Nurancım iyi eğlenceler canım, ahh biz ne kadar aptalmışız balo mu bildik o zamanlar
Canım öncelikle kesinlikle zayıflayınca başla platese..Önce fazlalıklarını ver sonra sıkılaş..
Bir de dvd sipariş ettim demişsin ama öyle göbekten girersen olmaz, doktorlar evde plates yapanlarla doluyor artık :26:
Ben sıfırdan başladım sıkıldığım ve bildiğim halde yine de baştan yapıyorum hareketleri, dikkat et canım...
Nazlım doğruyu söylersem çok kırılır en iyisi susmak
Tünaydın banuşşş
Nirdesin sen nirde facebookta bekliyorum sabahtan beri...Kargoyu veriyorum bugün haberin olsun yavrum, hala yoksun o yüzden mecbur buradan yazıyorum :26:
tamamm deryoşşş 2 güne elimde olurrr süper
eline saglık cnm
işlerdne gelemeidmki kuşum yaaa
vallaa bak sabah 6 d akalktım yürüdüm geldim kahvaltı faslı
sonra yemek yaptım taze fasulye,duş aldım
çocuklaır dışarı çıkardım 1.5 saat peşleirnd ekoştum parkta
geldim yemek yeidrdim
şimdi uyutcam
öglen yemeigmi yiyip
platesin kollarına bırakcma kendimiii
yazlılaır yıkadım onlaır ütüleyip
katlıycma yerleştircem
vsss vss vsss
havalr düzelti benim işler çogaldı
eline saglık cnm
geldim yemek yeidrdim
şimdi uyutcam
öglen yemeigmi yiyip
katlıycma yerleştircem
vsss vss vsss
sağol canım. inş güzel olur bu akşambizimde sınıftan pek katılan yok pahalı diye ama bi kez olan bişi dedim ben katılıyorum erkek arkadşmla,en yakın arkadaşmda çift olarak geliyo. yeteriz heralde birbirimize
dvd başlangıç seviyesindeymiş,önce temel hareketler falan varmış. benim önce kilo vermem gerek yanibende bi heves aldım bunları:26: neyse yazın vericem inş kiloları..
arada yapsam olmaz mı peki
teşekkür ederim canım,evet fellah köftesi de deniyor ona...çok güzel oldu söylemesi ayıp.ilkay ellerine sağlık bizim memlekette (iskenderun) ona fellah köftesi denir.bayılırım.seninki de harika olmuştur eminim ellerine sağlık..
evet evet kalmadı bittiiii tam kararında yapmışım herkes doyasıya yedi ve geriye kalmadı iki kaşık köfte kaldı sadece..:82:Eminim ki çok güzel olmuştur,zaten koyduğunuz resim bile "gel beni ye" diyorÖzellikle o kokusu yokmu,oooffffff.
Umarım gelen misafirleriniz hepsini yer de(kesinlikle öyle olacaktır,bu köfteye kimse hayır demiyor,diyemiyor) size de HİİİİÇÇÇÇÇ kalmaz.
Çok mu katı oldum,neyse 3-5 tane tadımlık alın bari...
ooooo ellerine sağlık kocanın kuuuu afiyet olsun vallahi tarif çok hoş peynir koymassan diyet yemeğine de dönüşür çok leziz gibi denemek lazımmmkızlar kocam bugün bir yemek yaptı hmmmm harikaydı hemen tarifini veriyim
patlıcanları uzun şerit halinde kesti tost makinasında pişirdi yağsız bir tencerede küp küp kesilmiş tavukları kavurdu domates biber soğan sarımsak ile birazda salça koydu ve pişince maydanoz ekledi borcama patlıcanları 1 kat dizdi üstüne tavuklu harcı boca etti ve 1 kat daha patlıcanları dizdi üzerine kaşar rendesi 4 porsiyona toplam 100 gr kadar ve fırına verdi aslında beyaz peynirlede olabilirdi koca bir dilim yedim (1/4porsiyon :26: ) çok hafif olduğunda hiç rahatsız etmedi bundan sonra favori yemeğim kıyma ve etlede deniycez patlıcan severlere duyurulur
daha ne banuuuuuuuuuşşşşşşşşşşkızlar çok garip kilo veremiyourm ama incelmişimmmm
iltifatları sonuna kadar hak etmişsin deryacım,resimlerin harikaaa beyaz oantul ç.ok yakışmış vallahi incecik duruyorsun canım... boyunun avantajı çok şanslısın o bakımdan..süper fit olmuşsun canımKızlar haftasonum çok güzel geçti, çok eğlendik
Ay aldığım iltifatlardan başım döndü artık
Ama yedirdiler de yedirdiler yahu ben hayır dedim, gerçekten dedim ama ikisi de kızdı saçmalama dedi yedirdi
Ben de sohbet muhabbet de kaçırdım sanırım yine de kendimi tutabilirdim
Neyse daha cumaya 4 gün var detoks filan bir şeyler artık toparlayacağız.
Bu hatun şu listeyi yapsın artık :79::79:
aaa doğum günü kutlu olsun kızxının canım...allah onu sizlere bağışlsın sağlşıkla huzurla nice yıllaraNİLGÜN kızının dogum günü kutlu olsun canımmm iyiki doğurmuşsun rabbim uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşş. sevda teyzesinin yerine öp emi benim yerimede kutla lütfen
canımmmmm ellerine sağlıkkkk bende bir değişim olmamıştı sabit almana sevindim canım ben bildirimde yapmamıştım bu hafta:78::78:Yepisyeni, taptaze, gıcır gıcır listemiz huzurlarınızda
Selmacım bildirim pazartesi demiştin ama bu akşam vaktim vardı anca yaptım bende, haftaya artık gene yarım kaldı :26:
Kızlar 2 hafta üst üste bildirim yapmayanları listeden siliyorum lütfen alınmasınlar boşuna kalabalık oluyor ve göz yoruyor, izleme de danışmıştım zaten bu konuyu. Bildirim yaptıklarında tekrar listeye alırım
Artı çıkanları mor yazdım bende izlemin başlattığı adeti bozmadım
eline saglık cnm
geldim yemek yeidrdim
şimdi uyutcam
öglen yemeigmi yiyip
katlıycma yerleştircem
vsss vss vsss
Ne kadardı ücreti nurancım merak ettim, keşke daha uygun bir yer tutulsaydı da bütün arkadaşlarınız gelebilseydi..Ben öyle bir teklif götürürdüm yerinizde olsaydım, bütün sınıf olalım diye...Hepinizin gecesi sonuçta :26:
Canım onlar kenarda kalsın yaparsın gene..Arada yapmak da saçma olur ya tam başla bu işe ya hiç başlama çünkü sonuç almak için sistemli çalışman lazım..
hııımmm anladım tatlım sen eşini daha iyi tanırsın o zaman susss
bu arada yakaladum sizikargooo heee yazdım bunu bir kenara
abooooooo ben okuyunca yoruldum kızz
ayy bu ne yaa kül kedisi gibi sürekli ev işi yapıyoruz yahuher gün aynı terhane yap yap bitmiyo :84: :84:
canımmmmm ellerine sağlıkkkk bende bir değişim olmamıştı sabit almana sevindim canım ben bildirimde yapmamıştım bu hafta:78::78:
canım kişi başı 110 tl.sınırsız içki,boğazda vs ama bencede pahalı ama üniversite mezuniyeti bu. ben çok uğraştım değiştirmek için ama vazgeçmediler. ben herkesin gelmesini istiyordum sonuçta hepimiz mezun olcaz ama olmadı böle işte..
tama pilatesi yapmıyorum o zaman zayıflayıp yaparım artık.umarım hevesim geçmez
Pahalıymış gerçekten :26:
Sen elinden geleni yapmışsın o zaman ama üzücü tabi..
Ben lise sanıyordum, çok ufak duruyorsun
çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine aman diyimteşekkür ederim canım,evet fellah köftesi de deniyor ona...çok güzel oldu söylemesi ayıp.arada sırada yenir yani eşim bile yemezdi hiç bunu yedi çok beğendi oda:86:
evet evet kalmadı bittiiii tam kararında yapmışım herkes doyasıya yedi ve geriye kalmadı iki kaşık köfte kaldı sadece..:82:
ooooo ellerine sağlık kocanın kuuuu afiyet olsun vallahi tarif çok hoş peynir koymassan diyet yemeğine de dönüşür çok leziz gibi denemek lazımmm
daha ne banuuuuuuuuuşşşşşşşşşş
iltifatları sonuna kadar hak etmişsin deryacım,resimlerin harikaaa beyaz oantul ç.ok yakışmış vallahi incecik duruyorsun canım... boyunun avantajı çok şanslısın o bakımdan..süper fit olmuşsun canım
aaa doğum günü kutlu olsun kızxının canım...allah onu sizlere bağışlsın sağlşıkla huzurla nice yıllara
canımmmmm ellerine sağlıkkkk bende bir değişim olmamıştı sabit almana sevindim canım ben bildirimde yapmamıştım bu hafta:78::78:
bizim iş bitmez banuşşşşşşşşşşşşşşşşşş....benimde çok işim var iki gündür bel ağrısından ölüyorum vallahi kremler sürüp ovduruyorum kocişe çok fenayım yaaa noldu ki bana..
Kıskandın mı
Külkedisi
Ben de öyle tahmin ettim zaten ilkayım
Ben gene aşık oldum :84::84::84::84::84:
http://www.trendyol.com/Bluz-Total-Eclipse-Edge-Skull-Cardigan-15054697-P255130.aspx
deryaaaaaa
süperisn valla ya 2.ci dvd çokk süspemriş nette okudum herkes öle diyor 1 ay sonra geçerim bende 2. dvd ye olmazsa 1. bölüm dediginn ilk sezon degil degilmi 2. sezonun başı snaırım bende 5. kadar vardı süpersin kuşum vallaaaa yaaaa dile benden ne dilersen deryoş
heeeççç kıskanmadumm hııhhhelbet bende bulurum bana kargo göndercek arkidiş hemide dvd değül bana tatlı göndercek bulcam yaaaa
heee külkedisi diyom ben kendime hepondan bir farkım yokki anacım eziyet eden üvey annem ve kardeşler yerine çocuklerim ve eşüm varr :86: :86: :86:
güzelmiş canım fiyatıda uygun ama keşke kargo olmasa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?