80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemm cnm 6 gece 7 gündüz gidiyoruz antalya kemereee
çok güsle bir tatil olcakkk
ay kot giyermiyimm hiç kuu şölee şık elbiseler miniler giymek istiyorum taytlar üzeirne tuniklerrr
topulklu apıklarrrr allahhım sana geliyorummm

yakın olsakk emin ol alırdım snein cicilerii izlem ku alışverişe gerek kalmazdıı
ama şimdi degilde agustos başı gbi yapayım alışverişi diyorum ozmana kadar sıkılaşırım dahadaa

eryoşş benimm saç şekillendiricelrim remigtonn ve çok ii ikisidee
ama bend eiş yok düzleştiricimi kullanabiliyorum emmee
maşayıı biraz zor yapıyorum yaraına bi deniycme izlemin tarif ettigi gibii
tataile çıkana kadennn ögrenmek lazım

Deryooo$ Abla Ben Bu Hafta Lapa Yapmicam
Gecen Haftadan Ööög Geldi Bana Resmen ..
2.Gün Üst Üste Sirf Lapa Yiyince Anlarsin Beni

Ama Haftaya Yine Carsamba - Persembe Yaparim Lapa Time'imi ..
Cünkü Bu Hafta Egerki 76.Olursam Haftaya Cuma Duraklama Ya$amak Istemiyorum Ve Direk 75-74 Olmak Istiyorum O Yüzden Lapayi Haftaya Saglam Ve Kararli Bi Bicimde Yapacagim
Zaten Pazartesi Dogum Günüm Oldugu Icin Baya Bi Kacamak Yapacagim
Onun Yerine Bu Hafta Sonu Yapmicam Ve Dengelicem ..

Hadi Hayirlisi

Kızlar ikisini de severek aldım ama beyaza görür görmez aşık oldum
Kahverengisi bir de fümesi vardı ama ilk bunu aldım, belki fümesini de alırım bir ihtimal..
Şimdi size sorum bu apolet iki omuzda abartılı duruyor mu yani tek omuz mu kullanayım yoksa iki omuzda gayet iyi mi bir türlü karar veremedim o güzel fikirlerinizi bekliyorum

Minik tartımda çıkmış arkadan

ağustos içinde mi ku tatilll
nereymiş oraa
belkim bizde geliriz :)))

o zaman yap tabiii, ama şimdiden al koy kenara derim ben
her dışarı çıkmanızda araya bişiy sıkıştır ben öyle yaparım
bu pazar günü de doğal taş bir kolye aldım, çok beğenmiştim iyi oldu :))

Lolitaa $ekerimm Cok Güzellerrr
Seninle Zevklerimiz Zaten Ayniii Biliyorsunnn
Bence T-Shirtüne Göre Ve Gidecegin Yere Göre Tek Veya Cift Tak
O Beyaz Cicileriii

Ötekileri Ise Sormadin Ama Yinede Yaziyim Cift Tak Hep
Ay Cok Begendim Yaa Gülee Gülee Kullann Melegimmmm ♥

canım çok güzel fikirmiş, iyiki ekledin vallahii
bana soracak olursan, az çok bilirsin ben biraz takıp takıştırmayı severim
ikisine de tak, hiç de abartılı durmuyor
fönlü saçlarla çok hoş durur

sen taktıktan sonra, karacabeyde moda olur bunlar ben sana diyiverem :))

izlemmm gelin hepiciniz ne keyifli olurrrr
kemer de bir otel cnm 5 yıldızz açık büfeeee
şimdiiden o pasta saatleirnin ve 5 çaylarınd asunulan minik kanepeleirn hayalini kurarak spor yapıyorum

şortlerı terlikleir filan alıcam amaa cnm elbislerii agustos içinde alayım diyorum daha çok sıkılaşıcam çün plateslee 3 ay var neredeysee ,artık kaç kilo laıp gelirim bilemiyorum

bayram tatilinde gidiyoruz izlem.

derya
bend ebegendim tak ikisinidee kızılaya inip bend ebakıcma birgün bunlara yaa

Keşke kilolu bir arkadaşım olsa diyorum hep kıyafetlerimin çok sevdiklerimi daralttıracağım ama diğerlerine çok üzülüyorum :26:
Terzi parasından gideceğim o da ayrı

Uçlarını kaybetmesi yetmez bana, benim iki kişilik dev kadromu zaptetmesi lazım
Ama tek askı yöntemi iyiymiş o olabilir. Boyundan ip akılılar var ya o zaman onlar hayal bana :26:
Benimkilerde küçüldü ama formda değiller işte sutyensiz giyemiyorum bir şey
Platesten umutluyum o konuda da

ama şu anda bütün sütyenlerim büyük geliyor acayip seviniyorum

Remingtonu çok övüyorlar her yerde banuşum eminim çok iyidir o zaman..Sende deneye deneye elini alıştırırsın eminim..Ben saçımı düzleştiremiyordum bile eskiden.Önleri kıvrık filan yapmayı elimi yaka yaka öğrendim hep
Maşayı benimde alıp pratik yapmam lazım..

Deryooo$ Abla Ben Bu Hafta Lapa Yapmicam
Gecen Haftadan Ööög Geldi Bana Resmen ..
2.Gün Üst Üste Sirf Lapa Yiyince Anlarsin Beni

Yok burcum tahmin ettim zaten o yüzden baştan beri konuşmadım ama türkü tuttururken adın lazımdı onu çaldım

Evet böcüğüm aynı zevklerimiz, o elbiseyi göstersen burada da
Haklısın aslında çift kalsın yerine göre takarım..diğerleri zaten tek olmaz kuzum onlar çift

O eLbiseyi Haftaya Pazartesi Eklicem Topige

Simdiden Göstermiyim Ne Giyecegimi
Bi Sana Gösterdim Degerini Bil

Kizlara Süprüüüz Olsun $urada 5.Güncük Kaldii

İzlemcim sen seversin takıp takıştırmayı ama mesela kimi vardır abartır saçma sapan zerafetten uzaklaşır göz yorar..Ama sen öyle olmadığın için güvenirim zevkine..İyi madem abartılı değil diyorsan çift de takarım..

Vallahi kimsede görmedim bunları olur mu olur
İnsanın istediği gibi giyinmesi ne güzel ya
Kiloluyken şunları yakıştırmazdım kendime

derya
bend ebegendim tak ikisinidee kızılaya inip bend ebakıcma birgün bunlara yaa

Ben de burada sadece 1 tuhafiyede buldum banuş ama şükür ettim o da mucize buraya
Beğenmene sevindim canım..

yine geç kaldım ya salon annem misafir derken anca gelebildim bugün salona gidince hocaya ölçülerimi almasını rica ettim 11 marttan 6 hazirana kadar göğüs bel ve basenden 12 şer santim gitmiş kol va bacaklardan daha az... göğüs 112 iken 100 olmuş anca ve anca düşünün yani o halimi neyse benim üyeliğim 9 haziranda bitiyordu kardiyo fitness a geçeceğimi söylemiştim daha önce kardiyo fitness hocası ayrı söleyince gel hemen bugün başlayalım dedi ve başladıkkkilk gün gayet güzel geçti ama tabii ağırlaşacak zaten stepten vücut alışık olduğu için galiba 700 800 kalorilik bir program hazırlayacak hem de vücudum alışmıştı galiba şaşırtmak gayet ii olacak....

bu arada deryacım apoletlerin çok güzel biliyormusun bende şu ince spor fularlar varya çok beğeniyordum ama malum göğüslerden dolayı cesaret edemiyordum ama geçen bir arkadaşım hediye eeti ve taktım okulda çok hoş oldu bende beğendim yani insan kilodan dolayı bir çok şeyden mahrum bırakıyor kendini...ben o metalimsi boncuklu olanları çok beğendim benimde o tarz küpelerim var çok beğenirim....

bu arada algidanın şu 65 kalorilik olanını denedim bu akşam ama ben hiç beğenmedim yaaa ne o öyle aynı meybuzlar varya o gibi sanki meyve suyunu dondurmuş gibi...onun yerine git canının çektiği bir lokma çikolatanı ye bence daha mantıklıııı...

bir ben kaldım bir ben kaldım .....
ay şarkıyı hatırlayamadım dewamını...

aaaa bu arada artık benim spor haftada 3 gün değil yani sabit değil haftanın yedi günü istediğim anda gidebiliyorum bide bide eşim beni almaya gelmişti hocaya dedimki al sana bir kurban daha ki benim eşim beden eğitimi öğretmeni öyle bir fazlalığı yok ama fit olsun dimi o da başlıcak yarın benimle şimdi heyecan olmuş ay ne giysem yarın salonda diooo:26::26:

neyse ben kaçiim sabah 7 de kalkış....

ii gecelerrrrrrrr............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…