günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
ya günlerdir nete giremiyorumm adam gibii
keislip duruyor sinir oldum iiceeee
okuyorum hep yarım kalıyor
deryaa ve ilkay misafir varmış kolay gelsin canlarr
okudum ama aklımd abişiy kalmadı yineee
nilgün sne karbon yapmaıdn mı neden az kilo verdin acaba:26::26:
molaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay belim ağrıdı vallah yaaaaa..egeyi uyuttum geldim bir çay aldım sallandırdım içiyorum..ev işi bitti ..sarımsaklı köfte yapıcam kuuuu iyi mi ? kekim var böreğim var pudingim var dondurmam var ikramlık...çerezim var meyvem var ,var da var yiter demiiiiiii....herşeyim hazır bir sarımsaklı köfteyi yuvarlıcam ve pişiricem o kdar..
canım ben aslen kayseri/pınarbaşılıyım.....ancak 20 yılı aşkın mersinde yaşıyoruz...ben 6 sene önce evlenip silifkeye yerleşim ailem hala mersinde yaşıyor..burda sarımsaklı köfteyi güzel yaparlar açıkçası ben ilkez yapıcam..çooook yedim ama hiç yapmamıştım...dondurucumda hamuru vardı hazırlanmış önceden onu indirdim yuvarlayıp pişiricem sadece..biri sarımsaklı köfte mi dedi ilkay sen nereliydinnnnn...
haniiii olsada yesek anları varya....
ilkoşş
b,lm,yorum valla napıcam amaa
kh diyeti filan yapınca ben geri alıyorum cnm tek açıklaması bu
zaten benim zor bir bünyemmm var biliyorsunn
azalınca veirlcek kilooo ice zorlaşıyorrr
bana en iyi kiloyu verdiren monti diyetiydii
ama ona başlamayada gücüm yok vallaa yaa
menü süper daha ne olsun ilkay
sarımsaklı köfte ne ku ver bakim bi tariff
canım ben aslen kayseri/pınarbaşılıyım.....ancak 20 yılı aşkın mersinde yaşıyoruz...ben 6 sene önce evlenip silifkeye yerleşim ailem hala mersinde yaşıyor..burda sarımsaklı köfteyi güzel yaparlar açıkçası ben ilkez yapıcam..çooook yedim ama hiç yapmamıştım...dondurucumda hamuru vardı hazırlanmış önceden onu indirdim yuvarlayıp pişiricem sadece..valla gelin toplaşın yiyelim beraber..
evet bende senini gibi çok zor veriyorum..eşim şeker riskine karşı dikkat etmeye başladı adam takır takır kilo veriyor yaaaben debeleniyorum debeleniyorum bir kilo vereiyorum,bir günlük kaçamak yapsam geri alıyorum..onu verene kadar geri ömrüm tükeniyor..hele bu ara ben diyet yapmıyporum ki bakma burdayım koparsam daha beter olurum diye kopmuyorum ancak diyette değilim yani ..normal yiyorum o nedenle de hemen geri aldım verdiklerimi
ilkay
sen ne alemdesinnn cnm diyett moduna giridn mi?
yok banuş giremedim daha yaa...ben yaklaşık 2-2,5 aydır diyet yapmıyorum...ama başlıcam bugün yarın diye diye yaz geldi...nasıl başlıcam bilemedim çok kötüyyüm yaaa..offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?