kızlar günaydınnn
bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum çünkü muhtemelen 3 haftalık bir bebişim var
sizleri çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkürler diyet yapamasamda sohbete gelirim fırsat buldukça artıkın.
merhaba,ben 73 kilo iken 3 sene önce hamile kaldım ama o zamanda çok fazlam vardı boyum 55 cm.82 kilo doğuma girdim evde geçirdiğim 2 ayda tekrar 73 e döndüm.sonra işi bırakıp 9 ay evde iken 70 kilo idim tekrar işe başladım 2 yılda 16 kilo aldım şu anda 86yım çok fazlam varsürekli pc başında oturarak çalışıyorum. ilk etapta amacım bir ayda8-10 kilo vermek.programım şöyle,
sabahları yarım yağlı sütle nesfit veya kepekli ekmekle 1 adet tost
öğlen sebze yemeği yoğurt
ö.sonra meyve
akşam salata
yatarken yarım yağlı süt
bunun yanısıra egzersiz yapıcam ve brde summer 7 ketoyu denemk istiyorum.bilgisi olan varmı bu hap hakkında?
derya resim eklemiş, face de de gördüm zatii
öfffffff harikaydı yaa, ne len o babaklar öyle
bence sende biz gibi 75e indikten sonra diyet yerine bölgesel göbek ve mide calış canımcım
bacakların yüzün daha fazla incelmesin
çok ciddi söylüyorum, bi 5 cm'e filan bakar yani...
maxii elbisemi dün giydim, ayy harika yaa, efil efil acayip hoşuma gitti
ilk kez giydim, daha önce giydiğimde kocaman daha da geniş oluyordum
ama şimdi öyle takıntılarım kalmadı, kızlar denemelisiniz
üst tarafı ince olanlar mutlaka almasanız bile deneyin
süper bir duyguuu
selam kızlar haftasonu giremedim inşallah herkesin keyfi yerindedir.geçmiş epey bi birikmiş fırsat bulunca dalacagım geçmişe
bu sabah regli oldum acayip sinir stres ve sıkıntı yaptı ve aşırı derecede duygusalımhiç sevmiyorum bu melonkolik durumları inşallah biran önce geçer şu duygusallık birde işleri okadar birikmiş halde Allahım kafayı yemezsem iyidir
merhabalar kızlar. 3 günlük hafta sonu tatiimiz bitti tadı damagımda kaldı ama napalım bukadarıda iyi geldi. tabi yediklerim düzensizdi ama oyle cok asırıya kaçamadım hep dikkat ettim ama artı 1 le geri döndüm 3 günde. nasıl moralim bozuldu anlatamam. zaten gitmeden önce de sıkı bi hafta geçirmeme ragmen az kilo vermiştim neden böyle degişti birden herşey anlamıyorum. dün regl oldum umarım bu 1 kilo ondan kaynaklanıyordur. ama bu hafta dahada sıkı geçiçek benim için. biraz göz gezdirdim topik coşmuş bu gectigimiz hafta valla süper kilolar verilmiş. hepinizi tebrk ediyorum :81:
bu arada kimse ellemesin derken akrabalarım ailem arkadaşlarım değil konu komşu yabancı kimselerden bahsettim yani benim bile 40 yılda bir gördüğüm insanlar almasın kucağıma ovuşturmasın suratını daha yeni yaşamadıkmı kayserideki olayı onu yapanda komşu değilmiydi neyse işte herkesin düşüncesi kendine benim kızdığım bunu aşağılayıcı bir dille daha 5 dakikadır tanıdığın bir insana söylemen
ben asla kimsenin bebeğini kucağıma almam öpmem uzaktan severim maşallah derim duamı ederim bu kadar
kızlar yemek deyince aklıma geldi.lapayı denesem mi diye düşünüyorum.yapan arkadaşlar sonucunun almılar nasıl yapılıyodu.1 bardak pirinç 3 su bardağı su da haşlanıyo muydu:97:
b
benimde az önce canımı sıktılar konu farklıda olsa durum aynı. ben az once alt kata indim k.v me eşimin tarafından akrabalar vardı uzaktan. kahve yaptım verdim. sagol allah en kısa zamanda kucagına bi bebek versin dedi. neyse susutum. once oglan sonra kız versin dedi. yine susutum. sonrada yokmu bişey dediiilaki konuşturacak yani. ne yokmu dedim bilerek bende onceki dediklerini duymamışım gibi. hamile falan degilsin dimi dedi. yok henüz istemiyoruz dedim. ne dese begenirsiniz. isteyin isteyin ya gec kaldınız siz dedi. delirmemek mümkün degil. tmm basta dedin daha ne sürdürüyorsun söylenmeyi sanamı kalmış. sanane diyceksin olmayacak. ne dersen de o isteyin isteyin demeye devam edecek artık bu konuda fazlasıyla canımı sıkmaya basladılar. sanırım limitim doldu kalp kırabilirim neyazıkki. işte insanlar böyle çeşit çeşit en iyisi sallamak
kızlar saçıma maşa yapıyorum amaaa kötü duruyor yaaa
kalıp gibiii dagıtıncada tel gibi oluyor ban abi yardımm yaaff
bnde kilo vermek istiorumm
kızlar foto koyarken kafayı silmek istiyorum nasıl yapılıyor bi anlatıverin sevabına
form, yeşil, beşibiyerde çay 3 litre su. bugun caylara yuklendim biraz artık etki yapmıyorlar sanırım wc sorunum var 1 haftadır. su mest i bende deniyeyim bari
merhaba,ben 73 kilo iken 3 sene önce hamile kaldım ama o zamanda çok fazlam vardı boyum 55 cm.82 kilo doğuma girdim evde geçirdiğim 2 ayda tekrar 73 e döndüm.sonra işi bırakıp 9 ay evde iken 70 kilo idim tekrar işe başladım 2 yılda 16 kilo aldım şu anda 86yım çok fazlam varsürekli pc başında oturarak çalışıyorum. ilk etapta amacım bir ayda8-10 kilo vermek.programım şöyle,
sabahları yarım yağlı sütle nesfit veya kepekli ekmekle 1 adet tost
öğlen sebze yemeği yoğurt
ö.sonra meyve
akşam salata
yatarken yarım yağlı süt
bunun yanısıra egzersiz yapıcam ve brde summer 7 ketoyu denemk istiyorum.bilgisi olan varmı bu hap hakkında?
banucumm onu anlatıcaktım
yok kurutup azıcık düzleştir
iki yana ayırma tepene topla alt tarafından ense kısmından başla tutam tutam yap
saçının uç kısmından maşanın mandalına tuttur dollaya dolaya saç dibine gel
sonrada gevşet buklen hazır
önemli olan biraz saçının düz olması
ama jöle sürersen, doğal durmaz gibime geliyor :26::26::26:
iii akşamlar kızlarrr
izlem çok net anlatmışsınn evet yandan ayırınca böle çok komik oluyor ya kalıp gibi ama anlattıgın gibi yapınca daha ii olcak en kısa zmanda demek lazımm
misafirlerim vardı benimd etatile gidecegimiz arkadaşların bi rkısmı gelmişti bir kısmı diyorum baya kalabalık gidicez çünkü
kızlar benim ciddi anlamda alışverişe çıkmamm lazımm bir çöp yok giyecek
özelliklede akşam yemeklerinde giymek için ayakkabılar elbiselerrrr
beni baya aşıcak maddi anlmada pöfffff
ama süpe rbir tatil olcak eminimmm fotoları eklerim artıkın
Hem 38 beden hem de skinny vaaaoooovv :82:
Banuş bak kardeş 38'leri ikiledik
Denemeye cesaret ederim inşallah 70 olunca..Kalıplı gösteriyor meselesini bende takıyorum ama mağazada kendime yakıştırırsam giyerim sanırım bende..Üst tarafta sutyen problemi olacak yalnız, içten sutyenlileri var mı izloş onların :26:
Çok zor şekil alan saçlarda birazcık sürmek iyi oluyor izlemcim, öyle abartılırsa yapay durur tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?