80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bikaç gündür eve pek bakamamıştım
bugün toptan bir süpürdüm sildim toparladım oğlanı yıka kendin yıkan bakımnı yap, yemek yap ye anca bu vakit oldu

bildirimimi yapim

başlangıç 89

geçen hafta 59.1

bu hafta 59.4 :82::82::82:

gelen 300gr

hedef 57

boy 1.66

beden 38-40

çooook güzel kilolar verilmiş vallahi bravooo
harikasınız yaa

tek tek hepinizi tebrik ediyorum, sanırım listenin sonunda ben varım bu hafta
ama doğum günüm ve doğurduğum gün bu haftaydı napim

harikasınız yaa

herikiside kutlu olsun canımmmm iyiki doğdun burayı buldun seni tanıdık

iyi akşamlarrr
dün kargom gelmiş kızlar markete çıkmıştık
neys ebugün giidp alalım deidk eşim gelinceee
öglende form çayı içmiştimmm
zıkkımın gelecegi tuttuu
ayy çok fena sıkışırdı beni valla yaaaa
neyseki yetiştim eve

plates lastigim ve küçük topumd avar artıkınnn
sıra geldi şekillenmeyeee

hayırlı sonuçlar alırsın inşallahç...
nerdesin sennn kuzuuuuuu 70 mi bıraktığında kaçtın onu hatırlayamadım canım..:26:arada uğra özletme kendini
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm

benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz
:125::125::125::125::125:
ne diyorsunnnnnnn
inşallahhhhhh canım haydi hayırlısı..
lolaylıklar gelsin canım bu enerjin süper kendine gelmişsin tam olarak..haha işite böyle maşallah sana azimle devam ediyorsun..
yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah...olsun genede çok almamışsın
diyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım

geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4

ben bişiy demiyoum artık...
canım nedir bu yaaaa allah allah kaçamak yapmadın da dimi..ya çok saçma dr a sorsana bunu bi kuu
harikasınız yaa

canım okadar yeme içmeye 300 gr gene çok iyi bir rakam bence nedir ki veririsin onu sen..

kızlar

2 haftadır cumaları tartılmayı unutuyorum bu cuma da unuttum eğer liste bu akşam yapılacaksa derommmm beni sabit alırmısın hayatım..değilse yarın zaten tartılırım inşallah pazara gidiyorum ya bir acele ile çıkıyorum evden..bir de diyet modunda değilim beynim proğramlı değil öyle olunca böyle oluyor..:130::130::108::108:

tam tahmin ettiğim gibi oldu reglim yüzünen bu hafta...neyse haftaya acısını çıkartırım
izlem sonunculuk bende bu hafta sanki...

başlangıç 90.8
geçen hafta 84.1
bu hafta 84.6
gelen 500gr
toplamda giden 6.7
spor 60dk
beden46
boy 1.64

kızlar birazdan otogara gidicem çoruma gidiyorum düğün için. kendinize iyi bakın. pazar akşam burda olurum. listede kilo veren herkesi tebrik ediyorum şimdiden..

E böyle yapılırsa şımarması doğal tabi..Kardeşlere olan farklı tavırları hiç anlayamamışımdır, bu hem kardeşlerden birini ukala yaparken birini ezik yapar, hem de başedilmez şımarık bir çocuk çıkar ortaya. Anlayamıyorum :26:

Filizim sebzesini de yersen kh sini hesaplaman gerekir.
Ben tavuğun içine yanına biber doldurup fırın poşetine atıyordum çok güzel lezzet veriyordu ama yemiyordum biberlerini..Verdiği tat bile yeter bence
Yiyeceklerin karbon değerleri de burada canım ;
Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu

neyse ordan da metrocitye gidip ayakkabı bakam bir spor ayakkabı alayım eskisi trasparan oldu artık

Transparan

dün nette bir kadınla tanıştım fotolarına inanamadımm yaa
platesle 4 aydaa nasıl incelmişşş

Ama bize de göster bize de

Edacım vallahi senin karşında da aynı banu gibi şaştım kaldım ya :26:
Diyetisyenin ne diyor bu duruma? :26:

Bu hafta ben yaparım artık denizim, olsun o listede adını görmek bile motive eder seni

izlem
bugün snein çorbayı denedim gerçekten muhteşem oldu
işn sırrı sarımsagın salça ile kavrulması
bend ehep sarımsak kordum ama böle yapmazdım tavsiye edeirm kızlar çok güsledi

Banuş bende dün yaptım attım dolaba tadamadım bile öyle kuzu kuzu duruyor
Çok merak ediyorum tadını, bugün misafirlerle yiyecektim güya gelmediler bu saat oldu yemek yaptım o kadar
Gelip tokuz derler bir de ben onlara yapacağımı biliyorum o zaman.
Sabah aç karna gelmezseniz kafanızı kırarım didim çünkü

Geçmiş olsun semacım, konu hakkında bilgi sahibi olamadığım için yorum yapamıyorum ama yaşayan birileri mutlaka vardır..Allah yardımcın olsun

Tam neden böyle oldu izloş diyecektim ki alttaki mesajını okudum olsun canın sağolsun kaptanım ya kilolar senden korkuyor, kaçacak delik arıyor zaten hiç üzülme

Yaaa bende istiyorum bende
Güle güle kullan banuşum

İlkayım bu hafta listeyi pazartesi yapacağım zaten, yarın tartılır yaparsın bildirimi

İyi akşamlar (lay lay laaayy )

Kızlar çok mutluyum ya
Ben çok mutlu olduğumda ağlarım genelde o yüzden o smiley
Evden çıkarken gözlerim doldu zaten..Sebebine gelince ;
Hayatımda ilk defa beyaz pantalon giydim
Yıllardır heves ettiğim bir şeydi..Çok hafif dar ama öyle rahatsız edecek gibi değil..Eşimi rahatsız ediyor sadece

O yüzden üzerine hafif uzun bir şey giydim ama çok büyük bir adım bu benim için, ilk defa ya 27 senelik hayatımda ilk defa....27 senede kaçırdıklarımdan birini telafi ettim bugün

Canlar listeyi anca pazartesi yaparım misafirimden dolayı kusura bakmayın
Liste yapmayı özledim yav

Bir de cuma günü menü yazanları cidden takdir ediyorum ya cuma günleri illa ki kaçamak yapıyorum ben yani yapmazsam mutlaka bozarım gibi geliyor..Kaçamaksız bir cuma düşünemiyorum :26:

Meraba canlarım:82:
bende 82 kilo bir hatun olarak aranıza katıldım
Bugün diyete başladım
15 20 dk oynadım zıpladım..

Bugün yediklerim

Sabah :2 yumurta sarısı zzeytin 1 dilim beyaz ekmek.
peynir domates yeşilçay
Öğlen:sulu köfte yoğurt bir dilim ekmek.
Akşam karpuz ve patates salatası..

Hatunlarım benim pek bir bilgim yok beni bilgilndirseniz sevinirim.:87:

sema
sen nedne tedavi görüyorsun anlamadım ben
rahim duvarındaki kalınlaşmaa dan kaynaklımı
adet düzenislizigind emi yoksa
eger rahim duvarındna ise benimd eoluyordu ama hiç hormon hapı içmedim

adet düzensizliği emzirirken hormonlarımın bozulması rahim duvarının kalınlaşması aslında hepsi aynı sebep yani hormon bozulmasından kaynaklandı canım bana patalojik teşhis kondu ondan doktorum hormon hapına başlattı teşhisim rahim duvarı kalınlaşması şimdilik hap içicem inşallah faydasını görürüm

canım bu almış halim..dün sabah 61.4tüm..döner ekmek hamur kızartması çikolata ve irmik helvası yedim bu sabah 62 çıktım..2-3 hafta öncesinde +800qramla liste sonuncusuydum..yediqim zaman alıyorum yanii..bnm en büyük avantajım yemek lerimin hepsini çok erken yemem sanırım..sabah 7de kahvaltım bitmiş olyor..11.30 gibi öqlen yemeqimi yiyorum..4.30-5 gibide akşam yemeqimi yiyorum..3 litre suyu her halukarda içiyorum..hatta çok daha fazla veririm ama haftanın 3 günü ne bulursam yiyorum..cuma cumartesi pazar resmen gevşiyorum..pazartesi geldimi ara vermeden diyetimi uyguluyorum cumaya dengeliyorum..hatta bak sana bugünkü menümü yazayım;
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqi
krem peynir
keçi peyniri
1 yumurta
bitki çayı

ara
4 kayısı

öqlen
2 tabak dolusu kısır
1 hamur kızartması
bitki çayı

ara
yok

akşam
müsli

ara
bir porsiyon dondurma

3 litre su..

yarın ve pazar günüde kaçamaklı menülerim olacak..çünkü evde olmıcaz..gittiqimiz yerlerdede yöresel bişeyler yicez..birazda rahatladım hedefime 2 kilo kaldı..dün geçmiş olsuna gelen komşum bile eşime söyleniyor vermesin artık beni dinlemiyor sen söyle diyor..ama Allahın izniyle tatile çıkmadan 60ı görmek istiyorum ve sadece 15 günüm kaldı..tatilde biraz kilo alıp gelirim gelincede hedefi 57ye çekicem inşallah..

sehercim ben ismekteyim..haftanın birgünü gidiyorum bulvardaki ismekteyim cnm..kızını birgünlük bırakacak biri varsa sende gelebilirsin

teşekkür ederim cnm

kesinlikle sanat eseri cnm çok haklısın..aylarca emek veriyorsun..zaten onun için satmıyorum parayla deqeri biçilmez kesinlikle..
canım bnm kuzen arnavutlara gelin gitti..onlarda adetmiş kınada 7 kıyafet deqiştirmişlerdi..ilk defa gördüqümüz için bizimde ilgimizi çekmişti..birde kuaförümde çalışan bayan arnavut ve çok kilolu biri..düqünleri bırak mevlütlerde bile mutlaka abiye kıyafet ve çok abartılı makyaj yapıp gidiyor..onlarda öyleymiş..hatta bir defasında bnm kuzenin eşinin anneannesiyle karşılaşmıştık aynen böyle kaldım kadın o zaman 65 yaşındaydı mini etek giymişti etleri derileri sarkmış ama mini etekli bnm kuzende onlara uydu..kendi kendine evde bile olsa a'dan z'ye makyajını yapar süslenip püslenir öyle oturur evinde..

çok geçmiş olsun cnm inşallah en kısa zamanda saqlıqına kavuşursun

amin inşallah çok teşekkür ederim ilkaycım

aramıza hoşgeldn canm

Kızlar 2 gündür müthiş gidiyorum ve kendimi kutluyorum :)

Sabah kepek ekmeğe beyaz peynirli tost, 1 yumurta, yarım yeşil elma ve yeşil çay

aralarda minik kızımdan fırsat bulamadığım için 2 şer ceviz yiyebildim

akşam tavuk çorbası ve ızgara kırmızı et yedim

spor olarakta yere düşürdüğüm koca kase çoban salatasını temizledim sanırım 1000 kalori yakmışımdır :)

Ay korkunçtuuuuuu mutfakta domates ve salatalıklardan basacak yer kalmamıştı ve her yer yağ içindeydi temizle temizle canım çıktı

bu arada su içmeyi ihmal etmedim, birazdan da leslie ile 3 millik yürüyüşe çıkıcam :)))

kilo veren herkesi tebrik ediyorum...bugün türkiye icin alisveris yaptim yani cocuklara yazlik felan aldim,türkiyede hic bisey almiyorum cocuklara,yanlis anlasilmasin ama hic begenmiyorum ordaki cocuk kiyafetlerini,bi lcw kiyafetleri burdakilerinkine benziyor,doldurdum bugün aldim renk renk ,benim icin de iyi oldu kilo derdini biran attim kafamdan cocuklara güzel güzel ciciler alinca ....birde o yanan havanin arkasina bir yaagmur gelmesinmi ,esir kaldik resmen magazada ,bardak bosalir gibiydi,benim ufaklik mizmizlanmaya basladi :84::84: ,bir baba nekadar yardimci oluyormus bikere daha anladim...o isdeyken asla cikmam birdaha

kizlar su acai berry deneyen ,yada cevresinden deneyen oldumu hic ben 2 gündür iciyorum bakalim etki edecekmi...:44:

selam ilkayege

Kızlar bende basen ve göbiş var napcem ya:44:

merak etme burdakilerde de basen göbek kalça mide karın ve birçok yer var bunu verenler vermeye çalışanlar var sende hoşgeldin aramıza takip et kızları menülerini oku tavsiyelerini oku...yardımcı oluruz..ama önce biraz takipçi olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…