sevda geçmiş olsun canım...
sena emeğine sağlık, çok güzel çalışmaların....
nihal, transparan ayakkabı lafına çok güldüm yaa
varya sen çok yaşa emi
böcek, iyi yolculuklar...
seher canım, benimde üniversiteden bi arkadaşım var göçmen,
normalde kapalı biri, kına gecesinde saçlar başlar mini ellbiseler abiyeler
aşmış durumda kadınlar heryerde bu böyledir ama
orda en çok şaşırdığımız şey, saçları yapılı olduğu için
baş örtü takmıyorlar, kocaman sofra bezi gibi bir örtü örtüyorlar tepelerine,
zaten kadın çalgıcı var, biz arkadaşlarla kapıdan alamıyoruz gözümüzü
her gelen örtüyü bir açıyor, öfff afet
miss turkey bile yapmıştık kızlarla aramızda
ertesi gün erkeklerinde olduğu düğünde, herkes başörtülü, herkes koyu renk tayyör giymiş
kim hangisi tanıyamamıştık bile
bu dediğim bursa-orhangazide
günaydın güzelliklerhepiniz iyisinizdir inşallah kilo veren herkesi bende kutlamak isterim
yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz :79::80:
bu arada bu sabah yeniden tartıldım vee veee veeee 82 .100 çıktım harika bişey yani toplamda 900 kg gitmiş oldu benden oleyyyyy beeeeeeee
kizlar sabah tartindim 84 kiloyum
kızlay beyaz pantolondan nereye hayaldi gerçek oldu yazısını okuyunca çok hoşuma gitmişti:)sizlerle paylaştım...
aklımdakileri unutmadan yazyım
sehercim çorbasını içmedim ama anneme söyleyeyim deneyelim biz mısır çorbası içeri bu ayran çorbasına benzer oda çok lezzetli mısır ekmeğiyle:)
senacım bir müşterm vardı evine ölçüye gittim allahım öyle güzellerki 3 boyutlu tablolar gözümü alamamıştım.ellerine sağlık çok güzeller....kabiliyet, sabır istiyor...
burcucum sen hem çıtır anne, hem seksü hatun kesinlikle olursun:)
buaralar sevda girmiyor.bilen var mı sevdacım nerdesin?
kızlar uzun zamandır söylemeyi unutuyorum komşum 1 ayda toplamda 8 kilo verdi.hala vermekte hergün ebrusuyla pilatesini yapıyor ve zamanının çoğunu uyuyarak geçiriyor...acıkınca yatıyor, ben aç uyuyamam...
banucum bende pilates 65 cm çapında topu be bandını almıştım küçük top hiç aklıma gelmedi o da gerekli mi onuda alıyım.internette emzirme sonrası göğüs sarkması diye baktım küçük topla hareket yapıyorlar.güle güle incel:)
Arkadaşlar kilo verenleri listesi nerde acaba ben göremedim, hımm kilo bildirimi hangi gün yapılıyo , ayyy ben yeniyim, hiçbişeyden haberim yok
Arkadaşlar kilo verenleri listesi nerde acaba ben göremedim, hımm kilo bildirimi hangi gün yapılıyo , ayyy ben yeniyim, hiçbişeyden haberim yok
listemiz hazır kızlar
4 listedir filan yapmıyordum ben, listem eskimiş yaa
15 kişi ekledim
bi kısmı eksik bildirim yapmış
bi dahaki hafta düzeltiriz, ben aklımda kaldığı kadarı ile tamamladım
öpüyorum hepinizi, kocam ne listeymiş yahuu
kaç saat sürdü bi film izliycektik şurda diye sitem ediyor
süper kilolar verilmiş, devamı gelir inşallah
herkesin sağlıklı sıhatlı hedefine ulaşmasını diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?