80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcum bir beyaz kumaş bendede var geçenlerde denedim oluyor ama hala kendime yakıştırıp giyemiyorum sanki hallaaaaaaaa bir yağ tulumu gibi hissediyorum kendimi bazen... ama benim de hayalim kot dar paça beyaz pantolon platform bir ayakkabı ile offff offf. ama yolum çok uzun daha........

günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
ya günlerdir nete giremiyorumm adam gibii
keislip duruyor sinir oldum iiceeee
okuyorum hep yarım kalıyor

deryaa ve ilkay misafir varmış kolay gelsin canlarr

okudum ama aklımd abişiy kalmadı yineee

nilgün sne karbon yapmaıdn mı neden az kilo verdin acaba:26::26:

molaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay belim ağrıdı vallah yaaaaa..egeyi uyuttum geldim bir çay aldım sallandırdım içiyorum.. ev işi bitti ..sarımsaklı köfte yapıcam kuuuu iyi mi ? kekim var böreğim var pudingim var dondurmam var ikramlık...çerezim var meyvem var ,var da var yiter demiiiiiii....herşeyim hazır bir sarımsaklı köfteyi yuvarlıcam ve pişiricem o kdar..

netinin nesi var kuuuu...sen napıyon bu hafta değiştiricenmi diyet şeklini napıcan vermemedin o kadar yaptında hayretler içindeyim:44::44: okadar diyom git bi dr a danış başka bişey çıkmasın altından diye sallamıyon beni hiç senn

biri sarımsaklı köfte mi dedi ilkay sen nereliydinnnnn...

haniiii olsada yesek anları varya....

ilkoşş
b,lm,yorum valla napıcam amaa
kh diyeti filan yapınca ben geri alıyorum cnm tek açıklaması bu
zaten benim zor bir bünyemmm var biliyorsunn
azalınca veirlcek kilooo ice zorlaşıyorrr

bana en iyi kiloyu verdiren monti diyetiydii
ama ona başlamayada gücüm yok vallaa yaa

Detoksa başlamadan yaklaşık iki hafta önce ya da en azından üç-dört gün önce bir beslenme programı hazırlamalısınız, bu sayede detoksunuzdan en iyi sonucu alabilirsiniz.

Detoksa hazırlık beslenme programı:

• Kahve, siyah çay, asitli içecekler ve alkolü tüketimini bırakmalısınız.
• Güne oda sıcaklığında iki büyük bardak su ile başlanmalı.
• Her gün üç litre su (üstünde PH’ı sekiz üzerinde yazan su) içilmeli. Birbuçuk litresi öğlene kadar, birbuçuk litresi yatana kadar.
• Her gün taze sıkılmış sebze veya meyve suyu (portakal suyu dışında) içilmeli.
detoks• Sabah kahvaltısında salatalık, domates, biber, zeytin, kızartılmış bir dilim çavdar, yulaf gibi tam tahıllı ekmek yenebilir.
• Sıcak içecekler ıhlamur, rezene, adaçayı, tarçın gibi bitki çayları olabilir.
• Ara öğünlerde taze meyve, sebze, mesela kabuğu ile birlikte salatalık yenebilir. Bir avuç taze badem-fındık-ceviz ve kuru meyveler gibi atıştırmalıklar olabilir.
• Salatalar, zeytinyağlı sebzeler, taze hazırlanmış sebze çorbaları da tüketebilirsiniz.
• Hayvansal protein için yalnızca fazla olmamak kaydıyla balık tercih edilmeli.
• Et – tavuk, yumurta ve süt ürünleri tüketilmemeli.
• Mercimek, nohut, kuru fasulye, börülce gibi baklagiller yenebilir.
• Ağır karbonhidratlar (makarna, pilav, beyaz ekmek) yenmemeli.
• Az miktarda kahverengi pirinç, gün içinde iki-üç dilim kızartılmış çavdar, yulaf ya da Alman ekmeği yenebilir.
• Tatlı ihtiyacı için az miktarda hurma ya da diğer kuru meyvelerden tüketebilirsiniz.
• Bol çiğ sebze ve meyve tüketilmesi tavsiye edilir.
• Akşam yemekleri genelde saat 19:00’da bitmiş olmalı. Sonrasında sadece bitki çayı içilebilir.

Bugünlerde, bir dirhem etin pek ayıp örtmediği söylentisi dolaşıyormuş. Kim bilir, belki de bu söylentiler kulağınıza kadar gelmiştir. Hatta, istem dışı olarak bir an dedikodu bunlar, deyip kulak ardı etmek istediniz. Ancak, ne yaptınız, ne ettınızse de bu kilolar sizi alabildiğine etkilemeye, üzmeye ve de dolayısıyla bunaltmaya başladı bile. Siz de bu kilolardan bir an önce kurtulmak amacıyla derin düşüncelere daldınız.

Bu kilolardan nasıl kurtulunur? Jimmnastık yaparak mı, yemek yemeyerek mi, yoksa komşunun yöntemlerini uygulayarak mı? Evet, işiniz çok zor. Çünkü, insan ne yapacağını tam olarak bilmiyorsa, nasıl yapacağını da bilemez. Bu nedenle, ne yapmak istediğinizi tutarsızlığa kaçmadan ortaya koymalısınız ve kendinizi psikolojik olarak hazırlamalısınız. Aksi takdirde uygulayacağınız tüm yöntemler başarısız kalacaktır. Eğer siz bu sorununuzu göğüslemekten sürekli kaçarsanız, yani, sorunları göğüslemek yerine onları ertelemeyi sürdürürseniz, o takdirde bu durum hayat tarzına dönüşür. Bu da sizin hayatınızın yarı yarıya sonu olur. İnsanın benimsemek istemediği bir şeyi cebren ve hile ile benimsemesine benzer. Yani, kendinize karşı zor kullanıp hile yapıyorsunuz. Daha sonra da kendi kendinizle barışık olarak mutlu olmak istiyorsunuz. Böyle şey olmaz.

Artık Polyannacılık oynamaktan kurtulmanın zamanıdır. Ancak, tutarsız davranışlarda ayak sürümekten vazgeçilmediği takdirde bu oyundan da kurtulmak imkânsızdır. Bugün yapmakta olduğunuz sorumsuz davranışların ve bugün göz ardı ettiğiniz fazla kilolarınızın, geleceğe faturası çok ağır olacaktır. Hastalıklar birbirini kovalayacak, bel ağrılarından, kalp krizine, bacak ağrılarından, şeker hastalığına kadar aksilikler peşinizi bir an bile bırakmayacaktır. Bu arada da zamanın çok süratli geçtiğini asla unutmamak gereklidir. Durumunuzu olumsuz yönde ısrarla sürdürdüğünüz takdirde, hem şikâyetleriniz ve mutsuzluğunuz devam edecek ve hem de yaşantınız mutsuzluklarla ve şikâyetlerle dolu olarak sürekli kısalacaktır

Yaşanan ömur kısadır, bir an önce silkinip atağa kalkmak “zararın neresinden dönülse kârdır” deyişini bir kez daha doğrulamak çok anlamlı olur sanırız. Bu işe baş koyduğunuzda olabilecekten daha azıyla asla yetinmeyin. En başta nereye varmak istediğinizi, hangi kiloya kadar ineceğinizi açıkça ortaya koyup aklınıza kazıyın. Değil yıldız parlatmak, güneşi bile cilalayacak güçtesiniz, bir parça yiyeceklerinizi kısmaktan mı korkacaksınız? Haydi bir gayret.

Bu davanızda sizlere bir nebze yardımcı olabilmek amacı ile, iki ayrı zayıflama programı hazırladık. Kolayca hatırlanabılmesı için de programlara isim verdik “YEMEK SAATİ” olarak isimlendirdiğimiz zayıflama diyet programı oldukça pratik öğünlerden oluşmaktadır. Bu programı hazırlarken, günlük yaşantınıza fazla müdahale etmekten kaçınıp, rahat uygulanabilir olmasına dikkat ettik.

Diyet uygularken en önemli prensip az az ama sık sık beslenmektir. Bu nedenle diyetleri saatlere bölerek hazırladık. Bu şekilde beslendiğiniz takdirde kan şekerinizin anı düşmediğini, tansiyonunuzun stabil kaldığını ve de yiyeceklerin gözünüzün onunde uçuşmadığını göreceksiniz. Gunluk diyetlerin dengeli olmasına itina gösterirken, günlük alınması gereken sıvı miktarına da özen gösterdik “DİYET MUTFAĞI” ismini verdiğimiz diğer zayıflama programında yalnızca sofrayı değil, yemekleri de hazırlamanız gerekiyor. Bu programı hazırlarken hem mutfağınızda hoşça vakit geçirmenizi ve hem de yaptığınız yiyecekleri yiyerek zayıflamanızı istedik. Sık sık beslenebilmeniz için de günü altı oğune bolduk. Mumkun olduğunca yeterli ve dengeli mönüler hazırlamaya gayret ettik. Kısacası, biz elimizden geleni yaptık, artık sıra sizde Eh Haydi artık ZAYIFLAYIN :)

biri sarımsaklı köfte mi dedi ilkay sen nereliydinnnnn...

haniiii olsada yesek anları varya....
canım ben aslen kayseri/pınarbaşılıyım.....ancak 20 yılı aşkın mersinde yaşıyoruz...ben 6 sene önce evlenip silifkeye yerleşim ailem hala mersinde yaşıyor..burda sarımsaklı köfteyi güzel yaparlar açıkçası ben ilkez yapıcam..çooook yedim ama hiç yapmamıştım...dondurucumda hamuru vardı hazırlanmış önceden onu indirdim yuvarlayıp pişiricem sadece.. valla gelin toplaşın yiyelim beraber..

evet bende senini gibi çok zor veriyorum..eşim şeker riskine karşı dikkat etmeye başladı adam takır takır kilo veriyor yaaa ben debeleniyorum debeleniyorum bir kilo vereiyorum,bir günlük kaçamak yapsam geri alıyorum..onu verene kadar geri ömrüm tükeniyor..hele bu ara ben diyet yapmıyporum ki bakma burdayım koparsam daha beter olurum diye kopmuyorum ancak diyette değilim yani ..normal yiyorum o nedenle de hemen geri aldım verdiklerimi

menü süper daha ne olsun ilkay
sarımsaklı köfte ne ku ver bakim bi tariff

banuşşş sarımsaklı köfteyi, duymadınmı kuu çoğu kişi bilir sanırım aslen nereye ait bir yemek bilmiyorum ama misafirlere ikramlık yapılır bu canım

tarifi

■2 su bardağı ince bulgur
■2 su bardağı sıcak su
■1 su bardağı un
■1 yemek kaşığı tuz
■1 yemek kaşığı biber salçası
■1 yemek kaşığı domates salçası
■Yarım su bardağı irmik
■1 demet maydanoz

Sosu için
■1 çay bardağı sıvı yağ
■3 adet büyük boy domates
■1 yemek kaşığı biber salçası
■1 çay kaşığı kimyon
■5-6 diş sarımsak
Bulguru genişçe bir teypsiye koyun. 2 su bardağı sıcak suyla bulguru ıslatın. Biber ve domates salçalarını, tuzu ekleyip iyice yoğurun.

İrmiği yarım su bardağı ılık su ile bir kapta ıslatın. 5 dakika sonra un ile birlikte irmiği de karışıma katın ve yoğurmaya devam edin. Yoğurma işlemini karışımımız elimizde dağılmayacak hale gelene kadar devam ettirin (elinize küçük misket şeklinde bir parça alıp yuvarlayın, dağılmıyorsa olmuş demektir). Eğer karışım çok katıysa hafiften su ekleyebilirsiniz. Cıvık olması durumunda ise un ekleyebilirsiniz.

Karışımımızdan misket büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. Tüm karışımı bitirdikten sonra hazırladığımız misketleri geniş bir tencereye koyun ve üzerine kaynar su ekleyip hararetli ateşte 10 dakika boyunca haşlayın. Haşladığımız misketleri süzgeçten geçirip tekrar tenceremize koyun. Üzerine de 1 demet kıyılmış maydanozu ekleyip beklemeye bırakın.

devamı banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuşşşş

Genişçe bir tavaya sıvı yağı ve rendelediğimiz domatesi koyun, altını yakın. Yaklaşık 10 dakika piştikten sonra 1 yemek kaşığı biber salçamızı da tavaya ekliyoruz. Ardından kimyon ekliyoruz ve tavamızın altını kapatıyoruz. Sarımsakları rendeleyip sıcak sosun içine atıyoruz ve karıştırıyoruz.

Hazırladığımız sosu tencerede bekleyen misketlerin üzerine döküyoruz ve tencerenin altını yakıp 2-3 dakika karıştırıyoruz. Afiyet olsun.

kopyala yapıştır yaptım aşkım...:86:

seninde ir direnç noktan var bildigim ilkay tiroid miydi neydi senin derdin bacım...
valla bak bu son günlerdeee okadar şaşıyorumki kendimee ben nasıl verdim bukadar kiloyu diyee
kaçamakk gerçekten ypmıyorum ki yapsam yazarım burayaaa
anneme gittigimde 1 kbirt kutusu kadar börek yeidm öglen akşama sadece cacık ymiştim
tek kaçamak bu zaten benim kaçamak dedigimde ya 1 küp gofrettir ya 1 yk pilavdır bunlaır bile kaçamaktan sayıyorum ben

ama düşünüyorum da ben az yeidm detokslarla bünyemi ve çalışmayan metamı küstürdümne yapsma olmuyorr ama 1000 kalorilik bir diyett bulucam yada hazırlıycam onu uyguluycam yapcak bişiy yok az ve sks yiyerekk 6 ögünle çalışırcammm yine motooruuu

gelsende p.tesiden itibren başlayalım kuuu

ilkayy çok güsle görünüyor yaaa not ldım tarifii yapayım bir gün benim ogluşlarr bayılır eminimm

yok banuş giremedim daha yaa...ben yaklaşık 2-2,5 aydır diyet yapmıyorum...ama başlıcam bugün yarın diye diye yaz geldi...nasıl başlıcam bilemedim çok kötüyyüm yaaa..offffffffffffff

gel başlayalım birlikte kuuu
bende 28 agostosaa kadan 58 olmamm lazımm
bu hızlaaa nası olurum bilemiyorum.

ama bişiy farkettim zayflamıyorum incleiyorumm yaa
görüntüm inceldiii aynada kendimiii begeniyorum bird eplatesss
süper olcek

banu

tamam pazartesiden itibren toparlayalım başlayalım.herkes kendi bünyesini biliyor nasılsa farklı diyetler yapsakta başlayalım birlikte destek olarak bir başlangıç yapalım canım ...:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…