banu
tamam pazartesiden itibren toparlayalım başlayalım.herkes kendi bünyesini biliyor nasılsa farklı diyetler yapsakta başlayalım birlikte destek olarak bir başlangıç yapalım canım ...:13:
tabi tabi aynı diyetii yapmak zorundaa degilizz kuu
aslınd akafamd abir detoks yapma fikri var ama kış kış
demeye çalışıyorum çünkü
sürekli diyet yöntemi degiştirmek
detoks yapmak ii degil
ben kalori diyeti yapıcam yani az kalori alarak kilo vemryee çalışıcam bir de hareketimi artırıcam...bu şiekilde veriyorum eğer bozmassam kaçamak yapmassam bi denicem bakalım eğer kaçamaksız herşeyi doğru yaparak veremessem bırakıcam bir daha diyet miyet yapmıcam bu ne laa..nasılsa yemesemde yesemde laıyorum hiç değilse yiyim de alıyım...bıktım usandım diyetten...sürekli diyet düşünmekten..sürekli yenilmekten offf tak dediş son kez deniycem...
günaydın kızlarrr nasılsınız bakalımm
ya günlerdir nete giremiyorumm adam gibii
keislip duruyor sinir oldum iiceeee
okuyorum hep yarım kalıyor
deryaa ve ilkay misafir varmış kolay gelsin canlarr
okudum ama aklımd abişiy kalmadı yineee
nilgün sne karbon yapmaıdn mı neden az kilo verdin acaba:26::26:
İlkay ve Banu,sarımsaklı köfte Adana'ya ait bir köftedir.Duyduğum kadarıyla Mersin ve Antakya'da da yapılıyor.Çok severim,bizde bulguruna irmik konmaz ve sosunda domates yok,salça yerine tatlı-acı pul biber ıslanır.Genel olarak tatları aynı oluyor zaten.Arkadaşlarım geldiğinde "sadece bunu yap,başka birşey yapma" derler.
Sizin de elinize sağlık,yiyenlere de afiyet olsun.
İlkay,diyeti bıraktığınızı(normal yediğinizi)ve kilo aldığınızı yazmışsınız.Çok üzüldüm yaaaa,lütfen dikkat edin,kiloları ne zorluklarla verdiğinizi,nelerden kendinizi uzak tutarak zayıfladığınızı düşünün.Tamam diyeti eskisi gibi yapmayın ama kendinizi de yeni gelecek kilolara teslim etmeyin.
sularrrr kesikkkk
kociş çalışıyor
çok sıkıcıı
ilkaycım ben perşmebe ve cuma günü şu yulaflı listeyi
yapıcmm p.tesi salı çarşambada kalorı yapcemm
yulaflı liste hangisi kuu nerde sende varmı varsa yazele bana
evet canım haklısın...ama bir kere o moddan çıkınca dönmesi zor kişiden kşiye değişiyor tekrar konsantre olmakta zorlanıyorum..ama toparlamaya çalışıyorum..söylediklerinde çok haklısın...köfteyi yaptım amaninnnnnn nefisss olduuu bu akşam köfteye yumulurum pazartesi diyete de başlıcam için:86lmamamsı gerek ama işte diyet öncesi de insan ne bulursa götürüyor vallah ben domates rendeledim sosuna biber ve domates salcası sarımsak tuz koydum,zaten salçası bol severim üstüne de bol maydanoz kıydım ...nefis oldu inşallah gelenlerde seviyordur...yoksa hepücüüüüü bana kalır kuuuuuuu..
ilkay ellerine sağlık bizim memlekette (iskenderun) ona fellah köftesi denir.bayılırım.seninki de harika olmuştur eminim ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?