80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryam 40 gün yok olsamda fırsat buldukça girerim nete dağbaşı olsada gelişmiş köyümüz bir iki yerde net var ahh şimdi olacaktı profesyonel makinam çekip çekip göstercektim ama daha eşime lafını bile edemiyorum makinanın kemer sıkma moduna girdik te
nihaldi değilmi canım benim isim tutmada özrüm var kusuruma bakma bu detoksu bende birinden duydum lapadan sonra hemen yaptım ben buhafta kesin artı çıkardım hem çok sağlıklı ...
ah ah ben bu tuzu tamemen kessem varya detoksa hiç gerek kalmıycak ama önceden farkında değildim ne kadar çok tuzlu tükettiğimin yemeklere çok az koyuyordum ya tuzu sanıyordum ki tuzsuz yiyorum meğer peynirden götürüyorum tuzuu

Başlangıç:91.2
Geçen hafta:77.2 (77. yazmışım,düzelttim)
Bu hafta:75.9
Giden:1.3
toplam giden:15.3
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44

kızlar herkes çok güzel kilolar vermiş hepiniiz tebrik ediyorum

veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verirler inşallah

senacım ellerine saglık bayıldım canım harika görünüyor sanat eseri gerçekten

filizcim ben temponu okurken yoruldum lütfen kendine haksızlık yapma herşey yoluna girince inşallah bi düzene sokarsın

banu hakikaten ne diyeceğimi bilemiyorum bende şaştım senin bu bünyene :26:

Kesinlikle denemelisin filizcim, zor olsa da karbon diyeti harika
Cesaret edersem yaparız

ayşecim biran yazdıkların,yaşadıklarım ev-iş-kv üstüste geldi,içimdekileri yazdım,rahatladım:)asla kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, aklımın ucundan geçmedi bile, sen çok sevecen ve ii niyetlisin....canım verdiğin kilo için tebrik ediyorum...

Ahhhh ben olacaktım da orada karış karış çekecektim her yeri :84::84:

Çok özledim fotoğraf çekmeyi, kurudum kaldım aylardır kargosunu deli gibi beklediğim makinam öyle duruyor kenarda çok üzülüyorum
Kendimi geliştirmedikçe de geriliyorum sanki, bildiklerimi de unutuyorum
Bir yere gidemiyorum ki çekeyim

Başlangıç:91.2
Geçen hafta:77.2 (77. yazmışım,düzelttim)
Bu hafta:75.9
Giden:1.3
toplam giden:15.3
Hedef:57
Boy:1.65
Beden:44

Tebrikler füsuncum, hepiniz bende çok verdiniz

selam kızlar kilo bildirimi yapıp geçmişe döneyim. umarım herkes iyidir
başlangıç kilo:92
geçen hafta:86.4
bu hafta:84.3
verilen:2.100
toplamda verilen:7.700
hedef:68
boy:171
beden:44-46
spor:60 dakika

canım yaa diyecekbirşey bulamıyorum ki inş çok güzel bir iş imkanıyla karşılaşıp kurtulursunuz kafeden

Off Kizlar Yaa Ilk Defa Bi Cocuk Sinirlerimi Zorladi

Kiz Yegenim Bizde .. Erkek Yegenimin Bugün Hastanede Randevusu Var Tomografiye Girecek
Full Narkoz Ile . Sabah Bize Biraktilar ,Annem Doktorda Randevusu Vardi Bende
Oyaladim Evde .. Tirnagina Oje Sürdüm Saclarini Yaptim Keloglan Cizgifilimi Var Onunun 1.Patini Actim Bakiyordu .. Bende Ayni Odadayim Üzerimi Degistiriyordum Ama Bi Gözüm Hep Onun Üzerindeydi ..
Pc Koltugumun Üzerinde Oturuyordu ..
Benim Esyalarim ve Odam Pek Kiymetlidir Yani Ellenmesinden Kurcalanmasindan vs. Hic Ama Hiccc Hoslanmam .. Bunu iki Yegenimde Cok Iyi Bilir Izinsiz Ben Evde Olmadan Asla Odamin Kapisi Dahi Acilmaz .. Erkek Yegenim Kardesinede Der Hep Halamin Odasina Girme Biseyi Kirarsin Filan
Kizar Bak Diye .. Aslinda Bagirma Cagirma Huyum Yoktur Ama Bi Bakisim Yeter Veya Hep
3.e Kadar Sayarim Elledikleri Seyi Hemen Birakirlar Öyle Alistirdim ..

Herneyse Iste .. Deri Pc Koltugum Var Gecen Sene Dogum Günümde Almisti Annem ..
Bu Kücük Cadi Oturdugu Yerde Sol Koltuk Kolunun Derisi Bi Güzel Yüz Derisinide Yere At ..
Hangi Kasla Göz Arasinda Yapti Bilmiyorum Iki Saniyede Oldu Bitti Resmen..
Yere Bakiodu Yanina Gittim Bi Baktim A'dan Z'ye Yirtilmis Sol Kolu Koltugun ..
Bunada Sinirlenirmi Diyebilirsiniz Ama Harbiden Sinirlendim Yani ..
Parasinda Filan Degilim Can Feda Onlara Ama Kiz Cocugu Olacak Bu Yahu ,
Abisi Bile Bukadar Kirici Yirtici Bi Yapiya Sahip Degil Ki Erkek Yegenim Hiperaktif Bi Cocuk ..

Suan Hala Sinirliyim .. Biseyde Diyemedim Yegenime .. Sadece Koltugu Gösterdim
Bunu Eylül mü yapti dedim 2.kez tekrarladim evet dedi .. niye yaptin dedim ..
yaptim iste diyor .. ne diyim ki olan oldu sinirlenmemle kaldim ..

selam kızlar kilo bildirimi yapıp geçmişe döneyim. umarım herkes iyidir
başlangıç kilo:92
geçen hafta:86.4
bu hafta:84.3
verilen:2.100
toplamda verilen:7.700
hedef:68
boy:171
beden:44-46
spor:60 dakika

Arzum ne yaptın sen
Tebrikler canım
Bu hafta belli ki özel bir şey yaptın hatırlayamadım ama :26:
Diğer haftalarda dikkat et rakamların düşmesi zevkli olsa da haftada 1 kilo en ideali

Teşekkür ediyorum,eeee haftaya da sıra sizde,hadi bakalım

Çok zor füsunum çok
Ben artık öyle başlardaki gibi takır takır veremiyorum yani haftada bir kilo yeni birinin 3 kilosu gibi mutlu ediyor beni

Burcum çocuk işte, çok daha fecilerini bile yapıyorlar bazen...Bir de her çocuk aynı değil mesela diyorsun ya 3'e kadar sayarım bırakırlar öyle alıştırdım diye..Öyle çocuklar gördüm ki kesinlikle belirli bir terbiye eğitim veremiyorsun
Zor yani çocuklara sabretmek o yüzden olan olmuş üzülmenin anlamı yok

Ablacim Bisey Itiraf Etmeliyim Ki , Yengem Ilk Cocugunda Daha SIKI Egitim Vermisti ..
Yani Erkek Yegenim O Yüzden Böyle Bisey Yapmaya Cesaret Edemezdi ..
Kiz Yegenime Kiz Oldugu Icin Hersey Selbest .. Misal Diyelim Süt Iciyor Bardaktan
Inadina Masaya Döküyor Elleriyle Masada Süt Savasi Cikariyor Heryer Süte Bulaniyor
Abimle Yengemin Tepkisi $u Oluyor Hic Abartmadan Söylüyorum : Aaa Kizim Naptin Sen
Bak Simdi Oldumu Hic Dur Yenisini Getireyimde Ic ! Aynen Böyle ..
Erkek Yegenim Bisey Dökse Etse Ohoo Ev Yikiliyor Bagirmalarindan ..

Tabi Bize Düsmez Bisey Demek Ama Gözle Görülen Sey Klavuz Istemez ..
Cok Simarik Bir Kiz Yegenim Var Cünkü Her Dedigi Saniyede Oluyor Ve
Yapma Etme Denmedigi Icin Hep Zararli Seyler Yapiyor .. Bende O Yüzden Sinirlendim Iste Ama Bisey Demedim Sadece Sucunu Gösterdim Görsün Diye Okadar ..

Ama Dedigin Gibi Olan Oldu .. Adi Üstünde Cocuk ..

(aa neden sinirlerimin gergin oldugunu anladim regl dönemindeyim
hem duygusalligim hemde sinirlerim tepemdeee )

çok tşk ederim canım..yazdım kenara birgün uygulayabilirim işallah..

maşallahınız var kızlar haziran ayı uğurlu geldi kilocuklar gidiyor...dünyanın yükü azalıyor:)darısı biz sabit kalan yada veremeyenlere inşallah....haftaya bende kh diyeti yapmak istiyorum tavuğu haşlarken sebzeyle haşlayıp sebzesiyle yiyebilir miyim sade mi yemem lazım:)

Merhaba kızlar,inşaallah iyisinizdir
kusurabakmayın uğrayamadım .
yazamadığım 5-6 günde çoğunlukla düzgün beslendim bi iki kaçamadığımda oldu
yarından itibaren inşaallah hergün uğrucam,baya syflar geçmş bi gözatıyım.

Filiz Ablacim Sebzelerin Kh 'si Yüksek Diye Biliyorum Ben ..
Kh Listesinin Linkini Derya Ablamdan Gelince Bi Iste Orada Yaziyor Degerleri ..
Ama Sadece Tavuk Haslamanin ''0'' Kh si Var ..

Listeye Bi Göz Atarsin Link Verilince Ona Göre Hesaplayip Tüketebilirsin Galiba

kızlar ben birazdan çıkıcam yarım gün yıllık izin aldım ayladır epilasyona gidemiyordum zorla randevu alıyorum regl oluyorum sonra yeni randevuyu almaya çalkış 2 ay sonraya haftasonu falan derken koca kış geçti bir kere gidebildim yaaa:2:
neyse ordan da metrocitye gidip ayakkabı bakam bir spor ayakkabı alayım eskisi trasparan oldu artık
ordan da arkadaşın annesi gelmişti Ankaadan bir onu görmeye gidicem..ohh ne enerjiğim süperrrr...
hepinize iyi haftasonları diliyorum..
hemen menümü yazayım..2 günün sonunda nihayet midem yemek gördü..
sabah:300 ml sütlü mama
öğle:yoğurtlu ıspanak
tavuk döner
salata
1 dilim ekmek
2 kayısı
akşam da yine mama yicem..
görüşmek üzere kızlar kilo veren herkesi çooook tebrik ediyorum..veremeynler geçen hafta ben artıdaydım önemli olan telafi etmek moral bozmak yok yolumuz uzun...
hoşçakalın...kaçaksız kalın..

ay canım içimi rahatlattın okuldayım bir de nöbetçiyim ama aklım sendeydi....seni okadar ii anlıyorum ki geçen yıl kilom 98 ve kayınvalidem bize geldi kızıma bakmaya o zaman adıyamandaydık yaşlı saolsun geldi ama 4 ay birlikte kaldık ve gel sen bana sor 12 de okuldan gelince bir başlardım temizliğe o kirletirdi bakın asla abartmıyorum gece biterdi yemeklerimi beğenmezdi ki hergün full çeşit yemek çorba salata herneyse yemezdi eşimle problemlerimiz oldu haliyle ve benim bakmam gerken bir bebeğim vardı ayaklarım ağrır sırtım ağrır gece hiç uyumadan okula gittim 4 ay ve tabiki senden verim bekleyen bir okul yani birde sıkıntılarımın başlıca sebebi kilooooo.... Hem manevi yönden hem de fiziken o kadar yorgundumki bana derlerdi eee ayşe bi yürüyüş yap akşamları ne yürüyüşü ben çocuğumu görmeden eşimi görmeden bir akşam mutfaktan çıkamadan akşam bitiyordu....

Yani demem o ki gelince hepsi üst üste geliyor ve insan bunalıyor .... Düşün geçen yıl bu dönemlerde ben 98 şimdi 80.. Ve bir o kadar daha yolum var seni ben anlamayayım da kim anlasın...canım tekrardan söyliim nolur canını sıkma hepsi geçiyor sadece böyle dönemlerde biraz daha güçlü olmamız gerekiyor o kadar.................

kızlar okuyorum okuyorum tam cvp yazıcma net giidyor

tüloş benim reglim bittii cnm ama 2 gündür wc ye çıkamadım ondan mı oldu bilemiyorum
birde lapa yapmıştım dün güyaa
insanlara veremiyorum diyinc ekızıyorlar gayet iyisin diye ama hastalık olmuş bizde anacım

birde ben karbon yaptıgım hafta veriyorum,sonrak i hafta alıyorum sanırım tekrardan
sziler gibi şanslı degilim yani
zaten ben bu kadar kiloyu nasıl verdim şaşırıyorum yani bazen
malesef şanslı dgeilim her hafta çatır çatır veremiyorum
ama olsun bu ragmenn başardıklarım cepte zaten
gerisi tefarruatt ,dün nette bir kadınla tanıştım fotolarına inanamadımm yaa
platesle 4 aydaa nasıl incelmişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…