sabah:
1 simit
domates
salatalık
biber
1 zeytin
beyaz peynir
az kaşar peynir1 yumurta
1 çay kaşığı bal
2 bardak çay şekersiz
ara:
2 avuç çekirdek
öğle:
2 bardak ayran
ara:
fruttare ananas
1 kayısı
akşam:
1 tabak makarna yağlı
5 çatal taze fasulye
2 dilim dana jambon
ara:
2 tane diyet kraker
1 dilim pepino meyva
1 dilim çukulatalı kek
2 dilim kavun
spor yok
su 1.5 lt
yeşil çay, tarçın çay, form çay
iyi geceler kızlar herkese
canım çok sıkkın hemde çok sinirliyim nerden başlıycam anlatmaya bilmiyorumönce çocuklarımdan ve eşimden başliyim bir eş bu kadar rahat vurdum duymaz dağınık olurmu çocuklarda aynı baba yoruldum artık arkalarını toplamaktan az önce sinirimden ağladım öyle zamanlar oluyorki saatlerce ufak tefek şeyler topluyorum ortalıkta tv sehpasının içinde koltukların arkasında mutfakta kitaplıkta bazaların altında ve arkalarında yani aklınıza gelcek her yerde çoraplarını topluyorum çocukların ve eşimin ((( kalem çöp vs ne aklınıza gelirse az önce oturma odasında çorap gördüm balkondan sokağa fırlattım bundan sonra böyle ne görsem yerde sokağa atcam yeter canıma tak etti delircem artık buzdolabını açarlar içinde yemek kaşıklıyıp kapatırlar tabiki içine dökülür ellerini yıkarlar çocuklar ellerini kurulamadan her yere dokunurlar bağırıp çağırmaktan sinir hastası olmuşum yemin ederim erkek çocuk hepsi belli bir yaştan sonra anneyi takmıyorlar baba diktatörlüğünü korumalı ama nerdeeee babaya söylediğimde sen kendin hallet gücün yetiyorsa ne demek diyorum ee ben kızsam kabahat dövsem kabahat (eşim en ufak bir konuşmasında bile hakaret içerikli konuşur )bende öyle hakaret içerikli konuşma ve dövme sadece disiplinli ol kız çocuklara tavrın net olsun diyorum ama nafile biz ayrı dilden konuşuyoruz sanırım eşimle ooofffff oofffff
Merhaba ablam şu anda 65 kilo geçen sene bir resme bakarak kilo vermeye karar verdi. Bir arkadaşımla çekilmiş bir resimdi ve şu anki yaşından en az 7 yaş yaşlı gözüküyordu. Bunun yanında merdiven çıkamıyordu bir senede çok ciddi kilo verdi ama her hangi bir ilaç vs kullanmadan. Eğer hanımlar aramızda obezite sorunu olan varsa doktora başvursun. Bunun haricindekiler de beslenme düzenini değiştirsin çünkü o sadece normal ve sağlıklı beslenerek kilo verdi. Tencere yemeği diye tanımladığımız yemekleri yedi yani sadece evde pişirerek ama yağını tuzunu kesmeden. Aslında aşırı kilolu olmasının nedeni iş nedeniyle çok abur cubur yemesydi. Neticesinde çok hareketli bir insan değil ofis - ev hayatı var. Ama şekeri kesti ve çok işe yaradı. Şimdi 40 beden giyiyor eskiden 46 bedene sığamıyordu düşünün vahim durumu. Lütfen kendinize dikkat edin çünkü 80 ve üstü kilolar için şok diyetler işe yaramaz uzun süreyi göze alın ve azimli olun. Haftada bir tatlı yiyin ama yiyin hiç bir şeyden mahrum kalmayın. Berbat bir psikoloji bu.Yani sürekli diyette olmak. Diyet diye düşünmeyin. Hayat şekli diye düşünün.
Canlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
Selamün aleykum ben aranıza yeni katılıyorum.Sabah tartildigimda 82.1 dim hafi hayırlısı burada mesajlaşarak zayıflamak çok tesvik edici ben diyetten ziyade spor yapılarak kilonun daha hızlı verileceğine. İnaniyorum
semmaa tarifi denemek isterimm hafiff bir yemege benziyorr
bizde patlıcanı çok seviyoruzzz ama tost makinasınd apişirdi dedin o kımsı anlamadımm ben
yagsızz filan pişirdi dimi?
hey babyyyyyy :92::92::92::92: süper ötesi harikasın.ama canın çıkıyor şu görüntüye kavuşmak için.ne kadar emek verdiğini görüyorum.korse olsa da olmasa da bariz kilo verdiğin.inşallah pilatesle de kalanı verirsin.
kızlar çok garip kilo veremiyourm ama incelmişimmmm
deryacımsüper görünüyorsun
nilgüncüm kızının doğum günü kutlu olsun
yok canım benim üzülmüyorum aksine sevinçliyim bile bu hafta ömrümde hiç yemedigim kadar cok yedim aklına ne gelirse her zıkkımı yedim ve sabit çıktım şokkk oldum desem yeridir yani...Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Ahh ablam benim içinde resmen bir devrimdi
Senin de giyeceğim günler gelecek böcüğüm
Gerçi sen benimle aynı görüyorsun bana göre :26:
Özlemcim tebrikler
Etmezmiyim yav
Sen bir daha detoks yap da biliyorum ben sana yapacağımı
Kaptanımız (darkolive) , banu (masumm) , tülay (Butterfly65) bunlar neredeyse 30 kilo veren azim kaynaklarımız
40 kilo verenimiz bile varNazlı (zilan80)
Hepimiz hayallerimize azmimiz sayesinde kavuşacağız inşallah..Bak bir bir oluyor hepsi..Sıra şortlarda
Filizcim buranın siyaset konuşmak ve bu yazıyı paylaşmak için doğru yer olduğunu düşünmüyorum..Karşıt fikirler çatışır ve tartışma çıkabilir. İstemeden kalpler kırılabilir...
Yeni listemiz bugün yarın çıkacak canım :13:
Olsun çiçeem sakın üzülme
Maaşallah benim burcuma bir bir yakalıyor hayallerini
Ablasının kardeşi tabi ki deneyecek beyaz pantalonu, hem ben eminim ona da çoook yakışır
Lennnn vicdanınız yok mu sizin
Geldim
Çocuklar konusunda ne desem boş çok haklısın
Bir de senin gibi temizlik hastasına yapılmayacak şeyler, mutlaka defalarca uyarmışsındır...
Nazlıcım hepsiyle görüşmeyi kes, bu kadar basit..Böyle saçmasapan davranan insanların benim hayatımda yeri olamaz...
Ayrıca neden kürtü sevmem diye kestiriyorsun ki din le ırkla ilgisi yok ki insanlığın :26:
Geldik fundacım geldik
Hafta sonu böyle oluyor buralar..Hep ben nöbet tutardım ilk defa bu hafta hafta sonu gibi yaşadım bende
Canlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
ya cok özür dilerim deryayı görünce şak diye daldım konuya selam vermeden. nasılsınız kızlarr iyisiniz inşşş.?deryacım,nurancım,senacım,burcucum,izlemmcimm,banucum,nazlıcım,ilkaycım,nilgüncüm,denizcim,arzucum,yasemincim,tülaycım,ayşecim,zekiyecim,özlemcim,filizcim,sibelcim,sevgicim,selmacım,senacım,fundacım,füsuncum,sehercim,semacımmm nasılsınızz hepinizi çokk özledimmm......
(ismini yazmadıgım varsa unuttugum yada atladığım çokkkk özür dilerim şimdiden)
çok tatlısın yaaa teşekkür ederim bomba gibiyim ben canım sen nasılsın hoş geldinn
Yepisyeni, taptaze, gıcır gıcır listemiz huzurlarınızda
Selmacım bildirim pazartesi demiştin ama bu akşam vaktim vardı anca yaptım bende, haftaya artık gene yarım kaldı :26:
Kızlar 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden siliyorum lütfen alınmasınlar boşuna kalabalık oluyor ve göz yoruyor, izleme de danışmıştım zaten bu konuyu. Bildirim yaptıklarında tekrar listeye alırım
Artı çıkanları mor yazdım bende izlemin başlattığı adeti bozmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?