80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İşte budur
Her cuma bu mesajından alıntı yapacağım

merhaba şekerler nasılsınız
cumartesi pazar giremedim, bayaa sayfa birikmiş
geçmişe dönüp bakıcam kim neler yapmış diye önce bir selam vereyim dedim

derya resim eklemiş, face de de gördüm zatii
öfffffff harikaydı yaa, ne len o babaklar öyle
bence sende biz gibi 75e indikten sonra diyet yerine bölgesel göbek ve mide calış canımcım
bacakların yüzün daha fazla incelmesin
çok ciddi söylüyorum, bi 5 cm'e filan bakar yani...

zeynepde eklemiş
gülüm eklemişsin ama o üstündeki tunik ne
biz göremeyiz öyle
sele serpe resimler isteriz,
istersen annene filan çektir
ama bacakların filan çok kalın durmuyor görebildiğim kadarı ile

cumartesi kardeşim doğumgünü alışverişine çıkardı benii
canım benim

maxi elbise aldım, mini kot şorlu tulum aldım, siyah dar bir elbise veeeee 38 beden sknniy jean aldım

maxii elbisemi dün giydim, ayy harika yaa, efil efil acayip hoşuma gitti
ilk kez giydim, daha önce giydiğimde kocaman daha da geniş oluyordum
ama şimdi öyle takıntılarım kalmadı, kızlar denemelisiniz
üst tarafı ince olanlar mutlaka almasanız bile deneyin
süper bir duyguuu

selam kızlar haftasonu giremedim inşallah herkesin keyfi yerindedir.geçmiş epey bi birikmiş fırsat bulunca dalacagım geçmişe

bu sabah regli oldum acayip sinir stres ve sıkıntı yaptı ve aşırı derecede duygusalım hiç sevmiyorum bu melonkolik durumları inşallah biran önce geçer şu duygusallık birde işleri okadar birikmiş halde Allahım kafayı yemezsem iyidir

canım hayırlı olsun güle güle giy resim ekle de görek kıyafetleriniii.....ee hatun zayıfladı ne giyse yakışpır gayrım.:89::89::89:

al bendende o kadar.yaklaşık 9 gündür evde yoktuk.zaten evi kabus gibi bırakmıştık.şimdi döndük.bir sürü bavul eşya yok çocuğunki yok bizimki yok kirliler.makineyi çalıştırıp dükkana kaçtım.dönünce napıcam bilmiyorum.şimdi aklımda sıraya sokuyorum önce şunu sonra burayı toplarım diye.kadın olmak ne zormuş valla

merhabalar kızlar. 3 günlük hafta sonu tatiimiz bitti tadı damagımda kaldı ama napalım bukadarıda iyi geldi. tabi yediklerim düzensizdi ama oyle cok asırıya kaçamadım hep dikkat ettim ama artı 1 le geri döndüm 3 günde. nasıl moralim bozuldu anlatamam. zaten gitmeden önce de sıkı bi hafta geçirmeme ragmen az kilo vermiştim neden böyle degişti birden herşey anlamıyorum. dün regl oldum umarım bu 1 kilo ondan kaynaklanıyordur. ama bu hafta dahada sıkı geçiçek benim için. biraz göz gezdirdim topik coşmuş bu gectigimiz hafta valla süper kilolar verilmiş. hepinizi tebrk ediyorum :81:

kızlar sinirlerim tepemde çok kızgınım çok
arkadaşım beni çağırdı bi arkadaşım gelicek 1 bebeği 1 çocuğu var gel otururuz dedi bende bütün işimi gücümü bitirdim kızımı hazırladım aldım ve gittim
kapıdan girince kadınla tanıştırdı kadına memnun oldum hoşgeldiniz dedim kibar bir şekilde kadım cevap vermediği gibi yüzüme bile bakmadı sonra (benim kızım biraz yabanidir herkese gitmez ağlar hemen) arkadaşım kızımı anlattı bak duruda aynı elif gibi yabani dedi elif arkadaşımın kızı kadın yüzünü eğerek ıyyy çok kötü böyle çocuk çok zor çok kötü dedi bende aksine ben memnunum o daha bebek ben millete çocuk doğurmadım sevmesinler kendi bebelerini sevsinler dedim otobüste dolmuşta millet ağzına sokuyo elini eğer duru ağlamasa kucağına almak istiycek dedim ne gerek var tanımam etmem hastalıklımıdır nedir ne bilim dedim kadın ayyyy çok tutucusun yanlış düşünüyorsun herkes sevicek tabi dedi bende ben öyle düşünüyorum dedim sen öğreticeksin yabancıya gitmemesi gerektiğini dedi 7 aylık bebeğe ne öğreticem ben salak yaa şu an kınadığın daha 7 aylık bebek aptal bende öğretmen bişey idfade etmez çocuk bu çabuk kanar dedim neyse
arkadaşımın kızının eğitici telefonu vardı bende aynısından aldım kızıma sordum ona kaça aldın diye neyse işte anlatıyordum ne aldığımı kadın bana baktı şu an onun oynuycağı tek şey hoppala düşünemedinmi hoppala almayı dedi afalladım resmen sen kimsin lan 5 dakkadır gördüğün bir insana düşünemedinmi diye hesap soruyorsun ama kızlar varya bu kadının söylediklerini şöyle düşünün ağzını eğerek tuhaf bir dille söylüyor neyse bu lafınada ağzının payını verdim

sonra sen tutucusun dedi bana allahımm çıldırıcam bebeğimi yabancıların ellemesini istemediğim için tutucuymuşum sonrada kendisi dediki ben kızımı asla abimin kucağına oturtmam yüzünğ ellerse banyo yaptırırım yabancı biri dedi bende ne gerek var kimse ellemesin bende banyo yaptırmıyım ben bebeğimi korumak zorundayım dedim

ayyyy içim şişti sonra arkdaşım kızının oyuncağından birini kızından gizli durunun eline verdi (kızı görse duruya vururdu eminim) kızımda hevesle aldı o karının oğlu geldi durunun elinden aldı oyuncağı çocuğumun eli havada kaldı kadın oralı bile olmadı zaten bu anlattıklarımın dışında sohbette etmedi

sonra nemi oldu ben duruyu kaptım ayağa kalktım kadının yüzüne bile bakmadan ben kaçıyorum dedim arkadaşımada nerden buldun bu aptalı kaç saat oturucak bilmem ama allah sana sabır versin dedim hızlı bir şekilde orayı terkettim
eve geldiğimde sinirden delirdim arkadaşımı görünce sağlam patlıycam ama başka bir arkadaşımda gelicekti o gelirse selamımı söyle sanırım oda fazla dayanamaz bu karıya kalkar dedim aslında oturucaktm ama kusura bakma böyle aptallarla aynı ortamı paylaşamam dedim ve eve geldim

offf çok uzun oldu ama içimi döktüm kızlar

bu arada kız kısırla un kurbisi yapmıştı yemedim yırttım anliyceniz

bu arada kimse ellemesin derken akrabalarım ailem arkadaşlarım değil konu komşu yabancı kimselerden bahsettim yani benim bile 40 yılda bir gördüğüm insanlar almasın kucağıma ovuşturmasın suratını daha yeni yaşamadıkmı kayserideki olayı onu yapanda komşu değilmiydi neyse işte herkesin düşüncesi kendine benim kızdığım bunu aşağılayıcı bir dille daha 5 dakikadır tanıdığın bir insana söylemen
ben asla kimsenin bebeğini kucağıma almam öpmem uzaktan severim maşallah derim duamı ederim bu kadar

valla sen anlatırken benim içim şişti.nasıl insanlar var ben bunları anlamıyorum.bi kere her çocuğun karakteri farklı.benim oğlumda herkese gitmez.gelen misafiri uyarıyoruz sakın almayın zorla bi 10 dakika sonra o size alışır diye ki bizimki 3 yaşında.seninki daha 7 aylık tepki göstermesi kadar normal bişey yok.aman boşver takma kafana en azından diyeti bozmamanı sağlamış onun faydası da o olmuş

semaaa ayy benimde içim şişti okurken ya böle insanlar hayyatta kendini ifade edemeyen aciz insalar cnm çok görmeyceksin
herkeisn çocuk yetiştimresi farklı , bird eçocuk yabani olabilir yani bu gayet normal he rçocugun bir yapısı var iki çocuk aynı anda yetiştiriyorum ve çok farklı iikiside birbirinden

deniz mesela çok hırçın ve paylaşmayı bilmeyen bir çocuk ,kayra ise gayet ılımlı ve paylaşımcı
ynai ben bunları aynı ortamd ave aynı şartlarda yetiştiryorum düşün.

valla kadınınn yanınd amı dedin bu dedikleirni , helal olsun san ahaketmiş ama yaa

semaaa

allahım gerçekten çok gıcık bir kadınmış yaa..cahillerle ben tartışmaya girmem evet sen haklsın der keser atarım çünki cahile laf anlatamassın...sabit fikirlidir onla laf dalaşına girilmez çünkü kafaları basmaz...o yüzden kısa keserim kendi sağlığım için:86::86: boşver bacım bir çocuk doğumdan itibaren 3 hatta beş yaşına kadar anne merkezli olur kimseye gitmesi normaldir..her çocuğun kendi karakteri vardır o da bir bireydir ve böyle cahiller bunu anlayamaz...

izlemm
güle güle kullan cicilerini

teşekkür ederim canımcım
daha iyileri senin olsun inşallah

canım bi papatya çayı iç
bende bazen çok gergin olurum, kök söktürürüm herkese

canım hayırlı olsun güle güle giy resim ekle de görek kıyafetleriniii.....ee hatun zayıfladı ne giyse yakışpır gayrım.:89::89::89:

teşekkürler dostum salasın
face koyucam şimdi bakarsın

ayyy bırak salla gitsin yahuu
ne kafaya takıyorsun aptal kadın...
ben de baktım hiç bişiy anlatamıyorum dinlemiyor, hiç bişiy anlatmak için uğraşmam
bazıları öyledir, dinlemeyi bilmezler yada yapılan bir yoruma hep ters cevap verirler dikkat çekmek için
hiç canını sıkma salla gitsin

he valla tek iyi şey buydu

dimi kızlar ya sağolun yafrular sayenizde sinir minir kalmadı

sağol canım bende öle yaptım baktım dinlemiyor kendi bildiğinden şaşmıyor saygı duymuyor terkettim ortamı

deryacım arkasında kuru kafa olduğu için mi çok beğendin anlamadım:) bende omuzları pileli çok güzzel yakışır:)

semacım walla bende şiştim okurken :))bende keşke benim oğlum yabani olsaydı diye çok içimden geçiriryorum allahım herkese mavi boncuuk dağıtıyor herkese gülücükler cilveler hemen milletin kucağına yöneliyor.9 aylık büyüdüğünde daha da dikkatli olmak lazım allah korusun birinin arkasına takılır falan da belli olmaz....ben şeyi anlamadım "ben kızımı asla abimin kucağına oturtmam yüzünğ ellerse banyo yaptırırım yabancı biri "yazmışsın bu aile sapık mı abisi elleyince noluyor...tövbe tövbe....bence çok bile oturmuşsun...boşa strese girmişsin...

banucum ikea ne zaman açılıyor...bir gelip gezelim:)banu canım geçenlerde geçmişi okurken gördüm yanlış hatırlamıyorsam sen yazmışsın pilates yapan bir bayanla tanıştım ve 4 ayda ....incelmi gi bişey...detayını anlatır mısın?

ilkay o bulgurdan yapılan köfteye bayılım çok severek yerim.ellerine sağlık...

kimin eşi yapmıştı?tost makinasında patlıcan arasına tavuk soteyi bende deneyeceğim:)bende bildiğim tavuk soteyi yapıyorum yada et sote suyu az olacak şekilde üstünü milföy hamuruyla kapatıp üzerine yumurta sürüp fırına veriyorum sobra ters çevirip servis ediyorum...dünde annem pişirdi kabağı göbek kısmı hariç patates soyacağıla ince ince soyarak kesiliyor.önce kuru soğan soteleniyor üstüne kabak ve bolca dereotu biraz sıcak su pişiyor (hiç karıştırmadan)içine çok az pirinç yada bulgur...en üstüne tekrar dereotu konuluyor.sade yada yoğutla yeniliyor çok lezzetli ve çabuk pişiyor...

izlem canım ii günlerde sağlıkla giy yeni kıyafetlerini....

banu canım maşallah 93-91 düşmüşsün...baskülle aran kötü ama mezroyla aranıza kimse giremiyor:)süper bence de önemli olnam incelmek tatı ne tartasa tartsın:))plates için cd almıştı eşim birde selülit savar diye bir cd si var onuda aldırmıştım.hoş daha açıp bakmadım bile iyice kilolarımı vereyim sonra pilates yaparım.

filizcim saol canım daha iyileri senin olsun...

resim çekip koysanıza, kabağı şeklinin nasıl olduğunu anlamadım vallahi sandal şeklinde mi oluyor

az yemek tarifi koyun laa, ramazan geliyor gelsin yemek davetleri bayılırım ramazanda misaifr ağırlamayı
ayrı bir tadı oluyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…