güzelimmmmm maşallahhhhhh çiçemeeeekızzz sen zaten dal gibisin kuğu gibisin diyorumm yok anam beni takan kim canım benimm fıstık gibisinn yemin ederimm inşş. darısı başıma.. kız böyle fıstık gibi olmuşsun boy var güzellik desen o biçim eniştemiz kafayı yer ha. ee adam bulmuş böyle hatunu nasıl şanslı oldugunu bilsin vallahiii... bayıldım bayıldım bayıldım yani beyazlar kraliçesi
nilgün canım kızının doğum günü kutlu olsun hayırlı huzurlu uzun sağlıklı bir ömür sürsün...
derya afiyet olsun canım aşırıya kaçmamak kaydıyla sanırım bunu hak ettin
bugünkü menüm
sabah
omlet
peynir
çavdar ek
ara
ceviz
öğle
etli pilav
ayran
akşam
çorba
çavdar ek
salata
yemeyecektim ama yarın oruç tutmaya niyetliyim yarın ne yaparım bilmiyorum malum iftar saati 8:30 gibi artık detoks bir iftar yapmak istiyorum :26:
ya cok özür dilerim deryayı görünce şak diye daldım konuya selam vermeden. nasılsınız kızlarr iyisiniz inşşş.?deryacım,nurancım,senacım,burcucum,izlemmcimm,banucum,nazlıcım,ilkaycım,nilgüncüm,denizcim,arzucum,yasemincim,tülaycım,ayşecim,zekiyecim,özlemcim,filizcim,sibelcim,sevgicim,selmacım,senacım,fundacım,füsuncum,sehercim,semacımmm nasılsınızz hepinizi çokk özledimmm......
(ismini yazmadıgım varsa unuttugum yada atladığım çokkkk özür dilerim şimdiden)
selam kızlar nasılsınız
Ben GeLdimm
2 Gündür Diyet Güme Gitti Benim
Cumaya Kadar Toparlanmam Gerek
Bide Hastayım İdrar Yollarım İntaplanmış
Ağrı Yapıyor Ondan Her Ay Oluyor Böyle Nedense
İğnelerin Etkisi Geçince Hemen Oluyor
Zeynepçim geçmiş olsun, sen idrar yolları ve iltahap kelimelerini aynı cümle içinde kullandın ya içim sızladı resmen..Bir kadının canını bitiren, süründüren acılardan biridir sanırım o acı
Ara ara bana da olur hayattan soğutur resmen..Umarım bir an önce düzelirsin canım.
Ayaklarını sıcak tut, üşütme..Bunlar basit olsa da bu hastalığı önleyen şeyler..
Ha bir de kızlar kusura bakmayın biraz açık olacak ama bir yöntem var sızlamayı bıçak gibi kesiyor..Maydanozu kaynat posasını sık ve bir tülbente koy sıcak sıcak oraya78::78:) koy..Direk keser sızını çok rahatlatır.Suyunu da iç ablam
Aramıza hoşgeldin, azmin daim olsun
Ahh ablam benim içinde resmen bir devrimdi
Senin de giyeceğim günler gelecek böcüğüm
Gerçi sen benimle aynı görüyorsun bana göre :26:
Özlemcim tebrikler
Etmezmiyim yav
Sen bir daha detoks yap da biliyorum ben sana yapacağımı
Kaptanımız (darkolive) , banu (masumm) , tülay (Butterfly65) bunlar neredeyse 30 kilo veren azim kaynaklarımız
40 kilo verenimiz bile varNazlı (zilan80)
Hepimiz hayallerimize azmimiz sayesinde kavuşacağız inşallah..Bak bir bir oluyor hepsi..Sıra şortlarda
Filizcim buranın siyaset konuşmak ve bu yazıyı paylaşmak için doğru yer olduğunu düşünmüyorum..Karşıt fikirler çatışır ve tartışma çıkabilir. İstemeden kalpler kırılabilir...
Yeni listemiz bugün yarın çıkacak canım :13:
Olsun çiçeem sakın üzülme
Maaşallah benim burcuma bir bir yakalıyor hayallerini
Ablasının kardeşi tabi ki deneyecek beyaz pantalonu, hem ben eminim ona da çoook yakışır
Lennnn vicdanınız yok mu sizin
Geldim
Çocuklar konusunda ne desem boş çok haklısın
Bir de senin gibi temizlik hastasına yapılmayacak şeyler, mutlaka defalarca uyarmışsındır...
Nazlıcım hepsiyle görüşmeyi kes, bu kadar basit..Böyle saçmasapan davranan insanların benim hayatımda yeri olamaz...
Ayrıca neden kürtü sevmem diye kestiriyorsun ki din le ırkla ilgisi yok ki insanlığın :26:
Geldik fundacım geldik
Hafta sonu böyle oluyor buralar..Hep ben nöbet tutardım ilk defa bu hafta hafta sonu gibi yaşadım bende
tek kelimeyle süper olmuşsun kızkandım bana neeee bende istiyommmmmmmmm :84: :84: hemide aynı kottan aynı tişörtten ve aynı badiden kısaca hepsindenCanlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
merak etme cnm seni yalnız koymayız :80: :80:canımmm teşekkürler bırakma yaaaa desteksiz olmuyor
facede gördüğün pardesüm varya diyetten önce içine giremiyordum zorla kapatıyordum önünü bugün cuuuk dediii ama çooook yolum varr çoook
hg aramızaSelamün aleykum ben aranıza yeni katılıyorum.Sabah tartildigimda 82.1 dim hafi hayırlısı burada mesajlaşarak zayıflamak çok tesvik edici ben diyetten ziyade spor yapılarak kilonun daha hızlı verileceğine. İnaniyorum
bende 2 artı bir eksi :18: ne olcak bu halim bilmiyorum1-2 haftadır irademle savaşıyorum noldu bana böyle yav
tşk ederim cnm hiç önemli değilgeç oldu kusura bakma ama inşallah şimdiye kadar çözümlenmiştir sorunun.herkes de bi dert.hiç oturma dinlenme lüksümüz yok.Allah yardımcın olsun.
paylaşım için teşekkürler ama şok diyete nerden çıktı.bazen arkadaşlar ödem artttırıcı detokslar yapar sadece bu.ve zaten inanılmaz kilolar verdikleri için bizleri doğru yönlendiriyorlar.ablanız adına sevindim.
hey babyyyyyy :92::92::92::92: süper ötesi harikasın.ama canın çıkıyor şu görüntüye kavuşmak için.ne kadar emek verdiğini görüyorum.korse olsa da olmasa da bariz kilo verdiğin.inşallah pilatesle de kalanı verirsin.
a.s. hoş geldin.
iyi akşamlar nasılsınız?ben çok iyiyim dün kızımın doğum gününü kutladık aile içinde.bugün de iş güç ütü vs işte.hepinizi öpüyorum.
tbrkler cnm sonunda bunu anladığına sevindim :))kızlar çok garip kilo veremiyourm ama incelmişimmmm
:))) çoook tşk ederim cnm çok şekersin bizde seni çok seviyoruz vede özledikya cok özür dilerim deryayı görünce şak diye daldım konuya selam vermeden. nasılsınız kızlarr iyisiniz inşşş.?deryacım,nurancım,senacım,burcucum,izlemmcimm,banucum,nazlıcım,ilkaycım,nilgüncüm,denizcim,arzucum,yasemincim,tülaycım,ayşecim,zekiyecim,özlemcim,filizcim,sibelcim,sevgicim,selmacım,senacım,fundacım,füsuncum,sehercim,semacımmm nasılsınızz hepinizi çokk özledimmm......
(ismini yazmadıgım varsa unuttugum yada atladığım çokkkk özür dilerim şimdiden)
çok geçmiş olsun cnm sana bir tavsiye duymuşsundur belki ama hatırlatmış olurum en azından maydanoz kaynat limon gibi şeyler katmadan günde 3 defa iç ve görceksin iltihaptan eser kalmıycakBen GeLdimm
2 Gündür Diyet Güme Gitti Benim
Cumaya Kadar Toparlanmam Gerek
Bide Hastayım İdrar Yollarım İntaplanmış
Ağrı Yapıyor Ondan Her Ay Oluyor Böyle Nedense
İğnelerin Etkisi Geçince Hemen Oluyor
Yepisyeni, taptaze, gıcır gıcır listemiz huzurlarınızda
Selmacım bildirim pazartesi demiştin ama bu akşam vaktim vardı anca yaptım bende, haftaya artık gene yarım kaldı :26:
Kızlar 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden siliyorum lütfen alınmasınlar boşuna kalabalık oluyor ve göz yoruyor, izleme de danışmıştım zaten bu konuyu. Bildirim yaptıklarında tekrar listeye alırım
Artı çıkanları mor yazdım bende izlemin başlattığı adeti bozmadım
Canlar ne var ne yok anlatmadan önce foto ekleyeceğim, aslında 70'de ekleyecektim ama ilk defa giydiğimi burada anlatınca ve beyaz pantalonla çok iltifat alınca da göstermek istedim size de 78'e göre fark var demek ki diye
Ha bir de yalan olmasın içimde badi korse var, ama böyle normal bir beden düşürenlerden değil, hatta büyük geldi diye küçüğünü istemiştim ama boydan dolayı almadım.Sadece korse olmasaydı yanlarım biraz fırtlardı eminim.
Bacaklarımda yok ama
Yepisyeni, taptaze, gıcır gıcır listemiz huzurlarınızda
Selmacım bildirim pazartesi demiştin ama bu akşam vaktim vardı anca yaptım bende, haftaya artık gene yarım kaldı :26:
Kızlar 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden siliyorum lütfen alınmasınlar boşuna kalabalık oluyor ve göz yoruyor, izleme de danışmıştım zaten bu konuyu. Bildirim yaptıklarında tekrar listeye alırım
Artı çıkanları mor yazdım bende izlemin başlattığı adeti bozmadım
merhaba arkadaşlar bende 87 kiloyum biraz kilo vermek istiyorum bana yardımcı olmanızı istesem çok şeymi istemiş olurum?
Hemen acilen en az 2-3 kilo vermek için ne yapabilirim yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum sevgiler...
merhaba arkadaşlar bende 87 kiloyum biraz kilo vermek istiyorum bana yardımcı olmanızı istesem çok şeymi istemiş olurum?
Hemen acilen en az 2-3 kilo vermek için ne yapabilirim yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum sevgiler...
herkese selam dün gezmeye gidip yemişte yemiştim bugünde okulda pilav günümüz vardı eeeee noldu bugünde yedim yarın kaldığım yerden dewam artık bu hafta bi terslik olmazsa ilk defa lapa yapıcam ki bu hafta sonunu telafi edeyim yoksa gidio walla hemen bi gün yedimmi hemen sabah 1 kilo artıda ne iştir bilmiyorum birde ben 83 ten beri çok oyalandım yaklaşık 2 aydır iniş çıkış derken 7 lileri bi türlü göremedim eğer bu hafta zamanım olursa bi doktora gidip şu testleri yaptırmak istiom ya da 1 aydır gitmediğim diyetisyenime geri dönüş yapıcam .....
ÇİÇEMM niye utandınki bunlar hakettigin cümleler duymak en dogal hakkın..
ha bu arada emin ol sen mutlu ol diye tek kelime yazmadım yalandan yere yazdıklarım bir bir gerçek düşündüklerim antep fıstıkım
Ablacım Sağol Ağrısı Gerçekten Çok Beter Bişey
Bide Bana Sürekli Olur
Benim Öyle Çorap Giyme Alışkanlıgım Yoktur
Kışın Bile Çorap Giymem Ben İncecik Giyniyorum
Tişörtlerimle Dolaşırım Evde
Maydanozu Yarın Deniyim Bende Ağrım Geçer Hemde Teşekkür Ederim Ablacım
yoo deryacım kürtü sevmem derken kestirip atmak değil yada ayırım yapmak değil burdaki diğer arkadaşlarda beni yanlış anlamasın demek istediğim şu komşumun demek istediği güya biz ikimizde kürttüz biz birbirimizle samimi olmalıyız ben samimi olcağım kişiyi dinine ırkına göre seçmemki kürt olsun türk olsun veya başka bir ırk hiç fark etmez önemli olan insan olması ve ben şunuda söylerim her yerde kürtlerin çoğunu sevmem ırk ayırımı yaptığımdan değil kürtler parayı gördümü önce karısını değiştirirler sonra arabasını yani azıtırlar birde başka konulardada kendilerini kullandırırlar maşa gibi bilmem anlatabildimmi tatlım
tek kelimeyle süper olmuşsun kızkandım bana neeee bende istiyommmmmmmmm :84: :84: hemide aynı kottan aynı tişörtten ve aynı badiden kısaca hepsinden
deryaaaaa taş olmuşsun taşşşşşşşşş..... ey maşallah sana varya ayrıca saçların da süper arkadaşımmmmmm
herkese selam dün gezmeye gidip yemişte yemiştim bugünde okulda pilav günümüz vardı eeeee noldu bugünde yedim yarın kaldığım yerden dewam artık bu hafta bi terslik olmazsa ilk defa lapa yapıcam ki bu hafta sonunu telafi edeyim yoksa gidio walla hemen bi gün yedimmi hemen sabah 1 kilo artıda ne iştir bilmiyorum birde ben 83 ten beri çok oyalandım yaklaşık 2 aydır iniş çıkış derken 7 lileri bi türlü göremedim eğer bu hafta zamanım olursa bi doktora gidip şu testleri yaptırmak istiom ya da 1 aydır gitmediğim diyetisyenime geri dönüş yapıcam .....
aycan okulda lapa yapmak zor olmayacak mı canım ya?ben denemeye cesaret bile edemiyorum.
deryacığım liste harika ellerine sağlık.kimi listeden çıkarttın farketmedim?
kilo verenleri tebrik ederim.
Tekrar teşekkür ederim çiçeem :78::78:
Hayatımda toplasan aldığım iltifatı şu iki günde almışımdır herhalde :78::78:
Ablam biz kadınlar olarak dikkat etmeliyiz bu tip şeylere..Alışkanlığım yok deyip geçme, edineceksin mecbursun ablam
Kendine dikkat etmezsen o acı seni süründürür durur..
Aramıza hoşgeldin, bu yolda çok sabırlı olmalısın o yüzden acil kelimesini lugatından çıkarmanı öneririm...Bir anda almadık ki bir anda verelim..
Sen bizi takip et zaten yapacaklarını öğrenirsin..Azmin daim olsun
Nazlım ırk ayrımı yapmam ama kürtlerin hepsi böyle diyorsun
Neyse fazla girmeyeyim ben asla genellemem insanları iyilik kötülük ırka dine dile bakmaz bence..
Sen bunları giy benden daha çok yakışacağına adım gibi eminim
Ayşecim çok teşekkür ederim ama taş olmaktan çok uzağım daha
Perşembe ben de yapacağım canım, beraber yaparız :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?