80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm:

sabah:
2ç. ekmegi
1 dilim peynir
2 ç. domates
biraz z.yagı

ara:
az şekerli nescafe

oglen:
müsli

ara:
elmalı m.suyu

akşam:
3 y. kaşıgı bulgur pilavı
5 y. kasıgı kuru fasulye
salata

form, yeşil, beşibiyerde çay 3 litre su. bugun caylara yuklendim biraz artık etki yapmıyorlar sanırım wc sorunum var 1 haftadır. su mest i bende deniyeyim bari​

Bugünkü Menüm :81:

Kahvalti:
Müsli
Light Süt

Ara:
1.Muz

Öglen:
1.Tabak Taze Fasülye
2.Dilim Kepek Ekmegi
1.Kücük Kase Salata

Spor:
120 Dk :82:

Ara:
1.Bardak Meyve Suyu

Aksam:
2.Kivi

Lay Lay Layyy Bugün Icimde Hiperaktiflik Vardii Kizlar Ya
Aslinda Bugün Evde Gecircektim Günümü , Sabah Kahvaltidan Sonra Odami Düzenledim
Sonra Biraz Tv Izledim ..Öglen Yemegimi Yedim Derken Nedense Bugün Spor Yapmadim Diye
Vicdanim Benii Rahat Birakmadi Icim Öylee Kipiiir Kipiiirdi Ki Anlatamam
16.30 Da Birden Cantami Hazirladim Veeee Salona Gittimmm
Icimdeki Kippiiir Kippiiir Hiperaktifligi 120 dk. Spor Yaparak Attim Vee Vicdanim Suaaan Cooook Rahat ..
Spor Yapmaya Vucudum Ali$mi$ , Yapmayinca Resmen Istiyor Ve Beni Rahat Birakmiyor ..
Yerimde Duramaz Hale Geliyorum .. Eskiden Bana Bunu Biri Söyleseydi
Atma Leynnn Derdim Ama Cidden Öylemi$ ..

Spooor Yapmayii Seviyorummmmm Oda Beni Seviyor
I$te A$K Buuuu ♥

merhaba,ben 73 kilo iken 3 sene önce hamile kaldım ama o zamanda çok fazlam vardı boyum 55 cm.82 kilo doğuma girdim evde geçirdiğim 2 ayda tekrar 73 e döndüm.sonra işi bırakıp 9 ay evde iken 70 kilo idim tekrar işe başladım 2 yılda 16 kilo aldım şu anda 86yım çok fazlam varsürekli pc başında oturarak çalışıyorum. ilk etapta amacım bir ayda8-10 kilo vermek.programım şöyle,
sabahları yarım yağlı sütle nesfit veya kepekli ekmekle 1 adet tost
öğlen sebze yemeği yoğurt
ö.sonra meyve
akşam salata
yatarken yarım yağlı süt
bunun yanısıra egzersiz yapıcam ve brde summer 7 ketoyu denemk istiyorum.bilgisi olan varmı bu hap hakkında?

canım tebrik ederim inşallah rahat bir hamilelik ve doqum geçirirsin.Allaha emanet ol

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
domates
peynir
bitki çayı

ara
4 kuru kayısı

öqlen
5-6 dal kıvırcık

ara

akşam
ızgara köfte
salata
domates
salatalık
ayran

3 litre su..

Son düzenleme:

Öncelikle Merhaba Hosgeldin Topigimize ..

Menünü Yazmissin Bu Menünle 1.Ayda 8-10 Kilo Verirmisin Bilemem ..
Hep Ayni Seyleri Yiyerek Metobolizmani Kivrak Tutamaya Bilirsin ..
Degisiklikler Yapman Lazim Ara Ara Yediklerinde Ki Metobolizmanda Sasirip Daha Hizli Calissin ..
Ilk Verdigin Kilolar Zaten 2$er 3-er gidiyor o cogunlukla yag degil ödem oluyor zaten ..

Bence Menünü Geni$ Tut Ve Bizim Topikteki Menülerden Örnekler Alarak Kendinde Uygula ..
Tabiki Kacamaksiz Menülerimizden

Bu Arada Biz Topikce Haplara - Zayiflama Tozlarina Vs. KAR$IYIZ Kullanmiyoruz ..
Hepimiz Hürrr Bir $ekilde Azmimiz Ve Irademizle Kilo Veriyoruz ..
Buradan Ayrilmayip Bizi Takip Etmeye Ve Menülerini Bizimle Paylasirsan
Seninde Azmine Azim Katip Güzel Bir Sekilde Kilo Vermene Yardimci Olabilir ..

Püf Noktamiz Ise : Bitki Caylariiii Ve Günde En Az 3.Litre Su :82:

Kendimi Taktim Edeyim
Ben Burcu

offff yaa(( mutsuzum uzun bi zamandır yokum canım hiçbişe istemiyo gezmek bile... depresyona ghirdim herhalde evde oturuncada yiyesim geliyo :)) ne yapcam ben

sabah:
2 dilim uno denge ekmekarasına labne peynir ve jambon

ara:
2bardak çay
1 fincan nescafe sütlü
1 yeşil çay

öğle:
1 tabak çilek

ara:
4 tane kare kraker

akşam:
1 simit
domates
salatalık
biber
haşlama yumurta
4 zeytin
kk beyaz peynir
3 dilim kaşar ( küp şeklinde)
1 dilim salam

spor yok
su 2 lt
bugün evdeydim ve tüm gün temizlik yaptım valla ter burnumun ucundan aktı herhald espor yerine geçmiştir saat 11 gibi başladım akşam 8 de anca bitti işim birde yemek sonrası eşimle shailde biraz yürüyüş 30 dak kadar

aaaa lammamma(eda) hamilemisin

canım çok sevindim yaaa
tabiki engel değil herzaman gel sohbete

hayırlı olsun :82:

kızlar valla okudum okudum geçmişi aklımda 2 şey kaldı

1) lamammba hayırlı olsun arkadaşım tebrik ederim inşallah rahat bi 9 ay olur senin için

2) gıcık bi kadın vardı bizim arkadaşımızı sinir eden ve üzen takılma sen canım bölelerine çok ii yapmışsın ve çok ii cevap vermişsin valla ben de sinir oldum o kadına

3) masumcum maşa demişsin saçların temizsede zor tutuyor maşa 2 günlük bir saçta çok güzel oluyor ve şekil alıyor
birde maşalamadan önce saçlarına azıcık jöle yaparsan harika oluyor birde öle dene istersen :115:

galiba 3 oldu

banucumm onu anlatıcaktım
yok kurutup azıcık düzleştir

iki yana ayırma tepene topla alt tarafından ense kısmından başla tutam tutam yap
saçının uç kısmından maşanın mandalına tuttur dollaya dolaya saç dibine gel
sonrada gevşet buklen hazır

önemli olan biraz saçının düz olması
ama jöle sürersen, doğal durmaz gibime geliyor :26::26::26:

menüm

1 yumurta
3-4 dilim sucuk
yarım domates-salatalık
5 zeytin peynir
ekmek yok

5 yeşil erik
1 şeftali

avuç içi kadar haşlanmış tavuk üstü yoğut

1 avuç çerez

1 kepçe mercimek
4 yeni dünya
1 salatalık

şekersiz çay ve 2 biskrem
bu kaa

10dk stepper 2lt su

iii akşamlar kızlarrr
izlem çok net anlatmışsınn evet yandan ayırınca böle çok komik oluyor ya kalıp gibi ama anlattıgın gibi yapınca daha ii olcak en kısa zmanda demek lazımm

misafirlerim vardı benimd etatile gidecegimiz arkadaşların bi rkısmı gelmişti bir kısmı diyorum baya kalabalık gidicez çünkü
kızlar benim ciddi anlamda alışverişe çıkmamm lazımm bir çöp yok giyecek
özelliklede akşam yemeklerinde giymek için ayakkabılar elbiselerrrr
beni baya aşıcak maddi anlmada pöfffff

ama süpe rbir tatil olcak eminimmm fotoları eklerim artıkın

menümü yazayım
sabah 2 minik nektari 1 bardak ılık su

kahvaltı
peynir
4 zeytin
2 dlm denge lıgyt
domates salatalık 2 biberr

ara 8 erik(platesi aç yapmamak için)

öglen
2 haşlanmış yumurta
yogurtlu aysberk salatası

ara
2ceviz yarım avuç dut kurusu

akşam
3 yk yogurt
az yagsız salata
1 tabak yeşil fasulye

3lt su
1 saat yürüyüş

40dk plates

yediklerimin kalorisini hesapllıycam artık üşenmezsem tebiii

Ama ama ben zaten şu an 73.2 yim
Yiter susun yoksa şu 3 kiloyu veremeyeceğim ben ya
3 kilocuk kaldı sonra sıra sıkılaşmada zaten izloşum..Hani incecik de değilim şimdi biraz daha istiyor :26:

Hem 38 beden hem de skinny vaaaoooovv :82:
Banuş bak kardeş 38'leri ikiledik
Denemeye cesaret ederim inşallah 70 olunca..Kalıplı gösteriyor meselesini bende takıyorum ama mağazada kendime yakıştırırsam giyerim sanırım bende..Üst tarafta sutyen problemi olacak yalnız, içten sutyenlileri var mı izloş onların :26:

Offf o regli duygusallığından ben de nefret ediyorum
Umarım bir an önce çıkarsın denizcim..

Haydi lapa time gününe, ayşe burcu zekiye
Gel çok mu kaçırdın, vücudunu yidiklerinden temizlemek mi istiyorsun, yeni bir başlangıç mı lazım gel ne olursan ol detoksa gel

Aman semacım ya fazla bile konuşmusun bence direk işim çıktı deyip kaçcaktın hiç yoramam dilimi ve kalbimi böyle insanlara...
Ayrıca bende sevmem şap şup kimsenin çocuğunu da öpmem, onlar hassas varlıklar sonuçta ve bizim mikrop dolu ağzımıza maruz kalmak zorunda değiller!!

kızlar yemek deyince aklıma geldi.lapayı denesem mi diye düşünüyorum.yapan arkadaşlar sonucunun almılar nasıl yapılıyodu.1 bardak pirinç 3 su bardağı su da haşlanıyo muydu:97:

1 çay bardağı pirince 3 çay bardağı suyla haşlanıyor..
Kendi açımdan sonuçlar güzel -1 kilo kaybı oluyor ama yarısı geliyor ertesi gün, yinede seviyorum ben

Ben artık böyle insanlara kıza kıza kendimi kaybettim, o yüzden artık tek yaptığım şey onlardan kaçmak

kızlar saçıma maşa yapıyorum amaaa kötü duruyor yaaa
kalıp gibiii dagıtıncada tel gibi oluyor ban abi yardımm yaaff

Banum marka çok önemli..İzlemin dediği gibi önce kabaca fön çek ama maşan iyi değilse hepsi boş.Ben de alacağım inşallah kuaförüm felixi denedi yanımda harikaydı..
Jöle olayına katılıyorum ama hafif sür, benim gibi saçın zor şekil alıyorsa daha iyi olur.Birde ben yandan ayırdığım için yandan ayırdığım en öndeki tutamı arkaya doğru maşalıyorum çok hoş duruyor.
Bir de illa ki şekillendirici bir ürün istiyor..

bnde kilo vermek istiorumm

O zaman aramıza hoşgeldin :87::87:

kızlar foto koyarken kafayı silmek istiyorum nasıl yapılıyor bi anlatıverin sevabına

Canım anlatayım diyeceğim ama hem hangi programla yapacaksın ona göre anlatması uzun sürer hem de gerek yok özelden mailimi atıyorum sen yolla ben diler koyarım topiğe..Ya da siler yollarım sen koyarsın :13:

form, yeşil, beşibiyerde çay 3 litre su. bugun caylara yuklendim biraz artık etki yapmıyorlar sanırım wc sorunum var 1 haftadır. su mest i bende deniyeyim bari​

Mest kesin çözüm zekiyem mutlaka dene..

Aramıza hoşgeldin..Bir ayda hedeflediğin kilo bence çok fazla..Acele etmezsen başarı yolunda şansın artar.. Menünde de akşamlarına et koyarsan harika olur.
Azmin daim olsun..

Çok zor şekil alan saçlarda birazcık sürmek iyi oluyor izlemcim, öyle abartılırsa yapay durur tabi..

yap canım tabii, maşa süper duruyor

ne tatili kuu ben kaçırmışım
wallahii öyle oluyor
geçen senelerde evde giydiğim şeyleri bile verdim birilerine
bi giyiyorum hiç hoş durmuyor, kocaman oluyor hepsi
bende tek tek gardolabımı yeniliyorum, bi andaa nerdeeee kuzum yaa
geçen yaz giydiğim elbiselerime kıyamadım ama nasıl daralttırıcam hiç bilmiyorum inşallah yabana gitmezler :92::92:

keşke yakın olsak, istediğini alıp götürürdün benim dolaptan
sana tavsiyem sakın kot giyme, böyle tayt üstü şık tunikler tercih et kuzum
yada elbiseler

kaç günlük bir tatil olucak
bayılrıım bikaçgün süren tatillere, bizimki anca günübirlik oluyor
amaann ona da şükür napalım

İyi akşamlar kızlar...Offf çıkamadım geçmişten ya apolet aldım bugün foto ekleyecektim bu saate kaldı :84::84:
Bugün saçlar belinde bir arkadaşım gitti benim gibi kestirdi saçını
Kızım bak iyi düşün filan dedim yok ben eminim dedi çok beğenmiş saçımı beni de yanında götürdü model olarak, zaten aynı kuaföre gittik.Neyse kuaförde o kadar kısa kesme dedi uzun bob gibi bir model kestik çok hoş oldu..

Neyse ben hemen şunları ekleyeyim de bana fikir verin

tabii içinde sütyen gibi uçları kaybedici bir şeyi varda, ben takıyorum, 1 tane askıyı iki öne takıyorum boyundan askılı elbise olduğu için görünmüyor zaten

sütyen takmassam olmaz kuu, benim memişler çok küçüldü vallahii :92::92::92:
oralar hep yağ derlerdi de inanmazdım, eriyip gitti yavrucaklar

emzirirken 95 takıyordum, emzirme bitince 90 şimdi
80le 85 arası iyi geliyor şekline göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…