80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım bu papates soyacağıyla kabağı soyar gibi uzun ince keser gibi kesiyorsun ama göbek kısmını kullanmıyorsun çok sulandırıyor....

o sandal gbi olanın içine kuşbaşı tavuk göğüsü ve üsütüne beşemel sosla güzel oluyor:)canım çekti walla en çok sevdiğim sebze pırasa kabak kerviz hiç sıkılmadan günlerce yerim:))

kızlar yemek deyince aklıma geldi.lapayı denesem mi diye düşünüyorum.yapan arkadaşlar sonucunun almılar nasıl yapılıyodu.1 bardak pirinç 3 su bardağı su da haşlanıyo muydu:97:

[/COLOR]
canım benim bencede sapıklar sanırım bide bana tutucu diyor o yabancının kucağına oturtuyor ama abisinin kucağına oturtmuyor ha bu arada yabancı biri ellerse banyo yaptırıyor tutucu olmuyor ben sadece komuşularım ve yabancılara elletmem dediğim için tutucu oluyorum neyse tutarsız görüsüz cahil bir insan daha tanıdım tecrübe oldu bana
canım her bebek farklı karakterde dünyaya gelir bu daha anne karnındayken bellidir aslında bize düşen onları korumak hatta çocukken değil ölene kadar gözümüz sütlerinde olmalı çaktırmadan
senin bebişinede maşallah canım allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

patlıcanı yapan benim eşimdi yafyum bencede dene harika olmuştu ben şimdi tost makinasında neler yapabilirim geliştirmeye çalışıyorum keşfettikçe yazarım senin tarifinde güzele benziyor ama milföy işte :26: olsada yesek

filizcimm.
evet mezro ile aram çok ii cnm allah bozmasın aman

cnm ikea hazirand aaçılıyor .ben sana haber veririmm açıldıgında
platesle incelen kadınd aface de görüdm cnm plates kardeşklligi diye bir grup var orda görüdm 44 den 38 düşümüş
ama 3 yıldır yapıyormuş

izlem bazı insanlar diye tarif etmişsin ya sanki kvmin özelliğini okur gibi oldum.benim kv karşısındakini asla takdir etmez,asla ona yakıştırmaz...ben tiramisu yapmıştım iki kere götürdüm,1 kere profiterol ve bir de un kurabiseyi hiç birini yemedi ben beğenmem niye getiridin,bizde yenmez dedi...geçen gün aramış tiremisu tarifi soruyor hayırdır yemez sevmezdin dedim oğlan dersaneye götürecek o istedi diyor...yılbaşını bizde kutlamıştık fırında limonlu hindi,kestaneli pilav,krem karamelli kek ve rulo yaş pasta yapmıştım gece saat kaçlara kadar iş çıkışı... ucundan azcık aldı,suratını astı oturdu sofraya... ben sevmem dedi hatta rulo yaş pastadan yemedi bile yani hiç saygısı takdir etmesi yok.ben eşime demiştim bak o kadar emek harcayıp yapacağım yemezlerse klasik şeyler yapalım diye yok yerler şunu da yap bunu yap o istiyor ki beğendiği şeyleri onlarda tatsın...bidaha asla bişey götürmeyeceğim ve yılbaşında çağırmayacağım...

bence kadın inadına yapmış sana. ilk girdigimde yüzüme bile bakmadı cvp bile vermedi demişsin. ya huyu böyle kendini nigmetten sanıyor. yada sende cekemedigi bişeyler oldu bilerek gıcıklıgına söylendi. hiç tanımadıgın bi insan kafaya takmaya degmez. hiç kimsenin senin cocugana laf soylemeye hakkı yok. heleki hiç tanımadıgım birinin hiç yok. sen en güzelini yapmışsın kalkıp gitmekle.

benimde az önce canımı sıktılar konu farklıda olsa durum aynı. ben az once alt kata indim k.v me eşimin tarafından akrabalar vardı uzaktan. kahve yaptım verdim. sagol allah en kısa zamanda kucagına bi bebek versin dedi. neyse susutum. once oglan sonra kız versin dedi. yine susutum. sonrada yokmu bişey dedi iilaki konuşturacak yani. ne yokmu dedim bilerek bende onceki dediklerini duymamışım gibi. hamile falan degilsin dimi dedi. yok henüz istemiyoruz dedim. ne dese begenirsiniz. isteyin isteyin ya gec kaldınız siz dedi. delirmemek mümkün degil. tmm basta dedin daha ne sürdürüyorsun söylenmeyi sanamı kalmış. sanane diyceksin olmayacak. ne dersen de o isteyin isteyin demeye devam edecek artık bu konuda fazlasıyla canımı sıkmaya basladılar. sanırım limitim doldu kalp kırabilirim neyazıkki. işte insanlar böyle çeşit çeşit en iyisi sallamak

Sema Abla Okurken Ben Bile Kadina Dalmak Istedim
Allahim Ya Herkezin Cocuk Egitmesi Bakmasi Baska Sanane Be Kadin ..
Ayrica Bende Cocugumu Kucaktan Kucaga Vermeyi Sevmezdim Diye Düsünüyorum ..
Tabi Annemler Abimler Vs. Baska Cünkü Gözü Gibi Bakacaklarini Biliyorum Kucaklarina Aldiklari Zaman
Ama Tanimadigin Birisinin Kucagina Gittigi Zaman Nasil Tutacagini Onu Inciltip Inciltmecegini Bilemem Ki ..
Hem Öyle Kücük Bebeklerin Yabancilarin Öpmesini Kokmasinida Sevmiyorum Ben ..
Yegenlerimde Bile Onlar Kücükken Yengemin Köyüne Götürmüstük Cocuklari ..
Büsürü Akrabalari Toplandi Basimiza Yegenim Daha 1.Yasindaydi .. Daha Hic Görmedigimiz
Kisiler Cocugu Kucagimdan Aldi hoplatio ziplatio öpüolar ..
Geri Aldigimda Yegenimi Cikardim Bir Islak Mendil Önlerinde Cocugun
Yüzünü Sildim ..
Valla Belki Ayipti Yaptigim Ama Banane Onlarda El Kadar Cocugu Sap Sap Öpmeselermis ..
Yengemde Öyle Yapiodu Cünkü Bisey Olunca .. Bende Aynisini Uyguladim

Cok Hassasim Yegenlerim Konusunda Simdi Olsa Yine Yaparim ..
Haa Dedesi Anneannesi Dayisi Baska Onlar 1.ci Dereceden Akraba
Ama Bin Kat El Ne Öpüo !!

Sende Cok iyi Yapmissin Laf Cakmakla Ve En Sonunda Kalkip Gitmekle ..
Densiz Ondanmi Ögrencekmissin Kizini Yetistirmeyi

sanane sanamı sorucam ne zaman çocuk yapıcamı diyceksin hey allahım ya insanlar bayılıyorlar laf sokmaya eşelemeye resmen egolarını tatmin ediyorlar boşver canım kır kalplerini ben şunu anladım bu hayatta kalp kırmazsan hep senin kalbin kırılıyo

benimde geçen kv nin komşusuyla buna benzer diyaloğum oldu dedimki kiralar ne kadar pahalandı iyiki kendi evimiz yoksa kirayı nasıl öderdik dedim ozaman dötünü sıkıp çalışıcaktın dedi (benim işten ayrılmamı laf ederler hep) bende duruya kim bakıcaktı dedim yapmıycaktın güzelim çocuk dedi bende yok yaa 30 yaşıma geldim çocuksuzmu yaşlanıcaktım dedim öyle olucaktı dedi bende yapma ya valla kusura bakmasın kimse çocuğumu doğururdum evde otururdum kirayı ödiyemezsek gelir burda iç güveysi otururduk olmadı anneme iç güveysi olurduk dedim sustu kaldı
hanfendi gelinine çocuk yapma çalış mal yap diye buyurmuşta sözünü dinliyormuş onun hee bekle sen daha 7 aylık evliler bi dinlerki sözünü diyemedim tabi :26:

kızlar saçıma maşa yapıyorum amaaa kötü duruyor yaaa
kalıp gibiii dagıtıncada tel gibi oluyor ban abi yardımm yaaff

insanların derdi bitmiyo.sözlenirsin nişan ne zaman,nişanlanırsın düğün ne zaman evlenirsin çocuk ne zaman çocuk olur 2. çocuk ne zaman oğlun olursa sünneti ne zaman........... ne zamanlar,yapın yapınlar bitmez en iyisi takmamak.ben kimse için yaşamıyorum.çocuk oluncada ne zaman diyenler gelip bakmıyo onun için istedikleri kadar konuşsunlar canım bi kulağından girsin öbüründen çıksın:79::79:

ay geçmiş okuyayım derken spor vaktim geldi salona gidicem...
şu kadına gıcık oldum walla okurken yani sananne değilmi böyle dengesizce yorumlar eleştiriler yapıyorsun.. ben çocuğumu istediğim gibi yetiştiririmmmm valla günahıyla sevabıyla bu çocuk benim eserim ve böyle insanlara da haddini bildirmek lazım....

ben spora gidiom 2 saat ohhhhh içim nasıl rahat oluyor geldikten sonra akşama görüşürüz arkadaşlar....

canım onun aynı türden olanı bende de var bölee ağzını kıvıra kıvıra bi yemem der beni nasıl deli ederrr ... allah sabır versin zordur bilirim...

kızlar saçıma maşa yapıyorum amaaa kötü duruyor yaaa
kalıp gibiii dagıtıncada tel gibi oluyor ban abi yardımm yaaff

önce biraz fönlemen lazım canım
ben hafta sonu yaptım süper oldu
hafta sonu o rüzgarda karmakarışık çıkmış bütün fotolarda yaa

10-15dk uğraşmıştım

inanmıyorum yaa
filiz vallahi allah kolaylık versin sana
2 günlük dünya yaa, ne kazanıyor size böyle davranarak kayınvaliden
gerçekten bu işler şans meselesi demekkii
o kadar emek verilmiş yemessen de
uygun bir dille sağlık dile otur

daşın gırını yiyesice

yanlız itiraf etmeliyim benim için biraz zor oluyor ama başarıcam çünkü acil olarak kilo vermem gerekiyor 1 ayda 5 kilo verdim ama daha çok çalışmam gerekiyor çook

canım hiçde ayıp etmemişsin bizden önceki nesil bizi anlamıyor suçluyor hala onların zamanında olduğumuzu düşünüyor anlatamıyoruz zaman değişti sapıklar tacizciler neler neler ortalıkta geziyor üstelik malesef ülkemizde gereken cezalarda verilmiyor utanmasalar o yapar sen çocuğunu korusaydın diyceklerki keza ablama denildi bu laf yeğenim 3-4 yaşlarındayken foseptik çukuruna düştü ölümden döndü mahkemelik oldu mahkeme foseptik kapağını açık bırakan tesisi suçlamadı ablama çocuğuna sahip çıksaydın dedi ve ablam davayı geri çekti aksi takdirde cezaevine giricekti çocuğuna göz kulak olmadığı için belki uç bir örnek oldu ama malesef devir bu düzen bu anlamayan anlıyamayan anlamasın ayıplasın varsın biz doğru bildiğimizden şaşmıyalım

izlemm
fönlemek lazım derkenn kurutmak mı lazım dimek istedinn
ya bi başarsam şu işi çok sevincemm sen saçını ikiye ayoırıp mı yapıyorsun

herkesin kendince farklı düşüncesi var. bu cok normal ama bu düşüncelere herkesi uydurmaya çalışmak yada yok illa bu boyle demek cok anormol geliyor bana.

valla cok dogru söylemişsin

izlemm
fönlemek lazım derkenn kurutmak mı lazım dimek istedinn
ya bi başarsam şu işi çok sevincemm sen saçını ikiye ayoırıp mı yapıyorsun

ben kendime hiç maşa yapmadım ama bildigim ve gördügüm kadarıyla biraz düzleştirmek gerekiyor. sonrasında maşa yapmak gerekiyor daha dayanıklı ve daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…