80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamamm deryoşşş 2 güne elimde olurrr süper
eline saglık cnm

işlerdne gelemeidmki kuşum yaaa
vallaa bak sabah 6 d akalktım yürüdüm geldim kahvaltı faslı
sonra yemek yaptım taze fasulye,duş aldım
çocuklaır dışarı çıkardım 1.5 saat peşleirnd ekoştum parkta
geldim yemek yeidrdim
şimdi uyutcam
öglen yemeigmi yiyip
platesin kollarına bırakcma kendimiii

yazlılaır yıkadım onlaır ütüleyip
katlıycma yerleştircem
vsss vss vsss
havalr düzelti benim işler çogaldı

sağol canım. inş güzel olur bu akşam bizimde sınıftan pek katılan yok pahalı diye ama bi kez olan bişi dedim ben katılıyorum erkek arkadşmla,en yakın arkadaşmda çift olarak geliyo. yeteriz heralde birbirimize

dvd başlangıç seviyesindeymiş,önce temel hareketler falan varmış. benim önce kilo vermem gerek yani bende bi heves aldım bunları:26: neyse yazın vericem inş kiloları..
arada yapsam olmaz mı peki

hııımmm anladım tatlım sen eşini daha iyi tanırsın o zaman susss
bu arada yakaladum sizi kargooo heee yazdım bunu bir kenara

abooooooo ben okuyunca yoruldum kızz
ayy bu ne yaa kül kedisi gibi sürekli ev işi yapıyoruz yahu her gün aynı terhane yap yap bitmiyo :84: :84:

Son düzenleme:

Banuş 2. dvd ye baktım da baya ileri seviye
Topla, lastikle, her türlü çok hareket göstermiş baya beğendim..

Bu arada tv 8 bölümleri 127'ye kadar sorunsuz indi
Belki o bölümden sonra bende dvdlere geçerim kendimi yeterli hissedersem

Ne kadardı ücreti nurancım merak ettim, keşke daha uygun bir yer tutulsaydı da bütün arkadaşlarınız gelebilseydi..Ben öyle bir teklif götürürdüm yerinizde olsaydım, bütün sınıf olalım diye...Hepinizin gecesi sonuçta :26:

Canım onlar kenarda kalsın yaparsın gene..Arada yapmak da saçma olur ya tam başla bu işe ya hiç başlama çünkü sonuç almak için sistemli çalışman lazım..

ilkay ellerine sağlık bizim memlekette (iskenderun) ona fellah köftesi denir.bayılırım.seninki de harika olmuştur eminim ellerine sağlık..
teşekkür ederim canım,evet fellah köftesi de deniyor ona...çok güzel oldu söylemesi ayıp. arada sırada yenir yani eşim bile yemezdi hiç bunu yedi çok beğendi oda:86:
evet evet kalmadı bittiiii tam kararında yapmışım herkes doyasıya yedi ve geriye kalmadı iki kaşık köfte kaldı sadece..:82:
ooooo ellerine sağlık kocanın kuuuu afiyet olsun vallahi tarif çok hoş peynir koymassan diyet yemeğine de dönüşür çok leziz gibi denemek lazımmm
kızlar çok garip kilo veremiyourm ama incelmişimmmm
daha ne banuuuuuuuuuşşşşşşşşşş
iltifatları sonuna kadar hak etmişsin deryacım,resimlerin harikaaa beyaz oantul ç.ok yakışmış vallahi incecik duruyorsun canım... boyunun avantajı çok şanslısın o bakımdan..süper fit olmuşsun canım
NİLGÜN kızının dogum günü kutlu olsun canımmm iyiki doğurmuşsun rabbim uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşş. sevda teyzesinin yerine öp emi benim yerimede kutla lütfen
aaa doğum günü kutlu olsun kızxının canım...allah onu sizlere bağışlsın sağlşıkla huzurla nice yıllara
canımmmmm ellerine sağlıkkkk bende bir değişim olmamıştı sabit almana sevindim canım ben bildirimde yapmamıştım bu hafta:78::78:

bizim iş bitmez banuşşşşşşşşşşşşşşşşşş....benimde çok işim var iki gündür bel ağrısından ölüyorum vallahi kremler sürüp ovduruyorum kocişe çok fenayım yaaa noldu ki bana..

canım kişi başı 110 tl.sınırsız içki,boğazda vs ama bencede pahalı ama üniversite mezuniyeti bu. ben çok uğraştım değiştirmek için ama vazgeçmediler. ben herkesin gelmesini istiyordum sonuçta hepimiz mezun olcaz ama olmadı böle işte..

tama pilatesi yapmıyorum o zaman zayıflayıp yaparım artık. umarım hevesim geçmez

hııımmm anladım tatlım sen eşini daha iyi tanırsın o zaman susss
bu arada yakaladum sizi kargooo heee yazdım bunu bir kenara

Kıskandın mı

abooooooo ben okuyunca yoruldum kızz
ayy bu ne yaa kül kedisi gibi sürekli ev işi yapıyoruz yahu her gün aynı terhane yap yap bitmiyo :84: :84:

Külkedisi

canımmmmm ellerine sağlıkkkk bende bir değişim olmamıştı sabit almana sevindim canım ben bildirimde yapmamıştım bu hafta:78::78:

Ben de öyle tahmin ettim zaten ilkayım

Pahalıymış gerçekten :26:
Sen elinden geleni yapmışsın o zaman ama üzücü tabi..
Ben lise sanıyordum, çok ufak duruyorsun

deryaaaaaa
süperisn valla ya 2.ci dvd çokk süspemriş nette okudum herkes öle diyor 1 ay sonra geçerim bende 2. dvd ye olmazsa 1. bölüm dediginn ilk sezon degil degilmi 2. sezonun başı snaırım bende 5. kadar vardı süpersin kuşum vallaaaa yaaaa dile benden ne dilersen deryoş

ilkayy
cuma günü yapcma cnm bend efellah köfte diye biliyourm hatta yemiş çokta begenmiştim
cuma günü yapıcamki accıkta ben yiyimm
yaaa ben inceldigimi gözlemklemiştim amaaa bu kadar fark etcegni sanmıyordum
13 haziranda 1 ay olcak tam bir ay sonraki ölçüleirmi alıp yazarım burayaa
hatta ark bile ddi sabah çok incelmişsin diye

bizim işler bitmez nazlımmmm ahh ahhhh

çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine aman diyim
Kıskandın mı

Külkedisi

Ben de öyle tahmin ettim zaten ilkayım

heeeççç kıskanmadumm hııhhh elbet bende bulurum bana kargo göndercek arkidiş hemide dvd değül bana tatlı göndercek bulcam yaaaa
heee külkedisi diyom ben kendime hep ondan bir farkım yokki anacım eziyet eden üvey annem ve kardeşler yerine çocuklerim ve eşüm varr :86: :86: :86:

İşte Resimlerr

Öncesi 100 kg iken :2:

Sonrasıı 79 Kg Şimdiki Halim

Karnım Çıkmış Çok Su İçtiğim İçin

Alıntı Olmassa Sevinirim Akşama Silicem Çünküü

Son düzenleyen: Moderatör:
zeynepp maşallah cnmm karın filan yok süperisn valla
ama 100 kiloluk halinle ayakta bir resmin olsa daha rahat kıyas yaparedık sankimm
tabi böylede fark ortadaa cnm

kızlarr yüregim sızlarrrr platesimi yaptım geldimmm

bu kez başarıcma ben bu işiii
ama kaburgayı kapamak zor yahuu yani zor dgeildeee
sürekli kapalı tutmak zor oluyorr:26::26:

Bu kadar incelmiş ve 38 bedene sığan bir çıtır olmuşken tartıda gördüğün rakamları kafana takmamanı istiyorum
Hadi yap bunu mecbursun yapacaksın ne dilersen dile didin

Nazlııı
Eşim artık şaşkın zaten türkiyenin her yerinden arkadaş edindim hepsi netten, tatlı da yollayacağım burcuya
Almanyadan 4 arkadaşım oldu toplamda, biri yeni zelandaya gitti oradan bana kart atmış
Mesut derya türkiye de yetmedi dünyaya açıldın artık diyor

güzelmiş canım fiyatıda uygun ama keşke kargo olmasa:26:

Kargosuna da razıyım
Çok beğendim arkasındaki kuru kafa desenini ve modelini, tam benlik :84::84:

Zeynebim alıntı yapmayınca unutuyorum hemen ya
Canım harika zayıflamışsın ama 100 kilo iken de çok dağılmamışsın ben 92 ile senin iki katındım..
Şimdi ki halin ise harika insanlar verme demekte haklılar ama sen tabi ki hayallerini bırakma asla

deryoş
yok cnm valla yaa eskisi gibi takmıyoru karar verdim takmıycamdaa
yani önemli olan görünüş istedigim görüntüyü platesle yakalıycma ve ekilo vermeden 3cm incelmek paha biçilemez zaten
göbek yani simit kısımlarım 94 iken 91 olmuş daha ne isterim kuu
isterse tartıı 65 olsun keyfiii bilir bundan sonraa işim mezroo ilee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…