80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevdamm çok teşekkür ederim hatun, ne güzel sözler bunlar
Utandım ama :78::78::78:

Seherim iftarı detoksla yapma sakın bak nazlı da yapmıştı bence hiç sağlıklı değil
Sen oruvunu tutmak istiyorsan normal tut sonra devam edersin diyetine...

selam kızlar nasılsınız

Çiçeen seni yisin yisin, şekerlik

Zeynepçim geçmiş olsun, sen idrar yolları ve iltahap kelimelerini aynı cümle içinde kullandın ya içim sızladı resmen..Bir kadının canını bitiren, süründüren acılardan biridir sanırım o acı
Ara ara bana da olur hayattan soğutur resmen..Umarım bir an önce düzelirsin canım.
Ayaklarını sıcak tut, üşütme..Bunlar basit olsa da bu hastalığı önleyen şeyler..

Ha bir de kızlar kusura bakmayın biraz açık olacak ama bir yöntem var sızlamayı bıçak gibi kesiyor..Maydanozu kaynat posasını sık ve bir tülbente koy sıcak sıcak oraya 78::78:) koy..Direk keser sızını çok rahatlatır.Suyunu da iç ablam

ÇİÇEMM niye utandınki bunlar hakettigin cümleler duymak en dogal hakkın..
ha bu arada emin ol sen mutlu ol diye tek kelime yazmadım yalandan yere yazdıklarım bir bir gerçek düşündüklerim antep fıstıkım

Ablacım Sağol Ağrısı Gerçekten Çok Beter Bişey
Bide Bana Sürekli Olur
Benim Öyle Çorap Giyme Alışkanlıgım Yoktur
Kışın Bile Çorap Giymem Ben İncecik Giyniyorum
Tişörtlerimle Dolaşırım Evde
Maydanozu Yarın Deniyim Bende Ağrım Geçer Hemde Teşekkür Ederim Ablacım

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bende 87 kiloyum biraz kilo vermek istiyorum bana yardımcı olmanızı istesem çok şeymi istemiş olurum?
Hemen acilen en az 2-3 kilo vermek için ne yapabilirim yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum sevgiler...

lapamı oda neymiş heç bilmiyom deryoş hiç yaparmıyım yapsam biliyom başıma gelcekleri
uyarmazmıyım deryacım defalarca aşırı sabırlıyımdır öyle böyle değil ama olmuyor dövmeye karşıyım elimden geldiğince onu yapmamaya çalışırım ama bazen beni öyle zıvanadan çıkarıyorlarki onu bile yaptırıyorlar (çok seyrek bile olsa) geçen sinirlendim dedimki size bundan sonra hergün bir posta sopa atcam bakalım belki öyle akıllanırsınız söylerim ama yapmam yapamamda yani ne yapcağımı şaşırdım anlıycağın baba desen aynen al birini vur ötekini
yoo deryacım kürtü sevmem derken kestirip atmak değil yada ayırım yapmak değil burdaki diğer arkadaşlarda beni yanlış anlamasın demek istediğim şu komşumun demek istediği güya biz ikimizde kürttüz biz birbirimizle samimi olmalıyız ben samimi olcağım kişiyi dinine ırkına göre seçmemki kürt olsun türk olsun veya başka bir ırk hiç fark etmez önemli olan insan olması ve ben şunuda söylerim her yerde kürtlerin çoğunu sevmem ırk ayırımı yaptığımdan değil kürtler parayı gördümü önce karısını değiştirirler sonra arabasını yani azıtırlar birde başka konulardada kendilerini kullandırırlar maşa gibi bilmem anlatabildimmi tatlım
tek kelimeyle süper olmuşsun kızkandım bana neeee bende istiyommmmmmmmm :84: :84: hemide aynı kottan aynı tişörtten ve aynı badiden kısaca hepsinden
canımmm teşekkürler bırakma yaaaa desteksiz olmuyor
facede gördüğün pardesüm varya diyetten önce içine giremiyordum zorla kapatıyordum önünü bugün cuuuk dediii ama çooook yolum varr çoook
merak etme cnm seni yalnız koymayız :80: :80:
hg aramıza
1-2 haftadır irademle savaşıyorum noldu bana böyle yav
bende 2 artı bir eksi :18: ne olcak bu halim bilmiyorum
tşk ederim cnm hiç önemli değil
aynen oturmaya hiç hakkımız yok maalesef
bu arada kızının doğum günü kutlu olsun cnm
kızlar çok garip kilo veremiyourm ama incelmişimmmm
tbrkler cnm sonunda bunu anladığına sevindim :))
:))) çoook tşk ederim cnm çok şekersin bizde seni çok seviyoruz vede özledik
bu arada h.g cnm :))
çok geçmiş olsun cnm sana bir tavsiye duymuşsundur belki ama hatırlatmış olurum en azından maydanoz kaynat limon gibi şeyler katmadan günde 3 defa iç ve görceksin iltihaptan eser kalmıycak

ellerine sağlık bitanem çok güzel olmuş liste
inşlh haftaya ben yine artı çıkmam :))

Son düzenleme:

deryaaaaa taş olmuşsun taşşşşşşşşş..... ey maşallah sana varya ayrıca saçların da süper arkadaşımmmmmm

ellerine sağlık arkadaşımın bu hafta 3. yüm ama haftaya allah kerimmmm....

hoşgeldin aramıza tatlım. bizden kopma bak 2-3 diil ne kilolar veriliyor burda....

herkese selam dün gezmeye gidip yemişte yemiştim bugünde okulda pilav günümüz vardı eeeee noldu bugünde yedim yarın kaldığım yerden dewam artık bu hafta bi terslik olmazsa ilk defa lapa yapıcam ki bu hafta sonunu telafi edeyim yoksa gidio walla hemen bi gün yedimmi hemen sabah 1 kilo artıda ne iştir bilmiyorum birde ben 83 ten beri çok oyalandım yaklaşık 2 aydır iniş çıkış derken 7 lileri bi türlü göremedim eğer bu hafta zamanım olursa bi doktora gidip şu testleri yaptırmak istiom ya da 1 aydır gitmediğim diyetisyenime geri dönüş yapıcam .....

hoşgeldin canım öncelikle yediklerinin miktarını azalt yani porsiyonlarını küçült.
biraz daha fazla hareket sokmaya çalış hayatına,mesela fırsatın varsa yürü yada hiç bişey yapamıyosan asansör kullanma en basitinden,
kahvaltıyı atlama asla..... bi kase meyveli yogurt bile yesen farketmez ama illa ki kahvaltını yap.
en basit formül sabahları doya doya ye krallar gibi, öglenleri biraz daha az ye orta halli bir aile gibi,
akşamları hafif geçiştir(misal çorba,salata,yogurt..... gibi.) garibanlar gibi ye.
su içmeye çalış bol bol
eger adet edinebilirsen çok faydasını görürsün sabahları ılık limonlu su iç gün boyunca açlıgını yada iştahını kontrol etmene fayda saglar.hatta iki de kuru kayısı yersen sudan önce bagırsak hareketlerinin artmasına yardımcı olur. şimdilik aklıma gelen bunlar yardımcı olabılecegımız seyler olursa seve seve canım.

aycan okulda lapa yapmak zor olmayacak mı canım ya?ben denemeye cesaret bile edemiyorum.

deryacığım liste harika ellerine sağlık.kimi listeden çıkarttın farketmedim?

kilo verenleri tebrik ederim.

NAZLICIM bende sizleri çok seviyorum hoşbulduk canım benim
sizler olmasanız ben 9 kilo verdiysem 19 kılo geri alırdım sizler benim en buyuk yardımcımsınız eksık olmayın inşşş. iyiki burdayım iyiki tanıdım sizleri..... bu lafımı çok samimiyetle söylüyorum bazı insanlar varki (ki biz onları dost ,arkadas sanıyoruz) burdaki arkadaslar kadar düşünüp halini hatrını sormuyolar insanın herkes iyi gün dostu olmuş.kötü gününde kimse kimseye dönüp bakmıyo bile allah hayırlı insanlar çıkartsın karşımıza inşş.

Tekrar teşekkür ederim çiçeem :78::78:
Hayatımda toplasan aldığım iltifatı şu iki günde almışımdır herhalde :78::78:

Ablam biz kadınlar olarak dikkat etmeliyiz bu tip şeylere..Alışkanlığım yok deyip geçme, edineceksin mecbursun ablam
Kendine dikkat etmezsen o acı seni süründürür durur..

Aramıza hoşgeldin, bu yolda çok sabırlı olmalısın o yüzden acil kelimesini lugatından çıkarmanı öneririm...Bir anda almadık ki bir anda verelim..
Sen bizi takip et zaten yapacaklarını öğrenirsin..Azmin daim olsun

Nazlım ırk ayrımı yapmam ama kürtlerin hepsi böyle diyorsun
Neyse fazla girmeyeyim ben asla genellemem insanları iyilik kötülük ırka dine dile bakmaz bence..

Sen bunları giy benden daha çok yakışacağına adım gibi eminim

deryaaaaa taş olmuşsun taşşşşşşşşş..... ey maşallah sana varya ayrıca saçların da süper arkadaşımmmmmm

Ayşecim çok teşekkür ederim ama taş olmaktan çok uzağım daha

Perşembe ben de yapacağım canım, beraber yaparız :13:

aycan okulda lapa yapmak zor olmayacak mı canım ya?ben denemeye cesaret bile edemiyorum.

deryacığım liste harika ellerine sağlık.kimi listeden çıkarttın farketmedim?

kilo verenleri tebrik ederim.

canım ben akşamdan yapıp okula götürcem napiim mecbur yapmam lazım yoksa bu hafta artı çıkarım

deryacım benim perşembe boş gün evde yapamam kaçamak yaparım die korkuom okulda ne götürdüysem onu yiyom ya mecbur kalır yerim en azından baharatlı domatesli falan yapayım diom...

Son düzenleme:
kızlar bu benim için cokk ama cokk önemli benim bacak sorunum yok,basen sorunum yok, popo sorunum yok,benim tek derdim koca bir göbek(göbek dediysem yanlış anlaşılmasın halk arasında göbek dedikleri için yoksa benimki göbek degil, kamyon tekeri mübarek) şimdi soruma geiyim herhangi bir spor yapamıyorum yürüyüş v.s hiç bişey iki tane çocukla imkansız yani ve daha vermem gereken 20 küsür kilo var şimdiden mekik çekmeye başlasam zararı olurmu? çünkü verilen kilolar fazlalasmadan yani vücut hala kilolu iken yapılan sporda bir kalınlaşma yada direk kas yapma söz konusuymuş yani mekiğe basladım diye göbeğim küçülücegine sadece kas olup sertlesirmi endişem var ben hem artık defolsun gitsin hemde sıkılaşsın istiyorum. herkes diyoki bana sen kilo verme mekik cek göbegin kaybolur gider bir gram göbek falan kalmaz zaten incesin diyolar. yani mekik cekmeyle göbegimden kurtulurmuyum ve en önemlisi daha bu kadar kilo vermem gerekirken simdiden başlamalımıyım?

neyse cnm ben sanırım kendimi ifade edemedim hepsi kötü değil tabiki inşlh başka zaman ben sana özelden ne demek istediğimi tam anlamıyla açıklarım ve eminimki beni daha iyi anlıycaksın cnm
şunuda demeden geçemiycem eğer hepsi kötüyse bende kötüyüm o zaman demektirrr :)))
insan bazen söylemek istediklerini tam anlamıyla yazıya dökemiyor (en azından ben öyleyim)
hadi öptüm cnm k.i.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…