80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

edecım allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inş.rahat bir gebelik geçirirsin:)

günaydın kızlar herkese güzel mutlu huzurlu sağlık içinde bir hafta diliyorum:)

geçmişi okumadım ama son sayfada ayşenin kızıyla resmini gördüm.deryaya katılıyorum siyahtan mı yoksa yaptığı spordan mı bu resimde daha ince durmuş...

deryacım facede baktım walla fıstık gibisin beyaz pantolon çok yakışmış saçlarında süper duruyor.hazırladığınız düğüne davet çalışmlarına bayıldım:)çok şanslılar senin gibi arkadaşları var:)ellerine sağlık şimdiden arkadaşlarına mutluluk temenni ediyorum:)

kızlar ben biraz kilo almışım inş.cumaya kadar toparlarım bu haftasonu ANkara dışına çıkacağım 1 haftalığına...oğluşumla ilk tatilimiz:) olacak, kısmetse...

Günaydiiiin Kizlaaaar

Lay Lay Laaayyy
Bugünkü Sporumu Odami Toplayarak Yapacagim
Gözüme Batan Bi Iki Yer Var Onlari Ortadan Yok Etmem Lazim ..
Bu Seneki 21.ci Yas Günüm Icin Süper Bir Hediyem Olacak
Kücük Abim Dün Bizdeydi Benim Hep Hayal Ettigim Bir Odam Vardi
Yani Böyle Deri Koltuk Takimi Cam Masa Sonra Beyaz Dolap ..
Duvarlar Beyaz .Tatoo'la Süslemeli Vs..

Dün Öyle Konusuuyorduk Mobilya Reklamlarinda Hep Istedigim Mobilyalari Gördüm
Ic Gecirdim .. Abimde Demezmi Tamam Bu Seneki Dogum Günü Hediyen Öyle Olsun
Aliyim Onlari Sana Oda Yapalim Diye
Arkadaslarini Ayarlicak Gelcekler Odami Beyaza Boyucaklar , Mobilyalar Alincak
Odam Tam Istedigim Gibi Oluuucaaak
Eksiklerini Annem Tamamlarim Dedi Perde Dolap TatooLarrr Vs

Ay Cok Heycanliyim Ya .. Ilk Defa Istedigim Bisey Dogum Günümde Gerceklesiyor
Canim Abim Benim Kardesinede Hic Kiyamaz

Evin En Kücügü Ve Tek Kizi Olmamin Avantajlarimi Desem Ne Desem

Umarim Hepinizin Keyfi Gicirdiiiirrrr
degilse Bile Positif Enerjii Vermeye Hazirim

hayırlı olsun cnm
inşlh güzel ve sıkıntısız bir hamilelik yaşarsıınnn

ooooo ne güzel kııızzz hadi iyisin güle güle kullan
cnm rabbim hep böyle güzel şeyler nasip etsin :)
odanda mutlu huzurlu ve sağlıklı günler geçirirsin inşlh

Günaydın seçil,
Kilonda artış yoksa belki de abartmamışsındır düşündüğün kadar..Çünkü hamur ve yağlı anında görüntü verir tartıda
Almış olsan bile verirsin cumaya kadar üzülme..

Günaydın filizcim, çok teşekkürler..
O davetiye fikrini arkadaşım bir arkadaşında görmüş fikir benim değil ama çekimler güzel oldu..Tek sorun rüzgardı.Rüzgardan ve güneşten çok bunaldılar istediğim pozları alamadım pek
Güneşin düşmesini beklemiştik halbuki öğlen sıcağında kötü olur diye..Daha çok çalışmam lazım çok ihmal ettim bu işleri
Tatilinde bol bol eğlen kafanı dağıt ve bomba gibi dön aramıza

Vay vay vay ne büyük bir enerji kaynağı olur bu insana
Çok sevindim ablam güle güle kullan yeni odanı
Ama kurulunca foto da isteriz

günaydın herkesee

2 gündür malumunuz vechile evde değildim kızlar okudum sizi ama

deryacım maşallah yaa incecik oldun sen kuu süpersin arkadaşım süüüperr

ayşe maşallah kızınada sanada çok güzelsiniz arkadaşlarında dediği gibi banada incelmişsin baya gibi geldi diğer resimlere göre çok farklı

burcuu hadi gözün aydın canım ..bi abim yokki benim reklamda beğendiğimi alsın süper bi duygudur eminimki..

spor konusunu soran arkadaşa sesleniyorum .. yürüyüşten başka spor yapma bence ..ben yaptım bacaklarım hep kas oldu nasıl incelicek bilmiyorum

Tesekkür Ederimm Ablalarim Benimm

Tamam Söz Önce Sonra Fotosu Eklerim Odamin
Sizde Görürsünüzzz

Lamamma,gözünüza aydın,günleriniz rahat ve sağlıklı geçer inşallah.

canım sağlıklı,huzurlu bi hamilelik geçir inşallah.

canım gözün aydın.Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasib etsin

edecım allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al inş.rahat bir gebelik geçirirsin:)

kızlar çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Edacım hayırlı olsun, allahım analı babalı büyütsün..Zaten istiyordun bildiğim kadarıyla..
Tam belli değil mi muhtemelen demişsin :26:
Umarım mutlu olduğun bir olay olmuştur :26:

sağol deryacım evet istiyorduk tam belli canım dün kan testi yaptırdım muhtemelen derken 2 yada 3 haftalık olabileceğini söyledi dr.

allah tüm istiyenlere versin inşallah

geçmişe bakamadım ama

deryaaa süper olmuşsun bacımmm kaşı kaşı nazar değmesinnnn

aycan yine maşallahın var kızının da tabiiii

derya liste içinde ellerine sağlık canım

hg tülaycım bende sana katılıyorum en güzel spor yürüyüş diyet sırasında sıkılaşmak için sonunu beklemek daha mantıklı
sen bir araştırsaydın nasıl incelirsin diye belki bir yolu vardır

Kızlar bu sabah bir suç işledim hala vicdan azabı çekiyorum
Sabah öyle zor kalktım kaç günlük yorugnluk tabi neyse sporumu aksatmayayım dedim sabah 7.30 da kalktım.Spor arkadaşımla da konuşmamıştık bir gün önceden.Kalktım dükkana geldim bir arayayım ne olur ne olmaz dedim..Bir açtı telefonu eşşek işi varmış gelemiyormuş arayamamış da..Neyse ne yapayım dedim otursam dükkanda boşu boşuna o yogunlukla uykusuz kalkmış olacağım ben de kapadım dükkanı yalnız çıktım
Mesut duysa neler olur bilemiyorum :18::18:
Yalnız daha güzel oluyor bir kez daha anladım..Daha tempolu yürüyorsun çene çalmayınca

Yani evliliğimdeki tek yalan bu spor üzerine ya off

valla bakınıyorum her aklıma geldiğinde ama hep spor öneriyor heryer . ee benm zaten spor yapmaktan kas oldu bu ara yürüyüşten başka bişey yapmıyorum belki kas kaybederler braz

Günaydınnn Güzelliklerr

ßirazdan Fotoğraf Koycam 1 2 Saat İçinde Eklerim :116:
Artık Zamanı Geldi Fotoğraf Koyamamın Hemde Yorumlarınızı Almış Olurum :112::112:
3 Kilo Ver Bırak Dedikleri İçin :105:

bu durum kızılcak bir durum değil bence deryacım anlayışlı biriyse anlatırsın olan biteni
yalnız yürümek zorunda kaldığını anlatırsın ve yalan da olmaz
tabiki sorunca anlat sormayınca ne anlat nede sıkıntıya girr :))

günaydın mı des3em tünaydın mı ban agöre tünaydın oldu tabi 6 da kalktıgım için...
malum yaz geldii işler yogun işlere birde park a gitmek ,sanbah yürüyüş yapmak eklendi

sabah 6 d akalktım yürüdüm mis gibinnn ohhh zayıf zayıf hatunlar var yürüyorlarr ebirid eben tabi orya siz niye yürüyorsunuz ki filan diyorlar bizee sizin yerinizde olska hç yürümyizz kims ehalinden memmun dgeil anacımbirde sanki bir tek kilo için mi yürünür yahu
ben öncedende yürürdüm erkenden kalkıpp tabi hep kilolu idim

bebeleride parka götürüdmm geldim.. ohh mis gibin uyurlar şimdi bend eplatese gömülürüm

ayşe....
maşallah çok tatlısnız ikinizd ebende fazlalık göremeidm vallaaa

edacım
saglıkla al bebişini kucagına inşşş

bakşa ne vardı unuttummm:26::26:

bu akşam mezuniyet balom var kızlar. çok heyecanlıyım ya. gündüz yediklerime dikka edicem ama akşam için söz veremiyorum. ömürde bi kez oluyo sonuçta

bide az önc pilates topu,minderi,çemberi,lastiği ve dvd si sipariş verdim iki hafta sonra okul bitiyo. düzgünce pilatesimi yapıcam evimde. bide kızlar sevda da sormuş bende sorucam. pilatesi biraz daha kilo verip mi yapayım yoksa şimdiden başlayabilir miyim?

Nazlım doğruyu söylersem çok kırılır en iyisi susmak

Tünaydın banuşşş
Nirdesin sen nirde facebookta bekliyorum sabahtan beri...Kargoyu veriyorum bugün haberin olsun yavrum, hala yoksun o yüzden mecbur buradan yazıyorum :26:

Nurancım iyi eğlenceler canım, ahh biz ne kadar aptalmışız balo mu bildik o zamanlar

Canım öncelikle kesinlikle zayıflayınca başla platese..Önce fazlalıklarını ver sonra sıkılaş..
Bir de dvd sipariş ettim demişsin ama öyle göbekten girersen olmaz, doktorlar evde plates yapanlarla doluyor artık :26:

Ben sıfırdan başladım sıkıldığım ve bildiğim halde yine de baştan yapıyorum hareketleri, dikkat et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…