Teşekkürler ortim, evet boyumdan kazanıyorum yoksa benim de daha çok yolum vardı :26:
Ben seni kilo vermem bitse bile bırakmayacağım söz
Sen incecik olana kadar tependeyim
canımmm teşekkürler bırakma yaaaa desteksiz olmuyor
facede gördüğün pardesüm varya diyetten önce içine giremiyordum zorla kapatıyordum önünü bugün cuuuk dediii ama çooook yolum varr çoook
Canlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
Canlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
Derya ,söyleyecek söz bulamıyorum,MÜTHİŞŞŞŞSİNİİİZZZZZ.Hiçbir fazlalık yok,gayet hoşsunuz.
Derya AblammmmLolita $ekerimmmm
Süpersiiin SüperrrrFace'de Mesajimdada Yazmi$tim Zaten
Kuguuu Gibisinnn Beyaaa :82:
Ben Senin Gibi Olana Kadar Daha Coook Beklemem Lazim Kuzumm ..
12.Kilo Küsürüm Var Daha Verecek ..
Onu Vercem Bide Hedefimi 55-60 Filan Yapacagim .. Anca Ince Citir Bi Kiz Olurum ..
Ama Sennn Muhteeee$emm Ötesisin Sultanimmm
Aman Aman Aman Idollerim Cogaliyor
tek kelimeyle harikasın canım
derya
gerçekten çok hoş görünüyorsun cnm 70 kilo olunc adüşünemiyorumm
süper olursun senn
Selamün aleykum ben aranıza yeni katılıyorum.Sabah tartildigimda 82.1 dim hafi hayırlısı burada mesajlaşarak zayıflamak çok tesvik edici ben diyetten ziyade spor yapılarak kilonun daha hızlı verileceğine. İnaniyorum
Selamün aleykum ben aranıza yeni katılıyorum.Sabah tartildigimda 82.1 dim hafi hayırlısı burada mesajlaşarak zayıflamak çok tesvik edici ben diyetten ziyade spor yapılarak kilonun daha hızlı verileceğine. İnaniyorum
deryacm fotolar süper. pantolon çok yakışmış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?