcarım...benimde bazı elbise ve ayakkabılar o kadar hoşuma gidiyor ki kendimi onun içinde hayal ediyorum.açıp açıp ürünlere tekrar tekra bakıyorum:))
deryacım kaç kilo verdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?