80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin inşallah canım hepimiz inşallah evlatlarımızın güzel mutlu günlerini görürüz.şuan öyle eskisi gibi takmıyorum canım.son zamanlarda zor günler geçirdim ve kendimi biraz ihmal ettim ama çok şükür kendime geldim.sizlerin destekleriyle inşallah derede bogulmaktan kurtulacagım.

bu ayin sonunda türkiyeye gidiyorum allah izin verirse bundan 3-4 ay önce güya 56-57 kg la gidecektim bu gidisle 59 bile göremicem ,diyette yapsam durdu kilo vermem iyice skildim bu isden

nihal evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.eşinle birlikte çok mutlu uzun bir ömür geçirin inşallah canım kaburga muhabbetinede çok güldüm yaa sen çok yaşa emi

banu çok yer kaplar belki ama bebek arabalarını götürsen barda falan yanında bebek arabasıyla uyurlar canım.

Son düzenleme:

ye banucum ye ohh canına değsin..biz geçen sene eşim işsizdi o nedenle bizim yazlığa gitmiştik açık büfe falan göremedim ama beni şirket rixosa göndermişti kemere..aman allahım o nasıl açık büfe öyle..hani görmedim mi görmüştüm ama böylesini görmemiştim ben salak gibi 2 gün diyet yapııyorum diye hiç ama hiç kaçak yapmadım ama son gün dayanamadım yedim tatlılardna falan ama nasıl pişman oldum anlatamam daha önce yemediğime..bir tam tur atıyorsun hala tatlı standındasın..sonuçta tadına bakıyorsun..o kadar değişik tatlar vardı ki..aklımda kaldı hepsi..al işte bu sene de yarım pansiyon otele gidiyoz açık büfe yok..ee noldu kaçtı gitti fırsat..
sen hakettin arkadaşım..zaten senin mide küçüldü..canının istediğinden ye nasılsa yakarsın..1-2 kilo da al anacım ya nolsun tatilde diyet olmaz..hiçbişi düşünme..sen hakettin keyfini çıkarr..ohh canına değsin...

ben kaçırmışım ya Denizcim hayırdır meznuiyet falan?
sen bize lazımsın canım..dikkat et kendine yok öle dere mere..

ay evet ben de sevmem öyle mıymıntı insanlarla yemek yemeyi..yemek yemeyi hakedenindir
ya tarnsparan ayakkabı ne ku hatırlayamadım ben ha..fotoları mailime de göndermişsin ne ince bacusun sen hem ruh hem fizik olarak çok sağol canım..sen beni gaza getiriyorsun..diğer kızlar da elbette..bana resmen cesaret umut veriyorsunuz gözümün önünde oldunuz ya böyle daha inandırıcı oluyor..daha gerçek geliyor...tutunabilir geliyor

Çoook tşkler Denizcim hayatımda attığım en doğru imzanın 2. yılını kutlucaz..İşallah hep böyle devam eder evliliğimiz...

zeynepp maşallah cnmm karın filan yok süperisn valla
ama 100 kiloluk halinle ayakta bir resmin olsa daha rahat kıyas yaparedık sankimm
tabi böylede fark ortadaa cnm
Ablacım Karın Bölğemden Bende Çok Memnunum
Dümdüz Oluyor Sabahları Kalktığımda
Benim Kilolu Halimden Sadece Bu Resim Var Onunda Zorla Çektirmişlerdi
Şimdi Keşke Olsa Diyorum Kilolu Resimlerim

Teşekkür Ederim Ablacım
Benim Vücudum Çok Sıkıdır Ablacım Olduğum Kiloyu Göstermem
Kilo Vermekte Kararlıyım İstediğim Kiloda Olana Kadar Hayallerimden Vazğeçmem

Ablacım Ben Tunik Giymeden Duramam Hiç
Dünde Giymiştim
Bacaklarım Kalın Ablacım İncelseler Keşke :93:
Zamanla Oda
Gene Resim Yüklicem Bu Sefer Daha Net Olandan Koyarım

ßen Geldim İnternetime Güven Olmuyor Artık
Durmadan Sorun Oluyor Giremiyorum :84:
Artık Kesin Karar Verdim Bu Yaz 10 Kg Gitcek Bedenimden :82:
Giycek Kıyafetim Kalmadı Artık
Hepsi xxl Büyük Çuval Gibi Oldular

nihalllll
rixsos muhteşem bir otell yaaaaa birdne gözümün önüne geldim 3 gece 4 gündüz kaldık biz orda
hamilelikten önceki yılll amann allahımmm bend eyememiştim ozmannn yaaaa
yine kiloluydum tabii her dönem oldugum gibi
ama bu yıl kaçarmı anacım tabisi kaçmazz hepici beni beklesinn
heleki birde kilomda düşerse ozman kadennn
hepicinizin yerine yirim artıkın

video lara bakıyım ben ya dogruya maşa için:26::26:

nihal
ayıptır sorması am acnm yaırm pansiyon ne kadara maal oldu
bizde önce öle bişiy düşüdük am aosnra va zgeçtik yaa çocuklarla dışarda dah açok masrafımız olur diye

filizcim
krem karamel kek tarifni alabilimiyim yaaa
diyet topigind eolacak iş dgeil amaa misafirme yapıcam

kızlar annemlere gittigimde cuma günü pazara gitmiştim semt pazarına
adamın teki dökmüş çocuka riçin penye tayt filan satıyor bend ebi tane tayt aldım kenarları büzgülü kapri bir tayt dedim ban agelmez ama olsun çok cüzrü fiyatı vardır aldım
ayyy nasıld agüzel oldu ya akşama resim ekliycem yaytımla bedenide xs önce tayta bakın sonra fiyatını sölüycem

masterchef'te bugün öykünün giydiği ayakkabılara dibim düştü
harikalar yaaa

off offff, yaz yaz bir kenara yaz bütün düşlerimiii

hadi bakam
ekle de görek

alış veriş listemde ayakkabıda var izlemmm
sizden havaeslendim bende yüksek topuk alcam banane bananee

deryaaaaaa
cnm kargo elime ulaştı çok teşekür ederimm
kefiri nasıl paketlemişsiniz öleee kuuuuuuuu
elleirnizeee saglık cnmm

alış veriş listemde ayakkabıda var izlemmm
sizden havaeslendim bende yüksek topuk alcam banane bananee

all tabii
şu anda color trend var zaten
renkli bişiy al
hasır dolgu topuk olabilir
elbiselerin şortların hepsinin altına olur
cuk da oturur canım

all tabii
şu anda color trend var zaten
renkli bişiy al
hasır dolgu topuk olabilir
elbiselerin şortların hepsinin altına olur
cuk da oturur canım

işimdi hayaller kuruyorum yaaaaa renkli bişiy alcam cnm zaten
gçen bi kızın ayagınd amavi bir babet görüdm gece mavisi ama bittim çok güseldi yaggggg

bol bol reism çektircme ekleirm dönüşteeee kızlarrr

menümü yazayım kızlarr
sabah
10 badem 1 bardak süt
( 1 saat yürüyüş)

kahvaltı
2 dlm tb ekmegi
yarım kk peynir
1yk lor
4 zytn
domates salatalık
2biber

öglen
3 köfte
salata
lıgyt kola

ara
1ceviz
2yk tarçınlı yogurt
10 erik minikti

akşam
4 yk ayran çorbası yarma ile
1 tabak yeşil fasulye
1 salatalık

3lt su
5 fincna bitki çayı
1sat yürüyüş 40 dk plates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…