CANIM DÜN BESLENME UZMANI TV DE sprodan önce sakın meyve yemeyin diyorduuuuuuuuuuuuu...haberin olsun peynir ekmek gibi sanırım karbon ağırlıklı yiyin dedi kastan gitmesin diye..menümü yazayım
sabah 2 minik nektari 1 bardak ılık su
kahvaltı
peynir
4 zeytin
2 dlm denge lıgyt
domates salatalık 2 biberr
ara 8 erik(platesi aç yapmamak için)
öglen
2 haşlanmış yumurta
yogurtlu aysberk salatası
ara
2ceviz yarım avuç dut kurusu
akşam
3 yk yogurt
az yagsız salata
1 tabak yeşil fasulye
3lt su
1 saat yürüyüş
40dk plates
yediklerimin kalorisini hesapllıycam artık üşenmezsem tebiii
canım güle güle kullan..bu tazrlar değilde izleminkiler gibi olanları daha çok beğeniyorum ben..ama sana yakışmış canımKızlar ikisini de severek aldım ama beyaza görür görmez aşık oldum
Kahverengisi bir de fümesi vardı ama ilk bunu aldım, belki fümesini de alırım bir ihtimal..
Şimdi size sorum bu apolet iki omuzda abartılı duruyor mu yani tek omuz mu kullanayım yoksa iki omuzda gayet iyi mi bir türlü karar veremedim o güzel fikirlerinizi bekliyorum
Minik tartımda çıkmış arkadan
canım gerçi yazmış kızlar sonradan okudum bende ama jilet izlemin dediği gibi arada sırada birde kese yaparsan iyi gelir bende hiçç olmaz batık kıl değil tüy bendekiler de ondan çok kıllı değilimdir şanslıyım obakımdanayyy bu saate kadar internet tel derken bütün işim kaldı iyimiii
gerçii bazne böle bomboş günler geçirmeyi özlüyor insandaa
ama plates filan yaprım die planlamıştım
aradım kv dedimm siz orada uyutun çocukları
bari bende yapayım yapmadıklarımıı
platesimi yapayım, suşumu alayaım saçlarada maşa yapayım izlemin tarifii
bugünlerde kendimi biraz bıraktım sankiii
bird ebacaklarımd açok batık var yaaa
çok düzensizz çıkmış sevgili kıllarım
nasıl düzneesokarım acep?
facedeki fotoğraflarıma yorumlar yapmışsınız beğenmişsiniz arkadaşlar
çooook teşekkür ederim
beni çekemeyenler daha da çekemez artık
2 yenge var bende, 40 yaşında benimle sidik yarıştırıyorlar :)))
eminim çatlıyorlardır kıskançlıklarından hehhehhehhe
nurdann hoşgeldin aramızaa
semaa
valla bend edüşünüyorum işin o kısmını bebelerle amaa diyorumki
evde ev topla yemek yap,bulaşık yık sürekli çocuklarl augraş orda tek derdm
bebele rolcak zaten babamızda var yanımızda
birde arkadaşlarmızında çocukları olucakkk
kötüüsnden hallice denir bizim durumaaa
açık büfeyi hiç diiverme helee
amaa valla 1.5 yılın acısını çıkarcam umarım 5 kilo alıp dönmemm
ayyy bu saate kadar internet tel derken bütün işim kaldı iyimiii
gerçii bazne böle bomboş günler geçirmeyi özlüyor insandaa
ama plates filan yaprım die planlamıştım
aradım kv dedimm siz orada uyutun çocukları
bari bende yapayım yapmadıklarımıı
platesimi yapayım, suşumu alayaım saçlarada maşa yapayım izlemin tarifii
bugünlerde kendimi biraz bıraktım sankiii
bird ebacaklarımd açok batık var yaaa
çok düzensizz çıkmış sevgili kıllarım
nasıl düzneesokarım acep?
kızlarr dün gelen arkdaşım çok zayıf bi ara sigarayı bırakıp 3-5 kilo almıştı ama
şimdi yine zayıflamış.... valla dün omirlik kemigini çok net görüdm yanitişörtün üstünden kızım bu ne hal ya azcık kilo dedimm antideprasna kullanmış ve zayıflatmış oda çok üzülüyorrr
kilo almaya çalışıyor ...oteldeki tüm açık büfeler benimmm ldiyoo dedimmm yerisn tabii
facedeki fotoğraflarıma yorumlar yapmışsınız beğenmişsiniz arkadaşlar
çooook teşekkür ederim
beni çekemeyenler daha da çekemez artık
2 yenge var bende, 40 yaşında benimle sidik yarıştırıyorlar :)))
eminim çatlıyorlardır kıskançlıklarından hehhehhehhe
tabi canım öyle kötüsünden hallice napıcan bebelerinde ihtiyacı var dediğin gibi evdeki iş güç olmıycak en azından eşinde destek olur arkadaşlarının bebeleriyle depişir dururlar yanlız diyiverim sana temmuz ve ağustosta antalya cehennem gibi olur bebelerede kendinede sakın kalın bişey alma hatta otelde büyüklerde çocuklarda neredeyse mayoyla incecik elbiselerle geçirirler zamanı
açık büfeeeeeeeaçık büfeee valla tınnnnn olur bana heralde diyeti miyeti boşveeerrrr acısını çıkar sonra nasılsa hep dikkat etmekle geçicek ömrün 1 senede 1 haftayı unutuver ben açık büfenin tabaklarımızın fotolarını çekmiştim hep hala bakar iç çekerim hıhhhh offf canım acayip açık büfe ve tatil çekti
banuu orda da bol bol kh yapar artık
hazır pişmişi var ye ye zayıfla
ama turtalara pastalara, dondurmalara chessecakelere nasıl dayanır onu bilmem
İlaçlardan olabilir keyifsizliğin nihalcim, ama bu tatilin hayaliyle bile düzelir insan harika planlar
Kendini iyi hissetmiyorsan öyle çok özel planlar yapmana gerek yok nihalim ya evlilik bu kimi gün masal gibi geçer kimi gün sıradan
Eşin de seni anlayacaktır eminim, güzelce süslen birbirinize biraz vakit ayırın yeter, sıkma canını..
tşk ederim Deryacım.Valla ne bileyim ya inan hala napalım diye düşünüyorum içimden bişi gelmiyor ama akşam yine çıkarız sanırım..Ben dağın başında Gebzede çalışıyorum zaten şehre inene dek saat kaç olur sonra ertesi gün iş var artı ben bişi de yiyip içemiyorum ondan da cnm bişi istemiyor sanırım
kızlarr dün gelen arkdaşım çok zayıf bi ara sigarayı bırakıp 3-5 kilo almıştı ama
şimdi yine zayıflamış.... valla dün omirlik kemigini çok net görüdm yanitişörtün üstünden kızım bu ne hal ya azcık kilo dedimm antideprasna kullanmış ve zayıflatmış oda çok üzülüyorrr
kilo almaya çalışıyor ...oteldeki tüm açık büfeler benimmm ldiyoo dedimmm yerisn tabii
çok sinirlendim yafuuu duşumu aldım saçlarıma maşa yapayım dedimmm amaa nerde anacım yok bezeremiyoum yaaa izlem dedigin gibi alttan aldım tutamı ucuna kıstırıp doluyorum ama bu kezden maşayı çkemiyorum:26::26::26: 1 tanecik bukle yapabildimm 1 tutam saçla bbaya bi ugraştım sonra sinirlendim kendme kaldırdım maşayı
aldım elime düzleştiriciyi ve yine düz saçlarım oldu.....................
antidepresan beni de şişirdi...bazı ilaç verdiriyor kimi aldırıyor şanslıymış arkadaşın valla Banucum..
Benim omirilik kemiğim kimbilir nerelerde uzun zamandır haber alamıyoruz kendisinden
ay çok merak ettim toprağım akşam bakıcam işallah face e..neler yükledin bakem..
kız şu her yüklediğin fotodan para verseler sen bayağı bir zengin olmuştun he
bu arada derya senin apoletler de enteresanmış nerdne buluyonuz bacum bunları ya..ne kurusun sen Deryacım bonun belin yandna görnşün incecik valla tütütütütü maşallah sana..çıtrrrrrr
izlemmmmm valla dayanmaya çalışmıycam yaaaaaa
yiycemmm kaç kilo dönersme döneyim napim ayran detoksuna bakarrr
yaaa ben şimdiidennn o açık büfe pastların hayaliyle yaşıyorum kuuu
izlem snein için bi chescake yiyim diycem amaaa sen zati yiyon artıkın
5 kilo ile dönersem şaşaırmammm ama sabah erken kalkıp bebeler uyanmadna dneize gircez kızlarlaa sanırımm az uyku ve yüzme ile atarımmm yediklerimii
delinin bitaneside diyorkii sabahları stepe katılalımmhiç işim olmaz dedim vallaaaa
sadece yüzerim spor olarak birdesahilde yürürümmm ahhh ahhhh gel 28 agustoscumm gell
ben o kadar yyorum artık canım
hergün dondurma filan yiyorum akşamları
bi akşam olmasa diğer akşam yiyorum
1-2 avuç çiğdem yerim
çok etkilemiyor artık onlar beni :26:
sabitim ama vermiyorum
57 olmak için az daha mı dişimi sıksam acaba, yoksa böyle idare edim
kendimi sıkmıyım mıı :26::26::26:
hergün 100tane mekik çekiyorum yatmadan
birde srepper yapıcam sıkılaşmak için
kilo kaybı olsada olur olmasa da senin de dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?