1100 verdim filizim çok şükür..Bildirimimi yaptım yukarıda
Aslında hafta arası artıda olduğum için daha fazla verdim...
Göklerdeyim valla bu hafta, yolun sonu yakın inşallah
günaydın çıtırlar bir bildirim günü daha geldi.koca bir haftam boşa gitti düzenin altüst olduğu için kendimi birtürlü düzene sokamıyorum.
Biraz tembellikte var yazılmıştı:)haklılık payı var.demek ki ben heryere herşeye yetemiyorum.keşke bende annemde yesem o yemeklerden işe getirebilsem ne yemek yapma derdim nede bulaşık sorunum olur evi otel gibi kullanırım diğer işlerime de zaman kalır(spor,bakım,gezme).(sadece 3 gün kv yiyelim dedim ilk gün mangal 23:30 da 2.gün karnabahar fırında 22:30 da 3.gün menemen 21:30 da en iyisi evimde yemek beklemekten başım ağrıyor ve çok geç yemiş oluyorum hepsi bana kilo olarak geri dönüyor)akşam 6-7 de işten çık balgat'tan hüseyin gaziye oğlanı almaya git geri dikmen'e eve gel yemek hazırla sofra kur, çay demle, oğlanı doyur, banyo yaptır, uyut...zaman kalmıyor televizyon karşısında yemek ve çay içtiğimiz için dizileri parça parça da olsa izliyorum bazen çayı doldurup içemiyorum resmen sızıyorum...oğlum küçük gece çok kalkıyor birde dişi çıkması gerekiyor huysuzluğuda var.bunlar kimine göre bahane kimine göre tembellik dmek ki ben dörtdörtlük değilim...yada tembelim:)) neyse sabah sabah bu kadar konuşmanım bi anlamı yok...
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle emek harcayıp sıkı diyet yapanlar inş.hedeflerine ulaşırlar...
Nihalcim tebrikler 2 günlük mama ile 1600 gr gitti süper! Hoş toplamda 3300 verdiğine göre mamasızda kilolar gidiyormuş...
Derya'cım canım beni sabit geçer misin...teşekkürler....
senacım ellerine sağlık tam bir sanat eseri olmuş..ben rölyef konusunda çok bilgi sahibi değildim görmemiştim geçen hafta arkadaşın annesinin sergi fotolarını face e koymuş da öyle gördüm..onlara da bayılmıştım ama seninki çok daha ayrıntılı..valla teyzene götürcekmişsin ama ben hayatta kıyamazdım itiraf edeyim..muhteşem yaa..ne kadar sürede yaptın ?ve ne kadara mal oldu?kursa ka. sendir gidiyorsun?amma sorguya çektim haa suçlu oturabilirsin
Merhabalar,kilo bildirimini yapıp geçmişe bakayım.Verenleri tebrik ediyorum,veremeyenler ya da sabit olanlar haftaya inşallah,durmak yok...
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:77.
Bu hafta:75.9
Giden:1.3
toplam giden:15.3
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44
kilo bildirimi
başlangıç 93
geçen hafta 81.7
bu hafta 80.3
qiden 1.400
toplamda 12.7
hedef 58
boy 1.67
beden 42-44
spor 200 DAKİKA
Deryacım çok sevindim canım ya süpersin ahhh ben de 70 lerin başını ne zaman görcem acep?
İzmire çıtır bir hatun daha geliyor savulunnnnnnnnn kızlar..
Gene geçtiniz beni hiç kıskanmadım
Tebrikler kızlar
Ah ah nihal hayal gibiydi hepsi bir zamanlar
Çıtır mı
canım bu yalı 3 sene önce yapılmış..ben geçen yıl bu yalıyı nette gördüm..ve kalıbını çıkarıp yenisini yaptık..aslında gördüqünüz yalıda çok eksik var..biz çok daha itinalı çalıştık..geçen yıl bu yalıyı yaptım (aynısını yani) bu tablodaki hataları düzelterek yaptık..ben gemi koymadım marina yapıp kürekli kayık koydum..ikincisinide bu yıl yaptım..o çok başka oldu..gerçekten çok mükemmel oldu..hafta sonu evdeki tablolarımın resmini çekip eklerim birebir bnm kendi yaptıklarımı görürsünüz..maliyeti 150-200 arası..haftada 1 gün gittim 5 ayda bitti..2 yıldır gidiyorum rölyefe..
Çıtır tabi..bnim çıtırdan anladığım şu şekerm...
gözlerinden ateş fışkıran..
orasından burasındna pırtlayan bişi olmayan..
insanlara neşe saçan..
durduğu yerde duramayan..işte çıtır bu bebem sen de ahanda böylesin işte
yoksa kuru kemiklerini düşük bel pantullarla sergileyen yüzleri bir karış makyajlı postişli saçlarını savurup gezen hatunlar benim nazarımda çıtır falan değil hayatım..
var mı itirazın bakem hıhh
diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım
geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4
ben bişiy demiyoum artık...
Layyyyyyyy Layy Layyyyyyyyyyy
Kilo Bildirimiiiiiii :
Baslangic: 88
Gecen Hafta: 78
Bu Hafta : 76.900 :82:
Bu Hafta Giden: 1.100
Toplam Giden: 11.100
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 210 dk
Tey Tey TeyyLapa I$e Yaradiii ..
Bu Hafta Pazartesi 79.900 Rakamini Görmü$tüm
Yani Toplam Giden Sadece 1.100 Degil Daha Fazla Aslinda ..
Ama $u Iki Günde 1.100 Tam Gitti :82:
Coook Mutluyum Cooookkkk
Günaydın çıtırlar bir bildirim günü daha geldi.koca bir haftam boşa gitti düzenin altüst olduğu için kendimi birtürlü düzene sokamıyorum.
Biraz tembellikte var yazılmıştı:)haklılık payı var.demek ki ben heryere herşeye yetemiyorum.keşke bende annemde yesem o yemeklerden işe getirebilsem ne yemek yapma derdim nede bulaşık sorunum olur evi otel gibi kullanırım diğer işlerime de zaman kalır(spor,bakım,gezme).(sadece 3 gün kv yiyelim dedim ilk gün mangal 23:30 da 2.gün karnabahar fırında 22:30 da 3.gün menemen 21:30 da en iyisi evimde yemek beklemekten başım ağrıyor ve çok geç yemiş oluyorum hepsi bana kilo olarak geri dönüyor)akşam 6-7 de işten çık balgat'tan hüseyin gaziye oğlanı almaya git geri dikmen'e eve gel yemek hazırla sofra kur, çay demle, oğlanı doyur, banyo yaptır, uyut...zaman kalmıyor televizyon karşısında yemek ve çay içtiğimiz için dizileri parça parça da olsa izliyorum bazen çayı doldurup içemiyorum resmen sızıyorum...oğlum küçük gece çok kalkıyor birde dişi çıkması gerekiyor huysuzluğuda var.bunlar kimine göre bahane kimine göre tembellik dmek ki ben dörtdörtlük değilim...yada tembelim:)) neyse sabah sabah bu kadar konuşmanım bi anlamı yok...
diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım
ben geldimmmmmmmmmmmmm
giremedim yaaaa kaç zamandır
ama diyetimi bozmadım
lapa yaptım gecen gün
dünde semizotu detoksu
veee sonuç
Başlangıç:86.5
Geçen hafta:71.5
Bu hafta:70.2
Hedef:65
Boy:1.67
spor : 140 dk
okadar kaçamağın tatlının ardından 2 günlük sıkmayla bu rakama çok sevindim umarım ödem vs diildirde bakiiiii olur zaten bu hafta son bildiririm haftaya cuma gideceğim erkenden giremem 40 gün sonra birdhaa buralardayım tatilde de diyetime devam inş kilo vermesemde koruma modnunda olacağım bakarsınız 5 kg vermiş dönerim hee
deryaa k.h diyetin bittimi kuzumbu sabah bende 61.4 ü gördüm 3 günün sonunda 62.1 dim sanırım .
bugün normale döndüm ama salı günü tekrar yapıyım diyorum belki 60 ı görürüm
ben geldimmmmmmmmmmmmm
giremedim yaaaa kaç zamandır
ama diyetimi bozmadım
lapa yaptım gecen gün
dünde semizotu detoksu
veee sonuç
Başlangıç:86.5
Geçen hafta:71.5
Bu hafta:70.2
Hedef:65
Boy:1.67
spor : 140 dk
okadar kaçamağın tatlının ardından 2 günlük sıkmayla bu rakama çok sevindim umarım ödem vs diildirde bakiiiii olur zaten bu hafta son bildiririm haftaya cuma gideceğim erkenden giremem 40 gün sonra birdhaa buralardayım tatilde de diyetime devam inş kilo vermesemde koruma modnunda olacağım bakarsınız 5 kg vermiş dönerim hee
1100 verdim filizim çok şükür..Bildirimimi yaptım yukarıda
Aslında hafta arası artıda olduğum için daha fazla verdim...
Göklerdeyim valla bu hafta, yolun sonu yakın inşallah
Sizi çok iyi anlıyorum,ooof ne zordur.Benim de 20 Şubat gibi başlar yaza kadar sürer,yazın olmuyor,izin veriyor.Boğazım,gözüm,burnum kaşınır da kaşınır.Kaşımaktan artık deri mahvolur,acır.Bir hapşuruk yok mu 10-15 kez arka arkaya ve çok kuvvetli bir şekilde.İlaçları kullanmasam ne olurdum Allah bilir.Size geçmiş olsun.Abla Sırf Bu Yüzden Yazın Gelmesini İstemiyorum
Polen Ve Arılar Yüzünden Arıyada Polenede Alerjim Varr
Arı Sokarsa Beni Anında Şişiyor Vücudum İğne Olmadan Tedavisi Olmadanda İnmiyor
Geçmiş olsun,güzel haberler alırsınız inşallah...canım inşallah güzel sonuçlar alırsın tertemiz çıkar inşallah benimde pataloji sonucum yarın çıkıyor stresliyim epeyce allahım bu mübarek günde tüm hastalara tez şifa versin sonuç bekleyenlerede hayır temiz sonuçlar nasib etsin
Vallahi ben de yerim,dondurmaya dayanamam,çikolatalı tercihim ama artık bununla idare ediverelim.kızlar algida fruttarenin reklamı varya orda biri 65 kalori biride 95 kalori diyor valla harika ya nerdeyse 100 gr yoğurtla eşdeğer yada 2 porsiyon meyve ile yani hergün yesek olur mu aceba :26: yada haftada 2-3 kez malum burası antalyaya beni bi dondurma bide klima serinletir kara kara düşünüyordum yazın dondurmasız napıcam diye eğer gerçekten bu kadar aza kalorisi yirim ben valla
Merhaba, merhaba, merhaba
İyi akşamlar canlarım, aman nasıl yorgunum ve bir o kadar da mutluyum
Başım fırıl fırıl döndü, kan ter içinde temizlik yaptım bütün gün ama bozmadım diyeti işte bozmadım
Sabah karbonun hesaplayarak 1 çay kaşığı vişne reçeli yedim kızlar bence o tuttu beni...Çünkü sabah size yazdığımda aşırı kötüydüm, ayağa kalktığımda tökezliyordum o derece
Yok dedim ben bu halde hiçbir şey yapamam ne yapayım ne yapayım diye düşünürken en mantıklı çözüm böyle buldum :13:
Ama karbonun hesapladığım için bana engel olacağını sanmıyorum, birazdan menümü yazarım görürsünüz zaten.
Bir de bugün bizim yeğen var burada o dedi, enişte beni görmüş yolda tanıyamadım nasıl zayıflamış o öyle demiş
Bir de bir de halamın komşuları da deryayı gördük geçen gün tanıyamadık, çok zayıflamış, çok güzel olmuş demişler
Amaaaaan çifte mutluluk sabahlar olmasın
Yok vazgeçtim hemen sabah olsun
Canım yaaaa,kıyamam. Varya sen çok tatlısın,maşallah sana.Herşey gönlünce olsun...
Oy Ablacimm Utandirdin Beni :78: Cok Tesekkür Ederim Ama Bi$eyi Düzeltiyim
Izninle ..
Zeynep Ve Feryal Arkada$larim Benden Gencler Ve Onlar Benden
Cok Ama Cok Daha Fazla Yol Kat Ettiler
Asil Topigimiz Genc ve Akilli Civ Civleri Onlar
Ben 3.Cü Akilli Genc Civ Civim Bu Durumda
Onlara Haksizlik Olmasin Diye Yazma Geregi Duydum ..
Ve Tekrar Coook Tesekkür Ederimm Güzell Sözlerin Icinn Ablacimmm ♥
Olur mu öyle,sakın bırakayım demeyin.Ben de son iki haftasonu neler yedim neler,hatta menümü yazamadım,yüzüm yoktu ama bırakmadım(tek olsaydım bırakırdım da)Geçen hafta 0.5,bu hafta da 1.3 kg gitti.Lütfen moralinizi bozup bırakmayın,durmak yok,kaldığı yerden devam...offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm
benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz
Bir diyetisyene uğrasınız,neden böyle oluyor?:26:,siz tecrübelisiniz,daha iyi bilirsinz ama...diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım
Bildirim
Başlangıç 89
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 73.2
Giden 1100
Toplamda giden 15,8
Hedef 70
Toplam spor 330 dk.
Beden 44
Boy 1.77
Canlarım bu aslında 1100 den daha fazla çünkü pazartesi günü 76 yı bile görmüştüm ben sabah aç karna hem de, o yüzdennn çoooookkk mutluyum
Layyyyyyyy Layy Layyyyyyyyyyy
Kilo Bildirimiiiiiii :
Baslangic: 88
Gecen Hafta: 78
Bu Hafta : 76.900 :82:
Bu Hafta Giden: 1.100
Toplam Giden: 11.100
Boy: 1.68
Beden: 42
Spor: 210 dk
Tey Tey TeyyLapa I$e Yaradiii ..
Bu Hafta Pazartesi 79.900 Rakamini Görmü$tüm
Yani Toplam Giden Sadece 1.100 Degil Daha Fazla Aslinda ..
Ama $u Iki Günde 1.100 Tam Gitti :82:
Coook Mutluyum Cooookkkk
Koşuşturmanız bayağı çok ,Allah güç versin ve dediğiniz gibi akşam da geç yemek yemenizin etkisi çok olmuştur.Düzeninizin en kısa zamanda yoluna girmesi dileğimle...Günaydın çıtırlar bir bildirim günü daha geldi.koca bir haftam boşa gitti düzenin altüst olduğu için kendimi birtürlü düzene sokamıyorum.
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle emek harcayıp sıkı diyet yapanlar inş.hedeflerine ulaşırlar...
nihalcim tebrikler 2 günlük mama ile 1600 gr gitti süper! hoş toplamda 3300 verdiğine göre mamasızda kilolar gidiyormuş...
Derya'cım canım beni sabit geçer misin...teşekkürler....
Çok güzeller,elinize sağlıkarkadaşalr bildiqiniz gibi rölyef kursuna gidiyorum..yaptıqımız eserler feshanede her yıl sergilenip internette yayınlanıyor..kopy yasaqı vardı yaptıqım yalıda..kopyalayıp yapıştıramadım buraya..bu yılki eserler yayınlandımı diye nette gezerken yaptıqım yalının kopy yasaqının kalktıqını gördüm..hemen yayınlıyorum..bu yılki sergise birde saat kulem var..ama onun yayınlanması 2 ayı bulur..yayınlandıqında onu eklerim..bakın bakalım beqenecekmisiniz..deqer 2.500tl..
Çıtır tabi..bnim çıtırdan anladığım şu şekerm...
gözlerinden ateş fışkıran..
orasından burasındna pırtlayan bişi olmayan..
insanlara neşe saçan..
durduğu yerde duramayan..işte çıtır bu bebem sen de ahanda böylesin işte
yoksa kuru kemiklerini düşük bel pantullarla sergileyen yüzleri bir karış makyajlı postişli saçlarını savurup gezen hatunlar benim nazarımda çıtır falan değil hayatım..
var mı itirazın bakem hıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?