deryacım çok sevindim maşallah...bende paylaştığın 3 günlük menüyü print aldım deneyeceğim.belki biara beraber yaparız:)inş.faydası olur... lapa'yı yapamam o bana zor geliyor ama bu olabilir tavuk, et,yumurta severim.
filizcim merhaba ben bu yazdıklarından sanki kendimi suçlamam gerekiyormuş gibi hissettim... Ama inanki o yazdıklarımda seni eleştirecek bişi demek istemedim... Hani genel olarak yaptığımız yanlışlar anlamında... Bak seni o kadar ii anlıyorum ki benim kızımda 16 haziranda 2 yi bitirecek ve gecede hallaaa en az 5 kere kalkıyor ve hastalıktı dişti derken nasıl mız mız... Inan pilim bitiyor ve ben daha dedimya 1. 5 yaşından sonra kendime zaman ayırmaya yani en azından 1 saatlik spor salonuna gitmeye başlayabildim ki tekrar tekrar söylüyorum inan tembellik kelimesini kullanırken kötü bir niyetim yoktu lütfen yanlış anlamaaa...
Burda birbirimize destek olak için varız bak iki haftadır aynı kilodaydım hatta artılarda veremiyordum olmayınca olmuyor asıl biz siz eskilerden çok şey öğreneceğiz...
Moralini bozma lütfen kırdıysam da özür dilerim yazdıklarımla...
deryam 40 gün yok olsamda fırsat buldukça girerim nete dağbaşı olsada gelişmiş köyümüz bir iki yerde net varahh şimdi olacaktı profesyonel makinam çekip çekip göstercektim ama daha eşime lafını bile edemiyorum makinanın kemer sıkma moduna girdik te
nihaldi değilmi canım benim isim tutmada özrüm var kusuruma bakma bu detoksu bende birinden duydum lapadan sonra hemen yaptım ben buhafta kesin artı çıkardım hem çok sağlıklı ...
ah ah ben bu tuzu tamemen kessem varya detoksa hiç gerek kalmıycak ama önceden farkında değildim ne kadar çok tuzlu tükettiğimin yemeklere çok az koyuyordum ya tuzu sanıyordum ki tuzsuz yiyorum meğer peynirden götürüyorum tuzuu
Başlangıç:91.2
Geçen hafta:77.2 (77. yazmışım,düzelttim)
Bu hafta:75.9
Giden:1.3
toplam giden:15.3
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44
Ahhhh ben olacaktım da orada karış karış çekecektim her yeri :84::84:
Çok özledim fotoğraf çekmeyi, kurudum kaldım aylardır kargosunu deli gibi beklediğim makinam öyle duruyor kenarda çok üzülüyorum
Kendimi geliştirmedikçe de geriliyorum sanki, bildiklerimi de unutuyorum
Bir yere gidemiyorum ki çekeyim
Tebrikler füsuncum, hepiniz bende çok verdiniz
Tebrikler füsuncum, hepiniz bende çok verdiniz
selam kızlar kilo bildirimi yapıp geçmişe döneyim. umarım herkes iyidir
başlangıç kilo:92
geçen hafta:86.4
bu hafta:84.3
verilen:2.100
toplamda verilen:7.700
hedef:68
boy:171
beden:44-46
spor:60 dakika
Teşekkür ediyorum,eeee haftaya da sıra sizde,hadi bakalım
Off Kizlar Yaa Ilk Defa Bi Cocuk Sinirlerimi Zorladi
Kiz Yegenim Bizde .. Erkek Yegenimin Bugün Hastanede Randevusu Var Tomografiye Girecek
Full Narkoz Ile . Sabah Bize Biraktilar ,Annem Doktorda Randevusu Vardi Bende
Oyaladim Evde .. Tirnagina Oje Sürdüm Saclarini Yaptim Keloglan Cizgifilimi Var Onunun 1.Patini Actim Bakiyordu .. Bende Ayni Odadayim Üzerimi Degistiriyordum Ama Bi Gözüm Hep Onun Üzerindeydi ..
Pc Koltugumun Üzerinde Oturuyordu ..
Benim Esyalarim ve Odam Pek Kiymetlidir Yani Ellenmesinden Kurcalanmasindan vs. Hic Ama Hiccc Hoslanmam .. Bunu iki Yegenimde Cok Iyi Bilir Izinsiz Ben Evde Olmadan Asla Odamin Kapisi Dahi Acilmaz .. Erkek Yegenim Kardesinede Der Hep Halamin Odasina Girme Biseyi Kirarsin Filan
Kizar Bak Diye .. Aslinda Bagirma Cagirma Huyum Yoktur Ama Bi Bakisim Yeter Veya Hep
3.e Kadar Sayarim Elledikleri Seyi Hemen Birakirlar Öyle Alistirdim ..
Herneyse Iste .. Deri Pc Koltugum Var Gecen Sene Dogum Günümde Almisti Annem ..
Bu Kücük Cadi Oturdugu Yerde Sol Koltuk Kolunun Derisi Bi Güzel Yüz Derisinide Yere At ..
Hangi Kasla Göz Arasinda Yapti Bilmiyorum Iki Saniyede Oldu Bitti Resmen..
Yere Bakiodu Yanina Gittim Bi Baktim A'dan Z'ye Yirtilmis Sol Kolu Koltugun ..
Bunada Sinirlenirmi Diyebilirsiniz Ama Harbiden Sinirlendim Yani ..
Parasinda Filan Degilim Can Feda Onlara Ama Kiz Cocugu Olacak Bu Yahu ,
Abisi Bile Bukadar Kirici Yirtici Bi Yapiya Sahip Degil Ki Erkek Yegenim Hiperaktif Bi Cocuk ..
Suan Hala Sinirliyim .. Biseyde Diyemedim Yegenime .. Sadece Koltugu Gösterdim
Bunu Eylül mü yapti dedim 2.kez tekrarladim evet dedi .. niye yaptin dedim ..
yaptim iste diyor .. ne diyim ki olan oldu sinirlenmemle kaldim ..
Burcum çocuk işte, çok daha fecilerini bile yapıyorlar bazen...Bir de her çocuk aynı değil mesela diyorsun ya 3'e kadar sayarım bırakırlar öyle alıştırdım diye..Öyle çocuklar gördüm ki kesinlikle belirli bir terbiye eğitim veremiyorsun
Zor yani çocuklara sabretmek o yüzden olan olmuş üzülmenin anlamı yok
Ender Saraç’ın detoks kürü ile vücudunuzu toksinlerden arındırarak zayıflayın ;
Malzemeler:
- 2,5 Lt su
- 2–3 adet orta boy kabak,
- 1 demet semizotu,
- 6–7 adet orta boy saplı maydanoz,
- 3 adet taze soğan (yeşil kısımları ile birlikte)
- 2 adet acı yeşilbiber ( metabolizma hızlandırır, fakat mide sorunu olanlar acı biber koymayabilirler)
- 1/2 tatlı kaşığı zerdeçal,
- 1 tatlı kaşığı kimyon
Hazırlanışı : Zerdeçal ve kimyon haricindeki tüm malzemeleri, suyun içinde haşlayın ve blendırdan geçirdikten sonra içerisine zerdeçalı , kimyonu da ilave edip, karıştırın. Başka bir şey yemeden, gün boyu bu sebze çorbasını için.
açıkcası tarif buydu ben çorbasını yaptım ama arada da salata şeklinde yedim
semizotunun içine yoğurt ceviz bir tatlı kaşığı yağı alabora edip tükettim
hiçte zorlamadı beni tavsiye ediyorum
maşallahınız var kızlar haziran ayı uğurlu geldi kilocuklar gidiyor...dünyanın yükü azalıyor:)darısı biz sabit kalan yada veremeyenlere inşallah....haftaya bende kh diyeti yapmak istiyorum tavuğu haşlarken sebzeyle haşlayıp sebzesiyle yiyebilir miyim sade mi yemem lazım:)
ayşecim biran yazdıkların,yaşadıklarım ev-iş-kv üstüste geldi,içimdekileri yazdım,rahatladım:)asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, aklımın ucundan geçmedi bile, sen çok sevecen ve ii niyetlisin....canım verdiğin kilo için tebrik ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?