kızlar bu benim için cokk ama cokk önemli benim bacak sorunum yok,basen sorunum yok, popo sorunum yok,benim tek derdim koca bir göbek(göbek dediysem yanlış anlaşılmasın halk arasında göbek dedikleri için yoksa benimki göbek degil, kamyon tekeri mübarek) şimdi soruma geiyim herhangi bir spor yapamıyorum yürüyüş v.s hiç bişey iki tane çocukla imkansız yani ve daha vermem gereken 20 küsür kilo var şimdiden mekik çekmeye başlasam zararı olurmu? çünkü verilen kilolar fazlalasmadan yani vücut hala kilolu iken yapılan sporda bir kalınlaşma yada direk kas yapma söz konusuymuş yani mekiğe basladım diye göbeğim küçülücegine sadece kas olup sertlesirmi endişem var ben hem artık defolsun gitsin hemde sıkılaşsın istiyorum. herkes diyoki bana sen kilo verme mekik cek göbegin kaybolur gider bir gram göbek falan kalmaz zaten incesin diyolar. yani mekik cekmeyle göbegimden kurtulurmuyum ve en önemlisi daha bu kadar kilo vermem gerekirken simdiden başlamalımıyım?
Allahh iyiligini versin emi gece gece güldürdün beni yani incecik derken bu vucuda böyle bi göbek çok fazla onu demeye calıştım. hem belki 20 kilo gelir anam dur bi tartıyım bakıyım iyi akıl ettin.bence şimdiden yapma derim cnm çünkü istediğin kiloya ulaşmadan yaptığın bazı sporlar(mekik gibi) vucutta kas oluşumuna sebep oluyor son 5 yada 3 kilo kalınca mekik çekersin yada pilates 2 çocuk diyorsun eğer çalışmıyorsan mutlaka zaman bulursun spora ama çalışıyorsanda zor tabi ne kadarda vucudun incecikte olsa o 20 kilonun hepsi göbeğin değildir kilo verdikçede orasıda küçülcek akabinde yaptığın sporda tamamen yok etcek inşlh :)))
sizlere bugünden bir kare okulda kızımla
Allahh iyiligini versin emi gece gece güldürdün beni yani incecik derken bu vucuda böyle bi göbek çok fazla onu demeye calıştım. hem belki 20 kilo gelir anam dur bi tartıyım bakıyım iyi akıl ettin.
nazlım başlamıyım mi yani ya vallahi bu konu beni cok zorladı ne yapıyım bilemedim. ama sen öyle dediysen vardır bir bildigin diyorum canım benim sagolasın:)))
YARIN Kİ MENÜMMMM:87:
SABAH:bir kase sütle hazırlanmış corn flakes, 1 küçük dilim peynir
ARA ÖGÜN:bir tane kivi
ÖĞLEN:bir kase ezogelin çorbası,bir dilim ekmek, biraz karışık salata(kıvırcık,kırmızı lahana,domates v.s)
AKŞAM:iki tane haşlanmış yumurta,bir parça peynir, bir kutu ayran
ARA ÖGÜN:küçük bir tabak kavun
yaw çokmu oldu acep?:26:
cnm bak ben 40 kiloya yakın verdim ve verirkende hiç spor yapmadım diyebilirim tabi benim vucudum oratılıydı yani sadece kalça yada göbek problemim gibi bişey yoktu her yerim berbattı anlıycağın ama çokta farketmez bence orantısız oluşu sonuçta kilo fazlan varmı yokmu o önemli eğer yapabilirsen yürüyüş tempolu süpper olur onun dışında diğer sporları şimdi kesinlikle yapma derim
şimdi diyceksin sarkma filan oldumu tabiki gevşeme var vucudumda ama sarkma olmadı hiç çünkü ben çooooook hareketliyim sarkmaması ondan olsa gerek
neden yoğurt yemiyorsun evt süt ürünleri var ama özellikle yoğurt karın bölgesindeki yağları hızla eritmeye yardımcı tatlım :80:
maşallahhh canım benim inşş. bizede nasip olsun azıcık elini sürt kız banada geçsin. inşş. bi yürüyüş yapabilsem ama çocuklarla nerdeee... hayır çalışmıyorum ama ikiside küçük sayılır biri 7 digeri 4 yaşında onları bırakıcak yerim yok onlarlada tempolu yürüyüş degil 90 lık nene yürüyüşü yapılır ancak hadi kızım hadi oglum yürüyün hadi annem demekten
neyse kızlar bu hatun kaçarrrr benimki gelir şinci erken gelicem dedi kalkıyım azıcık çeki düzen veriyim kendime,rujumu falan süriyimhadi öpüldünüzzzz
wooooooowwww rujjj çeki düzen heeedesene gece sporu var
sağol cnm. bende özlüorum seni bu ara azmı giriyosun bana mı öyle geliyo. girer girmez gözlerim arıyo valla seni..ya cok özür dilerim deryayı görünce şak diye daldım konuya selam vermeden. nasılsınız kızlarr iyisiniz inşşş.?deryacım,nurancım,senacım,burcucum,izlemmcimm,banucum,nazlıcım,ilkaycım,nilgüncüm,denizcim,arzucum,yasemincim,tülaycım,ayşecim,zekiyecim,özlemcim,filizcim,sibelcim,sevgicim,selmacım,senacım,fundacım,füsuncum,sehercim,semacımmm nasılsınızz hepinizi çokk özledimmm......
(ismini yazmadıgım varsa unuttugum yada atladığım çokkkk özür dilerim şimdiden)
sağol cnm iyiyizselam kızlar nasılsınız
geçmiş olsun canımBen GeLdimm
2 Gündür Diyet Güme Gitti Benim
Cumaya Kadar Toparlanmam Gerek
Bide Hastayım İdrar Yollarım İntaplanmış
Ağrı Yapıyor Ondan Her Ay Oluyor Böyle Nedense
İğnelerin Etkisi Geçince Hemen Oluyor
canım sağlıklı,huzurlu bi hamilelik geçir inşallah.kızlar günaydınnn
bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum çünkü muhtemelen 3 haftalık bir bebişim var
sizleri çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkürler diyet yapamasamda sohbete gelirim fırsat buldukça artıkın.
canım ben akşamdan yapıp okula götürcem napiim mecbur yapmam lazım yoksa bu hafta artı çıkarım
deryacım benim perşembe boş gün evde yapamam kaçamak yaparım die korkuom okulda ne götürdüysem onu yiyom ya mecbur kalır yerim en azından baharatlı domatesli falan yapayım diom...
kızlar bu benim için cokk ama cokk önemli benim bacak sorunum yok,basen sorunum yok, popo sorunum yok,benim tek derdim koca bir göbek(göbek dediysem yanlış anlaşılmasın halk arasında göbek dedikleri için yoksa benimki göbek degil, kamyon tekeri mübarek) şimdi soruma geiyim herhangi bir spor yapamıyorum yürüyüş v.s hiç bişey iki tane çocukla imkansız yani ve daha vermem gereken 20 küsür kilo var şimdiden mekik çekmeye başlasam zararı olurmu? çünkü verilen kilolar fazlalasmadan yani vücut hala kilolu iken yapılan sporda bir kalınlaşma yada direk kas yapma söz konusuymuş yani mekiğe basladım diye göbeğim küçülücegine sadece kas olup sertlesirmi endişem var ben hem artık defolsun gitsin hemde sıkılaşsın istiyorum. herkes diyoki bana sen kilo verme mekik cek göbegin kaybolur gider bir gram göbek falan kalmaz zaten incesin diyolar. yani mekik cekmeyle göbegimden kurtulurmuyum ve en önemlisi daha bu kadar kilo vermem gerekirken simdiden başlamalımıyım?
sizlere bugünden bir kare okulda kızımla
YARIN Kİ MENÜMMMM:87:
SABAH:bir kase sütle hazırlanmış corn flakes, 1 küçük dilim peynir
ÖĞLEN:bir kase ezogelin çorbası,bir dilim ekmek, biraz karışık salata(kıvırcık,kırmızı lahana,domates v.s)
AKŞAM:iki tane haşlanmış yumurta,bir parça peynir, bir kutu ayran
ARA ÖGÜN:bir kase az yaglı yoğurt
yaw çokmu oldu acep?:26:
bugün ilk defa tükkanı ben açayum dedummmm :87: :87: :87:
günaydınlarherkese mutlu bir hafta diliyorum
benden sonra gelen arkadaşlarıma bunlarr
kızlar günaydınnn
bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum çünkü muhtemelen 3 haftalık bir bebişim var
sizleri çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkürler diyet yapamasamda sohbete gelirim fırsat buldukça artıkın.
kızlar günaydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?