80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar,kilo bildirimini yapıp geçmişe bakayım.Verenleri tebrik ediyorum,veremeyenler ya da sabit olanlar haftaya inşallah,durmak yok...
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:77.
Bu hafta:75.9
Giden:1.3
toplam giden:15.3
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44

Son düzenleme:
kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 81.7
bu hafta 80.3
qiden 1.400
toplamda 12.7
hedef 58
boy 1.67
beden 42-44
spor 200 DAKİKA

1100 verdim filizim çok şükür..Bildirimimi yaptım yukarıda
Aslında hafta arası artıda olduğum için daha fazla verdim...
Göklerdeyim valla bu hafta, yolun sonu yakın inşallah

Deryacım çok sevindim canım ya süpersin ahhh ben de 70 lerin başını ne zaman görcem acep?
İzmire çıtır bir hatun daha geliyor savulunnnnnnnnn kızlar..

filizcim merhaba ben bu yazdıklarından sanki kendimi suçlamam gerekiyormuş gibi hissettim... Ama inanki o yazdıklarımda seni eleştirecek bişi demek istemedim... Hani genel olarak yaptığımız yanlışlar anlamında... Bak seni o kadar ii anlıyorum ki benim kızımda 16 haziranda 2 yi bitirecek ve gecede hallaaa en az 5 kere kalkıyor ve hastalıktı dişti derken nasıl mız mız... Inan pilim bitiyor ve ben daha dedimya 1. 5 yaşından sonra kendime zaman ayırmaya yani en azından 1 saatlik spor salonuna gitmeye başlayabildim ki tekrar tekrar söylüyorum inan tembellik kelimesini kullanırken kötü bir niyetim yoktu lütfen yanlış anlamaaa...

Burda birbirimize destek olak için varız bak iki haftadır aynı kilodaydım hatta artılarda veremiyordum olmayınca olmuyor asıl biz siz eskilerden çok şey öğreneceğiz...

Moralini bozma lütfen kırdıysam da özür dilerim yazdıklarımla...

canım bu yalı 3 sene önce yapılmış..ben geçen yıl bu yalıyı nette gördüm..ve kalıbını çıkarıp yenisini yaptık..aslında gördüqünüz yalıda çok eksik var..biz çok daha itinalı çalıştık..geçen yıl bu yalıyı yaptım (aynısını yani) bu tablodaki hataları düzelterek yaptık..ben gemi koymadım marina yapıp kürekli kayık koydum..ikincisinide bu yıl yaptım..o çok başka oldu..gerçekten çok mükemmel oldu..hafta sonu evdeki tablolarımın resmini çekip eklerim birebir bnm kendi yaptıklarımı görürsünüz..maliyeti 150-200 arası..haftada 1 gün gittim 5 ayda bitti..2 yıldır gidiyorum rölyefe..

Son düzenleme:

kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 81.7
bu hafta 80.3
qiden 1.400
toplamda 12.7
hedef 58
boy 1.67
beden 42-44
spor 200 DAKİKA

Gene geçtiniz beni hiç kıskanmadım
Tebrikler kızlar

Deryacım çok sevindim canım ya süpersin ahhh ben de 70 lerin başını ne zaman görcem acep?
İzmire çıtır bir hatun daha geliyor savulunnnnnnnnn kızlar..

Ah ah nihal hayal gibiydi hepsi bir zamanlar
Çıtır mı

Gene geçtiniz beni hiç kıskanmadım
Tebrikler kızlar

Ah ah nihal hayal gibiydi hepsi bir zamanlar
Çıtır mı

Çıtır tabi..bnim çıtırdan anladığım şu şekerm...
gözlerinden ateş fışkıran..
orasından burasındna pırtlayan bişi olmayan..
insanlara neşe saçan..
durduğu yerde duramayan..işte çıtır bu bebem sen de ahanda böylesin işte
yoksa kuru kemiklerini düşük bel pantullarla sergileyen yüzleri bir karış makyajlı postişli saçlarını savurup gezen hatunlar benim nazarımda çıtır falan değil hayatım..
var mı itirazın bakem hıhh

tşk canım ..sabır istiyor da ben sadece haftasonları kursa gidebilirim bir araştırmak lazım bayılırım böyle ıncık cıncık şeylerle uğraşmaya..
ya aslında para derdin olmayacak..
gelecek kaygın olmayacak..
çalışmayacaksın..
gidip sosyal sorumluluk projelerinde yer alcan böyle kurslara gidicen kendini geliştircen..sürekli birşeyler öğrencen..kendi çocuğumu kendim yetiştircem ..
en büyük hayalim bu hiç öyle kariyer hedeflerim yok benim valla..
ama hayat işte..hayalin bir adım ötesinde tüm hybetiyle o duruyor..

Ayyy hiç itirazım olur mu yok yok
Şımardım yav, teşekkür ederim
70 de belki bende kendime layık görürüm o sıfatı

Ama şaka bir yana cidden her tarafından yapaylık akan, zayıf olduğu halde hala hastalık derecesinde zayıflamak isteyen ve hayatında başka bir şeyi düşünemeyen kızları çıtır değil de kokoş ya da tiki gibi başka sıfatlar tanımlıyor bence

masumm hemen hemen ayniyiz diyebilirim,gecen sene bu zamanlar 70 kg dim 1 senede 8 kg vermisim nekadar az .aylardir ya sabitim yada ayda 500-1 kg veriyorum anca

sena masallah iyi vermisin ama dikkatimi ceken bisey oldu,sen hic almiyorsun sürekli veriyorsun,hicmi duraklama yada alma olmuyor senin bünyende,yoksa bir formülümü var bize söylemedigin??:44::44:

diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım

geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4

ben bişiy demiyoum artık...

banuş reglysin şekerim unutma normal fazla çıkman kız sen böle böle geçtin bu yolun hepsini stres yapma nasılsa gidicekler de geç kenara

vay vay vayyyy burcuya baak

filizcim aynı duygular ,kendinle yaptığın kavgalar inanki tüm annelerin yaşadıkları insan şöyle sakin nefes almayı özlüyor ama sabret canım biraz büyüyüp herşeyden anladıklarında daha kolay oluyor çoçuk bakması .. heleki sen bide çalışan annesin işin bizden daha zor allah yardımcın olsun canım sıkıntı yapma ben bu kadar şeyi başarıyorum kendinle öğün bence

deryoşş harikasın kuzum harikaaaa

ben geldimmmmmmmmmmmmm
giremedim yaaaa kaç zamandır
ama diyetimi bozmadım
lapa yaptım gecen gün
dünde semizotu detoksu
veee sonuç
Başlangıç:86.5
Geçen hafta:71.5
Bu hafta:70.2
Giden:1.3
Hedef:65
Boy:1.67
Beden:44
spor : 140 dk
okadar kaçamağın tatlının ardından 2 günlük sıkmayla bu rakama çok sevindim umarım ödem vs diildirde bakiiiii olur zaten bu hafta son bildiririm haftaya cuma gideceğim erkenden giremem 40 gün sonra birdhaa buralardayım tatilde de diyetime devam inş kilo vermesemde koruma modnunda olacağım bakarsınız 5 kg vermiş dönerim hee

deryaa k.h diyetin bittimi kuzum bu sabah bende 61.4 ü gördüm 3 günün sonunda 62.1 dim sanırım .
bugün normale döndüm ama salı günü tekrar yapıyım diyorum belki 60 ı görürüm

sena tabloların harika bayıldım keşkem benim elimdende gelse ama nerdeeeeeeeeee

kızlar ya bu neeeeeeeeee süper kilo vermişsiniz çok tebrik ediyorum herhafta güzel sonuçlar görüyorum bu şekilde devam eder inşşşş
banu üzülme canım reglmişsin diilmi olacak artı

banucum bunun nedeni ne gerçekten ben de bilmiyorum ama yarın akupunktura gidince sorcam dr uma özellikle senin için...ben de geçen cuma 2 gün içinde sanki deli gibi yemişim de almışım gibi 93 ü gördüm 3 gün sonra 91.3 e düştüm ki özel bişi de yapmadım o arada...tartı kaymıştır diye birkça ayrı yerde çıktım hatta...
çok can sıkıcı bir durum...kesinlikle haklısın canım ama canını sıkıp da yee sakın..bekle bakalım biraz daha..

Ortim tebrik ederim, 40 gün yok musun şimdi
Tatilinin tadını çıkar gelince devam edersin, keyif yapacağın yerde sıkma kendini
Ama çok da boşlama tabi

deryaa k.h diyetin bittimi kuzum bu sabah bende 61.4 ü gördüm 3 günün sonunda 62.1 dim sanırım .
bugün normale döndüm ama salı günü tekrar yapıyım diyorum belki 60 ı görürüm

Bitti tülayım ya çok zor çok
Belki haftaya salıdan başlayıp gene 3 gün yaparım ama çok zor ihtimal gibi geliyor :44:
Diyetime bir süre bol bol kavun karpuzla devam edeceğim

semizotu detoksu nedir canım ya ilk defa duydum valla..

Ender Saraç’ın detoks kürü ile vücudunuzu toksinlerden arındırarak zayıflayın ;
Malzemeler:
- 2,5 Lt su
- 2–3 adet orta boy kabak,
- 1 demet semizotu,
- 6–7 adet orta boy saplı maydanoz,
- 3 adet taze soğan (yeşil kısımları ile birlikte)
- 2 adet acı yeşilbiber ( metabolizma hızlandırır, fakat mide sorunu olanlar acı biber koymayabilirler)
- 1/2 tatlı kaşığı zerdeçal,
- 1 tatlı kaşığı kimyon
Hazırlanışı : Zerdeçal ve kimyon haricindeki tüm malzemeleri, suyun içinde haşlayın ve blendırdan geçirdikten sonra içerisine zerdeçalı , kimyonu da ilave edip, karıştırın. Başka bir şey yemeden, gün boyu bu sebze çorbasını için.

açıkcası tarif buydu ben çorbasını yaptım ama arada da salata şeklinde yedim
semizotunun içine yoğurt ceviz bir tatlı kaşığı yağı alabora edip tükettim
hiçte zorlamadı beni tavsiye ediyorum

1100 verdim filizim çok şükür..Bildirimimi yaptım yukarıda
Aslında hafta arası artıda olduğum için daha fazla verdim...
Göklerdeyim valla bu hafta, yolun sonu yakın inşallah

deryacım çok sevindim maşallah...bende paylaştığın 3 günlük menüyü print aldım deneyeceğim.belki biara beraber yaparız:)inş.faydası olur... lapa'yı yapamam o bana zor geliyor ama bu olabilir tavuk, et,yumurta severim.

Abla Sırf Bu Yüzden Yazın Gelmesini İstemiyorum
Polen Ve Arılar Yüzünden Arıyada Polenede Alerjim Varr
Arı Sokarsa Beni Anında Şişiyor Vücudum İğne Olmadan Tedavisi Olmadanda İnmiyor
Sizi çok iyi anlıyorum,ooof ne zordur.Benim de 20 Şubat gibi başlar yaza kadar sürer,yazın olmuyor,izin veriyor.Boğazım,gözüm,burnum kaşınır da kaşınır.Kaşımaktan artık deri mahvolur,acır.Bir hapşuruk yok mu 10-15 kez arka arkaya ve çok kuvvetli bir şekilde.İlaçları kullanmasam ne olurdum Allah bilir.Size geçmiş olsun.
Geçmiş olsun,güzel haberler alırsınız inşallah...
Vallahi ben de yerim,dondurmaya dayanamam,çikolatalı tercihim ama artık bununla idare ediverelim.

Böyle sözler duymak insanı daha da motive ediyor,harika...
Canım yaaaa,kıyamam. Varya sen çok tatlısın,maşallah sana.Herşey gönlünce olsun...
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm

benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz
Olur mu öyle,sakın bırakayım demeyin.Ben de son iki haftasonu neler yedim neler,hatta menümü yazamadım,yüzüm yoktu ama bırakmadım(tek olsaydım bırakırdım da)Geçen hafta 0.5,bu hafta da 1.3 kg gitti.Lütfen moralinizi bozup bırakmayın,durmak yok,kaldığı yerden devam...

Bir diyetisyene uğrasınız,neden böyle oluyor?:26:,siz tecrübelisiniz,daha iyi bilirsinz ama...

Koşuşturmanız bayağı çok ,Allah güç versin ve dediğiniz gibi akşam da geç yemek yemenizin etkisi çok olmuştur.Düzeninizin en kısa zamanda yoluna girmesi dileğimle...
Çok güzeller,elinize sağlık

Kesinlikle, aynen katılıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…