çooook güzel kilolar verilmiş vallahi bravooo
harikasınız yaa
tek tek hepinizi tebrik ediyorum, sanırım listenin sonunda ben varım bu hafta
ama doğum günüm ve doğurduğum gün bu haftaydı napim
hayırlı sonuçlar alırsın inşallahç...kızlar sabah hastaneye gittik..anestesi için benden ve eşimden imz aldılar..ve doktor eşimle beni yanına çaqırıp bazı bilgiler vermesi gerektiqini söyledi..operasyon esnasında baqırsaklrın delinme ihtimali olduqunu ve yine baqırsaklarda kanama olabileceqini bu durumdada acil ameliyata alacaklarını söyledi..nerdeyse geri dönmek geldi içimden..yeşik önlüqü giyip masaya yattıqımda salavat-ı şerife getirmeye başladım..anestesiyi yapacak olan doktor bana bişeyler sordu o arada anestesiyi enjekte etti ve uynadııqmda herşey bitmişti..çok hava verdikelrinden 2 saat kadar qaz sancım oldu..eve geldik..günlerdir mideme su ve çorbadan ve ilaçlardan başka bişey girmemişti..ekmek yemek istediqmi söyledim eşime..biraz sonra kurye eve döner getirdi..2 defada bitirebildim ..mide ve baqırsaklar boş olduqundan önce hemen doydum 1 saate kalmadan tekrar acıktım..diqer yarısınıda ozaman yedim..biraz önce alttaki komşum hamur kızartması getirmiş 1 tanede ondan yedim..daha yeni yeni toparlanıyorum..kolonoskopi esnasında kolonlardan parça alınmış..patolojiye gitti..en erken 17 haziranda sonuçları alacakmışız..hayırlısı olsun iyi gelir inşallah..
GECEMİZ VE ÜÇ AYLARIMIZ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLSUN ARKADAŞLAR..BU AKŞAM DUALARINIZDAN BİZLERİDE EKSİK ETMEYİN..
nerdesin sennn kuzuuuuuu 70 mi bıraktığında kaçtın onu hatırlayamadım canım..:26:arada uğra özletme kendiniherkese selamlar kızlarr keyifleriniz nasıl ablalarım beni özlemiş dedim geleyim bi:) ben 70 kiloyum hala bu gelmediğim aralarda diyet yapmaya çalıştım fakat başaramadım çok ddenedim olmadı ben hala şaşıyorum kendime onca kiloyu nasıl verdim diye şimdi iradem yok ama mutluyum bu halimlede:)
:125::125::125::125::125:offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff diyeti bozdummmmmmmmmmm
benden adam olması imkansızzzzzzzzzzz
ne diyorsunnnnnnnkızlar algida fruttarenin reklamı varya orda biri 65 kalori biride 95 kalori diyor valla harika ya nerdeyse 100 gr yoğurtla eşdeğer yada 2 porsiyon meyve ile yani hergün yesek olur mu aceba :26: yada haftada 2-3 kez malum burası antalyaya beni bi dondurma bide klima serinletir kara kara düşünüyordum yazın dondurmasız napıcam diye eğer gerçekten bu kadar aza kalorisi yirim ben valla
inşallahhhhhh canım haydi hayırlısı..iyi akşamlar kızlar..karbon diyetinin devamını getiremedim ama kendimce bir şeyler yapıyorum.menümü yazmayacağım çünkü gezmeye gittim.ama yarın güzel bir sonuç bekliyorum belki de 82 ye düşerim hayırlısı olsun bakalım..
lolaylıklar gelsin canım bu enerjin süper kendine gelmişsin tam olarak..haha işite böyle maşallah sana azimle devam ediyorsun..Merhaba, merhaba, merhaba
İyi akşamlar canlarım, aman nasıl yorgunum ve bir o kadar da mutluyum
Başım fırıl fırıl döndü, kan ter içinde temizlik yaptım bütün gün ama bozmadım diyeti işte bozmadım
Sabah karbonun hesaplayarak 1 çay kaşığı vişne reçeli yedim kızlar bence o tuttu beni...Çünkü sabah size yazdığımda aşırı kötüydüm, ayağa kalktığımda tökezliyordum o derece
Yok dedim ben bu halde hiçbir şey yapamam ne yapayım ne yapayım diye düşünürken en mantıklı çözüm böyle buldum :13:
Ama karbonun hesapladığım için bana engel olacağını sanmıyorum, birazdan menümü yazarım görürsünüz zaten.
Bir de bugün bizim yeğen var burada o dedi, enişte beni görmüş yolda tanıyamadım nasıl zayıflamış o öyle demiş
Bir de bir de halamın komşuları da deryayı gördük geçen gün tanıyamadık, çok zayıflamış, çok güzel olmuş demişler
Amaaaaan çifte mutluluk sabahlar olmasın
Yok vazgeçtim hemen sabah olsun
yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah...olsun genede çok almamışsıngünaydinnnnnnnnn hayirli cumalar kizlar...uzun zamandir ugrayamamisdim hem tasinma islerinden dolayi hemde sucluluk duygusundan dolayi.1.3 kg almisim,tasinirken felan düzenim kacti,nezaman aciktigimda yemek yedim,dün basladim tekrardan,veeee belki kizanlariniz olacak acai berry aldim karsiydim böyle seylere ama seytan dürttü iste,ama hap degil ,yarim litre suya atiyorsun tableti o cözülünce sabah aksam 2 kere iciyorsun onu...istahim dün bayagi etkiledi ,cok tok tuttu ,insallah azda olsa su istahimi kapatsa iyi olur,asiri derecede abur cubura isthaim acildi,yemek olmasin aramiyorum ama bu cerezler,kekler,bisküviler beni öldürcek....eve almayim diyorum ama cocuklar cok seviyor cizgifilm izlerken ,bana neoluyorsa bende yiyorum onlarla kardesim haftaya dügünü var ben bi gram vermedim .....yarin elbise alicam bakalim kac bedene sigcam.
baslangic 79
gecen hafta 61.200
bu hafta 62.500
hedef 57-------gelcek yaza anca görücem herhalde bu rakami
canım nedir bu yaaaa allah allah kaçamak yapmadın da dimi..ya çok saçma dr a sorsana bunu bi kuudiyet yapıpta +500 çıkan bünyeye bir tek ben sahibim sanırım
geçen hafta:63.9
bu hafta :64.4
ben bişiy demiyoum artık...
çooook güzel kilolar verilmiş vallahi bravooo
harikasınız yaa
tek tek hepinizi tebrik ediyorum, sanırım listenin sonunda ben varım bu hafta
ama doğum günüm ve doğurduğum gün bu haftaydı napim
Ablacim Bisey Itiraf Etmeliyim Ki , Yengem Ilk Cocugunda Daha SIKI Egitim Vermisti ..
Yani Erkek Yegenim O Yüzden Böyle Bisey Yapmaya Cesaret Edemezdi ..
Kiz Yegenime Kiz Oldugu Icin Hersey Selbest .. Misal Diyelim Süt Iciyor Bardaktan
Inadina Masaya Döküyor Elleriyle Masada Süt Savasi Cikariyor Heryer Süte Bulaniyor
Abimle Yengemin Tepkisi $u Oluyor Hic Abartmadan Söylüyorum : Aaa Kizim Naptin Sen
Bak Simdi Oldumu Hic Dur Yenisini Getireyimde Ic ! Aynen Böyle ..
Erkek Yegenim Bisey Dökse Etse Ohoo Ev Yikiliyor Bagirmalarindan ..
Tabi Bize Düsmez Bisey Demek Ama Gözle Görülen Sey Klavuz Istemez ..
Cok Simarik Bir Kiz Yegenim Var Cünkü Her Dedigi Saniyede Oluyor Ve
Yapma Etme Denmedigi Icin Hep Zararli Seyler Yapiyor .. Bende O Yüzden Sinirlendim Iste Ama Bisey Demedim Sadece Sucunu Gösterdim Görsün Diye Okadar ..
Ama Dedigin Gibi Olan Oldu .. Adi Üstünde Cocuk ..
(aa neden sinirlerimin gergin oldugunu anladimregl dönemindeyim
hem duygusalligim hemde sinirlerim tepemdeee)
maşallahınız var kızlar haziran ayı uğurlu geldi kilocuklar gidiyor...dünyanın yükü azalıyor:)darısı biz sabit kalan yada veremeyenlere inşallah....haftaya bende kh diyeti yapmak istiyorum tavuğu haşlarken sebzeyle haşlayıp sebzesiyle yiyebilir miyim sade mi yemem lazım:)
neyse ordan da metrocitye gidip ayakkabı bakam bir spor ayakkabı alayım eskisi trasparan oldu artık
dün nette bir kadınla tanıştım fotolarına inanamadımm yaa
platesle 4 aydaa nasıl incelmişşş
kızlarrr tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermişsiniz
bende bildirimimi yapayım
başlangıç 87
geçen hafta 84
bu hafta 84
giden - gelen yok
spor yok
sabit kalığıma sevnsem mi üzülsem mi bilemiyorum 3 ayda giden 3 kilo kendime inanamıyorum
izlem ve derya hanginiz çizelge yapıyor bilemedim eger kabul ederseniz bende listeye girmek istiyorum
listeye girdiği ilk hafta artı olan herhalde ben varımdır bi tek :26:
eger kabul ederseniz işte bildirimim
başlangıç kilo :86.100
geçen hafta :67.100
bu hafta :67.200
gelen :+100 gr.
spor: 30 dk.
beden :40
toplam giden :18.900 gr.
hedef :60 kg.
izlem
bugün snein çorbayı denedim gerçekten muhteşem oldu
işn sırrı sarımsagın salça ile kavrulması
bend ehep sarımsak kordum ama böle yapmazdım tavsiye edeirm kızlar çok güsledi
kilo veren herkesi tebrik ederim
hofffffsonucumu aldım rahim zarında kalınlaşma varmış östrojen hormonu eksikliğinden kaynaklanırmış oda pkolularda emzirenlerde kanserde ur tümör gibi durumlarda olurmuş hem pkoluyum hem emziriyorum neyseki kötü değilmiş hormon tedavisine başladım şimdilik 3 aylık olmadı gidince sorucam tekrar dr a emzirmeyi kesip bu tedavi sonrasında yine d kontrol hapına başlıyım çok faydasını görmüştüm bilmiyorumj yine dr kontrolleri yine hormon allah beterinden saklasın diyorum malesef hormon kilo yapıyormuş ödem filan allahtan bir kısmını verdim bundan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor hem emzirme hem hormon resmen akıntıya kürek çekicem allah yardımcım olsun
gelirken kendime fruttare aldım neşem yerine gelsin azcık
merhaba kızlar bikaç gündür eve pek bakamamıştım
bugün toptan bir süpürdüm sildim toparladım oğlanı yıka kendin yıkan bakımnı yap, yemek yap ye anca bu vakit oldu
bildirimimi yapim
başlangıç 89
geçen hafta 59.1
bu hafta 59.4 :82::82::82:
gelen 300gr
hedef 57
boy 1.66
beden 38-40
iyi akşamlarrr
dün kargom gelmiş kızlar markete çıkmıştık
neys ebugün giidp alalım deidk eşim gelinceee
öglende form çayı içmiştimmm
zıkkımın gelecegi tuttuu
ayy çok fena sıkışırdı beni valla yaaaa
neyseki yetiştim eve
plates lastigim ve küçük topumd avar artıkınnn
sıra geldi şekillenmeyeee
kızlar
2 haftadır cumaları tartılmayı unutuyorum bu cuma da unuttum eğer liste bu akşam yapılacaksa derommmm beni sabit alırmısın hayatım..değilse yarın zaten tartılırım inşallah pazara gidiyorum ya bir acele ile çıkıyorum evden..bir de diyet modunda değilim beynim proğramlı değil öyle olunca böyle oluyor..:130::130::108::108:
sema
sen nedne tedavi görüyorsun anlamadım ben
rahim duvarındaki kalınlaşmaa dan kaynaklımı
adet düzenislizigind emi yoksa
eger rahim duvarındna ise benimd eoluyordu ama hiç hormon hapı içmedim
masumm hemen hemen ayniyiz diyebilirim,gecen sene bu zamanlar 70 kg dim 1 senede 8 kg vermisim nekadar az .aylardir ya sabitim yada ayda 500-1 kg veriyorum anca
sena masallah iyi vermisin ama dikkatimi ceken bisey oldu,sen hic almiyorsun sürekli veriyorsun,hicmi duraklama yada alma olmuyor senin bünyende,yoksa bir formülümü var bize söylemedigin??:44::44:
sehercim ben ismekteyim..haftanın birgünü gidiyorum bulvardaki ismekteyim cnm..kızını birgünlük bırakacak biri varsa sende gelebilirsinsena tabloların harika bayıldım keşkem benim elimdende gelse ama nerdeeeeeeeeee
kızlar ya bu neeeeeeeeee süper kilo vermişsiniz çok tebrik ediyorum herhafta güzel sonuçlar görüyorum bu şekilde devam eder inşşşş
banu üzülme canım reglmişsin diilmi olacak artı
Sizi çok iyi anlıyorum,ooof ne zordur.Benim de 20 Şubat gibi başlar yaza kadar sürer,yazın olmuyor,izin veriyor.Boğazım,gözüm,burnum kaşınır da kaşınır.Kaşımaktan artık deri mahvolur,acır.Bir hapşuruk yok mu 10-15 kez arka arkaya ve çok kuvvetli bir şekilde.İlaçları kullanmasam ne olurdum Allah bilir.Size geçmiş olsun.
Geçmiş olsun,güzel haberler alırsınız inşallah...
Vallahi ben de yerim,dondurmaya dayanamam,çikolatalı tercihim ama artık bununla idare ediverelim.
Böyle sözler duymak insanı daha da motive ediyor,harika...
Canım yaaaa,kıyamam. Varya sen çok tatlısın,maşallah sana.Herşey gönlünce olsun...
Olur mu öyle,sakın bırakayım demeyin.Ben de son iki haftasonu neler yedim neler,hatta menümü yazamadım,yüzüm yoktu ama bırakmadım(tek olsaydım bırakırdım da)Geçen hafta 0.5,bu hafta da 1.3 kg gitti.Lütfen moralinizi bozup bırakmayın,durmak yok,kaldığı yerden devam...
Bir diyetisyene uğrasınız,neden böyle oluyor?:26:,siz tecrübelisiniz,daha iyi bilirsinz ama...
Koşuşturmanız bayağı çok ,Allah güç versin ve dediğiniz gibi akşam da geç yemek yemenizin etkisi çok olmuştur.Düzeninizin en kısa zamanda yoluna girmesi dileğimle...
Çok güzeller,elinize sağlık
Kesinlikle, aynen katılıyorum,
kızlar herkes çok güzel kilolar vermiş hepiniiz tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya fazlasıyla verirler inşallah
senacım ellerine saglık bayıldım canım harika görünüyor sanat eseri gerçekten
filizcim ben temponu okurken yoruldum lütfen kendine haksızlık yapmaherşey yoluna girince inşallah bi düzene sokarsın
banu hakikaten ne diyeceğimi bilemiyorum bende şaştım senin bu bünyene :26:
canım bnm kuzen arnavutlara gelin gitti..onlarda adetmiş kınada 7 kıyafet deqiştirmişlerdi..ilk defa gördüqümüz için bizimde ilgimizi çekmişti..birde kuaförümde çalışan bayan arnavut ve çok kilolu biri..düqünleri bırak mevlütlerde bile mutlaka abiye kıyafet ve çok abartılı makyaj yapıp gidiyor..onlarda öyleymiş..hatta bir defasında bnm kuzenin eşinin anneannesiyle karşılaşmıştık aynen böyle kaldımarnavut varmı aramızda ?
arkadaşlar az önce bir arnavut sünnet kınasına gittim bu tamamen acayip 1 haftadır sünnet etkinlikleri yapıyorlar mevlüdü, kınası , erkekleri için ayrı gecesi kadınlar içi ayrı yarında düğünü şok oldum 3kez kıyafet değiştilerveeeee bakımsız ve kilolu kadın görmedim moralim bozuldu eve geldim açtımmmm ama bir kase salata yaptım daha birşey yermiyiiiiiiiiiim yememmmmmm bu bana güzel motive oldu :84:
kilo veren herkesi tebrik ederim
hofffffsonucumu aldım rahim zarında kalınlaşma varmış östrojen hormonu eksikliğinden kaynaklanırmış oda pkolularda emzirenlerde kanserde ur tümör gibi durumlarda olurmuş hem pkoluyum hem emziriyorum neyseki kötü değilmiş hormon tedavisine başladım şimdilik 3 aylık olmadı gidince sorucam tekrar dr a emzirmeyi kesip bu tedavi sonrasında yine d kontrol hapına başlıyım çok faydasını görmüştüm bilmiyorumj yine dr kontrolleri yine hormon allah beterinden saklasın diyorum malesef hormon kilo yapıyormuş ödem filan allahtan bir kısmını verdim bundan sonra daha dikkatli olmam gerekiyor hem emzirme hem hormon resmen akıntıya kürek çekicem allah yardımcım olsun
gelirken kendime fruttare aldım neşem yerine gelsin azcık
hayırlı sonuçlar alırsın inşallahç...
nerdesin sennn kuzuuuuuu 70 mi bıraktığında kaçtın onu hatırlayamadım canım..:26:arada uğra özletme kendini
:125::125::125::125::125:
ne diyorsunnnnnnn
inşallahhhhhh canım haydi hayırlısı..
lolaylıklar gelsin canım bu enerjin süper kendine gelmişsin tam olarak..haha işite böyle maşallah sana azimle devam ediyorsun..
yeni evin hayırlı olsun canım güle güle otur inşallah...olsun genede çok almamışsın
canım nedir bu yaaaa allah allah kaçamak yapmadın da dimi..ya çok saçma dr a sorsana bunu bi kuu
canım okadar yeme içmeye 300 gr gene çok iyi bir rakam bence nedir ki veririsin onu sen..
Meraba canlarım:82:
bende 82 kilo bir hatun olarak aranıza katıldım
Bugün diyete başladım
15 20 dk oynadım zıpladım..
Bugün yediklerim
Sabah :2 yumurta sarısı zzeytin 1 dilim beyaz ekmek.
peynir domates yeşilçay
Öğlen:sulu köfte yoğurt bir dilim ekmek.
Akşam karpuz ve patates salatası..
Hatunlarım benim pek bir bilgim yok beni bilgilndirseniz sevinirim.:87:
kimse bana bişe yazmıo of anam of
selam ilkayege
Kızlar bende basen ve göbiş var napcem ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?