teşekkür ederim canımcım
daha iyileri senin olsun inşallah
canım bi papatya çayı iç
bende bazen çok gergin olurum, kök söktürürüm herkese
teşekkürler dostum salasın
face koyucam şimdi bakarsın
ayyy bırak salla gitsin yahuu
ne kafaya takıyorsun aptal kadın...
ben de baktım hiç bişiy anlatamıyorum dinlemiyor, hiç bişiy anlatmak için uğraşmam
bazıları öyledir, dinlemeyi bilmezler yada yapılan bir yoruma hep ters cevap verirler dikkat çekmek için
hiç canını sıkma salla gitsin
filizcim saol canım daha iyileri senin olsun...
resim çekip koysanıza, kabağı şeklinin nasıl olduğunu anlamadım vallahi sandal şeklinde mi oluyor
az yemek tarifi koyun laa, ramazan geliyor gelsin yemek davetleri bayılırım ramazanda misaifr ağırlamayı
ayrı bir tadı oluyor yaa
deryacım arkasında kuru kafa olduğu için mi çok beğendin anlamadım:) bende omuzları pileli çok güzzel yakışır:)
semacım walla bende şiştim okurken :))bende keşke benim oğlum yabani olsaydı diye çok içimden geçiriryorum allahım herkese mavi boncuuk dağıtıyor herkese gülücükler cilveler hemen milletin kucağına yöneliyor.9 aylık büyüdüğünde daha da dikkatli olmak lazım allah korusun birinin arkasına takılır falan da belli olmaz....ben şeyi anlamadım "ben kızımı asla abimin kucağına oturtmam yüzünğ ellerse banyo yaptırırım yabancı biri "yazmışsın bu aile sapık mı abisi elleyince noluyor...tövbe tövbe....bence çok bile oturmuşsun...boşa strese girmişsin...
banucum ikea ne zaman açılıyor...bir gelip gezelim:)banu canım geçenlerde geçmişi okurken gördüm yanlış hatırlamıyorsam sen yazmışsın pilates yapan bir bayanla tanıştım ve 4 ayda ....incelmi gi bişey...detayını anlatır mısın?
ilkay o bulgurdan yapılan köfteye bayılım çok severek yerim.ellerine sağlık...
kimin eşi yapmıştı?tost makinasında patlıcan arasına tavuk soteyi bende deneyeceğim:)bende bildiğim tavuk soteyi yapıyorum yada et sote suyu az olacak şekilde üstünü milföy hamuruyla kapatıp üzerine yumurta sürüp fırına veriyorum sobra ters çevirip servis ediyorum...dünde annem pişirdi kabağı göbek kısmı hariç patates soyacağıla ince ince soyarak kesiliyor.önce kuru soğan soteleniyor üstüne kabak ve bolca dereotu biraz sıcak su pişiyor (hiç karıştırmadan)içine çok az pirinç yada bulgur...en üstüne tekrar dereotu konuluyor.sade yada yoğutla yeniliyor çok lezzetli ve çabuk pişiyor...
izlem canım ii günlerde sağlıkla giy yeni kıyafetlerini....
banu canım maşallah 93-91 düşmüşsün...baskülle aran kötü ama mezroyla aranıza kimse giremiyor:)süper bence de önemli olnam incelmek tatı ne tartasa tartsın:))plates için cd almıştı eşim birde selülit savar diye bir cd si var onuda aldırmıştım.hoş daha açıp bakmadım bile iyice kilolarımı vereyim sonra pilates yaparım.
kızlar sinirlerim tepemde çok kızgınım çok
arkadaşım beni çağırdı bi arkadaşım gelicek 1 bebeği 1 çocuğu var gel otururuz dedi bende bütün işimi gücümü bitirdim kızımı hazırladım aldım ve gittim
kapıdan girince kadınla tanıştırdı kadına memnun oldum hoşgeldiniz dedim kibar bir şekilde kadım cevap vermediği gibi yüzüme bile bakmadı sonra (benim kızım biraz yabanidir herkese gitmez ağlar hemen) arkadaşım kızımı anlattı bak duruda aynı elif gibi yabani dedi elif arkadaşımın kızı kadın yüzünü eğerek ıyyy çok kötü böyle çocuk çok zor çok kötü dedi bende aksine ben memnunum o daha bebek ben millete çocuk doğurmadım sevmesinler kendi bebelerini sevsinler dedim otobüste dolmuşta millet ağzına sokuyo elini eğer duru ağlamasa kucağına almak istiycek dedim ne gerek var tanımam etmem hastalıklımıdır nedir ne bilim dedim kadın ayyyy çok tutucusun yanlış düşünüyorsun herkes sevicek tabi dedi bende ben öyle düşünüyorum dedim sen öğreticeksin yabancıya gitmemesi gerektiğini dedi 7 aylık bebeğe ne öğreticem ben salak yaa şu an kınadığın daha 7 aylık bebek aptalbende öğretmen bişey idfade etmez çocuk bu çabuk kanar dedim neyse
arkadaşımın kızının eğitici telefonu vardı bende aynısından aldım kızıma sordum ona kaça aldın diye neyse işte anlatıyordum ne aldığımı kadın bana baktı şu an onun oynuycağı tek şey hoppala düşünemedinmi hoppala almayı dedi afalladım resmensen kimsin lan 5 dakkadır gördüğün bir insana düşünemedinmi diye hesap soruyorsun ama kızlar varya bu kadının söylediklerini şöyle düşünün ağzını eğerek tuhaf bir dille söylüyor neyse bu lafınada ağzının payını verdim
sonra sen tutucusun dedi banaallahımm çıldırıcam bebeğimi yabancıların ellemesini istemediğim için tutucuymuşum sonrada kendisi dediki ben kızımı asla abimin kucağına oturtmam yüzünğ ellerse banyo yaptırırım yabancı biri dedi bende ne gerek var kimse ellemesin bende banyo yaptırmıyım ben bebeğimi korumak zorundayım dedim
ayyyy içim şiştisonra arkdaşım kızının oyuncağından birini kızından gizli durunun eline verdi (kızı görse duruya vururdu eminim) kızımda hevesle aldı o karının oğlu geldi durunun elinden aldı oyuncağı çocuğumun eli havada kaldı kadın oralı bile olmadı zaten bu anlattıklarımın dışında sohbette etmedi
sonra nemi oldu ben duruyu kaptım ayağa kalktım kadının yüzüne bile bakmadan ben kaçıyorum dedim arkadaşımada nerden buldun bu aptalı kaç saat oturucak bilmem ama allah sana sabır versin dedim hızlı bir şekilde orayı terkettim
eve geldiğimde sinirden delirdim arkadaşımı görünce sağlam patlıycam ama başka bir arkadaşımda gelicekti o gelirse selamımı söyle sanırım oda fazla dayanamaz bu karıya kalkar dedim aslında oturucaktm ama kusura bakma böyle aptallarla aynı ortamı paylaşamam dedimve eve geldim
offf çok uzun oldu ama içimi döktüm kızlar
bu arada kız kısırla un kurbisi yapmıştı yemedim yırttım anliyceniz
bence kadın inadına yapmış sana. ilk girdigimde yüzüme bile bakmadı cvp bile vermedi demişsin. ya huyu böyle kendini nigmetten sanıyor. yada sende cekemedigi bişeyler oldu bilerek gıcıklıgına söylendi. hiç tanımadıgın bi insan kafaya takmaya degmez. hiç kimsenin senin cocugana laf soylemeye hakkı yok. heleki hiç tanımadıgım birinin hiç yok. sen en güzelini yapmışsın kalkıp gitmekle.
benimde az önce canımı sıktılar konu farklıda olsa durum aynı. ben az once alt kata indim k.v me eşimin tarafından akrabalar vardı uzaktan. kahve yaptım verdim. sagol allah en kısa zamanda kucagına bi bebek versin dedi. neyse susutum. once oglan sonra kız versin dedi. yine susutum. sonrada yokmu bişey dediiilaki konuşturacak yani. ne yokmu dedim bilerek bende onceki dediklerini duymamışım gibi. hamile falan degilsin dimi dedi. yok henüz istemiyoruz dedim. ne dese begenirsiniz. isteyin isteyin ya gec kaldınız siz dedi. delirmemek mümkün degil. tmm basta dedin daha ne sürdürüyorsun söylenmeyi sanamı kalmış. sanane diyceksin olmayacak. ne dersen de o isteyin isteyin demeye devam edecek artık bu konuda fazlasıyla canımı sıkmaya basladılar. sanırım limitim doldu kalp kırabilirim neyazıkki. işte insanlar böyle çeşit çeşit en iyisi sallamak
bence kadın inadına yapmış sana. ilk girdigimde yüzüme bile bakmadı cvp bile vermedi demişsin. ya huyu böyle kendini nigmetten sanıyor. yada sende cekemedigi bişeyler oldu bilerek gıcıklıgına söylendi. hiç tanımadıgın bi insan kafaya takmaya degmez. hiç kimsenin senin cocugana laf soylemeye hakkı yok. heleki hiç tanımadıgım birinin hiç yok. sen en güzelini yapmışsın kalkıp gitmekle.
benimde az önce canımı sıktılar konu farklıda olsa durum aynı. ben az once alt kata indim k.v me eşimin tarafından akrabalar vardı uzaktan. kahve yaptım verdim. sagol allah en kısa zamanda kucagına bi bebek versin dedi. neyse susutum. once oglan sonra kız versin dedi. yine susutum. sonrada yokmu bişey dediiilaki konuşturacak yani. ne yokmu dedim bilerek bende onceki dediklerini duymamışım gibi. hamile falan degilsin dimi dedi. yok henüz istemiyoruz dedim. ne dese begenirsiniz. isteyin isteyin ya gec kaldınız siz dedi. delirmemek mümkün degil. tmm basta dedin daha ne sürdürüyorsun söylenmeyi sanamı kalmış. sanane diyceksin olmayacak. ne dersen de o isteyin isteyin demeye devam edecek artık bu konuda fazlasıyla canımı sıkmaya basladılar. sanırım limitim doldu kalp kırabilirim neyazıkki. işte insanlar böyle çeşit çeşit en iyisi sallamak
canım onun aynı türden olanı bende de var bölee ağzını kıvıra kıvıra bi yemem der beni nasıl deli ederrr ... allah sabır versin zordur bilirim...izlem bazı insanlar diye tarif etmişsin ya sanki kvmin özelliğini okur gibi oldum.benim kv karşısındakini asla takdir etmez,asla ona yakıştırmaz...ben tiramisu yapmıştım iki kere götürdüm,1 kere profiterol ve bir de un kurabiseyi hiç birini yemedi ben beğenmem niye getiridin,bizde yenmez dedi...geçen gün aramış tiremisu tarifi soruyor hayırdır yemez sevmezdin dedim oğlan dersaneye götürecek o istedi diyor...yılbaşını bizde kutlamıştık fırında limonlu hindi,kestaneli pilav,krem karamelli kek ve rulo yaş pasta yapmıştım gece saat kaçlara kadar iş çıkışı... ucundan azcık aldı,suratını astı oturdu sofraya... ben sevmem dedi hatta rulo yaş pastadan yemedi bile yani hiç saygısı takdir etmesi yok.ben eşime demiştim bak o kadar emek harcayıp yapacağım yemezlerse klasik şeyler yapalım diye yok yerler şunu da yap bunu yap o istiyor ki beğendiği şeyleri onlarda tatsın...bidaha asla bişey götürmeyeceğim ve yılbaşında çağırmayacağım...
kızlar saçıma maşa yapıyorum amaaa kötü duruyor yaaa
kalıp gibiii dagıtıncada tel gibi oluyor ban abi yardımm yaaff
Sema Abla Okurken Ben Bile Kadina Dalmak Istedim
Allahim Ya Herkezin Cocuk Egitmesi Bakmasi Baska Sanane Be Kadin ..
Ayrica Bende Cocugumu Kucaktan Kucaga Vermeyi Sevmezdim Diye Düsünüyorum ..
Tabi Annemler Abimler Vs. Baska Cünkü Gözü Gibi Bakacaklarini Biliyorum Kucaklarina Aldiklari Zaman
Ama Tanimadigin Birisinin Kucagina Gittigi Zaman Nasil Tutacagini Onu Inciltip Inciltmecegini Bilemem Ki ..
Hem Öyle Kücük Bebeklerin Yabancilarin Öpmesini Kokmasinida Sevmiyorum Ben ..
Yegenlerimde Bile Onlar Kücükken Yengemin Köyüne Götürmüstük Cocuklari ..
Büsürü Akrabalari Toplandi Basimiza Yegenim Daha 1.Yasindaydi .. Daha Hic Görmedigimiz
Kisiler Cocugu Kucagimdan Aldi hoplatio ziplatio öpüolar ..
Geri Aldigimda Yegenimi Cikardim Bir Islak Mendil Önlerinde Cocugun
Yüzünü Sildim ..
Valla Belki Ayipti Yaptigim Ama Banane Onlarda El Kadar Cocugu Sap Sap Öpmeselermis ..
Yengemde Öyle Yapiodu Cünkü Bisey Olunca .. Bende Aynisini Uyguladim
Cok Hassasim Yegenlerim Konusunda Simdi Olsa Yine Yaparim ..
Haa Dedesi Anneannesi Dayisi Baska Onlar 1.ci Dereceden Akraba
Ama Bin Kat El Ne Öpüo !!
Sende Cok iyi Yapmissin Laf Cakmakla Ve En Sonunda Kalkip Gitmekle ..
Densiz Ondanmi Ögrencekmissin Kizini Yetistirmeyi
sanane sanamı sorucam ne zaman çocuk yapıcamıdiyceksin hey allahım ya insanlar bayılıyorlar laf sokmaya eşelemeye resmen egolarını tatmin ediyorlar boşver canım kır kalplerini ben şunu anladım bu hayatta kalp kırmazsan hep senin kalbin kırılıyo
benimde geçen kv nin komşusuyla buna benzer diyaloğum oldu dedimki kiralar ne kadar pahalandı iyiki kendi evimiz yoksa kirayı nasıl öderdik dedim ozaman dötünü sıkıp çalışıcaktın dedi (benim işten ayrılmamı laf ederler hep) bende duruya kim bakıcaktı dedim yapmıycaktın güzelim çocuk dedi bende yok yaa 30 yaşıma geldim çocuksuzmu yaşlanıcaktım dedim öyle olucaktı dedi bende yapma ya valla kusura bakmasın kimse çocuğumu doğururdum evde otururdum kirayı ödiyemezsek gelir burda iç güveysi otururduk olmadı anneme iç güveysi olurduk dedim sustu kaldı
hanfendi gelinine çocuk yapma çalış mal yap diye buyurmuşta sözünü dinliyormuş onun hee bekle sen daha 7 aylık evliler bi dinlerki sözünüdiyemedim tabi :26:
insanların derdi bitmiyo.sözlenirsin nişan ne zaman,nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur 2. çocuk ne zaman oğlun olursa sünneti ne zaman........... ne zamanlar,yapın yapınlar bitmez en iyisi takmamak.ben kimse için yaşamıyorum.çocuk oluncada ne zaman diyenler gelip bakmıyo onun için istedikleri kadar konuşsunlar canım bi kulağından girsin öbüründen çıksın:79::79:
izlemm
fönlemek lazım derkenn kurutmak mı lazım dimek istedinn
ya bi başarsam şu işi çok sevincemm sen saçını ikiye ayoırıp mı yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?