80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

facedeki fotoğraflarıma yorumlar yapmışsınız beğenmişsiniz arkadaşlar
çooook teşekkür ederim

beni çekemeyenler daha da çekemez artık
2 yenge var bende, 40 yaşında benimle sidik yarıştırıyorlar :)))

eminim çatlıyorlardır kıskançlıklarından hehhehhehhe

Son düzenleme:
SELAM masumm
Teşekkürler hoşgeldin mesajın için.Öncelikle tickerda yanlış görmediysem 90kg dan düşmüşsün.Nasıl başardın biraz anlatırmısın

CANIM DÜN BESLENME UZMANI TV DE sprodan önce sakın meyve yemeyin diyorduuuuuuuuuuuuu...haberin olsun peynir ekmek gibi sanırım karbon ağırlıklı yiyin dedi kastan gitmesin diye..
canım güle güle kullan..bu tazrlar değilde izleminkiler gibi olanları daha çok beğeniyorum ben..ama sana yakışmış canım
canım gerçi yazmış kızlar sonradan okudum bende ama jilet izlemin dediği gibi arada sırada birde kese yaparsan iyi gelir bende hiçç olmaz batık kıl değil tüy bendekiler de ondan çok kıllı değilimdir şanslıyım obakımdan

kuuuu o kadar samimiyiz bu kırk yaşındakilerden haberim yok kim ki onlar senle neden yarışıyorlar :26: hehehee yazık onlara kuuu senle yarışılmıcanı öğrenemediler mi hala

tabi canım öyle kötüsünden hallice napıcan bebelerinde ihtiyacı var dediğin gibi evdeki iş güç olmıycak en azından eşinde destek olur arkadaşlarının bebeleriyle depişir dururlar yanlız diyiverim sana temmuz ve ağustosta antalya cehennem gibi olur bebelerede kendinede sakın kalın bişey alma hatta otelde büyüklerde çocuklarda neredeyse mayoyla incecik elbiselerle geçirirler zamanı

açık büfeeeeeee açık büfeee valla tınnnnn olur bana heralde diyeti miyeti boşveeerrrr acısını çıkar sonra nasılsa hep dikkat etmekle geçicek ömrün 1 senede 1 haftayı unutuver ben açık büfenin tabaklarımızın fotolarını çekmiştim hep hala bakar iç çekerim hıhhhh offf canım acayip açık büfe ve tatil çekti

ilakyyyyyy selam bacımmm
essahtanmı öle diyor dr meyve yemeyin spordan önceee niden acebaa ?
ozman bende sabahları kuruyemiş yirimm yavyummm oda tok tutarrr

izlemm in o yengeleirni ben bile biliyom ku sen nasıl bilmennn

kızlarr dün gelen arkdaşım çok zayıf bi ara sigarayı bırakıp 3-5 kilo almıştı ama
şimdi yine zayıflamış.... valla dün omirlik kemigini çok net görüdm yani tişörtün üstünden kızım bu ne hal ya azcık kilo dedimm antideprasna kullanmış ve zayıflatmış oda çok üzülüyorrr
kilo almaya çalışıyor ...oteldeki tüm açık büfeler benimmm ldiyoo dedimmm yerisn tabii

çok sinirlendim yafuuu duşumu aldım saçlarıma maşa yapayım dedimmm amaa nerde anacım yok bezeremiyoum yaaa izlem dedigin gibi alttan aldım tutamı ucuna kıstırıp doluyorum ama bu kezden maşayı çkemiyorum:26::26::26: 1 tanecik bukle yapabildimm 1 tutam saçla bbaya bi ugraştım sonra sinirlendim kendme kaldırdım maşayı
aldım elime düzleştiriciyi ve yine düz saçlarım oldu.....................

Banucum batıklara jilet yap derler..Arkadaşım dr a gidip sormuştu o öyle mnermişti bilgin olsun..Sonra tekrar eski düzenine dönersin..Ben de sözde geçen kıştan beri epilasyona gidiyorum ama bu sene hiç düzenli gidemediğim için sadece biraz azaldılar..

antidepresan beni de şişirdi...bazı ilaç verdiriyor kimi aldırıyor şanslıymış arkadaşın valla Banucum..
Benim omirilik kemiğim kimbilir nerelerde uzun zamandır haber alamıyoruz kendisinden

slm kızlar...kaç gündür giremiyorum...bi koşturma bi telaş...bu hafta bahar temizliği yapacaktım...temizliğe gelen kadının kızı evleniyormuş..temmuza kadar gelemem dedi...eşim de güvenip başka kadın çağırmıyor..ben de yapabildiğimi yapayım temmuza kadar dedim...
sizler iyisnizdir umarım...çocuklar fırsat verirse bi bakayım geçmişe...

ay çok merak ettim toprağım akşam bakıcam işallah face e..neler yükledin bakem..
kız şu her yüklediğin fotodan para verseler sen bayağı bir zengin olmuştun he
bu arada derya senin apoletler de enteresanmış nerdne buluyonuz bacum bunları ya..ne kurusun sen Deryacım bonun belin yandna görnşün incecik valla tütütütütü maşallah sana..çıtrrrrrr

banuu orda da bol bol kh yapar artık

hazır pişmişi var ye ye zayıfla

ama turtalara pastalara, dondurmalara chessecakelere nasıl dayanır onu bilmem

banuu orda da bol bol kh yapar artık

hazır pişmişi var ye ye zayıfla

ama turtalara pastalara, dondurmalara chessecakelere nasıl dayanır onu bilmem

izlemmmmm valla dayanmaya çalışmıycam yaaaaaa
yiycemmm kaç kilo dönersme döneyim napim ayran detoksuna bakarrr
yaaa ben şimdiidennn o açık büfe pastların hayaliyle yaşıyorum kuuu
izlem snein için bi chescake yiyim diycem amaaa sen zati yiyon artıkın
5 kilo ile dönersem şaşaırmammm ama sabah erken kalkıp bebeler uyanmadna dneize gircez kızlarlaa sanırımm az uyku ve yüzme ile atarımmm yediklerimii

delinin bitaneside diyorkii sabahları stepe katılalımmhiç işim olmaz dedim vallaaaa
sadece yüzerim spor olarak birdesahilde yürürümmm ahhh ahhhh gel 28 agustoscumm gell

amaniinnn
çok kötüü o kadar zayıf
iyi beraber silip süpürürsünüz artıkın

amaninn öyle iştahsız biriyle de yemek yemeyi hiç sevmem
yanımdaki de şöyle iştahlı olacak kiii
hapur hupur tadını çıkara çıkara yiyeceksin yahuu
onu ilkayla çok iyi yaparız

tabaklara alırız baktık olmuyor birbirimize bakar gileriz
birer parça daha alırız
o der önce sen yee, ben derim önce sen
sonraa dayanamaz yeriz

yaa elindeki mandalı gevşetiyorsun
aşaa doğru kendiliğinden olur zaten o
video bulursam göndereyim sana

antidepresan beni de şişirdi...bazı ilaç verdiriyor kimi aldırıyor şanslıymış arkadaşın valla Banucum..
Benim omirilik kemiğim kimbilir nerelerde uzun zamandır haber alamıyoruz kendisinden

geçen transparan ayakkabıya da çok gülmüştüm toprağım
şimdi de omurilik kemiğine

hayy allahımm, benimki de yeni yeni keşfediliyor daha
diyete başlamadan önce
çağla şikel varya o yeni doğum yapmıştı
bi yerde konuşuyor
bebeğin gazını çıkartırken çene altındaki kemeiklerim çocuğun kafasına çarpıyor diye
uleen ben kendimi yokladım
benimki kuştuyü yastık mübarek
şimdi şimdi çıkıyor o kemikler
ama bir kadının boynu öyle olmalı yaa
kuğu gibi zariff

wallahii toprağım yaaa, hele öncesi sonrası resimlerini ücretli eklicem gari
deryoş muuuu

kurudu o kurudu

ben o kadar yyorum artık canım
hergün dondurma filan yiyorum akşamları
bi akşam olmasa diğer akşam yiyorum
1-2 avuç çiğdem yerim
çok etkilemiyor artık onlar beni :26:

sabitim ama vermiyorum
57 olmak için az daha mı dişimi sıksam acaba, yoksa böyle idare edim
kendimi sıkmıyım mıı :26::26::26:

hergün 100tane mekik çekiyorum yatmadan
birde srepper yapıcam sıkılaşmak için
kilo kaybı olsada olur olmasa da senin de dediğin gibi

izlemmmmmmmm o zayıf olan arakadaşım iştahsız olsa içim yanmıycak bacım
yaa şimdiidenn anlatırken gözü dönüyor kızınnn
otelde gözlemeci ayşe teyze varmış onu bile ögrenmiş
yani iştahlıı mübarek yiyip almayanlardannn
ama çocuguu için bir şey dedi koptum valla

oglu var 6 yaşında diyorki ye çocugum yedi yedi yemedi yeni yemek gelirrr
nasıllsa bolll hay allahım ya ne geyikler yapıp gülüyoruzzzz
işte sırf bu herşey dahil bokunaa paralı olsa tabagın dibini görne kadar yedirir
anam snaki para vermiyozzz

bence böyle gayet fitsinnn
yani gitsede olur gitmesedeee
senin için

denizcimm
kızınınn üniversite mezuniyeti de görürsin inşallah

şukadarını söyliyim, ne giyersen giy mutlaka sen yakıştırırsın...
sadece kendine güven, diğer veliler senden zayıf diye senden üstün değiller kii
sen çok iyi kalpli bir annesin, kızının en güzel gününde sende ona destek ver
ama oram çıktı buram çıktı diye, kendini cezalandırma canım
kızın seni her halinle sever unutma...

hayal ettiğin şeyleri giymeye gelince
inankii bi dişini sıksan, sonrasında zincirleme geliyor
kilo kaybın oldukça sen yemek istemiyorsun zaten
kiii sen onca kilo verdin, banuşun dediği gibi
denizi geçtin, deredemi boğulacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…