80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence şimdiden yapma derim cnm çünkü istediğin kiloya ulaşmadan yaptığın bazı sporlar(mekik gibi) vucutta kas oluşumuna sebep oluyor son 5 yada 3 kilo kalınca mekik çekersin yada pilates 2 çocuk diyorsun eğer çalışmıyorsan mutlaka zaman bulursun spora ama çalışıyorsanda zor tabi ne kadarda vucudun incecikte olsa o 20 kilonun hepsi göbeğin değildir kilo verdikçede orasıda küçülcek akabinde yaptığın sporda tamamen yok etcek inşlh :)))

Allahh iyiligini versin emi gece gece güldürdün beni yani incecik derken bu vucuda böyle bi göbek çok fazla onu demeye calıştım. hem belki 20 kilo gelir anam dur bi tartıyım bakıyım iyi akıl ettin.
nazlım başlamıyım mi yani ya vallahi bu konu beni cok zorladı ne yapıyım bilemedim. ama sen öyle dediysen vardır bir bildigin diyorum canım benim sagolasın:)))

cnm bak ben 40 kiloya yakın verdim ve verirkende hiç spor yapmadım diyebilirim tabi benim vucudum oratılıydı yani sadece kalça yada göbek problemim gibi bişey yoktu her yerim berbattı anlıycağın ama çokta farketmez bence orantısız oluşu sonuçta kilo fazlan varmı yokmu o önemli eğer yapabilirsen yürüyüş tempolu süpper olur onun dışında diğer sporları şimdi kesinlikle yapma derim
şimdi diyceksin sarkma filan oldumu tabiki gevşeme var vucudumda ama sarkma olmadı hiç çünkü ben çooooook hareketliyim sarkmaması ondan olsa gerek

YARIN Kİ MENÜMMMM:87:
SABAH:bir kase sütle hazırlanmış corn flakes, 1 küçük dilim peynir
ARA ÖGÜN:bir tane kivi
ÖĞLEN:bir kase ezogelin çorbası,bir dilim ekmek, biraz karışık salata(kıvırcık,kırmızı lahana,domates v.s)
ARA ÖGÜN:bir tane kivi
AKŞAM:iki tane haşlanmış yumurta,bir parça peynir, bir kutu ayran
ARA ÖGÜN:bir kase az yaglı yoğurt

yaw çokmu oldu acep?:26:

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar bi cigara iç uyumaya çalış diyene kadar saat 2 yi bulcak
sabahta erkenciyim çocuklar okula gitcek
maraton başlıyor benim için (gerçi ne zaman durmuşki)
hadi hepiciğinize iyi geceler tatlı uykular
rüyanızda birer çıtır olduğunuzu görün hatunlar

neden yoğurt yemiyorsun evt süt ürünleri var ama özellikle yoğurt karın bölgesindeki yağları hızla eritmeye yardımcı tatlım :80:

maşallahhh canım benim inşş. bizede nasip olsun azıcık elini sürt kız banada geçsin. inşş. bi yürüyüş yapabilsem ama çocuklarla nerdeee... hayır çalışmıyorum ama ikiside küçük sayılır biri 7 digeri 4 yaşında onları bırakıcak yerim yok onlarlada tempolu yürüyüş degil 90 lık nene yürüyüşü yapılır ancak hadi kızım hadi oglum yürüyün hadi annem demekten
neyse kızlar bu hatun kaçarrrr benimki gelir şinci erken gelicem dedi kalkıyım azıcık çeki düzen veriyim kendime,rujumu falan süriyim hadi öpüldünüzzzz

wooooooowwww rujjj çeki düzen heee desene gece sporu var
inşlh cnm darısı başınıza insan azimli olunca herşey oluyor geç bile olsa :))

Son düzenleme:
bugün ilk defa tükkanı ben açayum dedummmm :87: :87: :87:
günaydınlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
benden sonra gelen arkadaşlarıma bunlarr

Son düzenleme:
kızlar günaydınnn

bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum çünkü muhtemelen 3 haftalık bir bebişim var
sizleri çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkürler diyet yapamasamda sohbete gelirim fırsat buldukça artıkın.

Günaydın,
Derya elinize sağlık ,liste olmuş.
Lamamma,gözünüza aydın,günleriniz rahat ve sağlıklı geçer inşallah.
Ayşe siz de bebişiniz de çok tatlı
Bir arkadaşın kızının doğum günüydü ama isimleri yine karıştırım,sağlıklı mutlu nice yıllar olsun.
Herkese güzel kaçamaksız gün diliyorum.

sağol cnm. bende özlüorum seni bu ara azmı giriyosun bana mı öyle geliyo. girer girmez gözlerim arıyo valla seni..

selam kızlar nasılsınız
sağol cnm iyiyiz

geçmiş olsun canım
canım sağlıklı,huzurlu bi hamilelik geçir inşallah.

Ayşecim ben de perşembe yapacaktım zaten, harika oldu :13:
Başka lapacı varsa bekliyoruz

Sevdacım ne desem yanlış yönlendirmekten korkarım, tecrübeliler daha iyi yardımcı olur sana :26:
Ama kendi fikrimi sorarsan ben de önce kilolarını ver derim..Yürüyüş vaktin yoksa evde çocuklar uyuyor mu bilmiyorum ama uyurken ya da onlar en sevdiği oyuncaklarla oyalanırken leslie yapabilirsin evinin rahatlığında..45 dk. yapsan inan o bile yeter..

sizlere bugünden bir kare okulda kızımla

Maaşallah size, çok tatlısın ayşecim, siyahtan mı bilmiyorum ama diğer fotolardaki kadar da fazlalık göremedim ben bunda :13:

Çiçeem bir gün önceden menü yazma bence bak mesela kavunu yoğurt yaptın filan değiştiriliyor o anda planlanan gibi olmuyor..Bence menünü uyguladıktan sonra yaz, hem kafalarda karışmaz

bugün ilk defa tükkanı ben açayum dedummmm :87: :87: :87:
günaydınlar herkese mutlu bir hafta diliyorum
benden sonra gelen arkadaşlarıma bunlarr

Günaydın nazlım

Edacım hayırlı olsun, allahım analı babalı büyütsün..Zaten istiyordun bildiğim kadarıyla..
Tam belli değil mi muhtemelen demişsin :26:
Umarım mutlu olduğun bir olay olmuştur :26:

günaydın kızlar herkese kocaman günaydın.hepinize az kalorili az yağlı kilolardan fazlasıyla kurtulabileceğimiz bir hafta diliyorum.geçen hafta yoktum.urfa adıyaman tarafındaydımordaki yemekleri bilirsiniz.hem yağlı hem hamur işi ve tatlıları feci lezzetli.kendimi ne kadar frenlemeye çalışsamda arada ipin ucunu kaçırdığım oldu.bugün tartıldım kilomda artış yok inşallah sonra artış olmaz tabi bugün itibariyle diyete devam:18::18::18:

canım gözün aydın.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…