80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzellikler hepiniz iyisinizdir inşallah kilo veren herkesi bende kutlamak isterim
yeni gelenler hepiniz hoş geldiniz :79::80:

bu arada bu sabah yeniden tartıldım vee veee veeee 82 .100 çıktım harika bişey yani toplamda 900 kg gitmiş oldu benden oleyyyyy beeeeeeee

Günaydın kızlar
kilo veren herkesi tebrik ediyorum,veremeyenlerde inş. sağlıkla verir.
Menümü yazıyım.

Kahvaltı:2 dilim tam tahıllı ekmek,1 dilim peynir,domates,salatalık,biber,
maydanoz,4 tane siyah zeytin,şekersiz çay.

ara: 15 erik

Öğlen: 4 tane inegöl köfte,1 dilim tam tahıllı ekmek,salata,2 yk yoğurt.

ara:15 erik,1 bardak yarım yağlı süt.

akşam: (fırında) 2 tane izmir köfte,2 yk yoğurt,salata.
(bi kaç gün kaçamak olunca,akşam ekmek yememeyi tercih ediyorum.

ara:1 elma

Günaydın fıstıklar:)

deryacım senin adına çok sevindim:)beyaz pantolon süper...ben bekarken giyiyordum evlenince giyemedim sonra kilo aldım birden eşim yasak getirdi.beyaz olmaz için belli oluyor diye.3-4 aylık hamileyken hamilelik almaya gittik colin's geziyoruz beyaz dar paça kot hemen denedim daracık oldu,elime aynı model mavi,mor,pembe ve sarısını aldım:)aç gözlülüğü bak eşim kızdı "buraya hamilelikte giyeceğin bişey var mı diye geldik, sen nelere bakıyorsun" die:)tabi suratımı astım, ii çıkalım almıyorum dedim:)sonra dayanamadı al dedi:)bedenime göre beyaz ve pembe oldu onları aldım.al demişken fırsat kaçar mı beyaz pantolona al dedi:)zayıflayayım hemen giyeceğim:)onların yakışması için 65 olmalıyım:)mevcut cicilerimi rahat giyebilmek için en az 58 e düşmeliyim:)ileride "bende hayal di gerçek oldu" diyeceğim

Nerden hatırlıyorum

Nerden hatırlıyorum

Girdim internete...
Buldum iyi mi.

Dreams come true
Hayaldi gerçek oldu

Disneyland yahu...
Disneyland’ın
sloganı bu!

Muazzam hayal gücüyle hayali dünyalar yaratan Walt Disney kurmuştu. Bizde de, sanırım o nedenle procelerini anlatırken “çizgi film” oynatıyor Başbakanımız... Cuk oturmuş doğrusu.

Disneyland’da dile ne dilersen, Alaaddin’in Sihirli Lambası varsa... Bizde ampul yok mu?

Onda Miki Mouse var.
Bizde miki filmi var.
Kaset kaset yayınlanıyor.
Tıkla mouse’unla, izle.

Toy Story mesela.
Oyuncak hikâyesi...
Bagajdan dağıtılıyor.

Robin Hood desen...
Makarna bulgur, doyuyorsun, kömürle ısınıyorsun, e avanta iftar da var, daha ne istiyorsun, Pollyanna gibi geçinip gidiyorsun.

Dikkatli bakarsan...
Pinokyo da var aslında.
Hani şu yalan söylediği zaman burnu uzayan, ipleri başkasının elinde olan kukla!

Aç televizyonu...
Muppet Show orda.
Atatürkçüleri Notre Dame’ın Kamburu ilan eden... Kendi kendilerini konuk alıp, kendi kendilerini tasdikleyenler “yeşil” kurbağa Kermit değil de, kimdir Allah aşkına?

Kulak ver Başbakan’a...
Bağırır hep meydanlarda...
“CHP’nin yaptığı çirkin.”
“MHP’nin tavrı çirkin.”
“BDP’nin sözleri çirkin.”
Nedir bu?
Güzel ve Çirkin.

Aslan Kral, Roger Rabbit, Donald Duck, Cinderella, hepsi Disney’in çevirdiği filmler... Peki ya, Temel Reis, Garfield, Bugs Bunny ve Kırmızı Başlıklı Kız? Onlar Disney’in değil... Zaten o nedenle, Başsavcı’nın evinde çevrilen filmde suçüstü yakalanıp, gözaltına alındılar.

101 Dalmaçyalı ise, değerli ağabeyim Bekir Coşkun yüzünden yasaklandı maalesef... Malum, çocuklar seyredip özenirse, maazallah, köpekleriyle yatarlar.

Diyeceksiniz ki, hepsi iyi güzel de, Alice Harikalar Diyarı nerede?

Kayseri’de... Büyükşehir Belediye Başkanı bizzat açıkladı, “Anadolu Harikalar Diyarı” procesi üzerinde çalışıyor... “Kayseri’de böyle bi mekânın eksikliğini hissettik” diyor.

Disneyland’a gelince...
Onu da Anadolu Ajansı müjdeledi, bi tane Ankara’ya, bi tane İstanbul’a kuruluyor. Haber aynen şöyle: “İsteyen define arayacak, isteyen şatolarda şövalyelerle yemek yiyecek, isteyen denizaltıyla okyanusun dibini keşfedecek, isteyen uzay gemisine binip Ay’a seyahat edecek.”

Gözün ay’dın yani.

En az üç.
Hedef iki bin yirmi üç.
Üç boyutlu gözlüğü de taktın mıydı, tamamdır bu iş, hayırlısıyla oldun süper güç.

Yılmaz Özdil/Hürriyet

kızlay beyaz pantolondan nereye hayaldi gerçek oldu yazısını okuyunca çok hoşuma gitmişti:)sizlerle paylaştım...

aklımdakileri unutmadan yazyım

sehercim çorbasını içmedim ama anneme söyleyeyim deneyelim biz mısır çorbası içeri bu ayran çorbasına benzer oda çok lezzetli mısır ekmeğiyle:)

senacım bir müşterm vardı evine ölçüye gittim allahım öyle güzellerki 3 boyutlu tablolar gözümü alamamıştım.ellerine sağlık çok güzeller....kabiliyet, sabır istiyor...

burcucum sen hem çıtır anne, hem seksü hatun kesinlikle olursun:)

buaralar sevda girmiyor.bilen var mı sevdacım nerdesin?

kızlar uzun zamandır söylemeyi unutuyorum komşum 1 ayda toplamda 8 kilo verdi.hala vermekte hergün ebrusuyla pilatesini yapıyor ve zamanının çoğunu uyuyarak geçiriyor...acıkınca yatıyor, ben aç uyuyamam...

banucum bende pilates 65 cm çapında topu be bandını almıştım küçük top hiç aklıma gelmedi o da gerekli mi onuda alıyım.internette emzirme sonrası göğüs sarkması diye baktım küçük topla hareket yapıyorlar.güle güle incel:)

Kızlar insan Vücudundaki yağlarla ilgili bi yazı okuyodum,ilginç bi kaç yeri sizlede paylaşmak istedim.

Yağ hücreleri, kendi minimum boyutunun 6 katı kadar büyüyebiliyor: Yakabileceğinizden daha fazla kalori alırsanız, vücuttaki yağ hücreleri minumum boyutunun 6 katı büyüyorlar ve sayıları da ortalama yetişkinde bulunan 40 milyardan 100 milyara kadar çıkıyor.

Herkeste yağ hücresi bulunuyor, doğumdan önce bu hücreler oluşmaya ve şekillenmeye başlıyor. 16 yaş civarında, vücudun yağ hücreleri olgunlaşıyor ve sonra yaşam tarzı ve genler kilo alımında ve kilo vermede rol oynuyor.
Yağ hücreleri hayatta kalmak için gerekli ve bu hücreler vücudun enerji sistemini desteklemeye yardımcı oluyor.

Çok fazla kilo verirseniz yağ hücreleriniz büzülür, ancak kaybolmaz: Kilo alımından dolayı sahip olduğunuz 100 milyar yağ hücresi leke gibi görünebilir. Yağ hücreleriniz şiştikten ve çoğaldıktan sonra kilo verebilirsiniz.

Gerçekte, kilo verdiğinizde yağ hücreleriniz büzülüyor. Bunların toplam sayısının sadece düşmesine rağmen, hücreler daha az aktif hale geliyor, vücudunuzda duruyor ve büyümek için büyük bir ziyafet çekmenizi bekliyor. Bu nedenle hızlı kilo verip almak yerine, normal kilonuzu aynı seviyede tutmaya çalışın.

Yağ dokuları iltihabı artıran hücreleri etkiliyor: Yağ dokuları, vücutta iltihaba yol açan makrofaj isimli bağışıklık sistemi hücrelerini etkiliyor. Bu nedenle, eğer birkaç kilo fazlanız varsa, vücudunuz gribe yakalandığınızda vücudunuzun gösterdiği reaksiyona benzer bağışıklık cevabı üretmeye başlıyor.

Ancak endişelenmeyin: Henüz en sevdiğiniz yemekten vazgeçmek zorunda değilsiniz. Çalışmalar, toplam vücut ağırlığınızı yüzde 10 kadar düşürmenin sağlığınızı geliştirdiğini ve bağışıklık yanıtını sınırlandırdığını gösteriyor.

teşekkür ederim..

günaydın canım tebriklerr bu duyguları okadar iyi biliyorumki bnm geçtiqim yollardan geçiyorsun şuan..sakın ipin ucunu bırakma..çok yakında 70lere sonrada 60lara merhaba diyeceksin..çorap söküqü qibi geliyor devamı..ben şuanda kendimi dünyanın en hafif insanı sanıyorum

kizlar sabah tartindim 84 kiloyum

tatlım çok teşekkür ederim..ben rölyefi çok seviyorum..ve relax oluyorum..evde oturan ve vakti müsait olan herkese bu tür aktivitelere katılmalarını tavsiye ederim..

günaydınnnn herkese iyi tatillerrrr çocuklar kalkınca kahvaltı yapıcaz ve üstümüze ciciler almaya gidicez..snrada fershaneye gidicezzz yuppiiiiiii ölüyorum merakımdan..salı günü açıldı biz bugün gidicez..pierre lotiyede çıkarız belki..sonrada biri4 te diqeri 7de iki düqün var..7deki düqün kemerburgazda ben gitmeyelim diyorum eşimde arkadaşım evleniyor diye gitmekten yana..bakalım napıcaz..yarın bir düqün daha var..sezon açıldı yetişilmiyor düqünlere..bu hafta full doluyum desem yeridir..bişey çıkmazsa çarşamba boşum sadece..diqer hafta sonuda tatile çıkıyoruz :92::92::92::92:

Son düzenleme:
Günaydın Güzelliklerr

2 Gündür İnternetimde Sorun Vardı Çok Şükür Bu Sabah Düzelmiş
Dün Bildirim Yapmadım Sabitim Haftaya İnşallah Vericem
Kilo Verenleri Tebrik Ederim Benim Gibi Sabitte Kalanlarda Üzülmesin
Haftaya Veririz

Arkadaşlar kilo verenleri listesi nerde acaba ben göremedim, hımm kilo bildirimi hangi gün yapılıyo , ayyy ben yeniyim, hiçbişeyden haberim yok

kilo bildirimi ( biraz geç oldu kusura bakmayın)

başlangıç :85
geçen hafta: 83
bu hafta :83.2
gelen :200 gr
toplam giden :1.800
hedef :65
boy :165
beden :44
spor : 100 dk

Son düzenleme:
Arkadaşlar kilo verenleri listesi nerde acaba ben göremedim, hımm kilo bildirimi hangi gün yapılıyo , ayyy ben yeniyim, hiçbişeyden haberim yok

Canim Iki Hafta Boyunca Düzenli Olarak Menünü Paylasirsan Ve
Her Cuma Burada Kilo Bildirimi Yaparsan
Iki Hafta Sonunda Sende Listemize Katilabilirsin ..

Acapellasoul -Derya Ablam Listemizi Yapiyor ..

Kilo Bildirimini :
Baslangic Kilon :
Gecenhaftaki Kilon:
Bu Haftaki Kilon:
Toplam Vermis Oldugun Kilon:
Boyun:
Bedenin:
Spor:

Olarak Yazip Bildirimini Bu Sekilde Buraya Yazabilirsin

Dünden Beri Herkes Çok Kilo Vermişsin Yeter Verme Artık Deyip Durdu
Bende Daha Vercem Dedikçe Verme Diyolar
Vercem Daha 14 Kilom Var Vercek İnşallah Yazın 10 Kilosu Gitcek :82:
Kalcak 4 Kg

selam kızlar nasılsınız? beni soran halimi hatrımı merak eden yada üzülme zaman zaman hepımız bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz diye destek veren herkese çokkk teşekkür ederim Allah(cc)razı olsun innşş. valla kızlar kusuruma bakmayın kim ne yapmış, nasıl iyimi, bi aksilik varmı,kimler kilo verdi hiç bilmiyorum hepinizi tebrik ederim kusura bakmayın geçmişe bakıyım dedim ama bakamadım sadece bi kaç bişey kalmış aklımda SENACIM nasıl oldun canım nasıl geçti kolonoskopin ? hadi hayırlı haberler arkadasım inşşş. İZLEM KAPTANIM dogum günündü senin ve yavrunun iyiki dogmuşsunuz Rabbim mutlulugunuzu bir ömür daim etsin hiç ayrı düşmeyin inşş.DERYAMın misafirleri gelmişti iyi sohbetler güzel vakitler geçirin inşş.SEMACIM sende kadın hastalıklarıyla alaka sıkıntının sonucunu bekliyodun dimi canım bi ara sayfaları okumadan kaydırırken hızlı hızlı kızlar başım cok fena okuyamadım hormon hapı kullanıcam falan yazmışın olsun arkadasım iyi ol inşş. da kullan hayırlısı olsun..FİLİZİM beni sormuşsun iyi olmaya çalışıyorum bitanem eksik olma sen iyisin inşş.kızlar nolur kusuruma bakmasın atladıklarım en yakın zamanda tekrar sık sık giricem inşş.o zaman acısını cıkartırım bol bol okuyamadıklarımınhepinizi çokk öpüyorummm

bildirimler cuma yapılıyor ama benim gibi dün giremediysen net e cumartesiye de sarkıyor.ama deryaya zahmet vermemek için cuma yapmak en iyisi.sen sanırım düzenli menü yazarsan 2 hafta sonra listeye girersin.

derya misafiri var diye pazartesi yapacakmış.

KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç:86
geçen hafta:76.800
bu hafta:76.800
giden:gelen giden yokk
toplamda giden:9.200
hedef:55
boy:1.60
beden:44
spor: yokk

Ay Kizlaaar Deminden Beri Kiyafet Deniyorummm
Bundan 4.Sene Önce Aldigim Ve Ozamanlar Severek Giydigim Bi Kuma$ $ort
Pantolonum Vardi Siyah Renkte ..
Zaman Gecti 88'i Buldum Ve Icine Sigmiyordum Dogal Olarak ..
Demin Elime Gecti Bi Deniyim Dedim Ama Kiloluyken Denedigimde Fermuarini Patlatmi$tim
Denedim Veeee Cuuuuuuuuuuuuuuk* Diye Olduuuu
Fermuari Olsa Daha Bicimli Durcakti Tabiki Ama olsun Sigdim Ya Icine Daha ne Isterim Yahuuuu ..
Göbegim Resmen Erimi$ Gitmi$
Elbiselerim Vardi Gecen Sene Indirimden Aldigim Hepsini Denedim
Annem Masallah Diye Diye Bi Hal Oldu

Dogum Günümde 2.Elbisemden Birisini Giyincem :82:
Bugün Benden Mutlusu Yok .. Bütün Kot Eteklerim Ve Elbiselerim Oluyooor Artiiik
Ve Hic Bi Yerim Cikmiyor ..

Bide Bugün Tüm Cesaretimi Toplayip Beyaz Pantolon Denicem bi magzada :78:
Cok Hevesliyim ... Deryooo$ Ablam Giyerde Ben Gerimi Kalirim
Nede Olsa Ablamin Karde$iyim Dimi Amaaaa

geçen haftaki liste ..hatırlayalım dedim..

GÜNAYDIN ÇITIRIK PITIRIK HATUNLARRR

akşama misafirim var onun için hazırlık yapıcam ama önce evi bir süpürüğyüm toz alıyım...toparlıyım ve sonra hazırlık yapıyım arada egenin altını değiştir karınını doyur uyutlarda olacak ancak ,mola verinde uğrarım kızlar öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım önce iki hafta menülerini paylaşıyorsun her gün düzenli bir şekilde sonra hoooop listedesin bir anca önce paylaşmaya başla hatta bugünnnn......

böylelikle ayın 17sindeki listeye girersin bak bu iki hafta içinde öyle motive olacaksın ki menülerini yazınca iki haftada 3 kilo verirsin rahat bol bol yani en az 2.5 litre su iç 1 tane yeşilçay bir tane form çayı iç günlük ve ara öğünlerinde yoğurt süt meyve tüket bu saatlerini programla... zamanla herşey düzene giriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…