ricaederim canım inş sendede güzel sonuçlar verirçok tşk ederim canım..yazdım kenara birgün uygulayabilirim işallah..
seher
evde bütün malzeme var detoks mu yapcam
anacım yapmadıgım detoks kalmadı yaa
troidinde bir problem yok dimi niye veremedin ki genelde diyete yeni başlandığında haftada en az 2 kg gidiyor da :44:kızlarrr tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermişsiniz
bende bildirimimi yapayım
başlangıç 87
geçen hafta 84
bu hafta 84
giden - gelen yok
spor yok
sabit kalığıma sevnsem mi üzülsem mi bilemiyorum 3 ayda giden 3 kilo kendime inanamıyorum
arnavut varmı aramızda ?
arkadaşlar az önce bir arnavut sünnet kınasına gittim bu tamamen acayip 1 haftadır sünnet etkinlikleri yapıyorlar mevlüdü, kınası , erkekleri için ayrı gecesi kadınlar içi ayrı yarında düğünü şok oldum 3kez kıyafet değiştilerveeeee bakımsız ve kilolu kadın görmedim moralim bozuldu eve geldim açtımmmm ama bir kase salata yaptım daha birşey yermiyiiiiiiiiiim yememmmmmm bu bana güzel motive oldu :84:
menüm belli oldu yani
sabah
tuzsuz peynir
kandil simidi
çay
ara
ceviz
öğle
çorba
akşam
salata
karalahana çorbası
2 lt su
Banu ne zaman evine taşınıyorsun ev arayışlarının sonucu olmuş ama ben kaçırmışım hayırlı olsun canım
bu arada izlemin çorba tarifi neydiki mercimek çorbasımı ?
biz arnavut göçmeniyiz ama hiç ilişiğimiz yok.sadece dedemler anlatıyor.düğünleride çok şaşalı oluyor bende internette görmüştüm, şaştım resmen kal geldi öyle kıyafetler giyiyorlar ki anlatamam sırf elbiseler dünyanın parası tutmuştur. aynı gün içinde kılıktan kılığa giriyorlar...sünent düğünleride mi günlerce sürüyor:))çok para lazım çook
sehercim ben atlamışım sen bu yazdığın kürle mi bu hafta kilo verdin.
karalahana çorbasına bayılırım barbunyalı mı yapıyorsun acılı?annem çok yapar çok severek yerim....nerelisin?karadeniz'e has bir yemektir...Annem ordu /fassa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?