80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrr tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermişsiniz

bende bildirimimi yapayım

başlangıç 87
geçen hafta 84
bu hafta 84
giden - gelen yok
spor yok

sabit kalığıma sevnsem mi üzülsem mi bilemiyorum 3 ayda giden 3 kilo kendime inanamıyorum

seher
evde bütün malzeme var detoks mu yapcam
anacım yapmadıgım detoks kalmadı yaa

izlem ve derya hanginiz çizelge yapıyor bilemedim eger kabul ederseniz bende listeye girmek istiyorum

listeye girdiği ilk hafta artı olan herhalde ben varımdır bi tek :26:

eger kabul ederseniz işte bildirimim

başlangıç kilo :86.100

geçen hafta :67.100

bu hafta :67.200

gelen :+100 gr.

spor: 30 dk.

beden :40

toplam giden :18.900 gr.

hedef :60 kg.

Son düzenleme:
çok tşk ederim canım..yazdım kenara birgün uygulayabilirim işallah..
ricaederim canım inş sendede güzel sonuçlar verir
seher
evde bütün malzeme var detoks mu yapcam
anacım yapmadıgım detoks kalmadı yaa

:) canım senin bünyen bu belli etmiyo kendini ama ben zorlanmadım hemde lapadan sonra yapmama rağmen ki sen rahat rahat yaparsın bunuda dene hadi hadi haftaya gene yapıcam ben

umarım doğrudur yanlış olan bişey varsa düzeltirim

başlangıç kilo :86.kg

geçen hafta :83kg

bu hafta :82.600kg

gelen :yok

giden:400gr

spor: 360dk.

beden :44

toplam giden :3.400kg

hedef :65 kg.

bugünkü menüm

sabah:
1 tane çavdar sandiviç ekmek
domates
salatalık
biber
yumurta
kk beyaz peynir
2 bardak çay şekersiz

ara:
yok

öğlen:
2 tane lokum

ara:
yok

akşam:
taze fasulye 1 tabak
1 tane küçük ızgara tavuk
az makarna

1.5 lt su
spor yok
çaylar yok

arnavut varmı aramızda ?
arkadaşlar az önce bir arnavut sünnet kınasına gittim bu tamamen acayip 1 haftadır sünnet etkinlikleri yapıyorlar mevlüdü, kınası , erkekleri için ayrı gecesi kadınlar içi ayrı yarında düğünü şok oldum 3kez kıyafet değiştiler veeeee bakımsız ve kilolu kadın görmedim moralim bozuldu eve geldim açtımmmm ama bir kase salata yaptım daha birşey yermiyiiiiiiiiiim yememmmmmm bu bana güzel motive oldu :84:

seherr
benim sorunum yapamamakk degilde sonuç alamamkk
benzer bi tarif var bende bend eonu deniycektim

arnavut
bir arkadaşım var benim
baya eski bir ark evet çok bakımlıllarr dügünleri filan herşeyi çok şaşaşlı olur
güzel hatunlardır kendilerri

ilk kez tepsi böregi yapıcam umaırm fiyasko olmaz yaa
tepsim ufak geldi
4 yufkadna yaptım bendee
fırında bişiy yapmak degildeee
o fırını çıkarmak ve yerleştirmek zoruma gidiy valla:84::84::84::84:
inşşşş yeni evimd egerek kalmıycak

izlem
bugün snein çorbayı denedim gerçekten muhteşem oldu
işn sırrı sarımsagın salça ile kavrulması
bend ehep sarımsak kordum ama böle yapmazdım tavsiye edeirm kızlar çok güsledi

menüm belli oldu yani
sabah
tuzsuz peynir
kandil simidi
çay

ara
ceviz

öğle
çorba

akşam
salata
karalahana çorbası

2 lt su

troidinde bir problem yok dimi niye veremedin ki genelde diyete yeni başlandığında haftada en az 2 kg gidiyor da :44:

biz arnavut göçmeniyiz ama hiç ilişiğimiz yok.sadece dedemler anlatıyor.düğünleride çok şaşalı oluyor bende internette görmüştüm, şaştım resmen kal geldi öyle kıyafetler giyiyorlar ki anlatamam sırf elbiseler dünyanın parası tutmuştur. aynı gün içinde kılıktan kılığa giriyorlar...sünent düğünleride mi günlerce sürüyor:))çok para lazım çook

sehercim ben atlamışım sen bu yazdığın kürle mi bu hafta kilo verdin.

menüm belli oldu yani
sabah
tuzsuz peynir
kandil simidi
çay

ara
ceviz

öğle
çorba

akşam
salata
karalahana çorbası

2 lt su

karalahana çorbasına bayılırım barbunyalı mı yapıyorsun acılı?annem çok yapar çok severek yerim....nerelisin?karadeniz'e has bir yemektir...Annem ordu /fassa

Banu ne zaman evine taşınıyorsun ev arayışlarının sonucu olmuş ama ben kaçırmışım hayırlı olsun canım
bu arada izlemin çorba tarifi neydiki mercimek çorbasımı ?

Banu ne zaman evine taşınıyorsun ev arayışlarının sonucu olmuş ama ben kaçırmışım hayırlı olsun canım
bu arada izlemin çorba tarifi neydiki mercimek çorbasımı ?

evet baya oldu evi bulalı ama taşınmaya daha çok var toprktan girdik
seneye temmuz ancak

izlemin çorba tarifi vemrişti arkadaşındna almış bildiigmiz şeyde tek farkı sarımsagı salça ile kavuruyorsun ama muhteşem oluyor

Son düzenleme:
kilo veren herkesi tebrik ederim

hofffff sonucumu aldım rahim zarında kalınlaşma varmış östrojen hormonu eksikliğinden kaynaklanırmış oda pkolularda emzirenlerde kanserde ur tümör gibi durumlarda olurmuş hem pkoluyum hem emziriyorum neyseki kötü değilmiş hormon tedavisine başladım şimdilik 3 aylık olmadı gidince sorucam tekrar dr a emzirmeyi kesip bu tedavi sonrasında yine d kontrol hapına başlıyım çok faydasını görmüştüm bilmiyorumj yine dr kontrolleri yine hormon allah beterinden saklasın diyorum malesef hormon kilo yapıyormuş ödem filan allahtan bir kısmını verdim bundan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor hem emzirme hem hormon resmen akıntıya kürek çekicem allah yardımcım olsun
gelirken kendime fruttare aldım neşem yerine gelsin azcık

valla zor iş kadınların yaptıkları sanki sahneye çıkıyorlar apartman topuk hepsinde saçlarda taçlar filan elbiseler ap ayrı işlemeli taşlı , takıları ise altın sapsarı çok şaşalı ama güzel kadınlar ben kendimi giyim ve kilo olarak 45 yaş üstü arnavutlarla belki kıyaslayabilriim
canım ben bu kürü uyguladım bu hafta ama hafta başında çok tatlı aburcubur tüketmiştim hem lapayı yaptım ardından semiz otunu bu sonucu o şekilde aldım

sema
sen nedne tedavi görüyorsun anlamadım ben
rahim duvarındaki kalınlaşmaa dan kaynaklımı
adet düzenislizigind emi yoksa
eger rahim duvarındna ise benimd eoluyordu ama hiç hormon hapı içmedim

karalahana çorbasına bayılırım barbunyalı mı yapıyorsun acılı?annem çok yapar çok severek yerim....nerelisin?karadeniz'e has bir yemektir...Annem ordu /fassa

canım ben trabzonluyum eşim Rize yöresel yemeklerde sıkıntımız olmuyor hatta lahana çorbasına o beni alıştırdı kayınvalidemin tarifi barbunyalıda yapılabiliyor ama benim yaptığım karalahanayı haşalyıp süzüyorum sonra kaynatıp tekrar içine içyağ kırmızı biber mısır unu koyup blendırdan geçiyorum altını kısıp kıvam aldırıyorum aslında tereyağı ve azda zeytinyağı konulursa harika oluyor
ama ben kullanmıyorum
karalahanada çok faydalı ödem atıcı özelliği varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…