canım kolonoskopi anestesiyle oldu..hiçbişey duymadım..uyanınca gaz sancısı oldu 2 saat kadar..baqırsakları açmak için hava verdiklerinden bu normalmiş..sonuçlar diqer hafta cuma günü alınacak..inşallah hayırlı sonuçlar gelir içim rahat Rabbime tevekkül ediyorum..selam kızlar nasılsınız? beni soran halimi hatrımı merak eden yada üzülme zaman zaman hepımız bu tarz sıkıntılar yaşıyoruz diye destek veren herkese çokkk teşekkür ederim Allah(cc)razı olsun innşş. valla kızlar kusuruma bakmayın kim ne yapmış, nasıl iyimi, bi aksilik varmı,kimler kilo verdi hiç bilmiyorum hepinizi tebrik ederim kusura bakmayın geçmişe bakıyım dedim ama bakamadım sadece bi kaç bişey kalmış aklımda SENACIM nasıl oldun canım nasıl geçti kolonoskopin ? hadi hayırlı haberler arkadasım inşşş. İZLEM KAPTANIM dogum günündü senin ve yavrunun iyiki dogmuşsunuz Rabbim mutlulugunuzu bir ömür daim etsin hiç ayrı düşmeyin inşş.DERYAMın misafirleri gelmişti iyi sohbetler güzel vakitler geçirin inşş.SEMACIM sende kadın hastalıklarıyla alaka sıkıntının sonucunu bekliyodun dimi canım bi ara sayfaları okumadan kaydırırken hızlı hızlıkızlar başım cok fena okuyamadım hormon hapı kullanıcam falan yazmışın olsun arkadasım iyi ol inşş. da kullan hayırlısı olsun..FİLİZİM beni sormuşsun iyi olmaya çalışıyorum bitanem eksik olma sen iyisin inşş.kızlar nolur kusuruma bakmasın atladıklarım en yakın zamanda tekrar sık sık giricem inşş.o zaman acısını cıkartırım bol bol okuyamadıklarımın hepinizi çokk öpüyorummm
nazlııııı:80::80::80::79::79::79::79:
okuyupp kaçıcan mı yineee
zilan san abir sürü bişiy yazmıştım yine gitti
nett zor cnm valla ya allah yardımcın olsun küçükkende bölelermiydi peki
Meraba canlarım:82:
bende 82 kilo bir hatun olarak aranıza katıldım
Bugün diyete başladım
15 20 dk oynadım zıpladım..
Bugün yediklerim
Sabah :2 yumurta sarısı zzeytin 1 dilim beyaz ekmek.
peynir domates yeşilçay
Öğlen:sulu köfte yoğurt bir dilim ekmek.
Akşam karpuz ve patates salatası..
Hatunlarım benim pek bir bilgim yok beni bilgilndirseniz sevinirim
Ahhh Deryaa Ablaa Ahhhhh
Can Damar Noktaaamdan Vurdun Benii Kuuu
Beyaz Pantolon En Büyük Hayallerimin Arasinda Benimde ..
Hatta Bugün Carsida Gezerken Baktim Ama Denemeye Cesaret Edemedim
Off Beyaz Pantolon Üzerine Acik Kahverengi $ikir $ikir bir t-shirt
ayni renkte hafif topuklu ayakkabilar beyaz canta
Müthis bir uyum yahuuu
Zayiflayinca Gerceklestirecegim Bir Hayal
Seni Tebrik Ederim Abli$koooom Yaa .. Bak Hedefine 3.Kilocuk Kaldi Onlarda Bi An Önce
Defolsun Vucudundan Öyle Söyle Onlara
Sonra Citirmi Citir Bir Deryooo$ Lolitam OLACAKK OLACAKKKK
Gerci ben seni simdi de begeniyorum o baska mesele
İyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir,misafirlerim olunca gelip paylaşımda bulunamıyorum bu aralar.Geçmişe daha göz atmadım kilo veren herkesi tebrik ederim şimdiden veremeyenler de inşallah haftaya acısını çıkartır.Dün gece regli oldum,geçen haftayı da düzenli geçirdim salı gününe kadar, biraz yeme düzenim bozuldu misafirler olunca haliyle güzel bir rakam göremedim tartıda
başlangıç kilo:96
geçen hafta:85.4
bu hafta :85.1
toplamda verilen:10.9
boy:1.75
beden:44-46
tek tesellim 2 gündür devamlı dışarda geziyoruz bana da yürüyüş oluyor evde de devamlı ayaktayım gece kendimi zor atıyorum yatağa...neyseki güzel yorgunluklar bunlar ama ciddi ciddi spora başlamam şart oldu benim hamlıktan kaslarım ağrıyor ve erkenden dinç kalkıorum.hergün 1 saat düzenli yürüseymişim demek ki ne harikalar yaratırmışım
way way waayyyy
bende geçen yaz giymiştim ilk kez
ama bu kez yırtık tarz bişiy alıcam
harikasın tadlum o duygu pahabiçilemez işte
ne var bende menümü yazıcam şimdi hadi beni de taktir et
kızlar herkese iyi geceler
ben bugün girdim geçmişi okudum bir sürü alıntıda yaptım ve cvp yazarken elektirikler kesildi
sonrada giremedim bir türlü şimdide girip bildirim yapıp çıkayım dedim
kilo veren herkesi tbrk ediyorum vermeyenlerde üzülmesinler canlarım
başlangıç 100
geçen hafta 60.5
bu hafta 60.4
giden 100 gr
gelen yok
toplamda giden 39.6
spor 90 dakika yürüyüş tempolu :)
beden 40
boy 1.60
aslında lapayla daha fazla verdim ama salı günü aşırı kaçırmamdan çarşamba sabah 62.5 ile lapaya başladım ve tam tamına 2.1 gitti lapa süpermiş tabi bir daha yaparmıyım bilemem
herkese iyi geceler öptüüüüümmmmm
Kızlar biri 30 kilomu dedi o hangi hatun
o hatunun iradesine ölürüm
Ahhh ahhh benimdeeeeee
Beyaz pantolon üzerine kırmızı t-shirt kırmızı topuklu ayakkabılar, sonra strec kotlar düğmeleri gerilmeden giyilen gömlekler, pembeler lilalaaar... Bende siyahlardan ve eşofmanlardan kurtulup ciciler giymek istiyorum
Nerden hatırlıyorum
Nerden hatırlıyorum
Girdim internete...
Buldum iyi mi.
Dreams come true
Hayaldi gerçek oldu
Disneyland yahu...
Disneylandın
sloganı bu!
Muazzam hayal gücüyle hayali dünyalar yaratan Walt Disney kurmuştu. Bizde de, sanırım o nedenle procelerini anlatırken çizgi film oynatıyor Başbakanımız... Cuk oturmuş doğrusu.
Disneylandda dile ne dilersen, Alaaddinin Sihirli Lambası varsa... Bizde ampul yok mu?
Onda Miki Mouse var.
Bizde miki filmi var.
Kaset kaset yayınlanıyor.
Tıkla mouseunla, izle.
Toy Story mesela.
Oyuncak hikâyesi...
Bagajdan dağıtılıyor.
Robin Hood desen...
Makarna bulgur, doyuyorsun, kömürle ısınıyorsun, e avanta iftar da var, daha ne istiyorsun, Pollyanna gibi geçinip gidiyorsun.
Dikkatli bakarsan...
Pinokyo da var aslında.
Hani şu yalan söylediği zaman burnu uzayan, ipleri başkasının elinde olan kukla!
Aç televizyonu...
Muppet Show orda.
Atatürkçüleri Notre Dameın Kamburu ilan eden... Kendi kendilerini konuk alıp, kendi kendilerini tasdikleyenler yeşil kurbağa Kermit değil de, kimdir Allah aşkına?
Kulak ver Başbakana...
Bağırır hep meydanlarda...
CHPnin yaptığı çirkin.
MHPnin tavrı çirkin.
BDPnin sözleri çirkin.
Nedir bu?
Güzel ve Çirkin.
Aslan Kral, Roger Rabbit, Donald Duck, Cinderella, hepsi Disneyin çevirdiği filmler... Peki ya, Temel Reis, Garfield, Bugs Bunny ve Kırmızı Başlıklı Kız? Onlar Disneyin değil... Zaten o nedenle, Başsavcının evinde çevrilen filmde suçüstü yakalanıp, gözaltına alındılar.
101 Dalmaçyalı ise, değerli ağabeyim Bekir Coşkun yüzünden yasaklandı maalesef... Malum, çocuklar seyredip özenirse, maazallah, köpekleriyle yatarlar.
Diyeceksiniz ki, hepsi iyi güzel de, Alice Harikalar Diyarı nerede?
Kayseride... Büyükşehir Belediye Başkanı bizzat açıkladı, Anadolu Harikalar Diyarı procesi üzerinde çalışıyor... Kayseride böyle bi mekânın eksikliğini hissettik diyor.
Disneylanda gelince...
Onu da Anadolu Ajansı müjdeledi, bi tane Ankaraya, bi tane İstanbula kuruluyor. Haber aynen şöyle: İsteyen define arayacak, isteyen şatolarda şövalyelerle yemek yiyecek, isteyen denizaltıyla okyanusun dibini keşfedecek, isteyen uzay gemisine binip Aya seyahat edecek.
Gözün aydın yani.
En az üç.
Hedef iki bin yirmi üç.
Üç boyutlu gözlüğü de taktın mıydı, tamamdır bu iş, hayırlısıyla oldun süper güç.
Yılmaz Özdil/Hürriyet
Arkadaşlar kilo verenleri listesi nerde acaba ben göremedim, hımm kilo bildirimi hangi gün yapılıyo , ayyy ben yeniyim, hiçbişeyden haberim yok
KİLO BİLDİRİMİ
başlangıç:86
geçen hafta:76.800
bu hafta:76.800
giden:gelen giden yokk
toplamda giden:9.200
hedef:55
boy:1.60
beden:44
spor: yokk
Ay Kizlaaar Deminden Beri Kiyafet Deniyorummm
Bundan 4.Sene Önce Aldigim Ve Ozamanlar Severek Giydigim Bi Kuma$ $ort
Pantolonum Vardi Siyah Renkte ..
Zaman Gecti 88'i Buldum Ve Icine Sigmiyordum Dogal Olarak ..
Demin Elime Gecti Bi Deniyim Dedim Ama Kiloluyken Denedigimde Fermuarini Patlatmi$tim
Denedim Veeee Cuuuuuuuuuuuuuuk* Diye Olduuuu
Fermuari Olsa Daha Bicimli Durcakti Tabiki Ama olsun Sigdim Ya Icine Daha ne Isterim Yahuuuu ..
Göbegim Resmen Erimi$ Gitmi$
Elbiselerim Vardi Gecen Sene Indirimden Aldigim Hepsini Denedim
Annem MasallahDiye Diye Bi Hal Oldu
Dogum Günümde 2.Elbisemden Birisini Giyincem :82:
Bugün Benden Mutlusu Yok .. Bütün Kot Eteklerim Ve Elbiselerim Oluyooor Artiiik
Ve Hic Bi Yerim Cikmiyor ..
Bide Bugün Tüm Cesaretimi Toplayip Beyaz Pantolon Denicem bi magzada :78:
Cok Hevesliyim ... Deryooo$ Ablam Giyerde Ben Gerimi Kalirim
Nede Olsa Ablamin Karde$iyim Dimi Amaaaa
topik pek sessizzz
çocuklar daha yeni uyuduu yaaa hiçç istemiyorum bu kadar geç yatmalarını ama bu aralar böyle geç yatıyorlar öglen çok uyudukları için onlar geç yatıncada dinenemiyorum tabisiiii
deryadaa yok pek sessizz burası yaa
iyi geceler kızlar herkese
canım çok sıkkın hemde çok sinirliyim nerden başlıycam anlatmaya bilmiyorumönce çocuklarımdan ve eşimden başliyim bir eş bu kadar rahat vurdum duymaz dağınık olurmu çocuklarda aynı baba yoruldum artık arkalarını toplamaktan az önce sinirimden ağladım öyle zamanlar oluyorki saatlerce ufak tefek şeyler topluyorum ortalıkta tv sehpasının içinde koltukların arkasında mutfakta kitaplıkta bazaların altında ve arkalarında yani aklınıza gelcek her yerde çoraplarını topluyorum çocukların ve eşimin ((( kalem çöp vs ne aklınıza gelirse az önce oturma odasında çorap gördüm balkondan sokağa fırlattım bundan sonra böyle ne görsem yerde sokağa atcam yeter canıma tak etti delircem artık buzdolabını açarlar içinde yemek kaşıklıyıp kapatırlar tabiki içine dökülür ellerini yıkarlar çocuklar ellerini kurulamadan her yere dokunurlar bağırıp çağırmaktan sinir hastası olmuşum yemin ederim erkek çocuk hepsi belli bir yaştan sonra anneyi takmıyorlar baba diktatörlüğünü korumalı ama nerdeeee babaya söylediğimde sen kendin hallet gücün yetiyorsa ne demek diyorum ee ben kızsam kabahat dövsem kabahat (eşim en ufak bir konuşmasında bile hakaret içerikli konuşur )bende öyle hakaret içerikli konuşma ve dövme sadece disiplinli ol kız çocuklara tavrın net olsun diyorum ama nafile biz ayrı dilden konuşuyoruz sanırım eşimle ooofffff oofffff
diğer bir konu arkadaşlar sitede bir komşum var 5-6 ay önce samimiyetimiz başladı ve üstelik akraba çıktık uzaktan kadın çok iyi tatlı biri ama onunla ilgili sıkıntım şu eğer bir insanın söyledikleriyle yaptıkları bir değilse karşısındaki ne yapmalı nasıl bir tutum sergilemeli :26: bu arkadaşımın söylediği ile yaptıkları bir değil
mesela geçen gün bizde toplantı vardı bahsetmiştim haftada bir bir yerde toplanıyoruz diye apartmanımda başka bir komşum var öyle samimiyetim yok meraba meraba o kadar bana dediki nazlı o komşuyu çağırırsan ben gelmem bende neden dedim oda olayı anlattı dedimki zaten çağırmayı düşünmüyorum sen gel diye (o komşumda kendine misafir felan gelince asla beni çağırmaz bana karşı farklı bir tavır içinde o tavrının sebebinide anlatcam az sonra) neyse geldi çağırmadığım kişi zaten gelmedi bugünde o kadınla birlikte çiğköfte yaptılarşaşırdım yani hem sen onun olduğu ortama girmek istemiyorsun hemde onunla birlikte yemek yapıp yiyiyorsun ve o kadına diyorki nazlıyıda çağıralım oda gelsin kadın diyorki gerek yok fazla kalabalık olmasın halbuki en az 4-5 kişiler sanki çağırsalar gitcemde o çağırmak istemeyen kişi çok çıkarcı insanları kullanmayı sever bana tavrındaki sebep kendide kürt bende kürtüm bana ağzıyla dediki güya sen kürtsün hiç kendini bize layık görmüyorsun çok sosyete ve fosforlusun hele giyimine kuşamına bak bide konuşman bile bizim kürtlere hiç benzemiyor halbuki hiçte öyle çok kibar konuşan biri değilim kürtüm evt aslımı inkar etmem ama müslüman kürtüm diğer türlü kürtlerden değilim kürt olmama rağmen her kürtü sevmem ve yaklaşmam
diğer arkadaşa gelince genelde gidip geldiği arkadaşlarını (yani bu sitedeki eskileri)hiç beğenmiyor çok şikayetçi sürekli dert yanıyor ama onlardanda vazgeçemiyor birde onların yanındaykende bize(benle beraber bir arkadaş daha var) normal zamanki gibi davranmıyor hatta onlardan korkuyor madem onları beğenmiyon gidip gelme gidiyorsanda dedikodularını etme iyice sinirimi bozuyor ve mesafeli olmayı düşünüyorum sizlerle paylaşmak istedim sizce yanlışmı düşünüyorum ne olursa olsun insan kararlı ve istikrarlı olcak
nasıl yaaaniiii burda hiç kimse yok olucak şey değil ilk defa boş görüyorum çok şaşırdım
kızlaaaaaar siz olmayınca buranın bi anlamı yokkk
deryaaaaaaaaaaaaaaa harikasın yaboyunun avantajlarının farkındasın değilmi bak aynı kiloları verdik ama bende öyle bir incelik yok kıskanıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?