80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler ortim, evet boyumdan kazanıyorum yoksa benim de daha çok yolum vardı :26:
Ben seni kilo vermem bitse bile bırakmayacağım söz
Sen incecik olana kadar tependeyim

canımmm teşekkürler bırakma yaaaa desteksiz olmuyor
facede gördüğün pardesüm varya diyetten önce içine giremiyordum zorla kapatıyordum önünü bugün cuuuk dediii ama çooook yolum varr çoook

Son düzenleme:
canımmm teşekkürler bırakma yaaaa desteksiz olmuyor
facede gördüğün pardesüm varya diyetten önce içine giremiyordum zorla kapatıyordum önünü bugün cuuuk dediii ama çooook yolum varr çoook

Maaşallah ortime
Aslında benim de çok yolum var seher, bu vücudu istediğim kıvama getirmek için bir kaç ay daha lazım, artık bu yaz olmaz önümüzdeki yaza tam istediğim gibi bir vücut olacak..

Platesle çok çalışmam lazım benim de çooook

Derya ,söyleyecek söz bulamıyorum,MÜTHİŞŞŞŞSİNİİİZZZZZ.Hiçbir fazlalık yok,gayet hoşsunuz.

Derya Ablammmm Lolita $ekerimmmm
Süpersiiin Süperrrr Face'de Mesajimdada Yazmi$tim Zaten

Kuguuu Gibisinnn Beyaaa :82:

Ben Senin Gibi Olana Kadar Daha Coook Beklemem Lazim Kuzumm ..
12.Kilo Küsürüm Var Daha Verecek ..
Onu Vercem Bide Hedefimi 55-60 Filan Yapacagim .. Anca Ince Citir Bi Kiz Olurum ..
Ama Sennn Muhteeee$emm Ötesisin Sultanimmm

Aman Aman Aman Idollerim Cogaliyor

Son düzenleme:

tek kelimeyle harikasın canım

derya
gerçekten çok hoş görünüyorsun cnm 70 kilo olunc adüşünemiyorumm
süper olursun senn

Derya ,söyleyecek söz bulamıyorum,MÜTHİŞŞŞŞSİNİİİZZZZZ.Hiçbir fazlalık yok,gayet hoşsunuz.

tek kelimeyle harikasın canım

derya
gerçekten çok hoş görünüyorsun cnm 70 kilo olunc adüşünemiyorumm
süper olursun senn

Çok teşekkürler kızlar :78::78::78:
Banuşum bazen 4 kilo yetmeyecek gibi duruyor ama kalanı da platese havale artıkın

Selamün aleykum ben aranıza yeni katılıyorum.Sabah tartildigimda 82.1 dim hafi hayırlısı burada mesajlaşarak zayıflamak çok tesvik edici ben diyetten ziyade spor yapılarak kilonun daha hızlı verileceğine. İnaniyorum

Aleyküm Selam Arkadasim ..

Zayiflamada Spor Ve Besin Aliskanliginin Cok Büyük Bir Rolü Var ..
Sadece Spor Yapip Hala Kalorisi Tavan Yapan Seyler Yedigin Zaman
Yag Degil Kas Yaparsin Sporla .. Ama Besin Aliskanligini Degistirip Yediklerine Dikkat Edersen
Kas Degil Yag Yakarsin ..

Bende Hem Sporumu Yapiyorum Hemde Diyetimi Sürdürüyorum Ve
2.Ay 3.Haftada 12.Kilo Verdim Bu Sayede ..

Burada Bi Kac Tane Büyügüm Ise Hic Spor Yapmadan 20-30 Kilo Arasi
Kilo Verdiler .. Yani Zayifamayi Kafaya Koydugunuz Zaman Nasil Zayiflarsaniz Zayiflayin ..
Yeterki Sayglikli Zayiflayin

Aramiza Hosgeldin Bu Arada ..
Ben Burcu

.
.

hoşgeldin cnm. azmin daim olsun hep birlikte veririz inşallah.

Aleyküm selam, aramıza hoşgeldin.Sporun rolü kesinlikle çok büyük, bir kere en başta sarkmaları önlüyor bir derece..Azmin daim olsun

deryacm fotolar süper. pantolon çok yakışmış canım

Çok teşekkürler nurancım :78::78:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.İnşallah hep birlikte kiloları vereceğiz.
Menümü yazayım.
Sabah:
1 dilim tb ekmeği
1 yk çökelek
1/2 kk beyaz peynir
1 zeytin
1 salatalık
3 çeri domates
dereotu
Öğle:
1/4 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Akşam:
1 bardak süt
müsli
Aralarda:
1/2 paket ince form çubuk kraker
4-5 tane peynirli çubuk kraker
Bir avuç leblebi(sarı-beyaz)
15-20 tane kadar erik,3 yenidünya

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

kızlar kocam bugün bir yemek yaptı hmmmm harikaydı hemen tarifini veriyim
patlıcanları uzun şerit halinde kesti tost makinasında pişirdi yağsız bir tencerede küp küp kesilmiş tavukları kavurdu domates biber soğan sarımsak ile birazda salça koydu ve pişince maydanoz ekledi borcama patlıcanları 1 kat dizdi üstüne tavuklu harcı boca etti ve 1 kat daha patlıcanları dizdi üzerine kaşar rendesi 4 porsiyona toplam 100 gr kadar ve fırına verdi aslında beyaz peynirlede olabilirdi koca bir dilim yedim (1/4porsiyon :26: ) çok hafif olduğunda hiç rahatsız etmedi bundan sonra favori yemeğim kıyma ve etlede deniycez patlıcan severlere duyurulur

efem bugünkü menüm
sabah 1 dilim tb ekmeği 2 zeytin yarım kkk peynir
ara 1 hıyar
öğlen 1 kase ton balıklı salata
ara yok
akşam 4 yk az yağlı bulgur pilavı 1 porsiyon fırında tavulu patlıcan 1 kase cacık
ara belki tarçınlı süt
su 3-3,5 lt kadar

menüm

sabah
2dilim k.ekmeği
1kk b.peynir
turp-salatalık

öğle
ızgara tavuk
ızgara patates(kızartma gibi oluyo)
salata

ara
1avuç sarı leblebi(bu sabah çorumdan geldim.ara öğünümde buna uydu)

akşam
1kabak dolması
2dilim karpuz

5-6 kaşık dondurma
2 yeşil çay
1litre su

hafta sonu allah izin verirse avmye gidicez ve görümcemde kalıcaz o gün kaçamak yapmayı düşünüyorum uzun zamandır burnumda tüten şeyleri yiycem ondan sonra 1-2 gün çok hafif beslenmeyi düşünüyorum ya aslında kendimi tatmin amalı söylüyorum ama dr um kansız kalmış olabiliceğimi söyledi kürtaj + 2,5 ay regl nedeniyle kan hapı vericekti bende istemedim çünkü bu kan hapı bana daha önce kilo yapmıştı zaten hormon alıyorum yeter dedim dr um sordu halsizlik varmı diye yok dedim aslında var ne yalan diyim :26: o yüzden hafta sonu felekten bir gün çalıp enerjisi yüksek beslenmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…