80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

semmaa tarifi denemek isterimm hafiff bir yemege benziyorr
bizde patlıcanı çok seviyoruzzz ama tost makinasınd apişirdi dedin o kımsı anlamadımm ben

yagsızz filan pişirdi dimi?

sabah:
1 simit
domates
salatalık
biber
1 zeytin
beyaz peynir
az kaşar peynir1 yumurta
1 çay kaşığı bal
2 bardak çay şekersiz

ara:
2 avuç çekirdek

öğle:
2 bardak ayran

ara:
fruttare ananas
1 kayısı

akşam:
1 tabak makarna yağlı
5 çatal taze fasulye
2 dilim dana jambon

ara:
2 tane diyet kraker
1 dilim pepino meyva
1 dilim çukulatalı kek
2 dilim kavun

spor yok
su 1.5 lt
yeşil çay, tarçın çay, form çay

oohhhhhhhhhh ammada yemişim bugün

geç oldu kusura bakma ama inşallah şimdiye kadar çözümlenmiştir sorunun.herkes de bi dert.hiç oturma dinlenme lüksümüz yok.Allah yardımcın olsun.

paylaşım için teşekkürler ama şok diyete nerden çıktı.bazen arkadaşlar ödem artttırıcı detokslar yapar sadece bu.ve zaten inanılmaz kilolar verdikleri için bizleri doğru yönlendiriyorlar.ablanız adına sevindim.

hey babyyyyyy :92::92::92::92: süper ötesi harikasın.ama canın çıkıyor şu görüntüye kavuşmak için.ne kadar emek verdiğini görüyorum.korse olsa da olmasa da bariz kilo verdiğin.inşallah pilatesle de kalanı verirsin.

a.s. hoş geldin.

iyi akşamlar nasılsınız?ben çok iyiyim dün kızımın doğum gününü kutladık aile içinde.bugün de iş güç ütü vs işte.hepinizi öpüyorum.

[/COLOR]
semmaa tarifi denemek isterimm hafiff bir yemege benziyorr
bizde patlıcanı çok seviyoruzzz ama tost makinasınd apişirdi dedin o kımsı anlamadımm ben

yagsızz filan pişirdi dimi?

evet canım tost makinasına koyup kapağı kapatıyorsun yağsız birkaç dakikada ızgara gibi oluyor ben bide pazara çıkınca kabak patlıcan biber alıyımda yine aynısını yapıp sarımsaklı yoğurtla üzerine domates sosla deniycem bıktım valla 2,5 aydır bomboz yağsız yemeklerden böylel değişik şeyleri keşfettikçe yazarım

ha bide aklımdayken yazıyım patlıcanı közleyip sarımsaklı yoğurtla karıştırıyoruz tabağa yayıp üzerine tavada yağsız kızarmış köfteleri bikaç parçaya bölüp koyuyoruz ali nazik hesabı oda çok güzel oluyor

İnşallah nilgünüm, çok teşekkürler
Semacım sana da çok teşekkürler

Kızlar haftasonum çok güzel geçti, çok eğlendik
Ay aldığım iltifatlardan başım döndü artık
Ama yedirdiler de yedirdiler yahu ben hayır dedim, gerçekten dedim ama ikisi de kızdı saçmalama dedi yedirdi
Ben de sohbet muhabbet de kaçırdım sanırım yine de kendimi tutabilirdim

Neyse daha cumaya 4 gün var detoks filan bir şeyler artık toparlayacağız.

Bu hatun şu listeyi yapsın artık :79::79:

kızlar çok garip kilo veremiyourm ama incelmişimmmm

inan çok sevindim sanırım anlayabildin :79:

deryacımsüper görünüyorsun

nilgüncüm kızının doğum günü kutlu olsun

çok sağol tatlım teşekkür ederim..

deryacığım bi biz mi varız canım?yemişsin afiyet şeker olsun hakkettin olur o kadar.siz yani banu sen izlem falan kaçamak yapınca sorun olmuyor ki ertesi gün diyette nerede kaldıysanız devam ediyorsunuz.önemli olan bu

yok canım benim üzülmüyorum aksine sevinçliyim bile bu hafta ömrümde hiç yemedigim kadar cok yedim aklına ne gelirse her zıkkımı yedim ve sabit çıktım şokkk oldum desem yeridir yani...

güzelimmmmm maşallahhhhhh çiçemeeeekızzz sen zaten dal gibisin kuğu gibisin diyorumm yok anam beni takan kim canım benimm fıstık gibisinn yemin ederimm inşş. darısı başıma.. kız böyle fıstık gibi olmuşsun boy var güzellik desen o biçim eniştemiz kafayı yer ha. ee adam bulmuş böyle hatunu nasıl şanslı oldugunu bilsin vallahiii... bayıldım bayıldım bayıldım yani beyazlar kraliçesi

nilgün canım kızının doğum günü kutlu olsun hayırlı huzurlu uzun sağlıklı bir ömür sürsün...
derya afiyet olsun canım aşırıya kaçmamak kaydıyla sanırım bunu hak ettin
bugünkü menüm
sabah
omlet
peynir
çavdar ek

ara
ceviz

öğle
etli pilav
ayran

akşam
çorba
çavdar ek
salata

yemeyecektim ama yarın oruç tutmaya niyetliyim yarın ne yaparım bilmiyorum malum iftar saati 8:30 gibi artık detoks bir iftar yapmak istiyorum :26:

NİLGÜN kızının dogum günü kutlu olsun canımmm iyiki doğurmuşsun rabbim uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşş. sevda teyzesinin yerine öp emi benim yerimede kutla lütfen

ya cok özür dilerim deryayı görünce şak diye daldım konuya selam vermeden. nasılsınız kızlarr iyisiniz inşşş.?deryacım,nurancım,senacım,burcucum,izlemmcimm,banucum,nazlıcım,ilkaycım,nilgüncüm,denizcim,arzucum,yasemincim,tülaycım,ayşecim,zekiyecim,özlemcim,filizcim,sibelcim,sevgicim,selmacım,senacım,fundacım,füsuncum,sehercim,semacımmm nasılsınızz hepinizi çokk özledimmm......
(ismini yazmadıgım varsa unuttugum yada atladığım çokkkk özür dilerim şimdiden)

çok tatlısın yaaa teşekkür ederim bomba gibiyim ben canım sen nasılsın hoş geldinn

Ben GeLdimm

2 Gündür Diyet Güme Gitti Benim
Cumaya Kadar Toparlanmam Gerek
Bide Hastayım İdrar Yollarım İntaplanmış
Ağrı Yapıyor Ondan Her Ay Oluyor Böyle Nedense
İğnelerin Etkisi Geçince Hemen Oluyor

Yepisyeni, taptaze, gıcır gıcır listemiz huzurlarınızda

Selmacım bildirim pazartesi demiştin ama bu akşam vaktim vardı anca yaptım bende, haftaya artık gene yarım kaldı :26:

Kızlar 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden siliyorum lütfen alınmasınlar boşuna kalabalık oluyor ve göz yoruyor, izleme de danışmıştım zaten bu konuyu. Bildirim yaptıklarında tekrar listeye alırım

Artı çıkanları mor yazdım bende izlemin başlattığı adeti bozmadım

ellerine saglık canım benimm. pek güzel olmuşş eksik olma inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…