deryoş
yok cnm valla yaa eskisi gibi takmıyoru karar verdim takmıycamdaa
yani önemli olan görünüş istedigim görüntüyü platesle yakalıycma ve ekilo vermeden 3cm incelmek paha biçilemez zaten
göbek yani simit kısımlarım 94 iken 91 olmuş daha ne isterim kuu
isterse tartıı 65 olsun keyfiii bilirbundan sonraa işim mezroo ilee
İşte budur
Her cuma bu mesajından alıntı yapacağım
cumartesi kardeşim doğumgünü alışverişine çıkardı benii
canım benim
maxi elbise aldım, mini kot şorlu tulum aldım, siyah dar bir elbise veeeee 38 beden sknniy jean aldım
maxii elbisemi dün giydim, ayy harika yaa, efil efil acayip hoşuma gitti
ilk kez giydim, daha önce giydiğimde kocaman daha da geniş oluyordum
ama şimdi öyle takıntılarım kalmadı, kızlar denemelisiniz
üst tarafı ince olanlar mutlaka almasanız bile deneyin
süper bir duyguuu
kızlar sinirlerim tepemde çok kızgınım çok
arkadaşım beni çağırdı bi arkadaşım gelicek 1 bebeği 1 çocuğu var gel otururuz dedi bende bütün işimi gücümü bitirdim kızımı hazırladım aldım ve gittim
kapıdan girince kadınla tanıştırdı kadına memnun oldum hoşgeldiniz dedim kibar bir şekilde kadım cevap vermediği gibi yüzüme bile bakmadı sonra (benim kızım biraz yabanidir herkese gitmez ağlar hemen) arkadaşım kızımı anlattı bak duruda aynı elif gibi yabani dedi elif arkadaşımın kızı kadın yüzünü eğerek ıyyy çok kötü böyle çocuk çok zor çok kötü dedi bende aksine ben memnunum o daha bebek ben millete çocuk doğurmadım sevmesinler kendi bebelerini sevsinler dedim otobüste dolmuşta millet ağzına sokuyo elini eğer duru ağlamasa kucağına almak istiycek dedim ne gerek var tanımam etmem hastalıklımıdır nedir ne bilim dedim kadın ayyyy çok tutucusun yanlış düşünüyorsun herkes sevicek tabi dedi bende ben öyle düşünüyorum dedim sen öğreticeksin yabancıya gitmemesi gerektiğini dedi 7 aylık bebeğe ne öğreticem ben salak yaa şu an kınadığın daha 7 aylık bebek aptalbende öğretmen bişey idfade etmez çocuk bu çabuk kanar dedim neyse
arkadaşımın kızının eğitici telefonu vardı bende aynısından aldım kızıma sordum ona kaça aldın diye neyse işte anlatıyordum ne aldığımı kadın bana baktı şu an onun oynuycağı tek şey hoppala düşünemedinmi hoppala almayı dedi afalladım resmensen kimsin lan 5 dakkadır gördüğün bir insana düşünemedinmi diye hesap soruyorsun ama kızlar varya bu kadının söylediklerini şöyle düşünün ağzını eğerek tuhaf bir dille söylüyor neyse bu lafınada ağzının payını verdim
sonra sen tutucusun dedi banaallahımm çıldırıcam bebeğimi yabancıların ellemesini istemediğim için tutucuymuşum sonrada kendisi dediki ben kızımı asla abimin kucağına oturtmam yüzünğ ellerse banyo yaptırırım yabancı biri dedi bende ne gerek var kimse ellemesin bende banyo yaptırmıyım ben bebeğimi korumak zorundayım dedim
ayyyy içim şiştisonra arkdaşım kızının oyuncağından birini kızından gizli durunun eline verdi (kızı görse duruya vururdu eminim) kızımda hevesle aldı o karının oğlu geldi durunun elinden aldı oyuncağı çocuğumun eli havada kaldı kadın oralı bile olmadı zaten bu anlattıklarımın dışında sohbette etmedi
sonra nemi oldu ben duruyu kaptım ayağa kalktım kadının yüzüne bile bakmadan ben kaçıyorum dedim arkadaşımada nerden buldun bu aptalı kaç saat oturucak bilmem ama allah sana sabır versin dedim hızlı bir şekilde orayı terkettim
eve geldiğimde sinirden delirdim arkadaşımı görünce sağlam patlıycam ama başka bir arkadaşımda gelicekti o gelirse selamımı söyle sanırım oda fazla dayanamaz bu karıya kalkar dedim aslında oturucaktm ama kusura bakma böyle aptallarla aynı ortamı paylaşamam dedimve eve geldim
offf çok uzun oldu ama içimi döktüm kızlar
bu arada kız kısırla un kurbisi yapmıştı yemedim yırttım anliyceniz
izlemm
güle güle kullan cicilerini
selam kızlar haftasonu giremedim inşallah herkesin keyfi yerindedir.geçmiş epey bi birikmiş fırsat bulunca dalacagım geçmişe
bu sabah regli oldum acayip sinir stres ve sıkıntı yaptı ve aşırı derecede duygusalımhiç sevmiyorum bu melonkolik durumları inşallah biran önce geçer şu duygusallık birde işleri okadar birikmiş halde Allahım kafayı yemezsem iyidir
canım hayırlı olsun güle güle giy resim ekle de görek kıyafetleriniii.....ee hatun zayıfladı ne giyse yakışpır gayrım.:89::89::89:
arkadaşım beni çağırdı bi arkadaşım gelicek 1 bebeği 1 çocuğu var gel otururuz dedi bende bütün işimi gücümü bitirdim kızımı hazırladım aldım ve gittim
kapıdan girince kadınla tanıştırdı kadına memnun oldum hoşgeldiniz dedim kibar bir şekilde kadım cevap vermediği gibi yüzüme bile bakmadı sonra (benim kızım biraz yabanidir herkese gitmez ağlar hemen) arkadaşım kızımı anlattı bak duruda aynı elif gibi yabani dedi elif arkadaşımın kızı kadın yüzünü eğerek ıyyy çok kötü böyle çocuk çok zor çok kötü dedi bende aksine ben memnunum o daha bebek ben millete çocuk doğurmadım sevmesinler kendi bebelerini sevsinler dedim otobüste dolmuşta millet ağzına sokuyo elini eğer duru ağlamasa kucağına almak istiycek dedim ne gerek var tanımam etmem hastalıklımıdır nedir ne bilim dedim kadın ayyyy çok tutucusun yanlış düşünüyorsun herkes sevicek tabi dedi bende ben öyle düşünüyorum dedim sen öğreticeksin yabancıya gitmemesi gerektiğini dedi 7 aylık bebeğe ne öğreticem ben salak yaa şu an kınadığın daha 7 aylık bebek aptalbende öğretmen bişey idfade etmez çocuk bu çabuk kanar dedim neyse
arkadaşımın kızının eğitici telefonu vardı bende aynısından aldım kızıma sordum ona kaça aldın diye neyse işte anlatıyordum ne aldığımı kadın bana baktı şu an onun oynuycağı tek şey hoppala düşünemedinmi hoppala almayı dedi afalladım resmensen kimsin lan 5 dakkadır gördüğün bir insana düşünemedinmi diye hesap soruyorsun ama kızlar varya bu kadının söylediklerini şöyle düşünün ağzını eğerek tuhaf bir dille söylüyor neyse bu lafınada ağzının payını verdim
sonra sen tutucusun dedi banaallahımm çıldırıcam bebeğimi yabancıların ellemesini istemediğim için tutucuymuşum sonrada kendisi dediki ben kızımı asla abimin kucağına oturtmam yüzünğ ellerse banyo yaptırırım yabancı biri dedi bende ne gerek var kimse ellemesin bende banyo yaptırmıyım ben bebeğimi korumak zorundayım dedim
ayyyy içim şiştisonra arkdaşım kızının oyuncağından birini kızından gizli durunun eline verdi (kızı görse duruya vururdu eminim) kızımda hevesle aldı o karının oğlu geldi durunun elinden aldı oyuncağı çocuğumun eli havada kaldı kadın oralı bile olmadı zaten bu anlattıklarımın dışında sohbette etmedi
sonra nemi oldu ben duruyu kaptım ayağa kalktım kadının yüzüne bile bakmadan ben kaçıyorum dedim arkadaşımada nerden buldun bu aptalı kaç saat oturucak bilmem ama allah sana sabır versin dedim hızlı bir şekilde orayı terkettim
eve geldiğimde sinirden delirdim arkadaşımı görünce sağlam patlıycam ama başka bir arkadaşımda gelicekti o gelirse selamımı söyle sanırım oda fazla dayanamaz bu karıya kalkar dedim aslında oturucaktm ama kusura bakma böyle aptallarla aynı ortamı paylaşamam dedimve eve geldim
valla sen anlatırken benim içim şişti.nasıl insanlar var ben bunları anlamıyorum.bi kere her çocuğun karakteri farklı.benim oğlumda herkese gitmez.gelen misafiri uyarıyoruz sakın almayın zorla bi 10 dakika sonra o size alışır diye ki bizimki 3 yaşında.seninki daha 7 aylık tepki göstermesi kadar normal bişey yok.aman boşver takma kafana en azından diyeti bozmamanı sağlamış onun faydası da o olmuş
semaaa ayy benimde içim şişti okurken ya böle insanlar hayyatta kendini ifade edemeyen aciz insalar cnm çok görmeyceksin
herkeisn çocuk yetiştimresi farklı , bird eçocuk yabani olabilir yani bu gayet normal he rçocugun bir yapısı var iki çocuk aynı anda yetiştiriyorum ve çok farklı iikiside birbirinden
deniz mesela çok hırçın ve paylaşmayı bilmeyen bir çocuk ,kayra ise gayet ılımlı ve paylaşımcı
ynai ben bunları aynı ortamd ave aynı şartlarda yetiştiryorum düşün.
valla kadınınn yanınd amı dedin bu dedikleirni , helal olsun san ahaketmiş ama yaa
semaaa
allahım gerçekten çok gıcık bir kadınmış yaa..cahillerle ben tartışmaya girmem evet sen haklsın der keser atarım çünki cahile laf anlatamassın...sabit fikirlidir onla laf dalaşına girilmez çünkü kafaları basmaz...o yüzden kısa keserim kendi sağlığım için:86::86: boşver bacım bir çocuk doğumdan itibaren 3 hatta beş yaşına kadar anne merkezli olur kimseye gitmesi normaldir..her çocuğun kendi karakteri vardır o da bir bireydir ve böyle cahiller bunu anlayamaz...
teşekkür ederim canımcım
daha iyileri senin olsun inşallah
canım bi papatya çayı iç
bende bazen çok gergin olurum, kök söktürürüm herkese
teşekkürler dostum salasın
face koyucam şimdi bakarsın
ayyy bırak salla gitsin yahuu
ne kafaya takıyorsun aptal kadın...
ben de baktım hiç bişiy anlatamıyorum dinlemiyor, hiç bişiy anlatmak için uğraşmam
bazıları öyledir, dinlemeyi bilmezler yada yapılan bir yoruma hep ters cevap verirler dikkat çekmek için
hiç canını sıkma salla gitsin
Ben gene aşık oldum :84::84::84::84::84:
http://www.trendyol.com/Bluz-Total-Eclipse-Edge-Skull-Cardigan-15054697-P255130.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?