80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar işe güce girişmeden bi günaydın demek istedim geçmişi çoook merak ediyorum ama maaşları hesaplamam lazım umarım herkesin keyfi yerindedir

herkese günaydın...
aklımda kalanlar..

deryacım apoletler çok şık,güle güle kullan.

semacım, iyki kalkıp gitmişsin ve ağzının payını vermişsin çok afedersin ama ona ne oluyo.. töbe töbe sinir etti okurken beni bile burdan

ağustosta tatile giden banuydu sanırım. benimde canım çekti. inş beklediğin gibi çok güzel bi tatil olur.

ayşecim eşinle birlikte gitmek çok hoş olur eminim spora, bizde sevgilimle tenise gidiyoduk çok iyi oluyodu ama önce o öğrenince ben oyun bozanlık yapıyodumküsüyodum falan

Damak zevki işte ayşecim ya ben bayılıyorum onlara ki zaten meybuz da severim. Benim dondurma isteğimi bastırıyor..

günaydın kızlar işe güce girişmeden bi günaydın demek istedim geçmişi çoook merak ediyorum ama maaşları hesaplamam lazım umarım herkesin keyfi yerindedir

herkese günaydın...
aklımda kalanlar..

Günaydın kızlar

Filizim dün sormuştun daha yeni aklıma geldi cevap vermeyi unutmuştum..
Trendyoldaki hırkayı hem kolları hem arkadaki deseni için beğendim, ben klasik + spor karışımlı kıyafetlere bayılıyorum tam benlik...O hırka da tam o tarzdı

GÜNAYDINN ARKADAŞLARRRR

nazlımm
dünde yazmışsın misafirm vardı bakaladım buradan cvp layım cnm sorunu
ben 20 cm top aldım delta marka aslında banada biraz küçük geldi ama plates yapan arkadaşlarım
20 cm ii oldugunu söylüüyorlar 30 cm de çok büyükmüş rahat yapamıyormuşsun hareketleri

Günaydın kızlar
Ben gene her zamanki gibi sözlerden şımarıp kendimi kaybettim...Cidden ben iltifat almayı haketmiyorum
Dün gecenin birinde eşime hadi pizza yiyelim dedim ya!!!! O deryacım ağır olur bu saatte deyince şekerpare yedim oturup..bu sabahta aynı..
Karbon diyetine girişeyim dedim yok cesaret edemedim tatlısızlığa..
Bir de dün akşam sadece çorba içmiştim kaç gündür abarttım diye ama gece tatlısıyla bozdum hepsini..

Buraya gelip sızlanmakta söylenmekte anlamsız biliyorum da, kötüyüm işte :26::26:
Pazartesi gidiyorum izmire

deryacım apoletlerin çok hoş sanada çok yakışırlar.

banucum tatile kadar çıtır olursun sen tatlım sende bu azim varken maşallah

kızlar haziranın 18 inde kızımın kep töreni var minik tavşanım 3yıldır gittiği kreşten mezun oluyor inşallah ilkokula başlayacak bu sene. nasılda büyüyorlar yaainşallah o güne kadar 65i kıyısındanda olsa görebilirim.baloda anneler okadar şık oluyorlar ki bende bu sene şıkşıkıdım olmak istiyorum.törenin sonunda tüm aileler çocuklarıyla birlikte sahneye çıkıp resim çekiniyorlar.bende eşimin ve kızımın yanında çok güzel durmak olmak istiyorum kızım kreşe başladıgında 86 kiloydu annesi

çocuklarr babanneye gittilerr öglene gelirlerr
bend eonlar yokken işlerimi yapcam hiç bitmiyor şu işler yaaaa

birde istenmeyen tüylerle ugraşcam

platesimid eonlar yokken yaparımm bugünn

deryacım üzülme lütfen hepimiz yapıyoruz bu hataları insanız nefsimiz var ne yapalım. bugün aynen kaldıgın yerden devam et canım dönüp arkana bakmak moralini bozmaktan başka işe yaramaz bugün biraz suyu fazlalaştır sporu arttır dengeli beslen eminimki zararsız atlatırsın bu durumu

denizcim maşşallah kızını ünüversite yıllarınıdaa görürsün inşş cnmm
hep çıtır olarak tabiii
3 yldır mı gidiyor kreşe kızın bende seneye vericem amaa üzlüyorum şimdiiden

deryaaaaaaaa
bendee cuma gecesii gece 12 de dondurma yedim cnmmm:131::131::131:
hepimizin oluyor cnm bu tarz olaylaır rıkma canınıı 3 günde atarsın hem detoks yapckasın nasılsa perşembe kuuuuuuuuuu

İnşallah daha nice mezuniyetlerini görürsün çıtır bir anne olarak denizcim.
65 olamazsan bile 2 kilo için değmez üzülmeye, şöyle güzelce giyin fıstık gibi olacağına eminim

Aksi gibi sabah arkadaşımın telefonuyla uyandım, sabah beni beklemiş beklemiş geri dönmüş..İlk defa spor randevuma gidemedim uyuya kalmışım
Zaten sabah asıl ona sinirim bozuldu, sporumun yandığına mı yanayım kızı beklettiğime mi :84::84:

deryaaaaaaaa
bendee cuma gecesii gece 12 de dondurma yedim cnmmm:131::131::131:
hepimizin oluyor cnm bu tarz olaylaır rıkma canınıı 3 günde atarsın hem detoks yapckasın nasılsa perşembe kuuuuuuuuuu

Yiyip yiyp detokstan umut beklemekten nefret ediyorum
1 kilo gidiyor ama yarısı geliyor sonra
Neyse bol protein alacağım detoksa kadar bakalım :97:

inşallah canım.Allah her anne babaya evlatlarının güzel günlerini görmeyi nasip etsin

canım ben çalışıyorum. kızım 1.5 yaşındayken çalışmaya başladım.3 yaşına kadar annem baktı sonra kreşe verdik.evde çok sıkılıyordu ve gittikçe anneme düşkün olup beni istemiyordu.anneminde saglık sorunları var bizde böyle bir karar vermek zorunda kaldık.ilk sene yaşadıklarımı sana anlatamam.hastalandım üzüntüden panik atak oldum depresan kullandım o dönem.şimdi çok şükür herşey yolunda okulundan ayrılmamak için aglıyor hatta .okul seçimi ve ögretmen çok önemli banu.benim kızın her sene ögretmeni değişti 4 yaşlar başka 5 yaşlar başka 6 yaş başka hepside çok iyiydiler okula 3 senedir servet ödedim ama içim rahat gönderdim okula çok dikkat et canım

deryacım 65 olmasada 65.999 olsa bile razıyım artık 67 den nefret ettim valla.gerçi 67 nin suçu ne 2 gün yeme 3 gün ye benimkisi

Günaydın,dün sadece sabah girip,çıkmıştım.Sayfalara bayağı birikmiş,onları okudum.Aklımda kaldığı kadarı ile,
Sema, ne yazık ki böyle densiz insanlar etramızda çok var.Arkdaşların dediği gibi aldırma,zaten çıkp gitmekle iyi etmişsin.
Yaaaa düşünüyorum da aklımda kalmadı yineee:26::26:,alıntı almayınca böyle oluyor,alınca da çok kalabalık,uzun oluyor,offfff.Okurken not almak lazım ya da alıntı alıp,yazdıktan sonra alıntıları silmek
Derya, apoletler çok güzel,güle güle kullanın.
Geçenlerde büyük bir tepsi pizza yapan ve tadına bile bakmamış olan ben, dün dayanamadım ve oğlum için aldığım pizzadan 1 dilm yedim Ayrıca az pide ve 3 yk nohutlu pirinç pilavı.Hepsi de akşamdı.O yüzden menümü yazmadım ama madem burada açıkladım,dünkü menümü de ekleyeyim ,olan oldu zaten.
Şu nefsimize biraz hakim olamıyoruz öffffff yaaaaaa:84::84::84::84::84:
Ama bugün cezalıyım,akşama sadece müsli ve süt olacak
narin_nazenin,kızınızın sağlıklı nice kepler giymesi dilğimle...
Burcu, kıyafetini merakla bekliyoruz,eminim ki çok güzeldir.
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum.

bi tane tatlı gönderceğin arkadaşın daha oldiiii sankim hak ettumda tatlıyı hep diyom ne zaman 57 ye düşersem bir kilo baklava(saray sarma yada fıstık sarma) alıp yiycem tek başıma hemide
şükür rabbime akıllanmış bu karııı sen bir daha dert yan görüşürük başımın tatlı belasııı
güle güle kullan cnm kıyafetlerini
bende bayılırım maxii elbiseleri insanı daha bir hoş gösteriyor :87:
geçmiş olsun cnm bendede oluyor arada inşlh atlatırsın bir an önce
bende okuyunca içim şişti resmen böyleleriyle muhatap olmiycaksın değmezler cnm cavabını vermişsin zaten ağzına sağlık
bende aynı fikirdeyim şekerim cahile laf anlatmak deveyi hendekten atlatmaktan daha zormuş
kendini beğenmiş hatun değerinden çokmu fazla değer veriyorsunuz acaba ondanmı kendini bişey zannediyor kv den yani sana bir tşk etse bir yerimi şişcek hanımın
bnde kilo vermek istiorumm
bize takıl hayatını yaşa cnm
offff yaa(( mutsuzum uzun bi zamandır yokum canım hiçbişe istemiyo gezmek bile... depresyona ghirdim herhalde evde oturuncada yiyesim geliyo :)) ne yapcam ben
aynı şeyleri bende yaşarım dönem dönem ama geçici oluyor korkma:))
ooohhh tatil hee benim yerimede bol bol gez cnmbiz gidemiyoruzzz elbise konusundada izleme katılıyorum cnm birden alışveriş çok zor oluyor ama şimdiden alsan zorlamaz seni ben zayıflayacağımı veya incelceğimi düşündüğümde giydiğimin bir beden küçüğünü alırım hep :) ve süper olurrr
hıımm tşk ederim cnm 25 cm iyi olur o zaman çünkü 25 likte vardı ben ondan alayım en iyisi :)
deryaaaaa ne demek ben itifat hak etmiyorum saçmalama bu kadarda üzülme hepimizin başına geliyor böyle şeyler zaman zaman toparlarsın sen bende senin şu beyaz pantlondan alıcam acaba defacto da varmıdır :26: yada başka marka neden marka diycen kumaşı kaliteli ve güzel oluyor başka yerlerden bakmıştım çok basit duruyorlar
maşallah kızına cnm yıllar su gibi akıp gidiyor onlar büyüyor biz yaşlanıyoruz :18:
inşlh istediğin kiloda olursun tatlım olmasan bile çok şık giyineceğinden eminim
çocuklarr babanneye gittilerr öglene gelirlerr
bend eonlar yokken işlerimi yapcam hiç bitmiyor şu işler yaaaa

birde istenmeyen tüylerle ugraşcam

platesimid eonlar yokken yaparımm bugünn

hadi iyisin kız kimsecikler yokmuş evde kolay gelsin cnm
ayy bende o istenmeyen tüylerden kultulcam bugünlerde fırsat bulduğum anda

günaydın demeden hemen geçmiş okudum ne uzun bir okuma oldu
hiç bitmiycek sandım arada birde tlf geldi
herkese günaydınlar eeee nasılsınız bakem
bende şimdi kaldıp yine temizlik yapcam ev çalıp oynuyor
ömrümü yedi bu temizlik öğleden sonrada karşı komşunun yasini var ona gitcem
daha sonrada çarşıya çıkabilirim biraz işlerim var onları halletmeliyim
şimdilik bye pc açık olcak ben arada gelip bakarım :)

Son düzenleme:
deryoşum apoletlerin çok güzel güle güle kullan cnm
ama ben kullanacak olsam giydiğim üste göre tek yada çift takardım
bence iki taraflıda güzel olmuş tek taraflı takıncada güzel

kıızz bişey daha aklıma geldi senin dün linkini verdiğin tişörtün kuru kafasınamı aşık oldun
kıızz delirme istiyorsan ben sana kumaş üstünde bir sürü kuru kafa yaparummm
sadece gözlerini ve burnunu oycammm ıııyyy oycam diyince bi hoş oldum

aa tamam canım öle yapalım ben foto seçiyim hatta hafta sonu dışarı çıkıcam şöyle giyinip kuşanıp bir foto çekiyim onu pc ye atıp 3 tane foto gönderiyim sana sen kes biç ekle canım harika olur aslında birçoğunuzu facedende eklemek istiyorum ama nasıl olcek bilmim :26:

bende hamileyken doğumdan sonra 100 takıyordum şimdi 90-95 bile oluyor ama eskiden yani 58 kiloykene askısız 85-90 bile takardım aaahhhh ahhhh duri ölece bi kenarda o takkelerim

anaaaa burayamı geliyonuz kuuuu gelin gelin hangi otele benim tatil planlarım suya düştü bu sene kız çok küçük yapış yapış sürekli kucakta taşı 5 öğün yemek hazırla emzir nerdeee çok zor olur vazgeçtik bizim gibi beslenip elinden tutup yürüyene kadar olmaz akşam 10 da uyuyor anfiye gidemezsin gece etkinliklerine katılamazsın kimseye emanet edemezsin çocuğu kontrol edicem diye hiçbir zevk alamam aslında telsiz almayı düşündüm hem 1 haftalık tatil için o kadar para veremem hemde duru ağlayınca koca tatil köyünden odaya çıkana kadar ohoooo katılır çocuk cırkkkss yattı bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…